Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Leszedtem laptopra is... loginkor eltűnik a launcher....
..folytatódik a szopacs.
-
mrfire
őstag
válasz
PoeDameron #32090 üzenetére
Ennek sehogy sincs értelme
Ha nincs valami jövőbeli technológián alapuló mesterséges gravitáció a gyűrűben, akkor a gyűrű forgása hozza létre a lehúzó erőt, tökmindegy, hogy áll. Ha meg van mesterséges gravitáció, akkor meg nem az egész hajóhoz viszonyítva lefelé húzna, hanem mindig a padló felé.
Csak azért mondtam, mert korábban arra emlékeztem, hogy pont volt szó a gyűrűről (mert elve így képzeltem el, hogy lesz gyűrűje, sz'al biztos, hogy már volt róla szó) és emlékeim szerint a modulokat a gyűrűn kialakított hálóhoz lehet majd csatolni. Aztán lehet, hogy ezt már csak én raktam össze magamban...
-
PhilBrick
őstag
válasz
PoeDameron #32090 üzenetére
Az jó eséllyel egy "mesterséges gravitációt létrehozó szerkezet"...
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
mrfire #32082 üzenetére
Gyűrűben lennének a modulok? Szerintem a kutatómunkának rendkívül rosszat tesz, ha például a laboratóriumot félpercenként a feje tetejére állítjuk. Pl. mikroszkópon nem lehet megnézni tisztességesen egy űrlegyet, mert mire bevizsgálnád, borul az egész és kapaszkodnod kell az asztal szélébe hogy le ne zuhanj és közben kiesik az edényből az űrlégy az orrodra. Szerintem az a kerék vagy a London Eye, amit felszállás közben szedett össze a jármű, vagy pedig valamiféle generátor vagy mesterséges gravitációt létrehozó szerkezet, és a dizájn miatt sikerült ekkorára.
KO2
"beszorult a csillagkapuba"
-
PodMAN
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #32086 üzenetére
Ez már a bigmap? Remélem freeflight is lesz benne.
-
KO2
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #32084 üzenetére
Beszorult mikor átjött rajta.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
TESCO-Zsömle #32086 üzenetére
Ami azt jelenti hogy a connienak és a retaliatornak készen kell lennie...
De jó is lenne ha teszt erejéig megkapnánk mindkettőt...
Vajon mehetnek majd vanduul swarmba? -
PhilBrick
őstag
Olvasgattam a montly reportot és van benne egy ilyen mondat az F42 szakaszban:
"The environment team has been busy with the map for the Arena Commander 2.0 release for CitizenCon"
Szóval ott már ki lehet majd próbálni? Esetleg ki is adják akkor?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Menthirist #32080 üzenetére
A vonalvezetés MISC-es, de mi az a csillagkapu a közepén?
-
PodMAN
senior tag
Ez nem az Endeavour, hanem az utazó Vidámpark és az Óriáskerék
-
mrfire
őstag
válasz
Elég nagy lesz, ha az a "kis" gyűrű tartalmazza a cserélhető modulokat.
Valahogy azt hittem nem igazán lesz hajóformája.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
wow. ő a mozgó űrbázis?
-
Csak saját felelősségre
Drenadar: a kutató platform. Ráadásul elmondottak alapján cserélhető középső résszel, hogy az adott feladatra lehessen szabni
-
phanze
aktív tag
Továbbá hogyan tudok váltani ptu-ra?
-
phanze
aktív tag
SZIASZTOK!
Valaki jön most velem egy free flight-ot?(vagy bármi mást? ) -
Jah és kedden jön a community hub az első 2000 embernek
-
Az egyik CIG animátor/mocap guru, David T Peng
Uncharted sorozat, The Last of Us sorozat, Prey 2, Killzone 3, infamous 2, Call of Duty, Matrix 2-3 (koreográfia previz), Blade 2, Gyűrűk ura sorozat. Elvégezte a SWAT basic tanfolyamát, volt katona, stb. Elég impresszív, biztos nem kért keveset.és amúgy ügyes (mármint ez is ő)
https://vimeo.com/39941711 -
válasz
PhilBrick #32070 üzenetére
a procit szerintem nem kell bántani, a vga-t meg majd cseréled akkor, ha közelebb a megjelenés és látod mi kell majd neki. Az SSD-t ahogy a legtöbb játék, az SC is meghálálja, de most pl kevésbé van valamivel rá szükség mint mondjuk 3-4 hónapja. A 8 giga ram pedig most elég neki, nem lesz több fps-ed ha 16-ra váltasz. VGA csere kellene leginkább neki a gépedből, de várnék, ha nem akarsz majd másik kártyát venni egy-másfél éven belül. Én is úgy vettem a 290X-et, hogy a Fury-ig legalább kibírom vele, aztán ahogy nem lett átütő és mindent maga alá alázó cucc, így elvagyok a 290X-en is, aztán majd meglátom hogy egy olcsóbbá váló Fury vagy már a következő generáció lesz a következő kártyám. VGA csere azért lesz nálam is 1-1,5 éven belül, ahogy körvonalazódik hogy mi kell majd a játéknak VR-ra, ha megfelelő lesz a támogatása is.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Menthirist #32068 üzenetére
Ok, köszönöm.
A jelenlegi konfigommal már egész jól lehet repkedni, de jön az SM meg az AC2 és félek, hogy akadozni fogok a sok player miatt.
Márpedig a proci és a videókártya legalább tavaszig nem mozdul a helyéről. Memóriát, még egy SSD-t vehetnék, de megerősítetted a kétségeimet. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
PoeDameron #32067 üzenetére
Nem kötegszem egyszerűen rosszul tudod, és nem úgy van. És pont úgy lenne logikus, de mégsem úgy van ahogy te gondolod... Ennyi...
-
válasz
PhilBrick #32057 üzenetére
raid 0 ssd-re sincs szükség, sokat finomítottak a betöltésen is, most már nem eszi annyira a vinyót/ssd-t sem, és az optimalizálással kapcsolatos dolgok most kerülnek be a játékba (mármint ahogy a GameDev ágba bekerül minden). Szóval perpill még nem igazán tehetsz többet a játék sebességéért, várjuk meg az optimalizációkat. SSD-nél gyorsabb háttértár és 8 giga feletti ram nem igazán kell, a ram később megváltozhat, de semmiképp sem mostanában.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Drenadar #32066 üzenetére
Fölöslegesen ne kötekedj.
Külsőleg az egyik legszebb űrhajó, de a belső terei hát hogyismondjam: ahova több hely kellene oda nem rakott a tervező, ahol meg nem kellene oda rakott két folyosót.
Adja magát, hogy a pilótafülke elrendezése olyan legyen, mint a B2-es lopakodó bombázóé, mivelhogy az űrhajó maga is nagyon hasonló, funkciója is hasonló, méreteiben is megfelelő ehhez, tehát a cockpitban egymás mellett kellene ülnie a pilótának meg a fegyverkezelőnek. Ehelyett a fegyverkezelőt hátra paterolta egy ajtóval elválasztva. Abszolút nem indokolt. A pilótafülke meg egyszemélyes, ami teljesen idegen egy ekkora méretű hajóhoz, pláne hogy bombázó aminél megszoktuk hogy több ember kapcsolgatja a bizbaszokat. Nem tudom mi járt a fejében a tervezőnek, talán II. világháborús repülő erődöt akart erőltetni, amiben a bombázótiszt hátul ült, de hát az isten szerelmére nem 1944-ben járunk. Egy idriszen el lehet játszani azzal, hogy össze-vissza ültetik a legénységet, de ekkora méretű hajóban felmerül a kérdés hogy minek, és ha nincs válasz, akkor az ember ideges lesz.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
PoeDameron #32065 üzenetére
Lényegtelen, hisz úgysincs ilyen hajód, plusz átépítés alatt van.
Max nézz több videót...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
PoeDameron #32063 üzenetére
Már megint tárgyi tevedesben vagy a posztok tekintetében...
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Diopapa #32050 üzenetére
Ekkora méretű űrhajóba a dupla folyosót luxusnak érzem helykihasználás szempontjából. Ehhez mérten dupla annyi ajtó. Remélni merem, hogy központilag le lehet zárni az összeset egy csatában, mer alapból mindenki nyitva fogja hagyni mer bele fog különben őrülni a nyitogatásukba. Túltolta a tervező szerintem, már szétszakadt hogy csinálhasson valami bonyolultabb belső teret, mint a constellation és hasonlóké, és akkor egy ugyanakkora hajót fölöslegesen túlrajzolt. Az átlőtt hajótestből elszökő levegő egyébként nem nagyon fog számítani, mivel ekkora hajókban csata idején mindenki szkafanderben ül, vagy megnézheti magát. Persze meg lehet magyarázni, hogy a biztonságot növeli mégis, csak érzésre jobban ki lehetett volna használni egy bombázó belső tereit ennél. Mivel átalakítják, így ez engem igazol némileg, de majd meglátjuk hogy milyenre alakítják át. Ha eltűnik a két folyosó, akkor jöttök nekem egy sörrel.
Ja, és a pilótafülke is el van cseszve, mert olyan kellene amiben a bombázótisztnek van egy ülése. Az úgy nem oké hogy a "bombákat" kezelő embert egy helységgel arrébb ültetjük. Lehet a bombakamrában is valami panelje amin kezel néhány funkciót, de nekem csata idején ne legyen szétválasztva a pilóta meg a bombakezelő.
-
Diopapa
addikt
válasz
Nathan Boggs #32060 üzenetére
Pedig nagyon praktikusan van kihasználva a hely benne szvsz. Nagyobb belül mint kívül. Nekem nagyon bejön.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #32059 üzenetére
Jogos
Szóval nekem olyan hajó kell, ahol van saját kabinom, és az nem az egész hajó
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nathan Boggs #32058 üzenetére
Mustang Beta
-
PhilBrick
őstag
válasz
Menthirist #32056 üzenetére
Nekem is nagyon bejön és csodálom is az alaposságukat. De azért ott van bennem a félsz, hogy ilyen részletességgel sosem lesznek készen vele.
És milyen konfigon fog ez elfutni?! Visszaolvastam múltkor de azt írtátok, hogy nem profitál a 16GB ramból. Csináljak inkább RAID0 SSD-t, hogy minden időben betöltődjön? -
Az viszont tetszik hogy milyen hangos tud lenni a fegyver, és hogy milyen variációkkal játszanak.
-
Szőrös
veterán
válasz
warcat #32052 üzenetére
Ez a rekeszes kialakítás nem csak külső burkolati sérülés esetén fellépő légnyomás/oxigén csökkenés ellen jó hanem az esetleges beltérben keletkező tüzek megfékezésére is.
Amúgy nanotechnológia ide vagy oda nem hiszem, hogy egy komolyabb burkolati sérülést pillanatok alatt meg lehetne így javítani és egy ilyen kialakítással elég csak az adott sérült rekeszt lezárni.
Szóval igen, ez egy meglehetősen praktikus megoldás. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Nathan Boggs #32051 üzenetére
Az nem kapitányi kabin hanem az orvosi. Legalábbis a reti bemutatóján az volt. Hehe
-
-
warcat
veterán
válasz
Diopapa #32050 üzenetére
Egyetértek,ugyanakkor a nanotechnológia rendkívül alulreprezentált Star Citizenben.
A kisebb burkolati sérülések kb azonnal javíthatók lennének,egyébként meg az űrben nanotechnológiás skintight ruhát hordanának, ami már veszélyhelyzet esetén -ráfolyva a szabad bőrfelületekre- záródna és űrruhává alakulna.A CO2 visszabontásával napokig elég levegőd lenne, légkörrel rendelkező bolygón meg hetekig.
Hasonlóan fejlett hajóburkolat ellen igazából csak a katasztrofális károkat okozó fegyverzet lenne hatásos,ami legalábbis az ütközet idejére képes lenne túlterhelni a javítómechanizmusokat (plazma ami elpárologtatja gyakorlatilag a burkolat és a modul azon részét ahova bejut, illetve brutális kinetikus energiával rendelkező lövedékek) És még ilyen sérülések esetén is esélyes,hogy a harcból kikerülve a hajó képes lenne megjavítani a rendszereit.Írtam már korábban,hogy ebből a szempontból az eddig látottak alapján nagyon konzervatív a Star Citizen a sci-fi vonal tekintetében. Remélem,hogy találni fogunk valami trükköt a fizika törvényei között,amivel lehetségessé válik a csillagközi űrutazás ami nem tart majd évtizedekig,évszázadokig - ugyanekkor sokkal kisebbek a reményeim a csillagrendszereken belüli utazással kapcsolatban. Jó eséllyel a tömeggel rendelkező dolgok belezavarnak az összes elképzelhető kiskapuba,ezért ez utóbbi mindig akár hetekig,hónapokig tartó "buli" lesz.
Ehhez képest ugye quantum hopolgatunk a rendszereken belül (érthető persze, ez játék, szórakozni kell nem hetekig repülni a nagy semmiben) ugyanekkor egy egyszerű létfenntartás(oxigén,kaja) problémaként jelenik meg, holott egyszerű CHON nyersanyagokból "simán" megoldható (hamarabb lesz erre képes nanotechnológiánk meg a hozzá való fúziós vagy jobb energiaforrás, mint csillagközi utazás)
Lényeg a lényeg,az itt ábrázolt tengeralattjárós tervezés maximum stílusjegyként jelenhet meg és nem mint valódi szükségszerűségként ( jajjelszökikaZoxigén ) egy olyan emberiség számára,akik már egy évezredet töltöttek lassan űrutazással
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Diopapa #32050 üzenetére
Jah, a Tali belső tere nekem is nagyon tetszik, talán a kapitányi kabin lehetne picit kabin jellegűbb, meg a pilótafülkébe szeretnék két széket legalább egymás mellé
Tudom, hogy nem az én ízlésem számít, de én ennek örülnék, amúgy a folyosói a leghangulatosabbak eddig a játékban.
-
Diopapa
addikt
válasz
PoeDameron #32046 üzenetére
Ha az első burkolati lék után az egész hajón elmegy a légnyomás, akkor majd végiggondolod, miért kell ennyi ajtó...
Az első Constellationön is az volt a legbénább dolog, hogy egy légtér volt az egész.
-
macy
addikt
válasz
Menthirist #32045 üzenetére
Nem is rossz ez a Gladius.
-
Szőrös
veterán
válasz
PoeDameron #32046 üzenetére
Katonai hajó, még jó hogy tele van folyosóval és ajtókkal. Nézd meg a felépítését egy tengeralattjárónak, az is ugyan ilyen, nem véletlenül. Teljesen jó ez a felépítés nem kell rajta változtatni semmit.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Nathan Boggs #32038 üzenetére
Köszi szépen a fordítást!
"Lesznek változtatások a Retaliator beállításán, miután repülhetővé válik?
V: Igen, még semmi sem végleges. Az angolok dolgoznak a Talin. Újraépítik, hogy még inkább hatékony legyen a belseje az űrben."Igen!!!! Rengeteg-rengeteg a folyosó a gép méreteihez képest, és rengeteg az ajtó is. Teljesen fölöslegesen veszi el a helyet, az egész belső részt át kell tervezni szerintem.
-
És még mindig, ha valaki aki hajóval rendelkezik már, beírja a kódot, lehet hogy azt írja ki hogy hibás (piros X), de in-game elérhetővé vált nálam pl az Aurora MR, Mustang Alpha és Gladius mint repülhető hajó.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Szőrös #32043 üzenetére
És van Monthly Report is.
-
Szőrös
veterán
-
SkyS1gn
félisten
Hogy lehet haverral freeflightolni?!
Nemtalálja se weben meg, se ingame... ő felvett ingame de én nemlátom...
-
-
PhilBrick
őstag
válasz
Nathan Boggs #32038 üzenetére
Villámgyors volt, köszönjük!
Egyébként én egészen eddig abban a hitben voltam, hogy ma csütörtök van. -
Nathan Boggs
senior tag
-
-
SkyS1gn
félisten
DRAGONCON2015 a kód!
2 Starter hajó elérhető:
Mustang Alpha
Aurora MR(#32027) Eniral
Ez a legjobb, mert van itt Mobil, Hardver, Játékok, stb, minden, nemkell nyóc fórumot böngészni meg "kitanulni".
-
ttamashu
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #32032 üzenetére
-
PhilBrick
őstag
válasz
ttamashu #32028 üzenetére
Kétfelé oszlástól nem kell félned.
Viszont ahogy bővül a játék, jó lenne legalább modulonként 1-2 topik ott az kezdetektől, hogy az információk később is kereshetőek legyenek az újaknak akik elsőnek az sc.hu-t fogják megtalálni.
Pokemon ellenben nem lehet indok a másik fórumra, őt ott sem érdekelné hogy mit hova irkál.(#32029) torz on borz
Szerintem nem érti, vagy nem akarja érteni a különbséget az offtopic gomb és az OFF topic topik között... -
Szőrös
veterán
válasz
PoeDameron #32013 üzenetére
Ha a közösség többi tagja képes használni az OFF topikot akkor neked is kéne .Ha magadtól nem megy akkor majd megkér egy modi, először szép szóval aztán ha úgy se megy akkor már nem szép szóval.
Értem !? -
ttamashu
aktív tag
válasz
Eniral #32027 üzenetére
Nekem annyi kifogásom (félelmem) volt, azzal, hogy ne essünk át a ló túloldalára, topic-számban. A mostanira viszont ez sem megoldás, hisz ott is használni kellene majd az OFF-ot
Na meg egy egész jó közösség alakult itt ki, nehogy az legyen hogy kétfelé osztjuk magunk.
-
ttamashu
aktív tag
válasz
PoeDameron #32017 üzenetére
Én kérek elnézést. Én vagyok a hülye, hogy hozzád szóltam...
Többet nem fordul elő! -
PoeDameron
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #32020 üzenetére
Azért minősítettem OFF-nak. De azért remélem nem ott tartunk, hogy ezzel szentségtörést követtem el.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Drenadar #32021 üzenetére
Igen, tulajdonképpen erről beszéltünk is, hogy így lesz. Mármint az adott hangárak nem csak kinézetet, hanem területi elhelyezkedést is takarnak. A legimpozánsabb Revell&York-ot csak a legfejlettebb bolygók legelitebb környékein lehet majd igényelni, a Self Made megy a kis peremkolóniákra, a kettő közt lesz az Aeroview, és az ilyen Nyx-féle kietlen holdakra/aszteroidákra megy a VFG Industrial.
Ez simán ON volt, úgyhogy maradhat is az.
-
Drenadar
Topikgazda
Egy új érv az sc.hu-s fórum felé..
kíváncsi vagyok erre a nyx-es rendszerre, vagy bolygóra vagy landing zonera vagy mire... hangulata az nagyon van, mintha egy az egyben az aszteroid hangár lenne csak nagyban. Sőt konkrétan az.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
PoeDameron #32019 üzenetére
Élből minden, ami nem SC. Például a Mass Effect-es menekült-prezentációd.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #32018 üzenetére
Akkor ebben a topikban mi minősül OFF-nak? Például az hogy megbeszéljük hogy OFF-e, az OFF? BIztonság kedvéért OFF-ba raktam.
Jó na, nem kekeckedem, megértem a problémátokat.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
PoeDameron #32017 üzenetére
Tényleg ott az OFF, használd!
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
ttamashu #32015 üzenetére
Olyan kis fafejek vagytok. Amikor semmi hír nincs, akkor belefér egy kis lazulás, nem az egetverően fontos információ elől veszem el a helyet, ez egyébként is a fórum része, a fontos információk a honlapon sorakoznak. A fórumon meg beszélgetünk. Elég a sótlankodásból! Én is szótlanul viselem amikor megy a rinya, hogy nem enged fel a szerverre, nem enged fel, megint nem tudok belépni, ma se engedett be, nem engedbe nem enged be, nem nem kaptam meghívót, nem történik valami úgy ahogy megálmodtam nyaf nyaf .... nyaf nyaf nyaf nyaf nyaf...hopp erről az Ylvis slágere ugrott be. Több lazaságot, nem kell folyton cirkuszolni, ha jönnek a hírek akkor majd csöndbe leszek megígérem.
Köszi nowan, az vesse rám az első követ aki alulról nem nézi páncélosnak a starfarert!
-
Eniral
tag
válasz
xD ez kurvajó !
ttamashu : egyén soccproblem ha elolvasod !.. . nem tudom mit kell folyton rinyálni mit egy fürdős kurva! Fél éve nézem ,hogy szerencsétlen folyamat basztatva van.
-
ttamashu
aktív tag
válasz
Lóf...... van jó helyen, ott az OFF topic használd. Unom már én is olvasgatni a fos felesleges a témához kicsit sem kapcsolódó marhaságokat.
Főleg, de nem kizárólag neked szól! -
PhilBrick
őstag
válasz
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
PhilBrick #32011 üzenetére
Teljesen jó helyen van miután OFF státuszba raktam, elég a fórumnáciskodásból, ez nem a Halálcsillag!
Starfarer lenne? Mik azok a kerekek az alján?
Nem Chris, egy science fiction menekülthelyzetre asszociáltam, miután a napokban játszogatok a játékkal és annyira aktuális a Citadella hangulata a mai IRL helyzethez, hogy egyszerűen adta magát.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
PoeDameron #32010 üzenetére
Azthittem a menekült menekültekről...
-
PhilBrick
őstag
válasz
PoeDameron #32009 üzenetére
-
PoeDameron
aktív tag
Helyzetre való tekintettel elmentem a Citadellába készíteni néhány felvételt a menekültekről.
bolygót vesztett menekültcsoport figyeli a híreket a falitévén
aszári kommandós kislányok szomorkodnak
egyem a szívét
menekültcsoport alkudozik a turián hatóságokkal
önkéntes migration aid orvoscsoport látja el a betegeket
-
PhilBrick
őstag
-
Emirates777
tag
Hhhm fincsi
Remélem lesznek ilyen szépségek az SQ42 ben is
[link] -
bladex73
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #32003 üzenetére
Én értettem a poént azért írtam a +1 et, mivel nekem írta valaki ezt a példát. Ráadásul nem poénból.
-
PhilBrick
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #32003 üzenetére
Én voltam, de csak Poe-ra gondoltam.
(#32005) Yllgrim
Halomra én sem, de a Bengalja kihagyhatatlan célpont... -
bladex73
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #31987 üzenetére
+1 Vetten az adást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming OLED TV!
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari