Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Ó de szép is lenne
, ha nem állnátok le minden egyes alkalommal vitázni olyanokkal/olyanokról, akikkel/amiről nem érdemes. Én meg mindig azt hiszem nagy naivan, amikor a topik neve mellett azt látom, hogy sok-sok új hsz érkezett, hogy van valami érdemi fejlemény, amiről érdemes lesz olvasni/tudni, erre csak a szokásos rizshegyezés zajlik.
Kérdés: akinek van előfizetése, és ignorálni tudja az általa kijelölt felhasználók hsz-eit, azoknál a számláló sem jelez olyankor új hozzászólást, ha általa letiltott emberke gyűjti szorgosan a hozzászólásokat a topikban?
-
válasz
Jack@l #50994 üzenetére
Hányszor mondtuk már neked hogy egy kissé megváltozott már a scope ahhoz képest, ami eleinte volt? Ahogy a roadmap is... Tudod, akkor amikor azt a 100 rendszert mondták, még azt is mondták, hogy a földi leszállás sokkal a megjelenés után kerül be majd talán.
És mi történt? Változás a tervek sorrendjében, prioritásában, stb. Szokd meg. Ha csak 10 rendszer lesz benne 100 helyett, akkor 10 lesz. 100 rendszer 1-1 bolygóval vagy 10 rendszer 10-10-el...
-
Jack@l
veterán
Ez a 4m -s cél 200-nál(ameddig egyszercsak le nem szedik a honlapról mindet):
$4,000,000 READ CHAIRMAN'S LETTER
A new star system will be added to the game for every $100,000 pledged, with descriptions posted to the Comm-Link.
$3.1M: Odin System
$3.2M: Tyrol System
$3.3M: Kellog System
$3.4M: Goss System
$3.5M: Orion System
$3.6M: Ellis System
$3.7M: Cathcart System
$3.8M: Tal System
$3.9M: Geddon System
$4.0M: Chronos System
The RSI website will feature a monthly “Wingman’s Hangar” webcast from the development team.
Professional mod tools will be provided free to all players.
Squadron 42 will feature a richer storyline and 45 total missions.
Star Citizen will launch with 50 star systems and feature an additional flyable ship, the Drake Interplanetary Cutlass.Ha jól számolom, akkor kb 300 év múlva teljesülhet is az 50 rendszer, ha így haladnak. Tudom, évekkel ezelőtt hallottam valakitől hogy párhuzamosan tolnak egy comó mindent a háttérben, csak nem kötik az orrunkra
Jól titkolják azóta is.
-
asszem78
csendes tag
válasz
Plasticbomb #50992 üzenetére
Szerintem a ”megalkuvo hozzaallasod szanalmas” jellegű megnyilvánulás sértő, függetlenül, hogy pro vagy kontra mondja az illető.
Lehet vélemény különbség két ember között, de azt ki lehet fejezni a másik tiszteletben tartásával is.
Ennyit akartam jelezni, viszont ez tényleg off topik.
-
duvi
nagyúr
PROHARDVER! - abszolút kezdőknek:
"A megírt hozzászólásaid az elküldés után 5 percig szerkeszthetőek maradnak. Ha valami még eszedbe jut, akkor szerkeszd a hozzászólásod és ne írj újabbat. Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is." -
EFRM
tag
válasz
Menthirist #50966 üzenetére
na erre meg reflektalni akartam; de kurva galans vagy ha nem kell neked a 100rendszer, holdastol, meg a vr-
erre vallalkoztak ember. 1 rendszer sincs meg kesz ubergaz amit irtal.
megalkuvo hozzaallasod szanalmas annak fenyeben, hogy egyes emberek, az egesz kozosseg mennyi penzt kalapolt ossze. te is tettel bele. senki se lopta azt a penzt. cig meg az alap jatekot se volt kepes eddig osszehozni.
amazon pedig, lehet h kurva nagy ceg. az is. csak nem a jatekok teren.. -
EFRM
tag
válasz
#16729600 #50978 üzenetére
ezzel nyugtatjak magukat, megertheto. mondhatni teljesen normalis viselkedes. csak emellett azt nem latjak hogy az x eve bemutatott sq42, a 2 eve bemutatott sandworm, az egy eve bemutatott idris vs idris. meg a varosbolygo, a beigert 3.3 (aktualis -mostmar nem:p- jesus patch) sehol sincsenek es a jol belathato tavolban sincsenek.. ha ez nem zavarja az itt levo leghangosabb fanokat, akkor nem tudom mi.
ps: ha a evek szamait rosszul irtam bocsi
-
tom5598
senior tag
CAD ben van egy kis infó a kézi bányászásról
-
duvi
nagyúr
válasz
bladex73 #50972 üzenetére
Ha videók nem is, de fordítások igen. Shed folyamatosan teszi ki az anyagokat az SCHU oldalára és a FB csoportba is. Ezúton is hálás köszönet a kitartó munkájáért!
-
törölt tag
válasz
Szőrös #50980 üzenetére
Nekem minden tetszik, igy muszak vegen szeretek jokat kacaraszni.
Figyeld meg amikor megjelenik a jatek osszeborulva fogunk a fiukkal egyutt jatszani, szunya lesz majd a legnagyobb spanom efrm-el
Igazabol alig varjak a sracok hogy izzitsak a csomagjaikat es repkedjunk egyet
De tenyleg, jo lenne mar ott tartani
Addig marad a szektazas meg egymas verenek a szivasa, ez is DS hibaja
-
törölt tag
válasz
#45997568 #50977 üzenetére
Időről időre Ti dobjátok fel ezeket a bedőlési híreket, hogy aztán a szekta templom mélyén összekapaszkodva a sötét, fülledt karzaton egy közösségi/kiscserkész zümmögő kórus keretében elkántáljátok egymásnak, hogy a játékkal kapcsolatos hallucinációtok a való világban is létezik. Nemdebár ?
-
_Gugu_
tag
Figyi részemről nem akarok megint partalan vitát nyitni, de szerintem jópárszor elmondtad hogy ez a játék sosem lessz kész, tudomásul vettük. Lehet igazad lessz lehet hogy nem de azt te vedd figyelembe hogy az ide írók többsége hiszi/reméli hogy kész lessz.
Nekem is van pár olyan játék amit szerintem el*asztak, vagy épp nem méltó az elődök nevéhez, egyszer valszeg mindenhol elmondtam hogy ez egy *ar... de nem járok vissza széttrolkodni a topikot, akinek tetszik lelkre rajta játszon vele vegye a DLC-t, a goldot, amit csak akar, attól hogy nekem nem tetszik lehet másnak igen.
-
EFRM
tag
aki regota koveti a "fejlesztest" az lathatja, hogy a szamok alapjan nincs es soha nem is volt gond az anyagi hatterrel, csakhat a jatek az nemigen keszul
ezt szoktak penznyelonek hivni (ujabban 2015-6os soft reboot lol? rebootoltak a semmit xD)
-
bladex73
aktív tag
Kár, hogy nem készülnek már videók magyar nyelven bármiről. Régen tök jó videók voltak hírekről, hajókról stb.Totál semmi nincs már jó ideje.
-
tom5598
senior tag
nah 3.3.5 hozzá lett adva a roadmaphez majd Novemberen jön kb
-
_Gugu_
tag
válasz
Malibutomi #50968 üzenetére
Meglátjuk mi lesz a roadmapban (már ha lessz valami egyálatalán) én is úgy számolok (reménykedek) higy az az .5 az max 5 hét csúszást jelent
-
válasz
Malibutomi #50963 üzenetére
Emlékszem évekkel ezelőtt még valami belépőkártyával is bizonygatta, hogy belső forrásból van a tuti hír hogy 3-4 hétig bírja már csak ki a pénz. Most meg már ugye érdemes azt is észben tartani, hogy az Amazonnal kötöttek szerződést a motorhasználatra, a motor reklámját is tolja a projekt, és az Amazon nem épp egy kis cég
Szóval megkapjuk mind a 100 bolygót, holdastól, vr-ostól meg mindent amit ígértek? Erősen kétlem. Ha kijön, tetszeni fog a játék mindenkinek? Ilyen negatív híreső után kétlem hogy esélye lenne jó százalékokat elérni. De ha rendberakják a teljesítményt és nekem (!) tetszeni fog az a játékmenet amit készítettek, és így örömmel töltök el további tízórákat, akkor nem hat meg különösebben a rinya
-
asszem78
csendes tag
Mondjuk az OCS-t és a hurstont a holdakkal eltolták 3.3.5-re...
-
bladex73
aktív tag
válasz
Malibutomi #50963 üzenetére
Van aki erre élvez, hogy tólja a negatív hullámait hátha oda figyel rá valaki.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
asszem78 #50959 üzenetére
Lol megint? Ez kb a nyolcadik alkalom 2012 ota hogy 60 nap es osszeomlik a project.
Ha koveted hogy rohogj rajta azjo, de egy szavat se vedd komolyan
Figyi ilyen komolyan veheto a csoka:
1 nap elteressel
Nem erdekli azt semmi, nincs semmifele forrasa, csak dobalja a szart a falra napi 1000 tweetben, hatha valami megragad. -
-
asszem78
csendes tag
Nnna, Okos Derék most írta ki twitterre, hogy összeomlott a Star Citizen projekt, belső forrásból tudja hogy lelépnek tömegesen a fejlesztők, a karácsonyi demóig fogják húzni
Én nem olyan régóta követem, volt már ilyen jóslata korábban is vagy csak most gurult messzebb a pirula?
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
Plasticbomb #50953 üzenetére
Tessék itt https://youtu.be/JzjW84yMJ6M
Egy Reclaimer - t intéztem el vele. -
Plasticbomb
addikt
válasz
Maxidrake #50954 üzenetére
Meg elotte el akarom donteni, hogy Andromeda vagy Taurus/freelancer max legyen vegul a cargora hasznalt hajocskam is, amit akkor tudnek jatszani, amikor annyira laggol a szerver, hogy banyaszkodni kozel van a folyamatos ongyilkossaghoz.
ERedetileg A Freelancer Max es a Taurus kozott vacilaltam, de aztan azon is elgondolkodtam, hogy kelleni fognak fegyverek is a cargo melle, mert rohadtul unalmas, amikor egy gyoker egy ksi vadaszzal folyton szetlovi a Prospectoromat. Szorakozasbol...
Es ott meg kellene valaki meglesni valamit. Multkor lattam egy videot, amiben a Prospector mining lezerevel szitava lyuggatott valakit egy csavo, tegnap volt egy eset s eszembe jutott, gyorsan at is valtottam, de szokasosan epp bebuggolt a lezer iranyitas es a latomezom fole kieso celpontra iranyult. Tudom hogy legalabb egyszer eltalaltam a mocskot vele, szepen fel is villant a pajzsa az egesz hajoja korul, de annyira lehetetlen volt ugy celozni, hogy nem tudtam erdemben hasznalni. De szerenetm kiprobalni, hogy tenyleg keresztul tud-e vagni egy hajot az a lezer, es ehhez kene valaki, akinek van hajoja a legerosebb pajzzsal.
Mas, vegul is most hogy mukodik a banyaszhato sziklak spawnja? A sziklak lespawnolnak egyszer es mindenki ugyanazon sziklakat kergeti ugyanazon a clusteren, vagy ha nincs senki x tavon belul akkor sajat instanceban kapod a sziklakat?
Reggeli fun moment. Mentem reggel ugyanoda, ahova az elmult napokban jarok, kezdek lassan emlekezni egyes sziklakra, hogy jo vagy nem volt jo a tartalom, s ma reggel, ahogy ereszkedtem le a szokott helyre felfedeztem 3 vilagosabb foltot. 3 masik banyasz is az adott kornyeken maszkalt s mind hsznalta alampat mert hat sotet volt..
Meg sosem futottam ossze igy mas banyaszokkal.
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
Plasticbomb #50950 üzenetére
Nem sok idő már, nemsokára kezdjük a tesztelést már, én is remélem. Már egy hónap sincs
és jön a 3.3
-
Plasticbomb
addikt
válasz
asszem78 #50952 üzenetére
Lene mar kesz.. OLyan szinten vacak a szerver reakcio ideje, rendszeresen kimaradnak 100 msecek, epp most robbantottam fel a hajom banyaszat kozben, mert ki kimarad x ido, s kovetkezo kiszamitott pillanatban mar 98% overchargeon van a szikla amit banyaszni probalsz. Raadasul ma meg rosszabb, mint az elmult napokban volt.
-
asszem78
csendes tag
Frissült a roadmap, szépen haladnak, Network Bind Culling kész, OCS-ből is egy task kész, a többi is alakul, remélhetőleg meglesz októberig.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #50950 üzenetére
-
Plasticbomb
addikt
Van valami mód megjeleniteni neveket, IDkat, legalabb a hajok felett? Tegnap ad hoc paran segitettunk egy figurat, hogy eljussnon Kareah-ra, illagalis landolasokkal szerzett reputaciot, de a figura a hajot is alig tudta iranyitani, az meg, hogy eljusson cellinre,... Szoval, paran odaugrottunk kareahhoz, hogy segitsunk landolni, illetve kalozokat eltakaritani, de minden egyes alkalommal, amikor korbe fordultam, csekkoltam a kornyeket mindig ra akartam ugrani azokra is, akik segiteni voltak ott. Csak annyi segitett, hogy a marker zold vagy sarga (plusz a Scythe hudja piros, meg jobban ossze zavart, mellesleg viszont tetszik a hajocska, egesz jo vele repkedni, kalozokat loni, kar, hogy nincs nemi cargo space rajta, akkor csinalnek vele neha egy ket cargo runt is, mint a hornettel, amig megveszek egy nagyobb cargoshipet), szal aki zold volt, arra nem ugrottam, de emiatt rendszeresen kerdeztem, ittvane mar. Raadasul a Scythe elegge ugralos, pattogos joszag, szal sikerult lerammolni is az egyik segitot... Szerencsere nem nyarsaltam fel, se ot, se magam. Szal van valami name tag megoldas a jatekban? Local chatban jott ugy, hogy segitettunk, nem csinaltunk party-t, csak odamentunk s pirate huntingoltunk, illetve segitettuk a csavot, mit csinaljon, hogy odajusson, mik a qt jumppontok, amiket ugorjon.
Mindketto az enyem. Valaki lelott az allomason, olisaron ebredtem, claimeltem a hajot, visszamentem vele, es leparkoltam az ikertestvere melle.
Rogton akkor egy faszkalap erkezett, felrobbantott minden hajot, egy masik meg a bazison nyirt ki mindenkit se szo se beszed. Gyakorlatilag terrorista tamadast folytattak. Ezt a reszet utalom a jatekoknak, de ez van.
-
asszem78
csendes tag
Kíváncsi vagyok ma mekkora haladását mutat majd a frissített roadmap OCS ügyben.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
bladex73 #50947 üzenetére
A legtobb hajo kepes felvenni a normal ter uzemanyagot is, lassan, de felveszik, szal, ha az a gondod, hogy elindultal x szazalekon, lefogyott y, majd mikor megint raneztel mar megint x vagy korul volt, akkor ez az ok. A Qt uzemanyag az, amit elvileg csak utantolthetsz, illetve jelenleg ha lespannolod, akkor minden uzemanyag fullon lesz.
Tavolsag... Szerintem fogjuk ra, rendben van, ket napja legalabbis, amikor a qt driveom leamortizaltam, es normal hajtomuvel kellett volna eljutnom cry astro-ra javittatni, akkor az a 75500 km bizony 20 oranyi repulest jelentett volna. Marmint 20 ora valos idoben.
-
bladex73
aktív tag
Az volna a problémám, hogy nem tudom valamiért rendesen értelmezni a üzemanyag szint mérőt. Valahogy nekem nem egyértelmű. A másik gondom, hogy valamiért ellentmondásosnak érzem a kiírt távolság fogyását a sebességemmel. nem érzem a összhangot valamiért a kettő között. nem tudom másnak is vannak e hasonló problémái.
-
Plasticbomb
addikt
nA, szoval, a tegnapi egesz jo delutan jegyeben, mamegint belepek hamarosan... Meg fontolgatom, mit szeretnek csinalni,megint sziklakat vadaszni, vagy most jatszani a Cylon Raiderrel, vagy a felkaru varrogeppel...
nemt udtok valami forrast abbol, hogy mik merre fordulnak elo nagyobb mennyisegben? Marmint banyaszni valok.
(ohh, es este sikerult egymas utan felrobbantanom ket kovecsket (arany volt bennuki, 90-95% kozotti fracture ressel), a masodik alkalommalsikerult kiutni a QT drive-ot, valahogy. No Power hibat adott vissza, Azutan is, hogy a hajtomuveken kivul mindent lekapcsoltam. 75000 KM normal hajtomuvel... Kb 70000ig birtam cernaval, vegul suicide lett a vege. (Daymar > Cry Astro) Viszont legalabb tesztelhettem egy ket aprosagot. Pl ha poweroffolod a hajtomuveket, akkor is repulsz tovabb, Vagy ha z Afterburner elerte a maxot utana gyak nincs uzemanyag felhasznalas, egy ilyen ut soran legalabb az pozitiv, hogy nem fogysz ki naftabol, sot, mire a vegere ersz maxra toltenel meg egy par masik hajot is.... Viszont ha igy csak kikaszalodsz a pilot szekbol s elfekszel az agyban, majd nyomsz egy logoutot minden nullara redukal. Illetve eben a szituban mukodott az agybol ki majd az agyamba vissza log is, hiba nelkul.
Viszont volt egy fura bug is. Nem volt meg a thrusterek texturaja javitas utan sem, csak respanw segitett.
-
Drenadar
Topikgazda
Nah mindenkinek az elsődleges a békés fórumozás legyen, ha kérhetem, ne menjünk el feleslegesen ilyen irányba.
-
-
EFRM
tag
válasz
bladex73 #50936 üzenetére
(nemcsak most, mindig) leirtam a velemenyem, amit realisan latok, realisnak tartok az osszes bejovo info- es a sajat elettapasztalatom alapjan. ha ez neked megmondoemberseg, tovabba azt gondolod, hogy azert tunhet kultistanak valaki, mert bizik a sikerben, akkor te nagyon szereny kis gyermeki aggyal rendelkezel baratom
kurvara nem vagyok tevedhetetlen, meglatjuk mi lesz, jo?
-
-
Drenadar
Topikgazda
Ha kiveri a biztosítékot akkor ne kövesd, ha megjelenik pár év múlva arról valahonnan úgy is értesülsz ha meg az lesz amit az üveggömbödben láttál akkor meg nem érdemes követni a játék sorsát. Csak egy buta ember idegeskedik olyanon amire nincs ráhatással. Ha sokat idegeskedsz az rá mehet az egészségedre. Az itteni emberek tudták mit vállalnak a támogatással, van aki refundot kért van aki szürke piacon tovább adta, és van aki kitart és addig is más dolgokra koncentrál... Javaslom neked is az egyiket hidd el kiegyensúlyozottabb életed lesz...
További szép napot!
-
Hagyni kell...
Kész lesz amikor kész lesz. Olyan formában ahogy kész lesz. Ugye korai támogatás kapcsán mindenki képben kell hogy legyen hogy mit csinál.
-
EFRM
tag
válasz
asszem78 #50925 üzenetére
az outlaws demojarol beszeltem, igen.
kicsit rajzfilmesre vettek, a szo nem rossz ertelmeben komolytalan, de a gfx+zene nagyon adja a feelinget.
30dolcsiert valszeg jot lehet majd szorakozni es nosztalgiazni.edit: DS egy idiota - legalabb egy eve nem is olvastam tole semmilyen okossagot, mert siman tultolja a kretent - de abban igaza volt, hogy az sc vakvaganyon fut. pont a cignek kene bemutatni, mondjuk egy atomstabil szorakoztato jatekkal, hogy ez nem igy van... soha tobbet nem hallanal rola
-
EFRM
tag
válasz
Menthirist #50924 üzenetére
az a baj, h oriasi tevedesben vagy.
nem utallom, varok egy jatekot es kivancsian figyelem az alakulasat. amit latok csak az veri ki a biztositekot..nem tudom milyen "komoly" hozzaszolast varsz, vagy te milyen "komoly" hozzaszolast teszel itt kozze
ez egy komoly hozzaszolas:
nem lesz mukodokepes OCS 3.3ban es valoszinuleg soha nem is lesz kesobb sem. csak a vak nem latja.
ez a velemenyem, amit az elmult evek fejlesztese alapjan lattam. aki ezt nem vette eszre, az esetleg az uj concept hajokon tul nezzen kicsit ra, hogy a jatek ALAPJA hogyan is alakul.. sajnos nemnagyon sehogy.en szemely szerint mar csak az sq42re vagyok (leszek) kivancsi, de ugy latszik, az is olyan borzasztoan 0 allapotban van, hogy meg egy roadmapet sem mertekhozza kiadni. ugye nem kell belinkelnem az elmult con-ok, interjuk, stb linkjeit, hogy mikor is jon az sq42...
DS jatekot meg sajnos meg nem irok neked, mert annyira nem erdekelnek es messzi hirbol szarok, hogy akar 1 percet raszanjak egy keresesre. ha erdekelne tudnek roluk, vagy koztudott lenne - azaz te is tudnal
sc szempontjabol lenyegtelen -
Plasticbomb
addikt
válasz
Maxidrake #50930 üzenetére
Vasarnap tudtam hasznalni, volt egy sikeres banyasz korom, majd a masodik alkalmaval sikerult bebuggolni. Restart es reclaim lett a vege.
Ma egy katasztrofa. Levskirol probalok eljutni daymarra, elotte port olisarra, hogy ott spawnoljak kesobb, de folyton bug/gamecrash vagy valami mocskos pirate felrobbant a faszba. Folyton kirangatnak QTbol, most legutoljara sikerult kirantaniuk qtbol, egyenesen belerepultem egy asteroidaba. BUMM. S rogton utana gamecrash. Ebben az alegszebb, az elobb meg azt is az arcomba kaptam, hogy kilottem valakit... Mi???? Azt se tudom, hogy celozzak, hogy el is talaljak barkit..... Aztan letisztaztuk, hogy nekem nincs cutlass-em, merthogy egy cutlass lotte ki.QT HUD belebuggolt az elobb normal HUDba, majd ott be is ragadt, Egyaltalan nem tudtam aktivalni semmit, ha valamit be is calibralt, nem vette be, hogy mar kitaposom a B-t. Semmi. Persze kiszemelt egy mocskos allatt, es elkezdett uldozni, majd valami shotgunszeru fegyverrel jol pofan lott. BUMM. A kezdesre kapott auecbol mar csak 1000 van, 4k elment claimre, mert hol az ajtok nem spawnolnak, hol leamortizal valaki.
Olyan szinten felhuzott, hogy elkezdett emlekeztetni World of Tanksra, s inkabb nekialltam fozni.
-
Maxidrake
csendes tag
válasz
Plasticbomb #50928 üzenetére
Hali. Jaja nekem is így működik a prospector, majd 3.3 ra lesz javítva, reportoltam már ezt a hibát Sc - be. Itt a link:
https://robertsspaceindustries.com/community/issue-council/star-citizen-alpha-3/STARC-65078-Pressing_Alt__Tab_on_menu_fps_go_up_200_on_V-sinc_ON -
tom5598
senior tag
válasz
Plasticbomb #50928 üzenetére
A prospector bányász kar bugos 3.2.1 óta, majd 3.3 ban fixálják.
-
Plasticbomb
addikt
Vega Topikbol, itt val tobb helye van.
Na, epp le tudtam tesztelni.
1 a Star Citizennel nem mukodik a chill (Msot meg mukodik??? Vissza alt taboltam... Ugyanazt csinalja, mint neked.)
2 menuben 220FPSem van most.............. Daymaron 51.
Most meg a prospector mining gear buggolt be. Nem tudom rairanyitani a kore, csak ha raforgatoma hajot, viszont akkor a sensorok nem olvassak le az ertekeket.... Gondolom bebuggolt, nem latom, hogy serult lenne... -
-
asszem78
csendes tag
Pont most gondolkodom a Rebel Galaxyn, mert tetszett az Outlaws demója. Nekem a Privateer / Freelancer kimaradt, a Wing Commanderek viszont nagyon tetszettek, jobban mint az X-Wing/Tie Fighter.
Derek Smartot olvasva legalább olyan erős elfogultságot érzékelek, már teljesen beleásta magát abba a pozícióba, hogy a játék szar, úgyhogy akármi fog megjelenni akármikor, az biztos, hogy szerinte szar lesz, vagy ha nem, akkor késő. A lényeg, hogy ne kelljen azt mondania, hogy tévedtem
-
Aha, mondasz egyet?
Imádom amikor a hozzád hasonló emberek mondogatják hogy unintelligens kultista
Valójában te vagy az, csak az ellenoldalrólMert semmi másért nem jársz ide, mint újra és újra előadni a szarodat
Mi volt hogy ledorgáltuk őket, de neked komolyan semmi egyéb hozzászólnivalód nem volt és szerintem nem is lesz soha, bármi is történjen.
Ez az igazi kultizmus, ez az igazi vallási fanatizmus
Mert nem csak utálod, de még direktbe jársz is oda, az úgy véled "hívők" vannak, hogy nyilvánosan utálhasd
-
EFRM
tag
válasz
Menthirist #50922 üzenetére
tobb jateka jatszhato, mint a cignek LOÁL
bar nem tudnam eldonteni melyik a rosszabb ;daz a baj a helyi unintelligens kultistakkal, hogy azt hiszik, hogyha azt szajkozzak hogy dereksmart derek smart DEREK SMART akkor attol a sc jo lesz. nem lesz. az sc egy roncs szar ugyanugy
ps: 3.3 OCS nem lesz. mukodokepes nemcsak most, soha
ebresztops2: aki tenyleg priv fan volt; a rebel galaxy nagyon adja a feelinget
-
-
asszem78
csendes tag
válasz
Szőrös #50918 üzenetére
A fejlesztők aztat mondták valamelyik műsorban, hogy drámai a hatása, de utána gyorsan hozzátették, hogy nem akarják azért eltúlozni
Szóval ja, majd meglátjuk.
Nekem ez lesz az első alkalom, amikor verziók között látni fogom a különbséget, mert nemrég vettem csak meg, kíváncsi vagyok nagyon.
És persze lelkesen olvasom Derek Smart blogját is
-
Szőrös
veterán
válasz
Plasticbomb #50914 üzenetére
Nem kell ram upgrade, 3.3-al jön ocs (object container streaming) egyelőre még kliens oldalra, ez csökkenteni fogja a memória igényt. Bár memory leak biztos lesz még egy darabig meg az optimalizáció is folyamatos szóval elég lesz az a 16 gb.
-
tom5598
senior tag
válasz
Plasticbomb #50914 üzenetére
b-t lenyomod a hajódban akkor az 1 millió km en belűli helyekre ahova lehet ugrani felhozza pontokként , ráfordulsz megvárod míg kalibrál meg spoolol és lenyomod a B-t s máris ugrik. Delamar hoz ugrani meg vissza , csak ahhoz kell mobiglass.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Szőrös #50913 üzenetére
Ok. Azt hittem, higy kell. Közben én beváltottam egy prospectre. Közelebb van ahhoz a jatekhoz, amit én szeretnék játszani...
Így most egész jót szórakoztam.
Másik kérdés, hogy kell upgtadelnem a pcm is, nem vészes, de a ramot is a virtual memoryt is televágja a játék.
Másik, azt hittem, tudok port olisarra qtzni, simán azonnal, 10 percet kerestem a mobiglasson, hogy hol az állomás... XD
Tök hülye vagyok még a játékhoz, de jól szorakozom, s ismerkedem vele.
-
Szőrös
veterán
válasz
Plasticbomb #50911 üzenetére
Simán kilépsz aztán hali, állomáson nem kell ágyban lenned logouthoz.
-
tom5598
senior tag
válasz
Plasticbomb #50911 üzenetére
Oda még sajnos nem tudsz visszamenni, ha állomáson akarsz kijlenetkezni, pl Olisar akkor elég ha bent vagy az egyik épületbe, (A,B,C,D strut)
-
-
Eniral
tag
válasz
K.Andras.Vfx #50856 üzenetére
én azon röhögöm mindig ,hogy max 12 ember lájkolja amit facebookon kiszoktak tenni.. :"D
-
asszem78
csendes tag
Nemsokára beszélni fognak Twitchen arról, hogy halad az OCS.
Remélem nem halasztják el és 3.3-ra kijön és beváltja a hozzá fűzött reményeket.
-
tom5598
senior tag
válasz
Heroes fan #50904 üzenetére
egyedi a humora ne is törődj vele
-
Szőrös
veterán
válasz
Heroes fan #50902 üzenetére
Akkor asszem78 jól írta, azt egyik felére kerültek az egyesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iPhone 14 Pro Max 256 gb 100% akku
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Intel Core i9-13900k OEM
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest