Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
A sparban a 440mles Magnum jegkremek illetve B&J jegkremek az arolvaso szerint is olcsoak, vagy csak a kasszanal derul ki?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Ár-érték arányban keresek finom lekvárokat, tudtok nekem segíteni?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
A Sparos -20%os kupon a huspultban kapható, nem akciós termékekre felhasznalhato?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
válasz Beni2360 #21580 üzenetére
Nagyszeru, jol hangzik...
Telefonaltam egy 10 perce, azt mondta az üfsz.-os hölgy, hogy át tudom kérni másik aldiba, ugyanakkor 95% hogy teljes, 24e-ftos áron adják, mert erre a termékre individuálisan nincs kiiírva akció. San398: a botmixer szerepel az akciós újságban, vagy az is bolt specifikus mértékben van leértékelve ez a "akár -50% a háztartási gépekre" akció keretein belül?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
válasz balazs1956 #21574 üzenetére
Ezt nem is tudtam A probléma csak annyi, hogy teljes árat nekem nem éri meg, de ez a 12-14e ftos ár már elég vonzó érte. A non-food termékek árát a bolt szabja meg, emiatt gondolom az átvitetés másik üzletbe nem működik emiatt
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
válasz Peterhappy #21572 üzenetére
Akkor mar tenyleg nem ertem. Ott járt, korbejartak a boltot az egyik ott dolgozoval annyit mondott h megorult, kozepen valoban volt olyan sarga-feher dobot, de at felmoso, nem 2az1ben porszivo. Tuti nem azt lattad?
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
válasz Peterhappy #21560 üzenetére
Koszi, ismerosom benezett, mindet elvittek elvileg, at ott dolgozok nem tudtak neki segiteni..ha valaki Bp.-n meg lat Aldiban 2 az 1ben akkus porszivot, kerem irjon privatot
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Mi történik? Átlapoztam a Spar és Interspar ujsagokat. Azt mar megszoktam, hogy a fél-egy évvel ezelőtti akciókhoz képest tredék jó ajánlat van, de a mostani újság már terjedelmében is kb. harmada, mint ami volt 2 hete.
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Én nem tudom megmondani a különbséget a szupedes Aldis kukorica es a bonduelle kozott
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
-
DrDobos
őstag
-
DrDobos
őstag
válasz sherlock82 #16290 üzenetére
Nettó hülyeség. Optimalis esetben egy eleten keresztül kellene egy kellemes, finom, laktató, ugyanakkor tápláló étrendet folytatni, törekedve emelett arra, hogy a kaloriabevitel azonos legyen a kaloriafogyasztassal, tehat ne hizzon az ember, es tartson egy egeszseges magassagahoz passzoló súlyt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
-
DrDobos
őstag
válasz Mr.Csizmás #14239 üzenetére
Köszi! Szétnézek, hátha kell ezekből valami hazulra
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Ti ezt a sparos -20%os papirt mire tettetek ra? Otletem sincs...
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
Tchibo cafissimo kapszula olcsó lelőhelye van valakinek? Most jönnek az új kapszulák is..
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
-
DrDobos
őstag
válasz tasiadam #11493 üzenetére
Akkor lehet, hogy később még lesz. Talán 2 hete vol akciósak a kapszulák a spárban. Persze a személyes kedvencem, az Ethiopia nem volt, lerabolták, valami oknál fogva a piros Kirinyaga Kenya-t nem tették akcióba, pedig kipróbálnám..
Apró érdekesség, a Batyi spárban nincs Tchibo kapszula valamiért. Üres dobozok állnak ott múlthét óta
Samsung Galaxy A55 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest