Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rahiteh800
junior tag
Köszi! Bezzeg nyárit vettem most szeptemberben a tecsóban, ~30huf/liter áron, de hát minek van szezonja ugye... Márciusban kellett volna gondolkodni.
armegoszto.hu
-
Kaba
veterán
válasz rahiteh800 #16797 üzenetére
A tescóban kapható 4 literes, -19 fokig jó, 1899 Ft clubcarddal, Okt. 26-ig érvényes az ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz rahiteh800 #16797 üzenetére
A spárban láttam eddig legolcsóbb -19 °C JP-t 5 literes kiszerelésben 460 Ft/liter áron.
-
rahiteh800
junior tag
Jó áron, téli szélvédőmosót tudtok valahol?
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu
-
Zsoleszhun
addikt
-
tisn
addikt
válasz Donki Hóte #16794 üzenetére
temat zarhatjuk
-
veterán
-
tisn
addikt
OFF
na gyerekek, okossag kellene
nem annyira a rezsi miatt, inkabb emocionalis okokbol (mivel szeretnem csokkenteni hazam energetikai fuggoseget), melyik scenario a kevesebb aramot fogyaszto?
mindent mosok 30 fokon (vagy 40 fokon, a 30-at neha kevesnek erzem), aztan szaritogep
ruhakat mosom 40 fokon, torolkozoket 60-on (ket mosas egy helyett), es a nagyobb darabok sima szariton, kicsik (gatya, zokni, technikai polok) mennek a szaritogepbe
(ilyenkor a szaritogep kb. 1-1.5 oraval kevesebbet megy.) -
Balion
senior tag
-
Top cat
addikt
Penny, appos kuponnal, Fekete bors őrölt 100g 520Ft.
-
Kaba
veterán
Az emagon ma megint kuponnap van az ujracsomagolt termékekre.
-
domerator
veterán
10+ éves Beretta fűtő-melegvizes kazán kb. másfél évente ette meg a gázszelepet a sok ki-be kapcsolgatástól... beraktam egy kis bojlert a melegvíz ágba és betettem egy 70 másodperces késleltetőt az áramláskapcsolóhoz... ötödik éve megy hibátlanul, gázszerelő mester szerint örök élete lesz (persze ez azért túlzás).
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Zeki
nagyúr
válasz AssAssynn #16784 üzenetére
Ezek a gázszerelők is... mind specifikálta magát pár típusra és ennyi. A többit nem szereli.
Ezen belül még vannak a nem profik. Nálam elromlott a FÉG kazánom (nem kondenzációs). Helyi szerviz sosem vette fel a telefont, más nem szereli, másik városból kellett hívnom szerelőt. Megállapította, hogy meghalt a ventilátor. 120 ezer Ft. Na mondom ácsi, lehet hogy tudok szerezni alkatrészt... telefonált, ja, akkor csak 85. Mondom szuper, de én várnék még egy ismerősre. Az ismerős megjött, hozott ventit, berakta... nabaszki, nem a venti a rossz, a vezérlőpanel egy része ment tönkre.
Máris más fordulatot vett az ügy, de kész lett.
Szóval még a jó szaki is nyúlhat nagyon mellé... -
AssAssynn
őstag
válasz Dluinet #16776 üzenetére
Itt az első kérdés az volt, kitudja belátható időn belül vállalni és nem fél év múlva. Egyébként a hibaeseményből már telefonban is 5-ből 5 szakember ezt az alkatrészcserét mondta.
#16777Top cat Megcsinálta, csak nem lett jó. Egy gázkazán, de nem ez a lényeg. 2 órát dolgozott vele, most, ha visszacseréltetem, akkor újabb 2 órát elkérhetne érte, és kitudja milyen állapotban kerül bele vissza. Szóval nehéz a helyzet, ezért is vagyok bizonytalan magamban. Ugye az a baj, ha faképnél hagy szétbontott kazánnal, akkor meg várhatok heteket, hónapokat, mire kijön más összerakni. Egyébként, mivel vállalta, hogy pár napon belül visszajön, ezért elfogadtam, hogy ő jöjjön. Ha most sem lesz jó, akkor azon gondolkodom, hogy még egy forintot sem adok.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Andraskiss6 #16781 üzenetére
Nem tudom majd körbekérdezek,de szerintem ugyanaz a minőség lehet, gondolom a boltokból is onnan viszik.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz freelancer68 #16760 üzenetére
Hát ezzel a tojással nem fogunk jól lakni. Reggel 9:00 kor már nem volt egy darab sem. De nagyon ügyesen mellé volt téve a 2800 forintos, a népek meg azt vitték mint a cukrot.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Top cat
addikt
válasz AssAssynn #16775 üzenetére
Milyen űrtechnológiájú fűtőeszköz ez, amit egy "szakember" nem tud megcsinálni?
Az kurvaélet, hogy nem fizetnék neki 100K-t. Tegye vissza a régi alkatrészt, fizettél volna neki a kiszállásért, meg a "munkáért", mondjuk egy deákot és kész.
És még vissza fog jönni? Ha megint kicserél valamit benne és akkor sem jó akkor mi lesz?
-
AssAssynn
őstag
válasz Donki Hóte #16762 üzenetére
Nem, itt hagyta a régit. Eléggé használtnak is néz ki. A gond, hogy a hiba nem oldódott meg.
#16763Digitalpimp Elég sokan csinálják ezt a módszert, ezért is zavar engem. Autószerelőből szerintem kb. a fele ezt csinálja. Amúgy egy fűtőeszközről van szó.
#16764raziel01 Ja, csak itt 100+ ezerről van szó.
#16769Ciccuka Jó, de mit mondjak neki, tegye vissza a régi alkatrészt? Vagy bukja be a drága alkatrészt saját költségen? Lehet azt érdemelné, dehát ezt sehogy se tudnám elfogadtatni vele.
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
pubili
csendes tag
válasz Geo19870322 #16768 üzenetére
#16759 A pillpont is sipo.
-
Geo19870322
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki mikor lesz Müller szombat és/vagy Sipo ingyen szállításos nap??
Köszi előre is! -
w.miki
veterán
válasz kitka6 #16758 üzenetére
Sajnos ma már csak 1 doboz málnás sajttortás volt nálunk, más már nem
Azt megvettem, a Clubcard app, épp adott egy 1500 Ft-os kupont, így 300Ftért, 18 db elég bravúros volt. Kéne még másfajta is....Apropó bravúros... Láttátok, hogy kuponnal -50 % a Zewa zseb, és törlőkendő?
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
raziel01
veterán
válasz AssAssynn #16761 üzenetére
Mi hűtővel jártunk hasonlóan. Ott volt a csávó egy 2 órát meg felszámolt kiszállást is.
Elkért 15 ezret: "Sajnos nem tudom megcsinálni".
Persze értem idő meg minden csak bosszantó, hogy ugyan ott vagy mint előtte csak a pénz is elment.Digitalpimp: autószerelőknél is nagydivat a cserélgetés és vagy jó lesz vagy nem.
Ha meg nem akkor is elkéri a 150-200 ezret, mert kicserélte meg dolgozott vele.[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz AssAssynn #16761 üzenetére
Milyen gép, mit cserélt? Azért potyára alkatrészt cserélni-vetetni elég gáz. Ennyi erővel bárki lehetne szerelő, miután kicserél mindent, előbb-utóbb csak jó lesz. Győzd fizetni....
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
veterán
-
AssAssynn
őstag
Ha más spórolunk...
hadd kérdezzem már meg a következőt:
ti mit csináltok olyankor, ha kihívtok egy géphez szerelőt, aki kicserél rajta egy alkatrészt, dolgozik vele keményen néhány órát, majd a végén kiderül, hogy nem javult meg?
Most így jártam, és ráadásul egy elég komoly összegű számlát nyújtott át minden habozás nélkül. Lehet, hogy hülye vagyok, de végül kifizettem, mivel dolgozott is, meg ki is cserélte az alkatrészt, a problémám viszont az ugye, hogy konkrétan a semmiért fizettem, mert nem javult meg az eszköz. Vissza kell jönnie egy másik alkatrésszel. Elvben, akkor jó lesz.
Ti mit csináltok egy ilyen helyzetben?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
bul07
nagyúr
A Pillpont legújabb akciója!
Október 19-én szerdán bármely termék rendelése esetén A SZÁLLÍTÁS INGYENES* a Pillpont.hu-n!
A kedvezményt a következő kuponkóddal tudod igénybe venni:
A kuponkód:
PILLPFREE
*A kuponkódot regisztráció és bejelentkezés után tudod felhasználni október 19-e éjfélig. Neked a felugró ablaknál már nem kell megadnod az email címedet, mert ezt a kódot enélkül is fel tudod használni! Az utánvét díja minden esetben 298Ft. Fizess online bankkártyával a teljes ingyenességhez!Gyógyszertár szerű cuccok
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lord_m
senior tag
válasz Donki Hóte #16749 üzenetére
Télen is lehet friss, cserepes bazsalikom, annyi, hogy a szép zöld részből szárával le kell vágni úgy 8 centis darabot, majd vízbe tenni. Kb. 2 hét és meggyökeresedik.
Majd lehet is cserépbe ültetni.Elnézést a modiktól, remélem, ez még belefér, mint spórolós tipp friss bazsalikomra télen is.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Tudom, pragmatikus vagyok, de mindig onnan közelítem meg, hogy a vízi ízeltlábúakkal semmi bajom. (Rák, homár)
Ettől függetlenül nekem sem életcél évekig lisztkukacot enni, sőt.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
perempe
veterán
válasz Soulfly842 #16753 üzenetére
Adagolják az embereknek szép lassan... Prof. Dr. Bardócz Zsuzsanna - A jövő? c. előadásának csak 30%-át láttam idáig.
Te megennéd a tücsköket, sáskákat?
Kizárt dolog! Undorító (52%)
Persze, miért ne? (27%)
Csak ha nagyon muszáj! (20%)* Brahms: 4. szimfónia *
-
Soulfly842
addikt
Megkérdeztem az én kis Tücsköm-bogaramat, hogy vegyek-e neki tücskös-cipset, de nem rajongott érte... kifli.hu-n pedig már van neki is kínálaat.
Pénzcentrum számításai szerint nehéz kiszámolni, hogy mennyire jön ki 1 kg cuki sáska, ha a 10 g ehető sáska kakukkfű és oregánó fűszerezéssel 2 990 forint , de itt egy cikk részletesebben:
[link][ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Donki Hóte #16749 üzenetére
Igen, lapozzunk.
-
veterán
válasz DrDobos #16748 üzenetére
Mi a magját szoktuk gyűjteni, aztán tavasszal elültetni.
De szerintem már mindenki annyi információkat kapott a bazsalikomról, amennyire sosem vágyott, úgyhogy a topikgazda érkezése előtt zárjuk a bazaslikom témát
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
DrDobos
őstag
-
veterán
-
Balion
senior tag
válasz arcsin #16743 üzenetére
Vettem 2 Lidl-ös bazsalikomot nemrég és nem tudok mit tenni a pusztulásuk ellen. kapnak napot, nem túlságosan sokat (nem sülnek meg). Szellőt is kapnak, szépen finoman. A föld teteje mindig kiszárad, olyankor öntözöm, alulról. Tápot is kaptak, mégis haldokolnak. De ez más tészta. Valóban egész a friss bazsalikommal az olasz kaja, de nem vetem meg egyáltalán a zacsisat sem
Számomra túl fekete-fehér ez boltban nem szabad venni gondolkodás. Nem mintha te mondtál volna ilyet, csak neked válaszoltam -
arcsin
senior tag
válasz Donki Hóte #16741 üzenetére
Mi vettünk 1x a boltban már felnött cserepes bazsalikomot és azt szaporítottuk tovább. Olasz kaják tetejére kis parmezannal mindig kell
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #16741 üzenetére
Akinek nincsen helye, az a delsorolt növényeket sem fogja tudni hol "tárolni"
-
veterán
válasz #21346560 #16739 üzenetére
Csak azért mondtam, mert a fűszernövények közül az egyik legkönnyebben termeszthető a bazsalikom. Tavasszal elülteted, ha kap egy kis vizet, akár 1 méteresre is megnő.
Balkonládát is szereti. Kezdő kertészeknek is sikerélmény a tartása.
Persze abban igazad van, hogy akinek nincs helye, az nyilván inkább muskátlit és petúniát fog az ablakban, erkélyen hajtatni, nem bazsalikomot
-
Balion
senior tag
válasz rahiteh800 #16738 üzenetére
Asszem a Lidlös bazsalikom 90Ft. és az 10g, szóval ahhozképest az 59 Ft-os 5g-os bazsalikom is lehúzás
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #16736 üzenetére
Nyilván csak azoknak mondod, akiknek van rá lehetőség, hely. Nálam pl. nincs hely.
-
Balion
senior tag
válasz rahiteh800 #16735 üzenetére
Pont most vettem a hatvani bestben 59 Ft-ért Orient bazsalikomot. Nyilván ez máson nem sokat segít, csak gondolom megemlítem
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz rahiteh800 #16735 üzenetére
Bazsalikomot otthon a kertben, vagy a balkonládában kell termeszteni, nem a boltban venni.
-
rahiteh800
junior tag
-
Peetta14
tag
Jelenleg a 3-as méretű Pampers pelenka DM-ből rendelve (ingyen átvétel az üzletben) a legolcsóbb, regisztráció [link] majd számla feltöltése és 12.000 után visszajön 3.000 Ft.
Más. Spar online rendelve gyakran van akció, hogy nyit egy új átvevőhely (most pl. Szentendrén) és erre adnak egy 15% kupont (főoldalon megtalálható), a kupont elfogadja attól függetlenül is, hogy nem a szentendrei átvevőheyre, hanem mondjuk budapesti kiszállításra adod le a rendelést (akciós termékekre is). -
8
senior tag
válasz Andraskiss6 #16725 üzenetére
- szerk ja látom nem a szemétbe dobtad, helyes
nagyszerű lett volna szobába, egy dekortálba kiöntöd és javítja a szoba levegőjét (ha radiátor fölé teszed akkor meg főleg), vagy meghirdeted hogy ingyen érte lehet menni ha valakinek kell sószobába (asztmás kisgyerekes családok boldogan elviszik az adalékanyag mentes sót)
vagy jó télen útszórásra, garázsbehajtót felszórni ahol nincscsenek a környéken növények
esetleg wc-be öntve fél kilónként tisztítja a lefolyót
stb
sót kidobni.... főleg a spórolós topikban[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Andraskiss6
csendes tag
válasz Stylewars_kp #16730 üzenetére
A feleségnek készítettem belőle fürdőt egy kis levendulával.
A kidobást a só tartóból gondoltam.
Amúgy erről van szó.
Még van 3 kiló.De most így átgondolva, tényleg magas az ásványi anyag tartalma.
A leírás nem hazudik.[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
Só szobába még jó lett volna.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz arcsin #16722 üzenetére
nekem pink só van, mert sparban az volt
a brüsszeli xyz lobbivalakciós, és jól is néz ki
bár mire elfogy, az soká leszszerk.: a perzsa kék eredetit adnám.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Soulfly842
addikt
Sznobilják a só-brandet, hogy könnyebben eladható legyen.
Én is felszisszentem
Ezzel még a sóhivatalban se biztos, hogy egyetértenének[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
-
-
arcsin
senior tag
-
Ciccuka
veterán
Az észrevettétek, hogy eltűnt az Erdélyi Só a polcokról és sehol se nagyon kapni?
2 Spar-ban és 2 Tesco-ban is voltam, de azt mondják nem is lesz.
Egyik Spar-os mondta, hogy csökkentik mindenből a kínálatot. A tejek legalább 30%-át kivonják, a választéknak lőttek, pedig eddig is eléggé gyér volt mindenhol.
Az az érdekes, hogy ez az egészségtelen só mindenhol volt:
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Zeki
nagyúr
Automata esernyőben melyik a tartós, szél álló?
-
Tony21
tag
Lidl-be újra van a nemrég megszűnt ketchup-hoz hasonló csomagolású ketchup, kóstolta már valaki? Erre már csak 25% van írva paradicsom tekintetében, bár a színe jó sötét, de tovább nem olvastam, hogy ez mitől van, mert gyorsan letettem a flakont
-
bul07
nagyúr
válasz 123xyz #16711 üzenetére
1, de ha olyat kérdez hogy X-hez képest milyen a Y, és a válaszolónak ízlik a X, és írja hogy a Y ízre neki jobb akkor már van rá esély hogy megegyezik az ízlésük így elfogadja a véleményét.
Azt már ne is említsük hogy az állagára is adhat választ hogy mondjuk hígabb amihez nem is kell egyezzen az ízlésük(nálam pl a híg majonéz nem bejövős, így ha valaki leírja hogy Y az X-től hígabb akkor már előrébb vagyok)2, na de ha van olyan aki amúgy szereti azt a X terméket és figyeli az árát, akkor tud rá válaszolni hogy ő hol találta legolcsóbban
Én is tudom hogy hol a legolcsóbb a Coca Cola vagyis csütörtökön hol volt a legolcsóbb mert direkt néztem az árát a Lidl, Penny, Tesco hármasban
Amúgy 230Ft körül volt literje mindenhol, csak a kiszerelés volt más, így én a Tesco-ból vettem 799Ft-ért 2db csomagolású 1.75l-est[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
123xyz
aktív tag
válasz w.miki #16709 üzenetére
1, "tapasztalatokat osztják meg a felhasználók, tippeket adnak, segítenek egymásnak" - világos, de ízlésről akkor sincs értelme ilyen módon kérdezni, mert én hiába írom pl. azt valakinek, hogy milyen finom egy diós sütemény, ha ő mondjuk nem szereti a diót. Túlságosan szubjektív, hogy ki mit tart finomnak, milyen igényei vannak. Senki nem fogja tudni eldönteni helyetted, hogy neked melyik fog ízleni a kérdéses néhány termékből. Remélem érted. Ráadásul jelen esetben konkrétan pár száz forintért megkóstolhatod mindegyiket.
2, "hol a legolcsóbb?" - ha olyasmit írtál volna, hogy "megnéztem néhány helyen, és X boltban (ecofamily) Y áron (120 ft) láttam, tudtok esetleg olyan helyet, ahol olcsóbban kapható?", nagyobb eséllyel kaptál volna értelmes választ. Mivel csak annyit kérdeztél, hogy hol olcsó, logikusabb az a válasz, hogy (előbb) keress rá.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz 123xyz #16708 üzenetére
Fórumok, és a google közt az a különbség, hogy a fórumokon a tapasztalatokat osztják meg a felhasználók, tippeket adnak, segítenek egymásnak. Jó esetben....
Lehet, hogy kóstolt/látott valaki valahol ilyet, jobb áron, mint amit a google tud....
Sajnálom, hogy csizmi topikgazdának, és moderátorbarátnak, ez több évnyi fórumozás után sem teljesen világos.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
123xyz
aktív tag
válasz w.miki #16707 üzenetére
"melyik a legfinomabb" - egy ilyen jellegű, ízlésre vonatkozó kérdésnek semmi értelme. Ami mások szerint finom, simán lehet, hogy neked nem jön be. Vegyél mindegyikből 1-1 darabot és kóstold meg, máshogy nem fog menni...
Abban pedig igaza van Csizmásnak, hogy a Google a barátod. Ha beírod a keresőbe, az első néhány találatban jellemzően webshopok lesznek, amiket megnyitva te magad is láthatod, melyikben kapható és éppen mennyiért (hint: Tesco, Spar, ecofamily is ott szerepel a találatok között, és ezekből kettőben egész elfogadhatónak tűnik az ár. Az, hogy az adott típusú üzlet van-e a közeledben, már más kérdés.)
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Cerbona Selection müzliszelet szerintetek melyik a legfinomabb?
És hol a legolcsóbb? Aldiban már nincsOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Soulfly842
addikt
válasz freelancer68 #16697 üzenetére
Tehát akkor azt akarod mondani ezzel, hogy a fenti jó ár?
-
raven12
senior tag
válasz freelancer68 #16697 üzenetére
Szerencsére az aldiban 2 hete volt ~870/kg 5kgos basmati, abból betaraztam.
Nem nagyon van már olyan (tartós) termék amiből nem éri meg betarazni bármelyik idopillanatban bármennyit... -
veterán
válasz Andraskiss6 #16700 üzenetére
Mit keres a nyest épp a csirke mellett???
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
zoleeno1
veterán
válasz Andraskiss6 #16700 üzenetére
Add kölcsön 2 hétre, megeszi majd a vízbe áztatott kenyeret is...
Honor Magic5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest