Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
student
őstag
tdu 2 lesz még szerintetek olcsóbb
most -75% 4.99€
-
Inkv1zítoR
tag
válasz
dilipok #74195 üzenetére
Így van, amikor megnyitottam, valami cs go itemek voltak a képen egy ruszki felirattal. A csereajánlatok pedig minden egyes esetben (másik 2 ismerősömnél is) egy botnak küldték a cuccokat, aminek mindenkinél más a neve, és nem lehet ráklikkelni, higy behozzon egy steam profilt.
-
dilipok
veterán
válasz
Inkv1zítoR #74194 üzenetére
hirtelen rakerestem a dologra es egy img file-nak kinezo, scr kiterjesztesu file-rol van szo. Akar ismerostol jott, akar nem, ilyenre nem kattintunk, de mint mondtam, ezt gondolom te is megtanultad
-
dilipok
veterán
válasz
Inkv1zítoR #74190 üzenetére
szerintem itt te voltal a hibas, ketlem, hogy visszaadnak. Ezzel gondolom megtanultad a lecket es nem fogsz scr file-okra kattingatni (miert is akar valaki egy screensaver file-ra kattintani?
)
-
ayo
veterán
válasz
Bluerainbow #74186 üzenetére
mindenen lock van ugye, nincs kivétel ha olyan országból kaptad..
-
Inkv1zítoR
tag
Sziasztok!
Múlt héten kaptam egy üzenetet egy jó barátomtól, hogy WTF? és egy link, ami egy scr fájlra mutatott. Mivel megbíztam az illetőben, megnyitottam, és hirtelen ugyanezt az üzenetet elküldte az összes haveromnak, illetve 400 itemet elvittek az invemtorimból a tudtom nélkül, a rendszer úgy jelzi, hogy én küldtem a csereajánlatot. Írtam a steam supportnak, screendshotokat is küldtem a Trade History-ról, de már 1 hete nem reagálnak. Van valami remény, hogy visszakapjam a cuccaimat, vagy kezdhetem megint elölről? Kb 15000 forintom repülne az ablakon -
Marci79
senior tag
válasz
shaddy1027 #74188 üzenetére
Köszönöm a tippet!
-
Marci79
senior tag
válasz
Bluerainbow #74186 üzenetére
Az is szép. Én egy Racer 8-at nyertem tegnap és a "hirdető" nem tudta "ideadni". Adott helyette egy Gun Monkeys-t és kettő Dead Island Epidemic-et.
Már összesen 6 epidemic-em és kettő Gun Monkeys-em van.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok
Nyertem egy játékot steamgifts-en , de nem lehet aktiválni. Régió záras. Szerintetek mi a helyes lépés ilyenkor ?
Köszi.
Amúgy kész röhej , hogy egy ilyen játék lock-os. -
Zamery
senior tag
válasz
cskamacska #74172 üzenetére
A nuuvem-en viszont elég jó akciók vannak. Kár hogy nincs kupon a bolthoz. Illetve van egy a Batman Pack-hez: jacksparrow -10%.
-
fuwiradis
aktív tag
Ja, én is így vagyok vele. Már mióta nézegettem a GC-s remake resi 1 képeit és baromi jó. Valójában soha egy Resi-t sem toltam végig, a 2. és 3. részekkel játszottam, szerettem őket, és a mai napig a to-do listán vannak.
De, most megint jön egy ezer éve kifutott cím (oké, PC-n még nem volt de akkor is), aztán több mint 6k...
-
maross
nagyúr
All aboard the hype train for Resident Evil! The enhanced version of the classic 2002 "REmake" officially hits digital outlets starting January 20. Beginning on that day, you'll be able to pick it up for $19.99/€19.99/£15.99 on PS4, PS3, Xbox 360, Xbox One and PC.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Assimilator #74119 üzenetére
Ja a konzolpiac is haldoklik a hasznalt jatekarusitas miatt. Oh wait, nem.
-
válasz
Ó, hát előre lehetett látni, hogy pár év alatt kifulladnak azok a legendás szélek, hiszen ha az fennmarad, tönkremennek még a nagyobb kiadók is. Valószínűleg a szélek hatására nagyon lecsökkent a játékvásárlási kedv, és mindenki a leárazásokra várt.
-
Assimilator
őstag
válasz
Na igen, mert a kiadóknak aztán marhanagy biznisz van az AAA címek 1-2 dolláros bundliban való kiszórásában.
El lett a nép kényeztetve bundlikkal meg 5. világbéli Steam store cuccokkal.
Ezt most véget ért. -
tomsolo
addikt
válasz
maross #74145 üzenetére
Hát nem 20 euro az ára
-
cskamacska
addikt
válasz
dilipok #74166 üzenetére
Nincs a Steam akciókkal semmi gond, pontosabban már 2012-ben sem mutattak fel semmi különöset 2011 fergeteges harácsonya után, a Steam szél mémeknek rég lejárt a szavatossága.
A gond a konkurenciával van, pl mióta Tony év elején eltűnt az Amazon DVG osztályának éléről, csak a Steam lábszagú árazását követik, sokszor még azt sem. Nincs 5 dolláros promó, nincs januári garázs-szél, nincs kiemelkedő bundli ajánlat, se kiadóval ledumált nagyobb szakajtás, semmi. Gamersgate sem mutat fel semmit, elárazásai sincsenek.(Blackguards 2-m is kilőtték
) GMG-nek van 1-1 érdekesebb zakciója, de csínján bánik vele, és a font miatt minden nagyon drága. Humbli bolt hozza a Steam árakat, néha 1-1 cucc olcsóbb, bundlikkal meg már nem is foglalkoznak jóformán.
Még a cédékúcsbótok is megdrágultak, most már csak a rendes boltok egy-egy jobb árának másfélszereséért akarják ugyanazt elsózni, azaz lezüllöttek Hardvaterapró szintre kicsit kisebb haszonkulccsal.
Piszokul elkényeztetett a trédz meg kell hagyni, eszemben sincs a régebbi "ej, ráérünk arra még" címeket dupla áron felszedni.
-
htc07
addikt
Sziasztok!
Akinek megvan a Postal 2, meg tudná mondani, benne van-e a magyar szinkron?
-
-
fuwiradis
aktív tag
fantasztikus!
lehet, hogy már kicsit régebb óta megvan ez a funkció, de én csak most vettem észre, hogy ha a steam túlterhelt és nem bír az ember bejelentkezni, akkor :
a ) nem azt a parasztvakítást írja ki, hogy nekem nincs netkapcsolatom vagy elírtam a jelszót, hanem ennél egy korrektebb üzenetet és
b) ami a legfontosabb: újrapróbálkozás előtt végre nem kell megint beírni mindet adatot, hanem a retry connection-nel enélkül is kapcsolódik.
Sikerült elérni ide is, lehet hogy a broadcast beta hamarabb jött meg, mint ez, de végre ez a luxus feature is bekerült a kliensbe!
Albert! Pezsgőt!
-
djculture
félisten
válasz
phenomHUN #74159 üzenetére
Csakis.. annak idején ha fizettél volna se tudtál volt jogosan egy ilyen játékot birtokolni, tekintve hogy cocom listás volt az összes ilyen cucc. Úgy lehett c64-et is jó darabig behozni hogy ha megtalálták kaptál érte büntetést is akár némi börtön látogatást is .. De kb 36000 -et hoztak be mindenféle helykre elrejtve a leleményes emberek ...
-
pityeszka
őstag
Azokat a beérkező csereajánlatokat amire azt írja a steam, hogy "Cserében már nem használható tételek" hogyan lehet törölni vagy elutasítani?
-
phenomHUN
senior tag
válasz
djculture #74155 üzenetére
Mégis fizetnél érte?
(#86468) djculture: "Én ha ilyenekkel akarok játszani előveszem az ezer éves floppykat meg egy erre a célra meghagyott p2-est. Mai világ szokásává vált hogy előásnak valamit a régmúltból és új cimet adva neki kicsit átdolgozva aranyáron újra elakarják adni és ez engem idegesít. Azt jelképezi hogy a mai kor vásárlóival bármit meglehet csinálni mert olyan hülye hogy huszadjára is megveszi ugyanazt.."
-
djculture
félisten
Nekem egy predator c64 4k verzió kellene: [link]
-
Źşë'
addikt
válasz
maross #74145 üzenetére
akkor már a előző !verziót! meg se veszem
pedig szemeztem már vele egy ideje
(#74149) ollie egyébként logikus is - ki*aszás azokkal akiknek mér megvan...
kb mint mikor fizetsz a videókártyád driverjéért, aztán kijön az újabb verzió sokkal jobban fut minden, és azért ismét elkérik az árat... ebben a kapitalista világban már csak ebből a példából is kiindulva csodálkozom el azon hogy driver-ért még nem kérnek pénzt -
maross
nagyúr
Resident Evil HD REMASTER, varhatoan 20euros cimkevel. Hd textura pakk!!! widescreen tamogatas !!4! 60 fps 4444
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érdekel a stílus(nem hiszem hogy sokan vagytok:
):
Jövőre Steamen is megjelenik a Fairy Fencer F, meg a Hyperdimension Neptunia Re;Birth 1-2.
-
tomsolo
addikt
Ez hogy most már bárki vehet kb 45-60 centért booster packot, eléggé odavert a ritka kártyák árainak.
Még idejében sikerült jobb áron kiszórni párat, de hosszú távon most nem tudom boldogítani fogja-e az embereket, hogy lényegében 15 centnél többet adni kártyáért botorság - jó tudom eddig is az volt na de mégis.
Ez kifog hatni valamelyest az emotek(pl a betű formájúak) áraira is, szépen lenyomja majd az eddigi top versenyzőket(lásd M - :monow: betű).
-
csaba951
veterán
válasz
laceszgamer #74138 üzenetére
Állítsd át Luxemburgra!
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
laceszgamer #74138 üzenetére
Nálam a szokásos gyorsasággal tölt, semmi probléma nincs vele.
-
laceszgamer
addikt
Nektek is oltári lassú a Steam?
100kb körül tölt átlagosan meg a max is 450 körül volt. Így poénos elsz mire leér 10gb... -
Samus
addikt
Ezúton szeretnék minden kedves fórumtársnak Békés Boldog Karácsonyt, 99%-os, elárazott játékokat és kellemes ünnepeket kívánni.
Csodálkozom, hogy (még?) nem készült bejglievő szimulátor.
-
ProEvoFan
nagyúr
Far Cry 4 akciós, kint van a főoldalon.
Far Cry 3 is akciós lett közben, kapott egy 75% leárazást...csak azt nem értem, hogy ezt miért nem tüntetik fel a főoldalon.Érthetetlen az elrejtése.Több játéknál is előfordult már, mikor megkapta az alap akción túl a még olcsóbb árazást, de ez nem volt SEHOL sem feltüntetve... -
Samus
addikt
Ingyen dobálták a Sins of a Dark Age című csodát az MMOPlay jóvoltából, kártyás, mégsem ad egy darabot sem, pedig ötöt kellene neki. Hogy lehet ez?
-
warcat
veterán
Csapjatok le 60 euróért a Far Cry 4 Goldra ,ennyiért tuti vétel!
Csak 19 mozijegy ára.hülyének is megéri.
Ja és Ubiék szerint el vagyunk kényeztetve/túl jó dolgunk van a PC piacon az akciókkal,mekkora szemetek vagyunk,hogy nem tapsikolunk miközben egy fél fizetést ott kellene hagyni a bugos-gőzölgő butított konzolportjaikért amit ők kész termékként tálalnak.
-
htc07
addikt
válasz
Assimilator #74123 üzenetére
[link] pl. ebből el lehet indulni, de sok dologra kell figyelni hogy ne fosszák ki a raktárad véletlenül.
-
Samus
addikt
A GMG-n még egy napig van -25% kupon, az Evil Within így például ezressel olcsóbb, mint most Steam-en. Biztos, hogy tudom aktiválni és használni nálunk?
-
Most nézem, kapok kitűzőt ha beolvasztok egy kártyát kövekké... 3 kő kell valakinek? Esetleg lehet vele kezdeni valamit?
-
Assimilator
őstag
válasz
djculture #74114 üzenetére
Jogsértőnek jogsértő. De tulajdonképpen miért is kellene visszatéríteni?
Nem sérült a csomagolás, nem hibás a termék.
Azon kívül minden egyéb dolog a meggondoltam magam/végigvittem kategóriába esik.
Ez a használt dolog árusítás jó ötlet. De mivel digitális termékről van szó, hosszútávon ez az ipar halálához vezetne.
Ez nem évődik, nem lesz hibás. Nem kell 2 év múlva újat venni, mert már elhasználódott.Ezekben nincs túl sok logika, csak a seftet emeli exponenciálisan.
Steam fanboy sem vagyok, csak ezek nem érintenek, kicsit másképp látom, vagyis teljesen.
bladegery:
Itt a cég méretére és politikájára gondoltam. Pl. Youtube egyszer csak skint vált. Az, hogy nem szereted az újat az kit érdekel. Nem éred el a videóid, kit érdekel. Gmail ugyanez.
De említhetném a Facebookot is.
Steam ugyanez. -
törölt tag
A Far Cry 4-et most 47,99-ért lehet meg venni. Kinehagyjátok!
-
Milyen sok jogász lett hirtelen a fórumon.
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #74115 üzenetére
A bírósági itéletek évek alatt születnek ugyhogy lehet még meglepetés.. Ahogy terjednek az online webshopok és szolgáltatások utáni fogyvéd vizsgálatok itt is indulhat hasonló. A vásárló helye számit adó szempontjából betartására is kiváncsi leszek.
-
djculture
félisten
válasz
Assimilator #74113 üzenetére
Ehhez képest már folyik egykét per a valve ellen legutóljára:
Az Ausztrál Verseny- és Vásárlásfelügyeleti Bizottság bíróság elé viszi a Valve-et, amiért a Steam megszegi az ausztrál vásárlóvédelmi törvényt. Az ottani törvények szerint mindenkinek x napig visszatérités jár mint ahogy nálunk is az egész eu-ban a távvollévők között kötött szerződések szerint. Itt is nyugodtan belehetne ne emiatt perelni. Németek szintén perlik emiatt.
Másik hogy eu biróság mondta ki hogy árulhatók használtan a letöltött játékok, ezt se biztosítja a steam tehát kártéáritési igénnyel lehet fellépni ellene.
Nekem nincs problémám a céggel de renegeteg törvényt megsértenek ami miatt akinek van ideje meg pénze az jogosan perelni is tud. -
CtiveR
tag
Ma este várható ünnepek alkalmából free játék mint a l4d2 tavaly?
-
csaba951
veterán
válasz
Roxkex #74104 üzenetére
1) Baráti körben keress olyat aki már tud gond nélkül vásárolni. Amikor valami megtetszik, akkor szólsz neki. Ő megveszi gift-ként, átküldi a fiókodra, te meg kifizeted neki (kp vagy átutalás).
2) Keresel olyat (fórum vagy Apró) akinek már van pénz a PayPal számláján, és "veszel" tőle pénzt átutalással vagy személyes átvétellel. Nyilván legyél óvatos, hogy ne legyél átverés áldozata!
Jövőre meg elkezded intézni azt a fizetési módot amivel nem lesz ilyen gondod!
-
djculture
félisten
válasz
#79621120 #74105 üzenetére
Nekem az otp-s maestro működik másként már rég visszadtam volna, csak azért tartom meg a számlával együtt. Így is drágák már az éves dijak a kormány sarca miatt mastercardémár több mint 5 rugó már.maestro meg 2750. Persze megfelelő milliós egyenleggel meg igazgatói fizetésekkel lehet olyat választani aminél ezt nem kell fizetni.
-
Roxkex
senior tag
válasz
csaba951 #74103 üzenetére
Fiamnak szeretnék vásárolni és Ő nem rég szól , hogy van ilyen lehetőség ! És próbáltuk megcsinálni de nem jó :\ És , így felkészülni se tudtam , mivel sose nézem a Steamet , mivel nem is Én szoktam játszani hanem a fiam , ezért kellet volna a segítségetek , hogy kibogozzuk mi a gond :\
Számíthatok esetleg a segítségedre ? Te mit javasolsz ? -
csaba951
veterán
válasz
Roxkex #74100 üzenetére
Pedig a te esetedben az a gyors, működő megoldás, ha MOST pénzt teszel a PP fiókodra és abból vásárolsz. Ha nem így csinálod, akkor nem fogsz vásárolni a Holiday Sale-ben. Ünnepek után meg elkezded kibogozni, hogy miért nem meg úgy ahogy szeretnéd.
Esetleg akkor igényelsz egy "normális" VISA/MasterCard/AMEX kártyát és élvezed a használatukat. Igen, ezek plusz pénzbe kerülnek. A mostani meg "ingyenes" csak ugye nem működik. Döntsd el, hogy neked melyik a jobb!
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 256GB gyári független kék és fekete színben makulátlan kiváló akkuval + jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független független modellek új akkuval! Kék, ezüst, Grafit
- IPhone 13 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest