Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
Menthirist #51199 üzenetére
Először nyomsz egy F4-et a külső nézethez. Utána CSAK egyszer megnyomod az Y (angolon Z) billt és máris megvan a free camera.
-
Na jó, hülye kérdés lesz, de hogy a francba tudom a karakterem elejét nézni? Próbáltam F4-el 3rd person-t, meg a z-t is, nyomva tartva is, meg csak lenyomva, de nem tudom szabadon mozgatni a kamerát, hogy lássam az arcom FOIP teszt közben
-
Volfram42
senior tag
Engem az érdekelni, hogy ps3eye camerával van-e valakinek tapasztalata? Mármint megy-e vele a FOIP?
Nekem nem akar csak azért sem, pedig mindenhol jól működött eddig ez a kamera. Igaz nem hivatalos a driver-e, de no.Szerk.: Azt hiszem van rá megoldás, de még nem próbáltam ki. Ha valakinek ilyen gondja lenne akkor lehet, hogy ez segít.: [link]
-
asszem78
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #51194 üzenetére
Ja, sajnos tényleg ma már nincs ott az összes hajó. De legalább a Mustang működik
-
válasz
totila #51193 üzenetére
Az SC-hez érdemes hozzánézni a #51150-ben linkelt Road to Release videót, hogy képbe kerülj kb mire számíts. Vannak mérföldkövek, amiknek a teljesítését kell majd release-nek tekinteni, tehát nem "hard release" lesz (készen van, letudva, kezdjük a következő részt), hanem "soft release" (tud mindent amit kell, most már csak további tartalmakat adunk hozzá, rendszereket, stb, amíg a pénz tart)
De még van hátra mérföldkő azért, amit előtte teljesíteni kell.
-
TESCO-Zsömle
titán
PTU-ba hogy lehet elérni az összes hajót? Vagy az a public PTU-ba már nincs?
-
totila
tag
Bocs a láma kérdésért, de lehet azt körül belül megsaccolni, hogy mikor fog kijönni a játék rendesen, a squadron 42-vel együtt hivatalosan?
vagy ahogy egy ismerősöm fogalmazta, ezt csak egy jósnő tudná megmondani készpénzért, üveggömbből, gar nélkül -
tom5598
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #51190 üzenetére
a töltés az fél perc alatt megvan, ha ez alatt nem sikerül akkor nem is fog.
-
TESCO-Zsömle
titán
Sikerült.
Sokkal gyorsabban fut. Remélem a karácsonyi freeflight-ra még jobb lesz.
Mondjuk belefutottam 1-2 érdekes bugba. Pl a Terrapin-on nincs létfenntartás. Hiába vagyok a hajón, pilótaszékben, akármi, foylamatosan fogy az oxigén. Tekintettel arra, hogy egy ággyal is rendelkező ladikról van szó, ez biztos nem lehet szándékos.
A másik, hogy miután sikerült leszállnom Daymar ellenséges szikladárdáktól hemzsegő kietlen pusztaságán, nem volt hajlandó a hajó felszállni. Nyomhattam én akármit. Egyik ki-beszálláskor hajlandó volt pát m-t elemelkedni, de utána elkezdett lassan oldalazni és megint nem fogadta az inputot. Azóta is ott van a hajó beakadva 2 nagy szikla közé/alá, ahogy próbáltam eljönni onnan.
Apró frusztráció, hogy Port Olisar nem enged egyszerre 2 hajót kikérni. Így igencsak nehéz egy Dragonfly-t bepakolni egy Aquila-ba. Végül megpróbáltam trükkel. Kikértem az Aquila-t, felszálltam és ott hagytam 20m-re Olisar-tól. Aztán kikértem a Dragonfly-t és berepültem a raktérbe. Nem szerette a dolgot és nem volt hajléandó a Connie grid-jére csatlakozni. Talán Port Olisar közelsége miatt, talán egy másik bug, de mikor becsoktam az ajtót csúnyán elkezdett clippelni, míjf kirepült pörögve az űrbe. Megpróbáltam felülni rá, de olyan gyorsan pörgött, hogy mikor elfogadta a mount marancsot azonnal meg is haltam.
Itt léptem ki és írtam le a dolgot. Amit akartam megtudtam: Akadások vannak, de FPS is van. Legalább 3x annyi, mint előtte.
-
asszem78
csendes tag
Nálam érezhetően jobb lett, de azért messze nem tökéletes, PO-n még sokszor akad és esik 30 FPS alá.
Egyre jobban zavar a tragikusan rossz UI, valahogy kevesebb türelmem van hozzá, pl a Starmappal szenvedni.
Amúgy az normális, hogy PTU-n minden hajó elérhető? Remélem ez sokáig így marad, mert akkor szépen ki tudom próbálni az összeset.
-
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #51187 üzenetére
Akkor indítsd esetleg újra, konzolt hívd le és quit-et pötyögd be így magától kilép. Amúgy gyorsan belép, nálam kb fél perc.
-
TESCO-Zsömle
titán
Kérdés: Mennyi idő betölteni Crusader-t?
Gondoltam kipróbálom én is a PTU-t, minden ment is, mint ak arikacsapás, de most már 15 perce tölt, CPU- és memória-használat ingadozik, elvileg megy, de nincs semmi, csak loading...
-
PodMAN
senior tag
Nálam 1440p medium-on 30-45FPS, de sokszor úgy beáll 4-5mp-re, hogy “öröm” nézni.
-
SkyS1gn
félisten
Uhh tényleg sokkal jobban fut de azért a nagy beakadások megvannak sajnos. 3.3.5 várós.
-
-
Szőrös
veterán
PTU nyitva áll mindenki előtt.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Menthirist #51150 üzenetére
Nem tudom, hogy már láttad-e, de csak most ültem géphez.
Itt van Tony Z: [link]
Remélem tudtam segíteni. -
tom5598
senior tag
válasz
SkyS1gn #51169 üzenetére
igen persze, attól függ hol vagy meg mennyi entity van körülötted, egy Hammerheadet vezetsz vagy egy aurorát. ez meg még sok más beleszámít abba milyen az fps.
de sztem sokkal jobb.
Levski meg PO az még mindig 30 alá tudja dobni az fps-t ha sokan vannak ott és spawnolnak hajókat, de PO rework majd jön szóval annyira ott ami van nem számít. Levski meg attó függ hol vagy benne. A gyenge része Levskinek a Lobby rész a szoborral ahova kintről is belátsz, meg amikor érkezel mész a hangárokból. többi elmegy 30-60 közt.Felesleges OCS NBC-t kihagyni mert ezek a lényegek, 3.3 után nem lesz patch amiben ezek nincsenek benne.
Azért is hagyták a fenébe a nem OCS buildeket és fókuszáltak csak OCS buildekre. -
-
tom5598
senior tag
válasz
SkyS1gn #51167 üzenetére
Stabilizálják, amint elég jó lesz megnyitják több embernek >> ismét stabilizálás, ha szükséges >> open PTU.
Jó.
azt hogy mi mit gondulunk sokat nem számít, Arc Corp on amúgy dolgozgattak már aktívan pár hónapja, valamint stílus szinten szinte Hurston mása csak több felhőkarcolóval, stb. Studio reportokban voltak róla részek az elmúlt hónapokban.Tony Z paneljét amúgy ajánlom, eleje 5-10 perc ismétlés de utána a 2019 ben érkező dolgokról beszél.
-
SkyS1gn
félisten
Most akkor 3.3 még nem open PTU?
Milyen az OCS aki kapott már?
3.4 sztem tuti késni fog, mit gondoltok?
-
bladex73
aktív tag
Az új constellation phoenix hajó belső elrendezése véleményem szerint nem az igazi. Ez egy VIP vendégeg számára készült hajó ha jól tudom. Ennek ellenére még egy normális mosdó sincs benne a vendégeknek, Személyes holmik tárolására nem találtam semmit a szobákban. Szóval nekem egyáltalán nem életszerű ez a hajó.
-
bladex73
aktív tag
válasz
Szőrös #51161 üzenetére
Ez a dolog amit írtam még tegnap történt. Akkor még nem tudtam hová kell menni. Ma este megpróbálom.
Más: Észrevettem, hogy gyors utazás közben mozognak a hajók alkatrészei pl. fotelek. Az új Coniban ültem hátúl a szép részen. Elég vicces volt.
Nem tudtam kinyitni a pezsgőfürdő takaró lemezét sem.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #51163 üzenetére
Tudunk rola, mar a hirekben is leadtak
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Most kezdtem el meghallgatni a cuccot, közbe rakom össze a vizet a háttérben, jó kis cucc lett.
-
bladex73
aktív tag
válasz
Plasticbomb #51157 üzenetére
Azzal is kipróbáltam, 11k üzemanyaga van a üzemanyagos hajónak, de sokkal többet fogyaszt. Szóval az is bukó volt nekem.
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
Köszi a kigyűjtést!
-
Plasticbomb
addikt
válasz
bladex73 #51155 üzenetére
Erről volt is szó, hogy a kisebb hajóknak nem lesz nagy a qt távolság/üzemanyag. Láttam most egy posztot, ahol a figura elment hurstonra, s nekem úgy tűnik, higy a terrapinnel ment, de... Én ma a starfererrel fogom meglesni a távot. Elvileg van 10k egységnyi qt fuel neki, a kérdés csak az, mennyi a fogyasztása a qt enginnek rajta. Mégis ez már egy nagy hajócska...
-
Szőrös
veterán
válasz
bladex73 #51155 üzenetére
HH-ba be lehet szállni csak nem ott ahol próbáltad.
A hátsó résznél van a nagyobb lift, állj mellé és ne a liftre nézz fel hanem szimplán előre és le lehet hívni.
A rest stop CRU L2-nél van, ott keresd a roidok között
Amúgy ja, bugos a kliens rendesen de hát ezért ptu. -
bladex73
aktív tag
Tegnap kipróbáltam a PTU részt. A Hammerhead liftje olyan rossz volt, hogy nem bírtam beszállni.
Úgy vettem észre, hogy nagyobb lett a terület ahová el lehet utazni, csak éppen egyetlen olyan hajót sem találtam, amiből nem fogyott ki az üzemanyag félúton.
Tankolási lehetőséget nem találtam még a közelben lévő szervíz is eltűnt a térképről. A játék érezhetően jobban fut, ha éppen nem dobott ki.
A hajó lehívással is voltak gondok.
Szóval van mit kijavítani bőven. Engem az frusztrál egy kicsit, hogy a fenébe nincs letesztelve egy új behozott hajónál, hogy legalább be lehessen szállni!!!! Erre nincs mentség ez a leg alapvető dolgok egyike aminek működni kell mindegy milyen PTU. -
törölt tag
válasz
Menthirist #51152 üzenetére
Az tetszett, epp ket oraja neztem meg, jobban orulnek ha opcionalis lenne, de nem tunik veszesnek, szoval mehet.
SQ42 traileren vagyok meg kesz
-
-
törölt tag
válasz
Koszi, lesz mit nezni
-
Ha már a GS-nek a cikke alá kigyűjtöttem, helyettük is elvégezve a munkát, álljon itt is:
The Principles of Flight - David Colson, John CreweWelcome to Lorville: The Art of Hurston - Ian Leyland, Michel Kooper
What a Bunch of Characters - Sean Tracy, Josh Herman, Ali Brown
Evolution of Facial Animation - Ivo Herzeg, Andreas Rohr
Crafting Space - Ali Brown, Mike Snowdon, Ben Parr
Road to Release - Chris Roberts
A második színpad stream-jét nem láttam még feltöltve, pedig TonyZ előadását meg akarom nézni.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
K.Andras.Vfx #51138 üzenetére
Latom a lenyeg nem ment at.
Eddig a szerver / netkod limitacio miatt max 20-40 FPS volt az elerheto akkor is ha csak egy ures bolygo (vahy az sem) volt a kepen, erre jon az OCS mint javitas, ha igy javit az FPS-en az marha jo. -
válasz
K.Andras.Vfx #51138 üzenetére
Az mindegy hogy mennyinek kellene lennie, most kb senkinek sem volt ennyi, általában fele sem. Az OCS miatt viszont nem update-elik a fél naprendszerre lévő takarítórobotot is, így nő a teljesítmény, jó pár reddites számára 2-3x több fps-re.
Szóval a link a növekedésről szólt, nem arról hogy mennyinek kellene lennie szerinted a látvány alapján.
-
duvi
nagyúr
Sok új arc jött be a mostani SQ42 trailerben, de álmomban se gondoltam volna, hogy ennyi színész lesz a végleges játékban
-
Szőrös
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #51141 üzenetére
Akkor kezdhetsz meglepődni. Azt is sokan mondták, hogy béta végégi itt nem lesz ingame hajó vétel aztán lámlám már most beteszik.
-
Szőrös
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #51139 üzenetére
Ezt konkrétan ők mondták.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
Menthirist #51134 üzenetére
Konkrétan kb semmi nincs a képen csak egy bolygó meg egy űrhajó. De azért képzelj el egy nagyobb bolygót várossal, növényzettel, hajókkal, NPC-kkel. Kizárt hogy 100 FPS legyen, a ma létező legjobb játékokban sokkal kevesebb és kevésbé minőségi dolog és karakter van és még sem futnak 100 fps-el a legjobb kártyákon sem. No persze full felbontásban.
-
Szőrös
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #51136 üzenetére
Megjelenés után pízért nem tudsz hajót venni, uec-et mondjuk igen de abból is korlátozottan. Jelenleg ha jól számolom 140 nap alatt tudnád megvenni ha befizeted a napi max lóvét (de lehet elszámoltam magam
).
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
Szőrös #51128 üzenetére
Bárki aki kifizet 900 dollárt megveheti... Szerintem a játék megjelenése után a "fizetések" is pont úgy lesznek kitalálva, hogy ösztönözzenek majd arra, hogy inkább vedd meg valódi dollárokért.
Ami a citizencon-on látottakat illeti, mint mindig most is jó dolgok voltak a trailer is jó, csak hát látva hallva amiről eddig beszéltek, hogy mit hogyan akarnak, meg mik a célok, és a játék volumenét is figyelembe véve kb még 8-10 év mire ez elkészül.
-
Finger crossed hogy tényleg hasonló legyen.
i7 gtx 1070 fullhd 100+ fps -
Diopapa
addikt
Nem futott bele valaki valami összevágott anyagba ami az érdekesebb techeket / jövőbeni újdonságokat mutatja be? Nincs időm most 3 órás videót végignézni..
-
duvi
nagyúr
válasz
Szőrös #51128 üzenetére
Szerintem ezek az árak még placeholderek. Csupán az arányokat hivatottak érzékeltetni. A pénzkereseti lehetőségekről még elég szűkösek az infók. Pl. a roncsmentésből mennyit lehet profitálni? A jelenlegi bányászat aprópénzt ad, de a Misc Prospector csak egy light bányászhajó. Ahogy haladunk előre és jutunk hozzá a nagyobb, fejletteb hajókhoz, úgy fog nőni a bevételünk is. Persze nem hetek alatt fog összejönni egy Hammerhead ára (pláne a fejlesztett modulokkal), de az irreális is lenne.
-
törölt tag
válasz
Szőrös #51128 üzenetére
No meg ezt egy kissebb Vanduul expedicios flotta ugy vagja tarkon hogy a fal adja a masikat
Kis hajokban van a potencial, lehetoleg lopakodo technologiaval, azzal be lehet slisszolni, ertekes infot gyujteni es spuri haza
1-2 hajot most kineztem magamnak, ugy latom, ebbol a projektbol lesz valami, meg varok egy picit aztan belecsapok a lecsoba ha!
-
Szőrös
veterán
Csak úgy érdekesség képen:
Nyilván nem végleges ár, változhat de azért jól jelzi, hogy nagyságrendileg hol lehet majd a capital shipek ára.
Szóval felejtse el mindenki, hogy ilyeneket majd egyedül vesz meg, ehhez már org szinten kell lóvét gyűjteni. -
bladex73
aktív tag
válasz
Menthirist #51116 üzenetére
Hát ez nagyon király.
Én is elnéztem volna még egy darabig.
-
válasz
Plasticbomb #51123 üzenetére
-
Szőrös
veterán
válasz
Plasticbomb #51123 üzenetére
A letöltéssel amúgy nem kell szenvedni. PTU lancserbe belépsz, letöltés kezd, leállít, live p4k file-t bemásolod ptu megfelelő folderbe, ptu lancser indít és már csak a frissítést tölt le. Enjoy
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Menthirist #51118 üzenetére
Gas Teches video? Linkelned kerlek?
Meg 12 GB van hatra aztan PTU nekem is!
Addig megnezek meg par Kisvaros reszt. Hunyadi (Husztics Matyas, masneven Karadi) egy kedvenc figuram, Karadikent is. -
Szőrös
veterán
Na gyors jelentés nem működő ocs-ről: ram usage PO töltésnél eddig nálam 13 Gb volt, ez most 8-9 között van. PO betöltési idő meg érezhetően gyorsabb, nem mértem de sztem fél perc alatt simán megvolt. FPS érezhetően jobb csak éppen rengeteg HH flangál most PO körül.
Problémák vannak, crash, HH lift nem működik de ezeket majd javítják. -
válasz
Menthirist #51118 üzenetére
Ezek a wrap deformerek játékmotorban elég betegek.
-
duvi
nagyúr
válasz
Na ebből szívesen látnék egy egész estés mozit is!
-
Ebből fakadóan javítom a tegnapi állításomat, miszerint a CitizenCon-t mindig azért szerettem, mert olyan feature-öket mutattak, amik majd később lesznek, és szuperül néznek ki, most pedig ez elmaradt. Nem maradt el, csak kiszervezték a technikai előadásokba. A Gas Tech-es videó is kemény.
-
Szőrös
veterán
válasz
Heh most néztem meg, jó lett.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Menthirist #51113 üzenetére
Én is.
Még lefekvés előtt egy kis videó. Sajnos az nincs benne ahogy a hajtómű elfújja a beindításkor.
[link] -
Fred23
nagyúr
Valkyrie nagyon tetszik, de legalább egy minimális cargo jöhetett volna!
-
-
Volfram42
senior tag
válasz
Menthirist #51111 üzenetére
Én is eddig nézem, reggel kicsit előbb felkelek, hogy meglessem az utolsó CR előadást, de sajnos késő van.
Érdekes technikai dolgokat mondanak. Tony Z viszont továbbra is egy droid. -
-
Szőrös
veterán
válasz
Menthirist #51108 üzenetére
"A hajó mozgásával, különösen földfelszínen továbbra sem vagyok kibékülve"
Pont utána mutogatták új FM-et 2-es stage-n. Meg azért azt is mondták, h nem mindegy mivel repkedsz mert pl egy Gladiussal még kikapcsolt hajtóművel is tudsz siklani, míg egy Aurora kb egy téglának felel meg szóval hajtómű nélkül szépen le is pottyan. Ez mondjuk érthető is.
A ruha szimuláció is elég jó lett, a többit majd holnap nézem vmikor. -
Volfram42
senior tag
válasz
Menthirist #51108 üzenetére
Azóta volt flight model panel. Majd sasold meg. Érdekes lesz. Próbálom miden a kettő eladást nézni, azért mutogatnak még dolgokat bőven.
Most épp várostervezés van.Érdekes szerintem, de volt ruhaszimuláció is ami nekem kicsit száraz lévén, hogy laikus vagyok, de egy kicsit hozzáértőbb ismerős azt mondta durva (hiszek neki). -
válasz
#45997568 #51107 üzenetére
Mint sokaknak, nekem is kettős érzéseim vannak.
Egyrészt az, hogy most nem távoli dolgot mutattak, hanem azt, ami napokon, heteken belül kijön, az egyszerre jó is és rossz is számomra. Egyrészt mindig azért vártam a CitizenCon-okat, hogy távolabbra lássak mint amit hirtelen lehet látni, igazi áll-leejtő dolgokat. Ezt most annyira nem éreztem, mármint a látott tartalom egy része valóban szuper, más része meg nem annyira. Ugyanakkor jó is, hogy nem távoli ígéreteket láttunk most, hanem azt, amit hamarosan magunk is kipróbálhatunk. Ez így ebben a formában tehát előny is és hátrány is.Finnyásabb lettem, az hogy nem teljesen fluid módon vette fel a poharat, már zavart
Viszont jó hogy meg lehet nézni dolgokat alaposabban, és lesz is értelme. A panel felirat keresés pl tetszett.
Az hogy látom hogy tényleg meg fogják tudni oldani a sok lakást, amiből tényleg lehet saját lakásod, szuper.
Úgy ahogy van a város mérete nagyon tetszik, pláne ha normális sebességgel fogom tudni futtatniDe így legalább mindenképp érthető, miért kell nagyon már ez az OCS.
A realtime "facetime" továbbra is nagyon tetszik (tehát hogy a mobiglas-on van kamera, amivel realtime streameli az illető arcát a másik mobiglas-ára vagy MFD-jére). Ez megspékelve FOIP-pal, nagyon jó lesz.
Vicces, de ami a legjobban bejött, az a vonatozás/metrózás. Hogy nem csak ki kell szaladni a hajóhoz, hanem oda is kell utazni. Hangulatos volt, nekem nagyon tetszett, bár ez az 5 perces várakozás ritkább járatokra érdekes lesz
Bár ennyit wow-ban is elugráltunk, mire valaki odaért távolabbról mount-tal.
A városon magán nagyon érezni a fejlődést, nem érződik annyira generáltnak, hatalmas, sokkal élőbb mint eddig valaha.
A hajó mozgásával, különösen földfelszínen továbbra sem vagyok kibékülve. Értem én hogy IFCS, de nekem ez akkor is olyan így, mintha csak egy kockát mozgatnék a térben, dinamika nélkül. Kíváncsi leszek az új repülésmodellre, amit most még nem láthattunk.
A növények lodja fentről gyenge, de ehhez csoda is kellett volna hogy jobb legyen ennél (sehol sem láttam még ténylegesen jobbat), viszont a földön már tetszett. Mondjuk egy ex-cryengine motortól el is várja ezt az ember
Az item választós mechanika továbbra sem tetszik (nem is az hogy menüből választod, de mindenképp kellene egy instant action, amit egy egyszerű F-re mondjuk megcsinál, hogy ne kelljen sokat szöszölni a felvétellel és letétellel). Nekem mindig fura volt ilyenkor a kurzor irányítása is, hátha ez is változik (vagy csak a magasabb fps miatt nem fog majd zavarni)
A küldetéseknél várom hogy tényleg többen rush-oljanak érte, és ha valaki el is viszi a cuccot, pl le lehessen vadászni.
Még mindig halálom hogy gamepaddal demóznak, és nem tudnak célozni.
A jármű dropping tetszett, mint régebben említettem, egy régi álmom egy olyan dropshippel játszani, ahol a társaim ülnek egy járműben, én pedig csak addig teszem le a gépet, amíg kihajtanak, aztán repülök is tovább, a'la Cheyenne
A hajó vásárlás/bérlés jó hogy jön, bár sokat kell majd farmolni a vásárláshoz, és ugye most még nem is nagyon van feltétlen érteme. Viszont nagyságrendileg látszik, mit ér az az UEC mennyiség, amit egyesek vásároltak előre (nem sokat
). Szóval nagy előnyük nem lesz szerintem.
Hirtelen ennyi. Fél szemmel néztem az előadást, mert dolgoztam közben. Szóval az igazi tátott száj elmaradt, de valósabbnak éreztem azt, amit mutattak, elérhetőbbnek, illetve látom a fejlődést. Ugyanakkor ez így még sokáig fog tartani, ami akkor nem zavar, ha előtte is már sok sok játékórával lehetünk gazdagabbak. Szóval ha lesz sok fps, és így bele tudok tenni további tucat órákat, akkor részemről rendben vagyunk.
-
törölt tag
Penge cucc ez, nagy is a csend
-
duvi
nagyúr
Új videók, ha valaki lemaradt volna a prezentációról:
- Anvil Aerospace - Valkyrie 2948
- Drake Interplanetary - Kraken 2948
- Cloud Imperium Presents: Into The Verse -
SkyS1gn
félisten
Ezért a fos streamért akartak pénzt kérni?
-
PodMAN
senior tag
Hangulatos a Drake Kraken reklám
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest