Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gugu_
tag
válasz
Vadászmenyét #49098 üzenetére
Conosle ba írd be ezt:
r_DisplayInfo 3 -
Szőrös
veterán
válasz
Vadászmenyét #49098 üzenetére
konzolt lehívod és bírod: r_display 3
-
TESCO-Zsömle
titán
Ha valaki bezsákol pl.100 nyilvános küldit, akkor mi történik ezekkel?
Attól ügg mit értesz "vbezsákolás" alatt. Ha azt, hogy felveszi őket mobi-ra, akkor azt, hogy törlődnek, mikor más teljesíti őket. Ha azt, hogy teljesíti/leadja őket, akkor meg azt, hogy azok akkor törlődnek.
Ha arra gondolsz, hogy nyilvános contract-okat szed így fel, akkor meg azt, hogy nem fogja tudni teljesíteni őket. Lesz elég nagy az univertum, hogy az emiatt eltűnő küldetések ne okozzanak gondot és persze lesznek olyan contract-ok, amiket több ember is felvehet majd, mert mondjuk nem 1 bűnözőt kell elkapni, hanem mondjuk egy építkezésre kell 10 HullE-nyi nyersanyag. Az ilyen küldetéseknek nyilván lesz majd határideje is, mint minden küldetésnek.
-
Diopapa
addikt
Még mi sem... Jelenleg úgy tűnik, amiket felveszel, felveheti más is.. Én örülnék, ha sikerülne elkerülni a tipikus immersion-breaker marhaságokat amik az átlag mmo-kat sújtja, pl sorban állás a bossoknál, várni a dropra, stb..Valamiféle vegyes rendszert tudnék elképzelni. Az sem lenne jó, ha valaki felvenné a küldetést és senki sem látná. Legalábbis ebben az esetben. Ugye elvileg a küldetésgenerátor valós dolgokat fog generálni, szóval egy valaki felveszi az adott Starfareres küldetést, a többi 30 ember meg csak nézzen?
-
duvi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #49088 üzenetére
Erős szabályozás nélkül, képtelenség egy hatékony küldetésrendszert fenntartani. Szerintem a nyitott küldetéseket is szabályozni kell, különben káosz lesz belőle. Ha valaki bezsákol pl.100 nyilvános küldit, akkor mi történik ezekkel? Közben más is felveheti és megcsinálhatja? Ha igen, akkor egy őrületes rohangászássá fajulhat a dolog, mert a leggyorsabb nyer alapon csak egy ember csinálhatja meg. A többiek beleöltek egy csomó szabadidőt a semmiért. Vagy itt is bevezetik az egyéni küldetéseket (most a nyitott küldetésekre gondolok) és mindenki csak a sajátját látja, csinálja? Esetleg respawn time lesz a quest itemeknél (lásd Diopapa esetét a rakománnyal) és sorban állunk a respawn helyeken? Másik kérdés az időlimit. Minden küldetéshez lesz időlimit, vagy bármikor (hetek/hónapok/évek múlva) teljesíthetőek lesznek? Igyekszem követni az eseményeket, de erről a témáról nem sokat tudok.
-
TESCO-Zsömle
titán
Szerintem többféle típusú melók lesznek. Amire te gondolsz az a nyitott, amit mindenki láthat, árki felvehet, korlátozás nélkül. Ezeknél nem lehet semmilyen szankció, kudarc esetén az egyetlen következmény a feleslegesen beleölt próbálkozás okozta veszteség. Ilyeneknél a fevétel annyi, mintha egy hirdetőtáblán/faliújságon szereplő adatokat felírnád magadnak.
Aztán lesznek a szerződéses melók, amik viszont már szankcionálnak, ha nem teljesíted őket, de ezek kötik a munkáltatót is, hogy a küldetésnek teljesíthetőnek kell lennie és ezért téged ki is kell fizetni. Szóval ha vki szerződik veled, hogy hozz el neki XY embert vérdíjért, és aztán felvesz valaki mást is, akkor ő megszegte a veled kötött szerződést, ha erről téged nem tájékoztatott mielőtt aláírtál.
Szerintem NPC-től kizárólag NPC-re kapsz majd fejvadász küldit nyitott formában. A legelitebb NPC küldetés, a legvaskosabb vérdíj csak a tapasztalt, sokat látott fejvadászoknak lesz elérhető és az lesz a PvP. Meg persze azok, amiket PC-ktől fogsz kapni más PC-k ellen, de én az ilyene láthatóságát/elfogadhatóságát is korábbi BH küldikhez és azokon szerzett reputációhoz kötném.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Diopapa #49086 üzenetére
Arra próbáltam utalni, hogy ha valaki elfogad egy contractot akkor általában leveszik a hirdetést ha lejár a határidő akkor majd újra kiírják. Általában így működik a világ. Gondolj bele. CIG kiadná külsős grafikusoknak, hogy tervezzenek hajót azt aki előbb kész az kap pénzt. Biztos komolyan vennék őket az első egy-két pályázat után. Hiszen mindenki szeret ingyen dolgozni.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Menthirist #49068 üzenetére
Nem tudom mennyire reális.
Én amikor rendelek ebayról akkor nem hallom a hírekben, hogy hajók süllyedtek el és postások mészárolták le magukat a küldeményem miatt.
Illetve ha én valakinek kiadok egy munkát arra, hogy hozzon el valamit akkor szeretném megkapni egészben véres borítás nélkül. Szóval másnak nem szólok így: hé ugyan már küldtem valakit aki el is vállalta a melót és csak egy sima csomagszolgálat, de menj el érte te is vagy lődd le ha akarod. Meg nyugi szólok majd másnak is, hogy téged öljön meg érte. De csak egy egyszerű csomagot kell elhozni. Megéri érte akár a halál is.
Valahogy nem így képzelem el ezt a dolgot. -
-
Vesa
veterán
válasz
Menthirist #49071 üzenetére
Ok, végül is nem mondasz hülyeséget! :-) Ezek a dolgok még messze vannak, majd meglátjuk milyen lesz, de remélem jól lesz megoldva.
-
Diopapa
addikt
-
Diopapa
addikt
válasz
Vadászmenyét #49076 üzenetére
Akkor látogass el Levski-re, ott megvan a 40-50fps... percenként...
-
SkyS1gn
félisten
ja itt kinek nincs, az első 10mp-ben.
-
Sokimm
senior tag
Illetve még az is lehet a dologban, hogy pl fejvadászatos küldit kaphatok az éteren keresztül is, és lehet én az Aurora-mmal közelebb vagyok, mint te a szuper akármiddel.
Felveszem a csókát, elindulok haza (a csávóba nincs gps), és te mire odaérsz, már nincs ott 20 perce a quest alany. Azt meg nem tudod, hogy kinél van, csak esetleg amikor leadom a küldit, akkor offline lesz neked a "lehetőség".
Tehát a játék sok lehetőséget rejt magában, és bár tényleg nem élethalál harcos a "jó" megoldás, de azért akinek gyorsabb hajója van, had érezze magát picit előnyben (bizonyos küldiknél).
A nagy raktérrel rendelkező hajótulajdonosok miatt sem panaszkodunk, választás van, szerintem színes küldetéseket kapunk majd. -
duvi
nagyúr
válasz
Menthirist #49071 üzenetére
"Amúgy meg felvesz egy rakat küldit, valamit csak meg fog tudni belőle csinálni."
Itt jön a másik kérdés. Milyen következménye lesz (ha lesz), ha nem teljesítünk egy küldetést? Csökkenő repu, esetleg kevesebb jól fizető küldetés? De ettől még olyan messze vagyunk ... -
Arra lehet hogy később lesz lehetőség, pl állítani publikusságot egy küldin, és ha te személyesen odamész az illetőhöz, hogy megcsinálom neked a küldit, akkor lehet hogy addig priváttá teszi... vagy hasonló. lehetőségek vannak.
"Ha pl. valakinek lassabb hajója van vagy mittudomén, akkor marha idegesítő lenne, ha már a tizenötödik küldetést happolják el előle"
Akkor vagy elgondolkozik, hogy gyorsabb hajót vegyen, vagy olyan küldetést vállal el, ami nem egy alkalmas, hanem hogy "átveszek xy nyersanyagot xz áron", vagy csak simán kereskedik, stb, míg nem lesz pénze hogy olyan hajót vegyen, ami az adott fajta küldetéshez jó. Mert pl ha ki van adva egy vérdíj, akkor ne legyen már jogos a sírás, hogy "de én ezt az aurorámmal nem tudom megcsinálni". Nem. Ez van
Amúgy meg felvesz egy rakat küldit, valamit csak meg fog tudni belőle csinálni.Igen, ez egy játék, nem élet-halál harc, de (remélhetően) lesz tengernyi lehetőséged, amik közül válogathatsz. E
-ben sem tudsz minden küldit elvállalni, vagy nincs meg hozzá a reputációd, vagy simán a hajód vagy egyéb felszerelésed. Vagy akár nem fér annyi üzemanyag a hajódba, hogy a legnagyobb ugrási részt meg tudd csinálni, így lehetetlenné válik a küldetés teljesítése. Van ilyen.
-
Vesa
veterán
válasz
Menthirist #49068 üzenetére
Ez tényleg így lenne reális, azonban ez még mindig csak egy játék, ahol meg kéne találni az egyensúlyt. Ha pl. valakinek lassabb hajója van vagy mittudomén, akkor marha idegesítő lenne, ha már a tizenötödik küldetést happolják el előle, hiába így reális. Az már elveszi az ember kedvét az egésztől, ha csak jön-megy órák óta teljesen feleslegesen, mert egyetlen küldetsét sem sikerül összehoznia (pl. megszerzi, de akkor még mindig ott van, hogy jön valaki egy sokkal nagyobb hajóval és esélye nincs megtartani az árut). Szóval egy dolog a realitás, mert ez csak egy játék, ami alapvetően a szórakoztatásról szól, nem a valós élet-halál harcról.
-
válasz
bladex73 #49063 üzenetére
szvsz logikus
kiadod a vérdíjat egy emberre, vagy a küldit hogy hozzanak el neked valamit, és arra bárki ráugorhat, akár többen is. Aztán akinél először van a szajré, az viheti. Bár úgy lenne a legrealisztikusabb, hogy ha pl egy tárgyat kell elhozni, akkor lelőhesd aki előtted kaparintotta meg, hogy te vidd be a cuccot
De pl fejvadászásért teljesen jogos. A munka elvégzéséért fizetsz/fizetnek, nem a felvételéért
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Malibutomi #49060 üzenetére
Milyen win-t használsz? Nem lehetséges, hogy a 7, 8, 10 különbség számíthat?
-
Eniral
tag
Egyébként Star Marine-ban 40-50 fps és 40 es ping.
-
Diopapa
addikt
-
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi #49060 üzenetére
Nekem akkor is az a gyanús, hogy gyengébb a videokártyám. Bár fel sem pörög...
-
Diopapa
addikt
válasz
SkyS1gn #49056 üzenetére
Meg ugye ott a logoff az ágyban.. Tök jó, mert utána ugyan úgy Port Olisaron kezdek.. Akkor mi értelme van? ha kilépek simán ugyan ott vagyok... lelogoltam a hajómban az ágyban, relog után ugyan úgy az állomáson ébredtem, ugyan úgy várni kellett 2 órát a hajóra mert claimelni kellett, mintha felrobbantottam volna...
Perzisztencia a nagy fenéket.. Jah és az új buildben a pénzt is rosszul jelzi ki, tegnap még jó volt..
@(#49057) Malibutomi: Bocs, de ezt letojom, mert te UFO vagy, ha szerver sincs te akkor is bent játszol 30fps-el...
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem ugyanugy megy mint eddig 20-30FPS kozott nincs lenyegi valtozas.
Viszont repules kozben nem erdemes emote-ot hasznalni mert ugymaradtam tisztelegve
-
Diopapa
addikt
válasz
SkyS1gn #49054 üzenetére
Nézd, alapvetően nem zavarna az alacsony fps, de ilyen 5fps-el már nem tudok mit kezdeni.. Harcolni totál esélytelen, megáll 3mp-ekre akkor nem nagyon van miről beszélni.. A bugokkal együtt tudok élni, végül is PTU, de az, hogy megnyitod a mapet, akkor behomályosodik a háttér, map sehol, visszaváltani sem lehet.. és akkor ugye marad a kilép, visszalép, majd a barom rendszer, hogy claimelni kell a hajót, várhatok rá 2 órát, mert az ő faszságuk miat ki kellett lépnem.. Értem, hogy jó lesz ez meg így lesz, de mondjuk most pont baromság ezzel szívatni a népet...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Vadászmenyét #49048 üzenetére
Csak 500mega nálam.
-
-
Diopapa
addikt
válasz
Szőrös #49047 üzenetére
Tegnap nagy feeling volt.. Fogtam a Cutlassem és elvállaltam egy küldetést, ahol egy lezuhant Starfarer legénységét kellett megtalálni. A helyszínen volt egy leszállt Gladius, a pilóta bent.. Nos, persze nem bírtam magammal és szétlőttem a szerencsétlent, majd leszálltam, elkezdtem keresgetni az embereket, találtam is hullákat dögivel, közben kezdett alkonyodni és leszállt egy Constellation.. Elbújtam egy domb mögött, nem tudtam nem-e az előző arc tért vissza. A fazon elkezdte bepakolni a Starfarer rakományát. Én meg hát.. lelőttem a pilótát és elloptam a cuccokat.. Közben sötét lett, sejtettem, hogy előbb-utóbb valaki visszatér bosszút állni.. épp szálltam be a hajóba, mikor tűz alá vettek.. rohanás a fülkébe, beszállás, hajtóművek indítása... Ilyen gyorsan életemben nem szálltam még fel..
Persze üldözött stb... ab-vel menekültem, közben térképen kerestem egy közeli objektumot az ellenkező irányban, comstab off, megfordultam, quantum jump..
majd onnan nyélgázzal bele a semmibe.. Mikor eléggé eltávolodtam, akkor kezdtem felmérni a károkat.. Egész jól megúszta a hajó, itt-ott gázzszivárgás stb.. De egyben maradt és röpképes!
-
Vadászmenyét
aktív tag
Mit javítottak, hogy 12-13 giga az új patch? Valami érezhetően változott?
-
Diopapa
addikt
A tegnapi új builddel visszatértek a lagspikeok..
-
Vesa
veterán
válasz
Malibutomi #49044 üzenetére
Ezt ki írta? A 3.0 lehet, hogy még gyengén fut, de a grafika már így is lélegzetelállítóan szép.
-
Malibutomi
nagyúr
"A Star Citizen grafikaja semmi extra"
-
tom5598
senior tag
jujj de kedvesek
"The team will continue looking into performance aspects, so that we can ship the initial version of 3.0 without disastrous client performance." -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
GypsFulvus2 #49040 üzenetére
Nem értem mi a gond, mikor elindultak vele, tisztán látszódott hogy szikrázik és megsérült a kissé kemény landolásnál
-
GypsFulvus2
őstag
Ez qvajó.
Különösen ezzel a zenével.
Azért a landolások fizikáján van még mit tökéletesíteni... -
Szőrös
veterán
Na már ez is működik, úgy ahogy.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #49036 üzenetére
Azok is
-
devast
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #49029 üzenetére
Ezt sztem nem fogják hagyni, ennél jobb ügyvédjeik vannak... Legrosszabb esetben is addig húzzák amíg crytek csődbe megy. Szerintem....
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Malibutomi #49035 üzenetére
Lassan csak kideül, hogy a CIG-nél nem is játékfejlesztők dolgoznak, hanem színészek.
-
tom5598
senior tag
válasz
Malibutomi #49033 üzenetére
a MÁLYNKRÁFT JOBBAN NÍZ KI MINT EZ A DELAYED FOS
-
tom5598
senior tag
sq42 incoming[link]
-
Fred23
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #49029 üzenetére
Köszi az infót! Utóbbi tűnik veszélyesebbnek, de talán csak minimális részesedésről van szó.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Stilinski #49025 üzenetére
Mivel a Crytek már félholt, szerintem ez egy -valszeg egyébként jogos- lehúzási kísérlet; ami viszont peren kívüli megegyezéssel is rendezhető akár. A hibajavítások és optimalizálások szerintem már nem érdeklik őket egyáltalán, kizárólag kaszálni akarnak. A kérdés az, mennyi pénzt akarnak a CIG-en behajtani? Ha beérik kevéssel, talán per sem lesz. Ha viszont elgurult a gyógyszer, az még akár gond is lehet. Tényleg nagy kérdés, pontosan mi lehetett a szerződésükben, kár, hogy nem olvashatjuk el.
-
tom5598
senior tag
válasz
Stilinski #49025 üzenetére
azt még érdemes hozzátenni hogy a papírokat 2 olyan ember írogatta anno akik mára már a CIG nak dolgoznak és előtte pedig a crytekknél voltak, szóval annak az esélye hogy probléma lenne nagyon alacsony
amúgy ez tökéletes marketing anny cikk jelent meg a játékról meg még olyan helyen is hogy nehéz megszámolni. 10/10 marketing
-
Fred23
nagyúr
Ebből még lehet baj? Ha igen, mekkora?
Látom, már volt.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Menthirist #49022 üzenetére
Az Amazon megvette a mókoláshoz való jogokat a Crytektől? Mert ha igen, akkor sokra nem mennek ezzel a perrel. Gondolom sérelmezhetik, hogy a CIG rengeteg jómunkásembert elszívott tőlük.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Menthirist #49016 üzenetére
A Lumberyard nem Cryenginere épült?
-
Mivel a motor most már Lumberyard, így most a Crytek eljátszogathat az Amazonnal a bíróságon.
-
Eniral
tag
Mai próbálkozások..
ű
egy jópofa kép is -
tom5598
senior tag
amúgy azt röhejesnek találom hogy egy pdf ből , crytek perét, szinte azonnal minden gamer oldal lehozza és kb copy pastázzák az egészet de fontos eseményekről/újításokról SC kapcsán max napok múlva vagy egyáltalán nem írnak XD
-
tom5598
senior tag
SC Alpha 3.0.0-687145 patch QA nál van
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
Drenadar #49008 üzenetére
Hali, átfutottam csak, javítsatok, ha valamit félreértettem.
A crytek bedolgozott a kickstarterbe és utána leszerződtek 1 játékra, a Star Citizen-re, ahol az RSI/CIG Crytek engine-t használ. Listaár alatt kapták és mindenhol meg kellene jeleníteniük a Crytek logóját és egyéb jogi szövegeit.
Menet közben kiderült - és a CIG is különálló játékként kommunikálja-, hogy lesz az SC és még egy játék a standalone SQ42. Közben bejelentették, hogy a saját Star Enginjüket használják és kidobták a Crytek hivatkozásokat a játékból és nem fizetnek a Cryteknek (ez nem tiszta, hogy mindkét program vagy csak az SQ42 után).
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Malibutomi #49007 üzenetére
röviden össze tudná foglalni valaki hogy mi a baja a Cryteknek azon kívül hogy közel a csőd?
-
kraven54
aktív tag
Crytek szerződésszegésért perli a CIG-et!?!!
-
Diopapa
addikt
-
laskr99
addikt
válasz
Neil Watts #49000 üzenetére
Levetkőzés,felöltözés? Esetleg ajt9n kibuggolás? Azzal túléled
-
SkyS1gn
félisten
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Neil Watts #49000 üzenetére
szia, vannak a pályán öltözőszekrények, úgy sztem sima ügy a sisak.
(a zsilipek előtt és a saját szobában is fix hogy van)Az upgradet használni is kell az oldalon a hangárban. Az megvolt már? utána már csak a Reliantot fogod látni. a folyamat nem visszavonható.
Talán nemsokára karácsonyra kikerül legalább public ptu-ra a 3,0 akkor lesz majd értelme ismerkedni a játékkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest