- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
válasz tasiadam #11493 üzenetére
Akkor lehet, hogy később még lesz. Talán 2 hete vol akciósak a kapszulák a spárban. Persze a személyes kedvencem, az Ethiopia nem volt, lerabolták, valami oknál fogva a piros Kirinyaga Kenya-t nem tették akcióba, pedig kipróbálnám..
Apró érdekesség, a Batyi spárban nincs Tchibo kapszula valamiért. Üres dobozok állnak ott múlthét óta
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
-
DrDobos
őstag
Tchibo cafissimo kapszula olcsó lelőhelye van valakinek? Most jönnek az új kapszulák is..
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Ti ezt a sparos -20%os papirt mire tettetek ra? Otletem sincs...
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
válasz Mr.Csizmás #14239 üzenetére
Köszi! Szétnézek, hátha kell ezekből valami hazulra
Samsung Galaxy A55 5G
-
-
DrDobos
őstag
válasz sherlock82 #16290 üzenetére
Nettó hülyeség. Optimalis esetben egy eleten keresztül kellene egy kellemes, finom, laktató, ugyanakkor tápláló étrendet folytatni, törekedve emelett arra, hogy a kaloriabevitel azonos legyen a kaloriafogyasztassal, tehat ne hizzon az ember, es tartson egy egeszseges magassagahoz passzoló súlyt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
-
DrDobos
őstag
-
DrDobos
őstag
Én nem tudom megmondani a különbséget a szupedes Aldis kukorica es a bonduelle kozott
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Mi történik? Átlapoztam a Spar és Interspar ujsagokat. Azt mar megszoktam, hogy a fél-egy évvel ezelőtti akciókhoz képest tredék jó ajánlat van, de a mostani újság már terjedelmében is kb. harmada, mint ami volt 2 hete.
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
válasz Peterhappy #21560 üzenetére
Koszi, ismerosom benezett, mindet elvittek elvileg, at ott dolgozok nem tudtak neki segiteni..ha valaki Bp.-n meg lat Aldiban 2 az 1ben akkus porszivot, kerem irjon privatot
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
válasz Peterhappy #21572 üzenetére
Akkor mar tenyleg nem ertem. Ott járt, korbejartak a boltot az egyik ott dolgozoval annyit mondott h megorult, kozepen valoban volt olyan sarga-feher dobot, de at felmoso, nem 2az1ben porszivo. Tuti nem azt lattad?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
válasz balazs1956 #21574 üzenetére
Ezt nem is tudtam A probléma csak annyi, hogy teljes árat nekem nem éri meg, de ez a 12-14e ftos ár már elég vonzó érte. A non-food termékek árát a bolt szabja meg, emiatt gondolom az átvitetés másik üzletbe nem működik emiatt
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
válasz Beni2360 #21580 üzenetére
Nagyszeru, jol hangzik...
Telefonaltam egy 10 perce, azt mondta az üfsz.-os hölgy, hogy át tudom kérni másik aldiba, ugyanakkor 95% hogy teljes, 24e-ftos áron adják, mert erre a termékre individuálisan nincs kiiírva akció. San398: a botmixer szerepel az akciós újságban, vagy az is bolt specifikus mértékben van leértékelve ez a "akár -50% a háztartási gépekre" akció keretein belül?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
A Sparos -20%os kupon a huspultban kapható, nem akciós termékekre felhasznalhato?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Ár-érték arányban keresek finom lekvárokat, tudtok nekem segíteni?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
A sparban a 440mles Magnum jegkremek illetve B&J jegkremek az arolvaso szerint is olcsoak, vagy csak a kasszanal derul ki?
Samsung Galaxy A55 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning