Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
"Szerintem azért van, hogy amíg eldöntik, hogy jogos-e a kérésed, addig se szórakozz velük több vásálás/(majd rögtön) visszaigényléssel."
Ezt még érteném is. Viszont itt a piacot tiltják. Ettől még félpercenként megvehetem, majd visszakérhetem a játékot. Nem tiltja semmi.
A másik ami nem világos, hogy 7 nap helyett, miért 11 napra tiltották a piacot.
Amúgy nem hiszem, hogy régóta van ez, mert magyar leírásban az erre vonatkozó rész nem szerepel, csak a többi.(#75599) maross: Játékban ugyan úgy lehet venni. Az más kérdés, hogy nemrég bevezetett szabály miatt van rajta 1 hét csere tiltás.
-
csaba951
veterán
Előre le van írva, hogy ez lesz ha refund-ot kérsz. Szerintem azért van, hogy amíg eldöntik, hogy jogos-e a kérésed, addig se szórakozz velük több vásálás/(majd rögtön) visszaigényléssel.
Trading and Market Restrictions
Recent Self RefundIf you have issued a refund on your Steam account to your Wallet, you will be restricted from using the Market for 7 days while the funds are verified.
-
Mate
nagyúr
Mióta van steam-en és mégis mi a francért korlátozva a piac, ha visszakéri valaki egy játék árát?
1 hétre tilt a piacról (engem 11 napra, hogy rohadna meg).
-
-
phenomHUN
senior tag
Hoppácska, készülget egy Steam custom skin, a koncepció jónak tűnik. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki végül: Steam 3.0
-
Csapoati
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ez nem játszott idő, hanem hogy mennyi időbe telne, ha végigjátszaná a steames játékait.
How much gametime do you have left to beat every game in your Steam library?
-
Hunbeast87
senior tag
(#75582) Renok:Valóban volt, már legalább 3 napja bent van a rendes kliensben is, nem csak a bétában.

-
Volt Steam update, FPS mérő bekerült.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Szerintem nem mindig van összefüggés. Nekem 1 játékból van 1400 órám.
-
Niczo
senior tag
kicsit se durva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
-
-
szami777
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ez a legkevesebb ha jól látom:
Chad
Összes bájt: 4.3 GB
Átlagos letöltési sebesség: 392.4 kbp
10 millóan lakják és 1 ember használ steamet.
Közbe kiderült mégse chad.
Guinea Bissau
Összes bájt: 610.2 MB -
Agyzuzo
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Afrikában is vannak érdekes adatok...

Malawi
Total Bytes: 32.9 GB
Average Download Rate: 913.9 kbpsEz ki lehetett és mit tölthetett le?

-
keIdor
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi a választ, tradelni egyáltalán nem szoktam, a csoportokból viszont akkor távozom is.

-
-
keIdor
titán
Szinte minden nap felvesz valami full ismeretlen acc, mindig privát profillal. Természetesen egyből megy a block.
Kérdés: ezekkel lehet kezdeni valamit? Hogy egyáltalán ne találjon meg? Gondolom vagy spamreg, vagy fene tudja. -
eami
Topikgazda
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Érdekes cucc, de nem sokat jelent szerintem, ez az egész nagyban függ a download serverek leterheltségétől is szerintem. Ha meg server oldalt nézik, akkor meg megint nem sokat jelent mert lehet váltani.
-
És tényleg... érdekes.

Ahogy nézem Románia nem kicsit élen jár internet sebesség terén az EU-ban.
Svédek meg a Hollandok a csúcs. -
Mister_X
nagyúr
"Go through pregnancy 1 times (that's 1 babies!)" Bestof

-
htc07
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
Received: from [10.3.3.14] (helo=valvesoftware.com)
by smtp01.steampowered.com with smtp (Exim 4.76)
(envelope-from <noreply@steampowered.com>)ilyet már nehezebben

vagy az éjszaka mindenki átállt scammelésre csgolounge-n, vagy erre lett leváltva a recaptcha, mert minden offer után kapok email megerősítőt.
-
htc07
addikt
ismeretlennek ment, de teljesen valós minden.
amikor elküldtem az offert, felugrott a szokásos ablak hogy csereajánlat elküldve, de többsoros volt a szöveg én meg reflexből okéztam, de az e-mail szót elkapta a szemem, azért néztem meg a postaládát.
noreply@steampowered.com-ről jött.
igaz, tabletről küldtem, arról meg nem igazán szoktam tradeket küldözgetni (lehet pont ez volt az első), de be vagyok rajta jelentkezve több hónapja.
-
htc07
addikt
Küldtem az előbb egy trade offert, és jött róla egy megerősítő e-mail, hogy fogadjam el a trade-t.

-
Agyzuzo
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Inkább nála

-
Creed23
tag
Nem tudjátok, a nuuvemes Resident Evil HD régiókorlátos?
-
És azt észrevettétek, hogy mi lesz, ha az "XXXX continuos hours" szöveg fölé viszitek a kurzort?
-
szami777
addikt
Ez a steamleft messze a legjobb steammel kapcsolatos cucc

Az enyém
Haláli, amilyen szövegeket benyom: Nézzem végig a jóbarátokat 87-szer
Fontolóra vettem a donate gombot.
-
-
VoidXs
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem én győztem

-
Ryder62
őstag
Kint van a broadcasting, egész jó, teljesen folyamatos kép, semmi akadás, öröm nézni. Mintha egy youtube videót néznék.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Make flappy bird 92 time..
-
Csapoati
nagyúr
Én valami 80 000 PewDiePie videó végignézését kaptam, de sajnos abból egy is épp elég büntetés (ajánlott irodalom a témában az egyik legújabb South Park rész, ami pont róla szól).
Egyébként meg játsszatok, ne ezt nézegessétek! 
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
üzenetére
612-szer nézhetném végig a Gyűrűk Ura trilógiát...

Vagy pedig 348-szor elkészíthetném a webes app-ot, amivel a Steamleft megy.
Ja és ez idő alatt egyszer terhességen is áteshetnék (férfi létemre).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amit utoljára néztem és muszáj angolul írni, mert olyan szemét dolog

"Work 174 full work weeks."
-
-
csaba951
veterán
válasz
kalozhun100
üzenetére
Általában nem! Viszont nem kell megadnod a kártyaadataid az online boltban, amit előbb-utóbb úgyis feltörnek. Csak a PayPal tudja a kártyaadataidat. PayPal-nak meg van pénze a legjobb biztonsági szakembereket foglalkoztatni. Ebben valószínűleg sokkal jobbak is, mint a bankod!

-
eami
Topikgazda
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kivéve ha valaki paypallal fizet és nem állította át hogy a bank váltson, mert ebben az esetben már forintot von le a kártyáról és olyankor ugyebár nincs mit váltania banknak. Kellemetlen mellékhatás hogy a paypal rendre drágábban / kevésbé kedvezően vált

-
-
csaba951
veterán
Két hasznos funkció is átkerült a bétából a "rendes" kliensbe:
* Added Steam Broadcasting. See for more info.
* Added in-game FPS counter to Steam Overlay -
Érdekes hogy ez a téma mindig időről időre előkerül... de nem, nem így van.
Mindig a bank diktálja az árfolyamot amin elszámol. A kártyatársaság csak akkor vált ha eltérő pénznemben fizetsz mint a kártya régiós elszámolási devizája.
Jelenleg az európai kiadású kártyák esetén ez mindig EUR.Pl OTP:
"Maestro, MasterCard és VISA típusú kártyákkal a külföldön és a belföldön nem forintban végzett tranzakciók (kivéve: OTP által üzemeltett euró töltésű ATM-ekben végzett készpénzfelvételi tranzakciók, valamint az OTP belföldi hálózatában végrehajtott euró és amerikai dollár elszámolású tranzakciók) eredeti pénznemét a (1. lépés) Nemzetközi Kártyaszervezet átszámítja az általa alkalmazott árfolyamon euróra (ha nem abban lenne, pl brazil reál, putyin vagy USD). (2. lépés) A Bank a Nemzetközi Kártyaszervezet által elszámolt összeget a Kártyaszervezet általi elszámolás napján a Banknál érvényben lévő aznapi első deviza eladási árfolyamon számítja át forintra."Csak hogy ne terjesszünk hülyeséget.
Egyébként a legtöbb bank így dolgozik, szóval ebben sok eltérés nincs közöttük. -
Marci79
senior tag
Annyira nem parás. Csináltam egy PayPal számlát. Arra tolok forintot és abban megoldom a valutaváltás és az arról való fizetést külföldi oldalon. Ha támogatja az oldal persze.
(Maestro kártya van)
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Filmgyűjtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lightyear - befektetési app
- Milyen NAS-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automobilista 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)