Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bladex73
aktív tag
Valakinek sikerült megtalálni ezt a Mercury hajót a csillag térképen? Nekem valahogy nagyon nem megy.
-
törölt tag
partiocionalasrol nem hallottak pupakok
-
Szőrös
veterán
válasz
Heroes fan #50889 üzenetére
Ez ilyen legos kiadású ssd vagy szétfűrészelted mert nem fért el a házban?
-
asszem78
csendes tag
válasz
Heroes fan #50887 üzenetére
SSD nélkül sajnos iszonyú lassú lesz, csak a betöltés 5-10 perc.
-
tom5598
senior tag
válasz
Plasticbomb #50885 üzenetére
ágyban való kijelentkezés 3.2 óta van. Befeküdsz az ágyba a hajódon és log out opció ott lesz, ezt csak ott lehet csinálni ahol nincs állomás, outpost npc, másik játékos a közelben, szóval az űrben vagy egy bolygó felett, bolygón random valhol mükszik. pl ha Grimhex mellett 10km re használnád akkor nem működik. Ha csak simán kijelentkezel valahol nem ágyban akkor oda fog visszarakni ahol legutóbb leszálltál landing padre. (Olisar, Grimhex,Levski)
Ha van 5/5 ös crime statot de lehet még 4/5 re is lőnek az NPCk meg vannak ágyúk az állomásoknál amik szintén lőnek a bűnözökre, de gondolom a te esetedben egy player lőtt le.
(én amondó vagyok hogy az AC ban gyakorold kicsit a dolgokat mert 3.3 1 hónap s itt van és sok minden fog változni.
)
-
Plasticbomb
addikt
válasz
asszem78 #50884 üzenetére
S akkor regen hogy ment az agyban kilogolas?
Egyebkent uezutan felszaltam a mustang alphaval.. majd valahogy felrobbant mikozben elhagytam olisart. kozelben valaki lovoldozott, fegyvertilto zonan kivul, szoval meg az is lehet, eltalalt, de nem remlik semmi jelzes, hogy critical state of shield vagy hasonlo... Egyben a game is osszeomlott, szoval azt mondtam, oke, kesobb, most jatszani akarok.
-
asszem78
csendes tag
válasz
Plasticbomb #50883 üzenetére
Én úgy tudom szobára csak hajón lehet menni
-
Plasticbomb
addikt
I am back, boys!
Meg mindig nincs kesz a sajat monitorom, de kaptam egy masikat kolcson (es egybol pofanvert, hogy kicsi, hogy a megszokotthoz kepest gyenge a fenyereje, things like that, alig varom, hogy az enyem visszajojjon), de vegre tudom hasznalni a gepem megint. Szoval egybol meg is probaltam letolteni a jatekot.
Orommel jelentem, most letoltotte a launcher, igaz, az elso adaghoz kelett neki vagy 4 install gomb ismetles, de itt van a gepemen! Tegnap este, miutan hazaertem munkabol,/talalkozorol, hullafaradtan, felig aludva el is inditottam. Ebredes az agyban, megkeserni a hajocskam, elso felszallas (majdnem ossze is tortem magam/haom port Olisar egyik gyurujen, majd a leszallas is erdekes vot. Kb orrat letettem, majd a segget, majd megint az orrat.... Almosan nem szabad mar ilyen muveleteket vegezni), majd szepen megszokni az iranyitast, csodalkozni miert van az erzesem, hogy a karakter nagy sodrasu folyoban setal port olisaron, mikor setalok vele (gondolom laghoz lehet koze), aztan gondoltam, tenyleg ideje aludni menni, be be szunyokaltam percekre a gep elott, seta kozben.. Szoval visszamentek EZ HABhoz, es.. hogy a feneben nyitom ki az ajtot, hogy lefekudjek, es kilogoljak? Vegul feladtam, es csak exit........A karatkernek is, meg nekem is.
Most viszont szeretnem kitalalni, de nyuvadjak meg, minden video, amit feldob talalatnak, az a hajon valo alvasrol/lilogolasrol beszel. En vagyok a hulye? (Koltoi kerdes, tudom, hogy hulye vagyok, bizonyos mertekig...
)
-
törölt tag
válasz
Heroes fan #50874 üzenetére
AMD altal tamogatott jatek, NV-t kettehugyozz@
Csak vicceltem, bar meg is nezem mennyivel megy jobban es szebben a Vega-n mint a Ti-n
-
duvi
nagyúr
válasz
És minél több RAM-ot (32-vel már egész jó)
-
tom5598
senior tag
válasz
ssd -t is próbálj szerezni
-
_Gugu_
tag
válasz
Heroes fan #50872 üzenetére
Szerintem Citizen con környékén talán, Okt 10 körül nézelődj (Ha nem jön be akkor karácsony)
-
Heroes fan
őstag
Mikor lesz a következő ingyen próba?
-
-
asszem78
csendes tag
válasz
Menthirist #50869 üzenetére
ez mondjuk igaz, én magamból indultam ki, agyfaszt kapnék egy ilyentől, ha cégen belül megoldható, hogy ne legyen kötelező, az rendben van
-
válasz
asszem78 #50868 üzenetére
Ez kettős, egyrészt fejlesztője válogatja, van aki pont ezektől az eseményektől töltődik fel. Úgy értem napi x órában húzod az igát, hónapokon, éveken át, időről időre jó tud lenni egy olyan rendezvényen való részvétel, ahol az általad készített termék rajongói vannak. Más meg, aki tehernek érzi, az várhatóan úgysem megy el.
-
asszem78
csendes tag
válasz
VikMorroHun #50867 üzenetére
Egyébként gondolom nem vagyok ezzel egyedül, de én jobban örültem volna, ha max egy PR-os ember kiad valami közleményt oszt jónapot, míg a fejlesztők nem az utazással és az előadásra felkészüléssel foglalkoznak, hanem ténylegesen fejlesztenek.
Nem tudom mennyire őszintén örülnek és várják ezt a konferenciát....
-
VikMorroHun
őstag
válasz
SkyS1gn #50865 üzenetére
Ott van a hivatkozott hivatkozásban szépen elmagyarázva, de ide is berakhatom.
-
cskamacska
addikt
válasz
K.Andras.Vfx #50856 üzenetére
Szerintem a probléma ott leledzik, hogy igazán nincs mit kezdeni a dologgal. Ha véletlen úgy is lenne, hogy a játékból, legalábbis az elinflált ígéretek szempontjából, nem is lessz semmi és a Grand Poobah elqrta, nem kicsit nagyon, akkor.. Hát nem tudom, esetleg nagy egyetértésben leszidhatunk mindent és mindenkit, testületileg a sc_refunds ölelő kebleire találhatunk és kis sc_trades-el megspékelve "kármentesíteni" lehet az egész brancsot. És utána.. ?
Szóval az van, hogy nincs alternatívája. Elite Dangerous nem az, hujuj, de közel sincs. Everspace meg annyira sem. No Mans Lies pedig a csodapeccs után is csak egy túlélő játék az űrben.
Tehát a népek várnak és nagyon erősen reménykednek, hogy lesz a végén valami ebből, mert még ha a feature creep fele el is illan, akkor sem lesz űrszimulátor ami megközelíti. 3.0 óta azért határozottan bizakodóbb vagyok, az egy igen madár látta mérföldkő volt, aztán mégiscsak meglett.
A hajók meg, hát
Relay.sc egész tűrhető cikket hozott le, hogy a Star Citizen pay to win-e. A vége az, hogy majd meglássuk, de maga a hajók eladása "kiérdemlés" helyett egyértelműen pay to progress dolog. Ez persze nyilvánvaló volt az első perctől, hogy még ki-grindolni sem lehet a nagyobb hajókat játékpénzzel, így még inkább. Pay to progress egyébként egyre inkább elfogadott, egyszerűen amiatt hogy a felnőtt játékosoknak tizedannyi ideje van a szórakozásra mint a tiniknek. És ha már az utolsó kacat pong klónba is beleverik a Diablo-MMO féle loot és fejlődési rendszereket, akkor valamivel kénytelenek a pénzkeresőket is a játékban tartani, azon túl persze hogy kiváló lehúzási lehetőség is egyben, ha éppen a fejlesztők úgy akarják, vagy egy relatíve fair dolog.Ugyanakkor az a szomorú valóság, hogy a kosztpénz nem elhanyagolható részét önző gyűjtési mániás yuppie bálnák dobták össze. Volt itt a túrót önkéntelen adakozás, nem .jpg promó képekre vertek el forintmilliókat(azért látványosan ne nézzük a másikat hülyének
), hanem hogy megszerezzék a drágaszágot, mindet, mindet is, lehetőleg tegnapra, amit a plebs holnapután sem fog tapodni a várható grind miatt.
De, látod, ez ilyen, itt volt fillérkefélke és összejött a 200 milla, Braben meg ehhez képest elveszett aprópénzből gazdálkodik, mert ott nem is nagyon lehetett költeni. Persze a Frontier így nem is örökölt egy komoly fejlődési és előre lépési problémát már a kezdetektől amivel Robertséknek meg kell küzdeni, és amely döntéseknek vagy a bálnabélák, vagy a kezdő játékosok nem fognak a végén örülni.
-
-
asszem78
csendes tag
válasz
Jack@l #50859 üzenetére
Még nem tudok nyilatkozni, mert én 3.2-n vettem meg az alapcsomagot. Előtte csak a free flightos hétvégeken játszottam kicsit, akkor úgy tűnt még messze nem éri meg, így nem figyeltem a fejlesztést.
Aztán az NMS Next frissítés miatt kicsit upgradeltem a gépet és ha már lúd, legyen kövér alapon utánaolvastam redditen miket írnak, megnéztem roadmapet, néztem pár youtube videót és ez alapján megvettem.
Szóval én csak innentől váltam igazán érintetté, mert eddig nem volt semmi pénzem benne. Most már van, de ezt annak tudatában költöttem, hogy a fejlesztést támogatom, nem kész játékot veszek és még annak a kockázatát is vállalom, hogy sosem készül el és akkor buktam. Benne van a dologban, így nem is bosszant.
Figyelem a roadmap heti frissítését, hogy haladnak és játszom a játékkal, hogy legyen majd összehasonlítási alapom, ha kijön októberben a 3.3.
Én nem tudom megmondani, hogy a fejlesztés üteme lassabb-e mint amilyen lehetne, mert nem látok a színfalak mögé és összehasonlítási alapom sincs. Nem is igazán tartom érdemesnek más játékokkal összehasonlítani, mert ott sem látni, mi történik.
És még abban az esetben, ha a játék lassabban készül el, mint készülhetett volna, mert ezeregy ok miatt, ha végül elkészül és lesz egy baromi jó játék, akkor azt mondom, hogy megérte várni rá.
Ahogy a No Man's Sky is elég vacak lett megjelenésekor, de most két évre rá egy abszolút jó játékot hoztak ki belőle. Szerintem jobban jártunk, mintha meg sem jelent volna, vagy hagyták volna a fenébe az egészet.
Úgy gondolom, hogy Star Citizennel is ez lesz.
-
Sokimm
senior tag
Elképzelem, ahogy hazaérnek a melóból az emberek, fáradtan valami izgalmasat, érdekeset akarnak csinálni, és néha a Zasszony teszi boldoggá, néha más felé fordulva leülnek a gép elé, és megnyitják azokat a topicoc-at (film híján) amik érdeklik őket, és... Elakadtam!
Valaki unalmában olyan topicba megy nap-mint-nap, amiben csak a hisztijét élheti ki?
A valóságban nem talált gyóntatóhelyet, vagy mi?
A gondolatmenetem teljesen off, és költői, és asd... -
asszem78
csendes tag
válasz
Az sem zavar, hogy mit kommentelnek Facebookon, mert nem igazán érinti az én játékélményem, plusz megszoktam már, ha valamit divat fikázni akkor mindig lesznek akiknek bár fogalmuk sincs a részletekről, de hatalmas önbizalommal jelentik ki, hogy hol kellene már tartania a fejlesztésnek, hiszen ők csak tudják...
Számomra fontosabb, hogy a roadmap rendesen frissítve legyen és amikor megjön az update akkor az beváltsa a hozzá fűzött elvárásokat (amelyek a roadmapen alapulnak)
-
tom5598
senior tag
válasz
bármelyik játék facebook posztjainál lehet bőven rinyálást olvasni, nem véletlen hogy nem szokták az emberek elolvasni, egy szeméttelepen értelmesebb dolgokat lehet találni mint facebook, youtube komment szekciókban.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
asszem78 #50855 üzenetére
Téged nem zavar, de nézd meg a facebook oldalukat, most már gyakorlatilag minden bejegyzés alatt azt olvashatod, hogy haladjanak már a játékkal mert folyamatosan jönnek hajók meg ilyen olyan kontentek amelyekért pénzt kérnek, de a játék nem nagyon halad.
Hány rendszer van a játékban? És hány lesz? A több mint száz rendszerböl még egy sincsen kész teljesen több mint 6 év után, akkor képzelheted mikor fog elkészülni mind a száz rendszer ha még egy sincs készen teljes egészében...
-
asszem78
csendes tag
válasz
K.Andras.Vfx #50853 üzenetére
Amíg a játék egy sima alapcsomaggal is teljes értékűen játszható és élvezetes tud lenni, addig engem nem zavar, ha mások többet költenek rá.
-
törölt tag
szia hullo
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
devast #50852 üzenetére
Csomagokban fogják árulni az optimalizációt, 1 fps 1$. Lesz 10-25-50 fps-es csomag, és majd a pénztárca eldönti, hogy ki játszhat sok fps-el és ki fog diavetítést nézni.
A földek kiparcellázása után hamarosan szerintem köbméterenként fogja árulni a levegőt is a játékban.
Viccet félretéve egy dolog egészen biztos, ez a pali mindent amit csak lehet le azt is fog gombolni a polgárokról, meg fogja őket hámozni, ki fogja szedni az utolsó centet is a pénztárcájukból...
-
tom5598
senior tag
180 fokos fordulat
csak kell egy account az RSI websiteon és lehet majd nézni bármit semmit sem kell fizetni. -
Malibutomi
nagyúr
Ez az idiota vigyorgo tojasfej amugy jar a fogalmatlan troll accountokhoz?
Mert valamiert mindegyiknek az van.
-
kraven54
aktív tag
válasz
VikMorroHun #50842 üzenetére
Szerintem ez a "road to release" a 3.3 release-re értendő, de ne legyen igazam
-
tom5598
senior tag
válasz
VikMorroHun #50842 üzenetére
Hajnali 3 kor lesz az a 30 perces valami szóval majd youtube on nézi meg sztem a legtöbb Európai
-
duvi
nagyúr
Én a hálózati kód optimalizálására/javulására várok. Ha azt sikerül meglépniük, onnantól normális sebességgel futna a kliens, ami hatalmas előrelépés lenne, játékélmény szempontjából.
-
tom5598
senior tag
Itt a Citizencon schedule, lesz jó pár érdekes panel benne meg 2 helyen menek majd a dev panelek. Youtube on majd lesz sok néznivaló. Valamint most a demo val kezdenek , 20:00 kor számunkra.
eddigi tippek alapján lesz benne:
-Terra bolygó várossal
-Új flight model
-Drake Kraken
-Gas cloud tech talán
-új ruha szimulációMeg lesz egy 30 perces "Road to release" ... érdekes lesz
-
Drenadar
Topikgazda
Mi az, hogy nem összehasonlítható?
A blizzard mint működő üzleti modellt használja már mióta. Aki tőle tanul/átvesz valamit csak akkor csinálhatja meg, ha hasonló múlttal rendelkezik? Ugye ezt te se gondolod komolyan az amerikai kapitalizmus virágkorában?
Tudod a legtöbb profitorientált vállalkozás úgy működik, hogy igyekeznek a profitot maximalizálni...Furcsa hogy ekkora indulatokat vált ki valami, amihez semmi közöd, hisz tényleg nem kényszerít senki, hogy részt vegyél benne (én se fogok).
Ez nem önigazolás, csupán reakció egy általatok felhozott posztra.De tudjuk, hisz már 2 éve megírta minden újság, hogy a CIG már csődbe ment és elfogyott minden pénz, és úgy se lesz semmi. Tudjuk, tudjuk jól, hisz a média már megírta, és ha megírta akkor... úgy is van.
Nemsokára zárjuk is a topicot... LoL
javaslom, ha ennyire felbosszant minden ami a StarCitizennel kapcsolatos, akkor kerüld el jó messzire! Ha pedig folyton visszatérsz, akkor ne csodálkozz hogy egekben a pulzusod, és hogy itt a topiclakók nem fognak veled háborogni...
-
EFRM
tag
jo lenne nem egy lapon emliteni a blizzardot es a ciget, mert nemkicsit lol (vagy egyenesen szanalmas). mar peldaloztak ezzel elotted is, de 2 dolog van, amit nem vesz senki figyelembe; egyreszt a blizz nem crowdfunded alapokon operal, a cig meg igen, a masik pedig, hogy a bliz ?20 eves multtal rendelkezik, es tobb cime vilaghiru klasszikus. meg ha vki nem is fan, ezeket sztem elismeri. ellenben a cig eddig semmivel nem rendelkezik egy zsé kategorias techdemo roncson kivul, egy inkompetens, cselcsap, amator banda.
szal legyszi ne egy lapon, koszi -
duvi
nagyúr
válasz
Jack@l #50834 üzenetére
Ettől még mindenki szabad akarattal rendelkezik és eldönti, hogy kell vagy sem. Érdekes, hogy a Blizzard már évek óta használja ezt a rendszert a Blizzconra és az senkit nem zavar
-
bladex73
aktív tag
válasz
wjbhbdux #50830 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy igazad van. Ezt a levelet kaptam.
CitizenCon 2948 Streaming Announcement
August 30th, 2018Esteemed Admirals,
As you've likely seen the dispatches pertaining to CitizenCon today, we want to assure you that all Chairman's Club members will receive complimentary live streaming access to every presentation at the event. Even if you can't make the trip to New Austin for CitizenCon 2948, you will still be able to share in the experience. You can find further information about digital event access here.If you indeed cannot attend, and would like to procure the exclusive digital accoutrement being given out at the event, we are offering them in a Digital Goodies Pack.
We look forward to you joining us, be it in person or in a digital capacity, to celebrate the largest CitizenCon yet.
On Behalf of the Board of Trustees,Information Director
Chairman's Club Headquarters
Central Core Bank
Earth, Sol System -
Jack@l
veterán
válasz
wjbhbdux #50830 üzenetére
De "olcsó volt".
Nem értem mért védik még mindig egyesek a védhetetlent. Semmi másról nem szól mint még több pénzt lehúzni a szerencsétlenekről.
(meg a negatív reklám is reklám, de lassan csak az marad nekik)200 millió dollár után jó lenne a kész játék eladásokra koncentrálni, ahogy a többi játékfejlesztő teszi az 50-80 dolláros játékaival.
-
duvi
nagyúr
Még mindig a KELL-nél tartunk, pedig az SC esetében semmit nem kell megvenni vagy csinálni. Aki akarja az támogatja, aki nem az nem. Meglehet várni, hogy mi sül ki a projektből és ha megjelenik, akkor lehet dönteni, hogy kell vagy sem ez a játék. Ingame is megszerezhető lesz az összes hajó és felszerelés.
-
cskamacska
addikt
válasz
tom5598 #50807 üzenetére
Szerintem nem érdemes, hanem kötelező.
Mikor csak vinyón volt, akkor nem csak a betöltési idő volt lassú, de játékon belül is keményen belassult új területek betöltésekor, sőt mintha a sima FPS is jobb lenne.
Szerencsére pont bezakciósodnak az SSD-k, így legalább az nem váj lukat a tárcába, ha már a hajókért vaskosan pengetni kell.
Pl 250GB-os Crucial MX500 17880-ért igen jó vétel, de abból 500GB-os már 27150 forint, azon már rendszer és pár játék is cakkumpakk elfér. Ha pedig a budgetet nézzük, akkor a Kingston A400 planár 15nm TLC-vel nem nagy szám, de 12800 forintért 240GB azért igen jóárasított, mikor évekig nem akart 20k alá menni a 240 gigások ára.
Menthirist: "a CIG sem olyan bolond hogy komolyan hihesse hogy ez így átmenne"
De csak olyan bolondok, ha mégis így kidobták ezt.
Nagyon úgy néz ki, hogy dupla élű faszkorbáccsal felfegyverzett gyíkfejű koreai projektmenedzserek hadán túl néhány állandóan hadra fogható PR-os is kéne a csapatba, mert nem ez az első kommunikációs ballépésük. Nyilván nem hal bele senki ha kimarad az élő közvetítésről(pláne ha csúszik, vagy technikai probléma is akad), de arra pont jó hogy keserűbb legyen a népek szája, illetve le lehet hozni hírként hogy a CIG már megint szerencsétlenkedik. -
törölt tag
válasz
Menthirist #50818 üzenetére
Hat van SC accountom, de veszek egy jegyet, egyreszt nem dramaian magas az ara, masreszt meg ha Chris egy nagyobb bulit akar, akkor kapja meg.
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Malibutomi #50813 üzenetére
amikor postoltam, ez meg nem igy volt. a hatalmas outrage miatt vettek vissza a pofatlansagbol. Maga Chris Roberts kellett hogy elomasszon es alkosson egy 1.5 oldalas magyarazkodast/bocsanatkerest ahol bejelentette hogy megis ingyen lesz a keynote [link].
-
törölt tag
Igen, nem egyedi eset ez a jatekos piacon, csak egy pelda ami hirtelen
eszembefejembe jutott[link]
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Menthirist #50814 üzenetére
A lényeg, hogy lehessen trollkodni...
-
válasz
Malibutomi #50813 üzenetére
Nekem is ez a tippem, hogy ez nem a keynote-ra vonatkozik, hanem azokra a technikai előadásokra, amik még lesznek emellett. A siggraph sem olcsó.
-
Malibutomi
nagyúr
A main keynote es az ending mindenki szamara nezheto ugyis ez az amit mindenki latni akar, es az osszes videot felrakjak YT-ra ugyis ugyhogy masnap nezheto jo minosegben.
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux #50809 üzenetére
Ezt igy kellett volna belinkelni.
-
wjbhbdux
veterán
CIG Charging $20 USD to Watch CitizenCon Online This Year
🤑🤑🤑
-
tom5598
senior tag
válasz
Heroes fan #50806 üzenetére
A játékot érdemes ssd re rakni, nem 6 perc a töltés hanem 1 kb. valamint ha a B-t lenyomod akkor a közeledben lévő ugró pontokat tudod felhozni, arra ráfordulsz megvárod hogy kalibrálja és kicsit nyomva tartod a B-t és máris ugrik.
-
Heroes fan
őstag
-
Zyrius
aktív tag
Ez a Crusaider Mercury valami gyönyörűségesen szép lett.
AZ álomhajólegalábbis nekem.
-
Szőrös
veterán
válasz
m0h0senator #50799 üzenetére
Szerintem citcon alatt is lesz freefly, tervek szerint 3.3 is akkor jön szóval megint érdemes lesz megnézni mert elég sok tech update jön majd azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-roller topik
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming OLED TV!
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync