Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Nekem sincs hajó az expón, csak hawk, de Spaceporton sem.
-
Szőrös
veterán
válasz
Plasticbomb #51794 üzenetére
Na de a terrapin nem is fighter ladik.
Koret meg most újítják fel, 3.4-ben jön az is. -
Plasticbomb
addikt
válasz
Szőrös #51792 üzenetére
Amugy sem hat meg az Anvil szett, kiprobaltam a terrapint, kicsit repkedtem, de a fegyverzet arra sem eleg, hogy leszedj egy kis pirate fightert, szal kezdo kuldizni... felejtos.... A tobbi nem rossz, de meg mindig van Scythe, szoval fighter van, cargora van freelancer s jelenleg meg a haccazi is, prospector (JEDI modban meg kezdo mercenary kuldiket is ki lehet veleprobalni...XD ), ha nincs kedvem vagy alacsony a funds vasarolgatni. Tovabbra is a Reliant Kore az, ami meg birizgalja a csorom. Kicsit nagyobb cargoval, meg meg is erhetne, illetve nem lenne rossz, ha megcsinalnak a vertikal fly modeot neki.
Szal elso napra pont jo ez igy.
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #51791 üzenetére
Átmentem USA régióba és utána jó lett, de köszi
-
Szőrös
veterán
válasz
m0h0senator #51787 üzenetére
Aztán? Letelt a hét vagy mi? Nem. Most nagy az érdeklődés, szarra van terhelve minden, vársz holnapig, belépsz, töltöd, kipróbálod. Ilyen egyszerű.
-
válasz
Diopapa #51778 üzenetére
Nálam látszódott minden hajó...
https://www.youtube.com/watch?v=JqVauafMGqk -
Diopapa
addikt
válasz
Még csak venni sem kell, Amazon Cloud-ot használnak...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Csak ez az *insert aktuális funding pénz* + *valamit szar ami böki a csőrőm* elég snassz komment SC-t illetően
Ez van, megesik sok tiplaA címnél is.
-
m0h0senator
őstag
-
Szőrös
veterán
válasz
m0h0senator #51784 üzenetére
Ingyé' van, mit hőbörögsz.
-
m0h0senator
őstag
akkor én ezt el is engedem mára. 56 milliárd Ft-ot kalapoztak össze de egy predownload-ra képtelenek...
-
nortsen
aktív tag
Van baj, mert indítani sem tudom a játékot, és a weblap sem jön be
-
Diopapa
addikt
Nálam tök üres az expo. Nálatok mi a helyzet?
-
tom5598
senior tag
válasz
Malibutomi #51776 üzenetére
nem tudod nem szabad futkosni a lépcsőn, eleshetsz
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #51775 üzenetére
Elmentem az expora, a lepcson eltort a labam es meghaltam
Lol nincs egy hajo sem az expon, tokures
-
Nah voltam benn, baromi jó ez az expó megoldás
-
tom5598
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
Másnak sikerült Cyclonet bepakolni hajóba?
Más: mivel kapcsolom ki a coupled módot?
-
devast
addikt
válasz
m0h0senator #51763 üzenetére
Ó ez csak a szokásos... Mit vártál, működni fog ?
-
tom5598
senior tag
válasz
m0h0senator #51763 üzenetére
hát mi időnk szerint holnap 17:00 kor fog váltani másik gyártóra az expó szóval ja van időd.
-
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi #50 üzenetére
és már megint lerohadt...
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #51757 üzenetére
Nem hinném, hogy ha kijön a játék nem lehet Aurorórával elkaristolni. Elite-ben sem hú de jó a Sidewinder, onnan egy Cobra MK3 ég és föld...
-
tom5598
senior tag
na meg egy kis backend bug is van mint a Levski ship shopban először volt, a hajók amiket rentelni lehet egyes instanceokban nem spawnolnak, log out log in segít rajta. de most még az RSI services fele halott.
-
m0h0senator
őstag
válasz
cskamacska #51757 üzenetére
őőő amennyit értettem ebből, hogy fizetek e 41k-t hogy normális hajóm legyen? NEM
Szingli egyelőre hidegen hagy, úgyhogy maradjunk annál, hogy belépő hajó + majd upgrade titanra és én ott egyelőre megállok. ( jön még azért egy anthem meg egy Div2)
Szóval fizukor 16K a belépő és később majd 7200 és ott egyelőre STOP lesz.
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska #51756 üzenetére
A barrier of entry pedig így is igen magas, Magyarországról meg no komment kategória.
57,15 dollár ~16200 forint a belépő, 82,55 ~23400 szinglivel együtt. Musztángot feltételezve 25,4 ~7200 forint az Avenger Titan felára, 63,5 dollár ~18000 forint a Cutlass felára ezen felül.
Itt van Bali kéznél, kérdezzük meg tőle hogy fizet-e majd minimum 41400 forintot hogy épkézláb hajóval induljon?
Mondom ezt úgy, hogy Avenger már van, Cutlass pedig mindig is tetszett, még nyeszlett, nem repülhető jpg kép formájában is(vissza lehet nézni
), később lesz arra csere, ha a játék úgy áll majd. De nem tagadható hogy ez pénzbe van, reális és Steam Sale mércével pedig ijesztő a bekerülés.
Épp a napokban angol, nem kimondottan szűkmarkú baráttal beszéltem Steamen. Kedvenc DayZ játéka beszerzését ahhoz kötöttem, hogy akkor ő vegyen egy SC csomagot.(MLM kör már meg is volt
) Rákérdezett hogy a csomagom amiről áradoztam az mibe kerülne. Az biza 65 dollár plusz VAT. Hümmögött, vigyorgott, aztán témát váltottunk. Így ebből nem lesz DayZ egy darabig.
-
cskamacska
addikt
válasz
Diopapa #51734 üzenetére
Én nem feltétlen örülök ennek.
Ehhez hasonló topikok teljesen átlagosak Redditen. Jah kérem, csak nem az Avenger a csodacsacsi, hanem a kezdő hajók nem érnek lócitromot sem.
Hogy mit összeszenvedtem az Aurora LN-el már részletekben időnként írtam, 3.0-ás korrekciója után is gyakorlatilag az újoncok bottal elverésére való.És akkor ez az LN, 10(12,7 innen) dollárral feljebb mint a kezdő MR, ami érdemtelenül áll -5 dolláros CCU értéken, nyílt kiszúrás minden Aurora vevővel. Musztángok a rework után jobbak lettek, Alpha kapott rakteret, Beta kapott műtőasztalt
, Omega hivatalosan is csak egy piros festéssé vált a Gammán.
Avenger viszont teljesen más világ, gyorsabb, erősebb, ágyas-rakteres, ennek kellene a kezdőhajónak lennie, hogy az ember mindenbe bele tudjon kóstolni. Nyilván nem véletlen nem vitték magasabbra az árát, de ez akkor is 25 dollárral több mint az Aurora ára, 25 dollárral több mint kellene.
És miért is verné ki az ember az 50 dollár különbözetet még az Avengeren felül? Nyilván önzetlen adakozó szándékból.
Csak ugye az Avenger meg a Cutlass a SC világán és fórumos körein belül olcsó(itt ugye 150 dollár a bányászás kipróbálása, és 170 dollár egy jobb vadászgép), most épp futó Steam zakcióban 50 dollárért egy tucat AAA játékot kap az ember, más webshopoknál, szürke cédékúcsbótokban még többet.
-
m0h0senator
őstag
-
Diopapa
addikt
válasz
m0h0senator #51753 üzenetére
Igazából a techek egy része kezd összeállni, azért kezd látványos lenni. A háttérben meg rengeteg mindenen dolgoznak, pl a az SQ42 is több naprendszerben játszódik, azok is készülnek, de "sandboxra" most bőven elég a Stanton elkészült része. Meg ahogy gyűlik az assest, egyre gyorsabban lehet összelegózni dolgokat.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Szőrös #51752 üzenetére
Persze néztem egy 3 órás stream-et láttam hogy még vannak benne bajok szép számmal. Topikot kb 2015 óta olvasom szóval leírásaitok alapján látom ennek a sötétebb oldalát viszont én úgy vettem észre, hogy legalább most már kicsit felpörögtek a srácok amit én valamiért mindig is hiányoltam azért sem adtam nekik még pénzt.
-
Szőrös
veterán
válasz
m0h0senator #51751 üzenetére
Látom nagyon izgulsz, helyes.
Nem akarom letörni a lelkesedése de azért arra számíts, hogy bőven vannak még hibák. Biztos lesz crashben részed, Lorvillenél tuti nem lesz fix 60 az fps, érdekes hibákat fogsz látni, lesz ami nem működik. Szóval nem szabad még azt várni, hogy egy megjelent játék szintjét hozza és nem lesz akkor nagy csalódás se. -
m0h0senator
őstag
Bő 5 óra múlva nyit az expo. twitch streamereknél kint van a visszaszámláló.
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #51749 üzenetére
Lorville ofc...a kék metróvonal visz oda, vagy ha dokkolsz, akkor ott jössz fel kb a hangárokból, onnan van ez pár méterre.. Vigyázz, mert onnan nem messze van még egy bemutatóterem, abban talán 2 versenyhajó meg egy Prospector van, nem az kell neked, de ha azt megtaláltad, közel jársz. Egyébként ott a környéken van pár kék banner ami az expo-t reklámozza. Nem tudom mikor élesedik, be lehet szállni a liftbe, de még nem működik a gomb, ami felvinne (levinne) oda.
-
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #51746 üzenetére
Starporton van egy rész, ahol le lehet kérni a hajókat, onnan nem messze van egy folyosó lifttel .
Szerk: azon a részen van egy nagy ablak, kint pedig egy megvehető Phoenix és egy Hammerhead
-
Hajnalban volt szerencsém életem első Lorville-os utazását megejteni (miután első nekifutásra lelőtt egy szándékosan ártatlanokra vadászni szándékozó hornetes még Olisar körül). Fantasztikus volt ez a (nem véletlenül) blade runnerre hajazó hangulat a zenével. Viszont látszik hogy nem játszottam mostanában túl sokat, és változtak a rendszerek, nem ment a legflottabbul a leszállás (egyáltalán annak megtalálása hogy hova is kell leszállni), pedig még azt is tudtam hogy rádiózni kell előtte
Meg egyáltalán hol a lift?
Aztán metróztam vagy 20 percet, le-fel, imádtamVettem még ezt-azt. aztán a bárban nem tudtam felállni az asztaltól (mármint szó szerint
). Persze ezer T pózban maradt npc volt, meg az első Lorville-re nyíló ajtónyitásom után npc-k álltak a padok tetején, de baromi élvezetes volt ez a táblák nézése, mi merre van, merre kell menni, stb. Valahogy még ahoz is kedvem volt, hogy ne futkosva menjek mindenfele, hanem sétára lassítsam a karakterem (innen (is) azonnal le lehet buktatni az npc-ket és a játékosokat, a játékosok mindig mindenhova hülye iránnyal futkosnak
)
Kérdés: hol van/lesz az az expo csarnok?
-
vaakuum
addikt
válasz
m0h0senator #51735 üzenetére
A raid 0 ssd az nem ugyan az a sebesség, mintha lenne egy kétszer akkora ssd-d?
Elvileg minél nagyobb, annál gyorsabb, nem? -
tom5598
senior tag
válasz
m0h0senator #51743 üzenetére
17:00-tól ha jól tudom. Kapni fogsz egy cutlass blacket a teljes free flight hétre, az ingyenes hajókat viszont az Expón kell rentelni,
-
m0h0senator
őstag
Magyar idő szerint mikortól lehet tölteni?
-
-
tom5598
senior tag
válasz
Malibutomi #51740 üzenetére
lehet ott nem mükszik most, probáld meg a Hurston közeli space stationökön.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
bazccka #51728 üzenetére
En csak kijottem a nagy epulettel ellentetes oldalon es enyhen balra tartottam, kb 1-2 perc repules utan kezdett zoldes lenni a talaj, lejjebb menve mar latszottak a fak.
Viszont hogy tankolom meg a hajot?
Olisartol elrepulok Hurstonre, de hiaba landolok rendesen ahol kell nem toltik fel. Vagy addig kell mobiglassrol amig el van tarolva a hajo? -
SkyS1gn
félisten
Kár hogy a Cyclone átesik az összes hajó liftjén.. pedig vinném magammal...
-
Szőrös
veterán
válasz
m0h0senator #51735 üzenetére
Zsír az tecceni fog a játéknak
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska #51733 üzenetére
Ami jön az a CCU Cutlassre...
-
-
Szőrös
veterán
válasz
m0h0senator #51731 üzenetére
Crusader környékén most baromi jól fut, Hurstonon sincs probléma. Viszont Lorville eléggé terheli a gépeket, ott azért lehet némi probléma.
Ja és mindenképpen ssd-re telepítsd majd. -
Szőrös
veterán
-
bazccka
tag
válasz
Malibutomi #51726 üzenetére
Merre vannak a pampák a bolygón?
-
Szőrös
veterán
Arrow szép kis ladik lett:
-
tom5598
senior tag
válasz
bazccka #51723 üzenetére
Az nagyon menő lenne ha csinálnának megint egy adag videót mint 2016-ban, csak most ez ingame is menne meg youtubeon is
-
Szőrös
veterán
válasz
MasterDeeJay #51719 üzenetére
Nna ha ssd-n van SC az jó, swap-et told fel 16 gb-ra és ha nem ssd-n van akkor tedd át. A cfg-t majd küldöm.
-
-
Szőrös
veterán
válasz
MasterDeeJay #51716 üzenetére
ssd-s vagy csak hdd van benne? Ha hdd akkor ready boost-ot érdemes megpróbálni, egyik srácnak elég sokat segített de azért csodát nem szabad várni. Meg egyedi user.cfg is ajánlott, hazamegyek átküldök egyet priviben, az elég rendesen lehúzza a grafikát.
-
Na valami update asszem végleg betett a retró notimnak. Egy kissé extrém de 9 éves notin megpróbáltam újra a star citizent. (Q9100, 12gb, HD5870M, 480gb ssd) Sajnos már a menü sem tölt be, kilép a logó után. Logfile megáll egy részénél. pastebin log
az utolsó pár sor:<07:01:06> - AMD Mobility Radeon HD 5800 Series (vendor = 0x1002, device = 0x68a0)
<07:01:06> - Adapter index: 0
<07:01:06> - Dedicated video memory: 1010 MB
<07:01:06> - Feature level: DX11 (SM 5.0)
<07:01:06> - Displays connected: yes
<07:01:06> - Suitable rendering device: yes
<07:01:06> - Microsoft Basic Render Driver (vendor = 0x1414, device = 0x008c)
<07:01:06> - Adapter index: 1
<07:01:06> - Dedicated video memory: 0 MB
<07:01:06> - Feature level: DX11 (SM 5.0)
<07:01:06> - Displays connected: no
<07:01:06> - Suitable rendering device: no
<07:01:08> CPU benchmark: 78.05 ms (int+mem), 87.52 ms (fp+mem)Korábban pedig ment a hangár is diavetítés módban. Ki akarnám kisérletezni hogy porig butított grafikával menne-e.
Videókártya driver legfrissebb Catalyst 15.8 2015-ből
És a kártya tud DX11-et is! Proci is 4 magos és a ram is van. Elvileg nem lenne akadálya hogy fusson, azaz inkább vánszorogjon rajta. -
Diopapa
addikt
Dio faktor... Tegnap nagy lelkesen megnéztem, hogy a live-on működnek-e a küldetések. Olisar-on ébredek, lekérem a hajómat, közben megnézem a küldetéseket. Van egy personal mission, el kell menni Levski-re, beszélni egy npc-vel... Átnyargalok, bedokkolok, megkeresem az npc-t. Kellene neki valamilyen ásvány minta. Elvállalom, hajóba vissza, felszállás.. Kiderült, hogy Hurston egyik holdjára kell repülni.. Átdöcögök szép lassan, ott megvan a hold, azon a bányász hely.. Leszállok, felveszem a csomagot, felszállok, visszaszocsózok Levskire, dokkolok, leszállok.. Kezembe kapom a csomagot, elindulok. Közben gondoltam megnézem a mobi glasst... Futok tovább, látom valami furcsa.. Hopp, hol a csomag? körülnézek, földön nincs, kezemben nincs, npc-nek nincs mit odaadni.. Kb fél perc múlva kivágott, hogy elfogyott a memória. Visszalogolok, csomag továbbra sincs, küldetés nincs felvéve. Elmegyek az npc-hez, az meg csak néz rám mint a birka.. Felvehető küldetések között sincs... Baromi jellemző, hogy minden új buildben elég hamar találok valami böszme bugot.... Más meg szépen elmókázik.
-
Diopapa
addikt
Ha nem válik be a Szőrös tanácsa, a régiót állítsd BEST-ről US-re.. Nekem 12ms-os pingem van (jobb mint EU szerveren bármikor)... és emiatt 80+ FPS... atomstabil volt, az előbb léptem ki, csináltam missiont is. Állítom a legtöbb furcsaság a netkód / packetloss akármi miatt van...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Malibutomi #51708 üzenetére
nem ronda
-
macy
addikt
Nálam nem tölti be Olisar-t, csak megy a loading a végtelenségig.
-
Malibutomi
nagyúr
Ezt lessetek meg
-
Diopapa
addikt
Vicces, live 3.3.5-nél megint p4k errorom volt, tölthettem le megint 50gb-ot..
-
nortsen
aktív tag
-
Malibutomi
nagyúr
Elrepultem Hurstonre, leszalltam a varoson kivul, elszaladtam a kapuig, es mikor odaertem hogy Customs kilepett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest