Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Malibutomi #48295 üzenetére
Olyan ez mintha a világ laggolna, a játék még fut is 22FPS, de minden kiadott parancs, minden lassan történik meg, aztán mostmeg mobiglass eddig nem jott elő, erre egyszercsak az arcomba tolja de mostmeg nemtudom becsukni mert visszajön. Nem is folytatom de minden ilyen
-á nemtudom ez szerver side de semmitse tudok csinálni, gondoltam hogy elég bugos de azért ez kemény
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #48293 üzenetére
Umm...a szobabol kimenes az megvan hogy mar nem automatikus ugye (marmint az ajto)?
F gomb, es nyitod az ajtot a menubol.Ja latom megvan.
Az van hogy nekem meg miutan bent voltam meg vagy 5 percig folyamatosan toltott mint az allat, minden parancs/gombnyomas 1-2 masodperc kesleltetessel mukodott.
Aztan hogy abbahagyta vagy hogy eljottem Olisarrol Yela-ra amiatt, de jobb lett. -
Malibutomi
nagyúr
Ez nem az enyem, de megprobalom megkeresni este
-
SkyS1gn
félisten
Átraktam SSD-re, menü bejön hamarabb, viszont utána ugyan az a 10-15-20perc fekete képernyő "töltés", nem értem SSDről más gamma villám gyors, de még hdd-ről is játszható, ez meg betölteni sem hajlandó értelmes időben
Alphasága miatt? Vagy értitek, ezt nem tudom hova tenni.
Aztán ha bejutok 5.re pl akkor nemtudok kimenni a szobámból se, vagy pedig kell fél perc az ajtó nyitás parancstól ahhoz hogy ki is nyiljon.
De mindenhol, kiadom az parancsot item 2.0 nem történik semmi aztán 1 perc után valami, odaragadok a kijelzőre, lekérném a hajót de csak pörög... tehát kb semmi sem müködik nálam.
Viszont 10GB ramot bezabál!
-
Diopapa
addikt
Én is kaptam invite-ot.. Nagyon gyorsan lepatchelt. Viszont nem jutok be..
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #48289 üzenetére
Remek, meg is osztottam az oviban
Varjuk a stabil-abb valtozatot es akkor meglatjuk mennyire lehet csapatban is probalgatni.
-
Malibutomi
nagyúr
Na gyors video csak kicsikbol osszevagva: [link]
(#48287) rupszi
Proci nem teker annyira, de erdekesen szaggatos az egesz, hogy ugy meg-meg akad hogy a zene is megall
-
SkyS1gn
félisten
Probalok bejutni... bad token stb ami lehet, 1x betoltott vagy 10-15p fekete képernyő után nemtudtam kinyitni a kabin ajtót.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #48285 üzenetére
Nyilvanvaloan
Azok a tukrozodesek az ablakon eleg barok
Teljesitmenyben hogy szerepel a 3.0 nalad? VGA, FPS, netkod?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Malibutomi #48276 üzenetére
Végül ezzel mi lett? Nekem is csak zene... Vagy csak ennyire lassan tölt.
-
hash99
senior tag
válasz
Malibutomi #48281 üzenetére
Zsír
Asszem ha kijön a 3.0 benevezek rá.
-
törölt tag
válasz
Jo lesz vagy scam
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Nem fázol abba a fürdőruciba?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Malibutomi #48278 üzenetére
Egy kedves fórumtársnak köszönhetően én is töltöm
Kiváncsi vagyok hogy fut majd laposon.Jól sejtem hogy ebben a buildben nincs Yela Meg Ceilin? Mert Delamart meg Daymart láttam sokat.
-
Malibutomi
nagyúr
Na most bent vagyok
EVA,speed jo lassu, parszaz meterrevagyok Olisartol vagy 5 perce repulok vissza -
SkyS1gn
félisten
válasz
Malibutomi #48276 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #48274 üzenetére
Vannak kapcsolodasi problemak a szerverre, emlitette is a srac hogy most mennek fel jo sokan.
Egyelore nem szivatom magamat tovabb, varok vele meg par napot, kell ennek meg jo par javitas.
-
törölt tag
Na bejutott, most fog leszallni Levski-re, be a bolygora, seamless
Ott van egy SPACE DOG is!!!
Mar csak a landolassal kellene kezdeni valami, azert az eleg gaz hogy le kell donteni a hajo orrat hogy lasd hova szallsz le, Elite-ben ezt nagyon jol megcsinaltak, esetleg egy kameraval kiegeszithetnek es kesz.
-
törölt tag
Eleg jo ez a 3.0, van benne bug rendesen, mentem most az Aurorammal par kort. Surun kidobal, de hat PTU.
Itt van egy srac aki eloben probalkozik, kozben a kutyusaval is foglalkozik
Gepigeny valtozo, AMD-n jol megy
-
cskamacska
addikt
válasz
Törzsúr #48268 üzenetére
Kipróbálni spéci alkalmakkor lehet, mikor egy-egy drágább és kevéssé bugos hajóval el lehet érni az eddig kijött modulokat.(aztán a megvett gyengébb kezdőhajóval meg lehet hüledezni hogy miért nem olyan mint demó alatt volt
) Viszont szerintem te nem a most elérhető 2.6-ot akarod kipróbálni, és majd a megvett hajóddal játszani, hanem az épp tesztelés alatt álló 3.0-át, ami a halandók számára jövő év eleje környékén lesz elérhető remélhetőleg egész fogyasztható kevéssé bugos formában.
Alfa 3.0 kijöveteléről biztosan értesülsz itt a topikban, vagy feliratkozhatsz a SC hírlevélre.
-
cskamacska
addikt
Mert a whalebélákat jól kell tartani hogy aztán levághassák.
De semmi különös nem volt ebben a hírlevélben, legalább havonta egy új, a pórnépéhez képest +20%-al erősebb fegyvert tartalmazó lútládát adnának.
Zakciós Christ Roberts póló, meg egy csicsás fegyver festés, amit a permadeath miatt amúgy is biztos nagyon sokáig lehet majd csodálni
, az elég soványka a SW Battlefront II-höz szokott népességnek.
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok!
Ezt a játékot hol lehet megvenni vagy kipróbálni? Nagyon vonzó.
-
EFRM
tag
mi ez a chairmans club es miert a goonoktol jon az info es nem a hivatalos helyrol? ha vótmá akkor sry
-
PodMAN
senior tag
Szerintem engedd el, mert elég bugos. Konkrétan a hajólekérőbe belefagyott nekem
-
törölt tag
Ez jo jatek, akkor en is: jott meghivo, pedig 5$-os accountom van
Na mind1, majd megnezem a hetvegen talan
-
SkyS1gn
félisten
Perrrsze, azt ne mondjátok hogy ennyien kaptatok wave 1be...
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem is jott
-
Stilinski
aktív tag
Jött e-mail
-
törölt tag
Dehogy is
Nekem meg a szivugyem a project, inkabb a kovetkezo jutna az eszembe
-
Stilinski
aktív tag
Finally, Star Citizen Alpha 3.0 is getting closer to a PTU release. We would love for you to help with testing. If you're interested, keep an eye out for an email inviting you to join us. We are expecting to go to PTU before your next concierge newsletter on December 20th.
-
Vesa
veterán
válasz
Malibutomi #48241 üzenetére
Jó lesz!
Viszont, amin remélem még csiszolnak, az a Holo kivetítő. Nincs mögötte egy sötétebb transparent background, hanem csak simán átlátszó a panel, ami azt eredményezi, hogy világos környezeti textúra/fényes felületek előtt használva, semmi nem látszik az egészből. Ez már a CitizenCon bemutatón is feltűnt, amikor ugrani készül a hajóval a másik helyszínre, és a karján a szkafandert megvilágítja egy csillag, ami miatt a Holo alsó része tulajdonképpen olvashatatlan.
-
Vesa
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #48238 üzenetére
-
törölt tag
válasz
A 20 fokos aluminium az hideg, vettem is teli kesztyut negyogy gondok legyenek
-
tom5598
senior tag
válasz
kraven54 #48242 üzenetére
az nagy valószínűséggel fejlesztői build amiben nem minden van bekapcsolva grafikát tekintve, mert nem kell.
egyébként 100 fős servert is próbálgatják már
-
kraven54
aktív tag
válasz
Malibutomi #48241 üzenetére
Jóféle. De a Yela felszínétől nem ájultam el, sőt...
-
Malibutomi
nagyúr
Sracok ajanlom megnezni a Citizen of the Stars-t
Mert a dev kerdesekben a "hogy mukodik a cargo"-ra a valasz: "talan jobb ha megmutatom."
Lustaknak itt a kiragadott reszlet:. [link]
-
cskamacska
addikt
válasz
200000 forintos joystickhez akár már mellékelhetnének karmelengető rabszolgalányokat is.
-
vaakuum
addikt
válasz
Régi típusú leukoplaszttal simán be lehet tekerni. Csúnya lesz ugyan, de még a csúszás ellen is jó
Annó a versenybringám kormányára is jó volt -
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #48236 üzenetére
Szobahomersekleten nem mindegy
Ha meg kint jatszanal vele telen megertenem, de igy
-
vaakuum
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #48217 üzenetére
+1000
Mocskosul teCCik! -
Stilinski
aktív tag
-
PhilBrick
őstag
Új JumpPoint. Főszerepben a Pioneer.
-
tom5598
senior tag
válasz
Silenthunter #48230 üzenetére
Helló! 3.0 ban találkozunk
-
Silenthunter
csendes tag
Üdv.Hosszas gondolkodás után belevágtam én is a Star Citizen virtuális világába.(meg látjuk mennyi időm lesz rá)Remélem tudjuk egymást segíteni.
-
KO2
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #48226 üzenetére
Én is erre gondoltam először egyébként
Pont olyan a két szám hogy könnyen elírásnak nézhető, de le van bontva Blocker, Critical, High és Moderate részekre és mindegyiknél megoldottak párat péntekre. (Kivéve a Blocker, abból 5 el több lett, de a többiből faragtak le 1 nap alatt rendesen.)
[ Ami valószínűleg nem egy nap, mert lehet hogy a Burndown-t szerdán forgatták ]
-
LBandi
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #48226 üzenetére
Vagy ennyit sikerült kijavítaniuk másnapra, azaz 1-2 hét és PTU.
-
tom5598
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
197 issues to PTU whaaT
-
Tengo
aktív tag
Betettek egy merlint egy starfarerbe.
-
-Solt-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #48217 üzenetére
A HOSAS olyan mint a hóbagoly, csak sasban?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
bladex73 #48214 üzenetére
Ha SC, akkor HOSAS. Két botkormány+pedál.
Ha még él a promó, akkor ez a csomag. +pedál valahonnan.
-
törölt tag
-
bladex73
aktív tag
Az volna a kérdésem, hogy mi most a legjobb választás hotas ügyben a SC hez ha az ár nem számít, hanem a minőség, és a kinézet.
-
phybercat
csendes újonc
hoy,
az Anniversary Sale mikor várható idén?
ha jól számolom mostanában kellene hogy legyen.. -
-
tom5598
senior tag
válasz
Menthirist #48204 üzenetére
igen mert 93 - at írt pontosan, 100 főst akartak csinálni de a körül összeomlott a szerver.
"We had more server stress tests that reached 93 concurrent players with some Evocati reporting FPS as low as 5 frames with a wide range of frame times. "
-
Szőrös
veterán
Ismét egy kis autókhmmh reklám.
-
Drenadar
Topikgazda
Tomnak is szól.
Lépjünk ezen túl gyorsan, van refund.
Régen arról volt hír hogy csak az kap, aki el se indította a játékot, és stb, de már tudjuk hogy van ilyen, volt is már itt fórumtárs aki refundot kapott pedig el is indította, és nem is kevés pénze volt benne...Köszi hogy leírtad a pozitív tapasztalatodat a supporttal kapcs. Legalább ezt is olvassák azok akik félnek beszállni mondván bukják a pénzt mindenképp, ha később megváltozik az érdeklődésük
-
-
tom5598
senior tag
válasz
Menthirist #48198 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest