Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
válasz
perempe #17723 üzenetére
holnap is megyek a Müpába, előtte megint veszek Tento budipapírt az Alzából.
ez lesz egy ezressel drágább kiskerben? -
Nemtom mekkora. De nagy flakonos Tomi mosószer 2999.- Tesco Clubcard-al. Az jó ár?
-
bul07
nagyúr
Elárazás de nem kicsit
emag
Old Spice 6x csomagok
Nem tudom külön azokat linkelni , így keressétek meg ebből a szűrésbőlEgy példa
Old Spice Whitewater Deo Spray Férfiaknak, 6x250 ml
[link]
2.890 Ft
Ás hogy miért elárazás
Rossmann 1db 1799Ft [link]De mivel csak 2órát aludtam nézettek rá hogy tényleg jól látomDirekt ide raktam be és nem a BB-beSzerk
Most jut eszembe
Szerda este ezt fényképeztem a Lidl-be
Biopon 5l mosógél 3199Ft volt, hátha van még(#17791) tope
Jogos, bár mikkor felálltam megírni mintha lett volna kosár gomb
-
Ra3
őstag
válasz
Maksifül #17784 üzenetére
Pontosan, ezt néztem ma, a sima 2 rétegű 50 lapos 4es kerül 700ft-ba, igaz ezen több van, mert 64 lapot ír, de egy tekercsre levetítve annyival több az ára is.
Ebből 237ft egy tekercs, 3.7ft egy lap, abból 175ft egy tekercs. 3.5ft egy lap, észóval alapból olcsóbb és összességében se kell egyszerre annyi pénzt kifizetni ha a simát veszed. -
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Soulfly842 #17781 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam.
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Soulfly842 #17759 üzenetére
Ezt hol találom?
-
Ciccuka
veterán
Nem mindegyik Lidl-be érkezett meg ma a törlőkendő:
-
perempe
veterán
válasz
Dr. Romano #17772 üzenetére
mosógépnek olvastam.
-
perempe
veterán
Ezeket kell összesütnöm, csak 1 kilót engedtek vásárolni ma (Coop):
sertés comb 1.152kg*1249Ft/kg, csontos csirkemell 1.136kg*1149Ft/kg -
A Molyember
tag
-
Dr. Romano
veterán
Ezt az s budget mosógélt próbálta már valaki hogy milyen?
-
rushty
őstag
válasz
140g tejföl 450
luxemburgi árak
Coop cartedor 3810
-
zoltan6
addikt
válasz
szabi__memo #17760 üzenetére
Nekem flottásként ott vannak a kuponok.Végre mert múltkor a flottások kimaradtak az akciókból.Még a korlátlan 10Gb-os ünnepi is ott van.
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabi__memo #17768 üzenetére
Nem tudom, nem kizárt, régen volt olyan, h. csak telekom fiókkal lehetett.
Az egy gyors reg és utána hozzá lehet adni. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Soulfly842 #17767 üzenetére
Esik a hó, telefonszámmal vagyok. Lehet az gond
-
Soulfly842
addikt
Frissítsétek az appot, ha nem a hópihés edition jelenik meg.
Az is lehet, hogy nem elég egy szerződéssel bejelentkezni, hanem telekom fiókkal kell (s ahhoz hozzáadni a szerződést - ha jelenleg nem e-mail címmel van valaki bejelentkezve)
-
raven12
senior tag
válasz
Próbáld az áttekintés alján lapozni a kuponokat, amíg valamelyikre nem tudsz nyomni, az odavisz. Nekem legalábbis feltoltokartyaval sikerült.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Soulfly842 #17763 üzenetére
És úgy néz ki ha mindkettő van akkor sem
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabi__memo #17762 üzenetére
Hát, ha nincs semmid akkor nem adnak szerintem kupont
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Soulfly842 #17761 üzenetére
Sem feltöltő sem előfizetés
-
Soulfly842
addikt
válasz
Feltöltőkártya?
Hozták az egyik csomagot a kb 500méterre lévő pennyből, a srác szitkozódni fog, ha ő hozza a másikat is
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Szia!
Kivéve akinek nincs ott semmi -
Soulfly842
addikt
Sziasztok!
Telekomos ügyfeleknek lehet 2000 Ft kedvezményt igénybe venni foodpandán. A Telekom applikációban lehet igényelni.
Mindezek mellett ingyenes szállítás is van most.
Telekom app/ menü/telekom élmények/aktuális meglepetéseink.
Min 3000 ft-os megrendeléssel engedte.Ugyanitt, Líra 27% kedvezmény igényelhető. Ez utóbbinál azt hiszem listaárból és nem online árból húzza
-
ggeleven
őstag
válasz
Soulfly842 #17757 üzenetére
Akkor még vegyük fel az amúgy is bonyolult képletbe a géptípust, mosogatás hosszát és települést is.
Bosch gépbe egyébként a Finish van beragasztva, mint ajánlott, de tudjuk jól, hogy ez csak pénz kérdése. Eddig nem volt bajom a tárolással Finish esetében, pár hónap tárolás után is szépen mosogat. -
tisn
addikt
válasz
ggeleven #17746 üzenetére
nekem (es asszonynak) idonkent a legalapabb finish tabi nem jol mosogat, azt en nem vennek. szerencsere elfogyott. nekem beko, neki electrolux gepe van, nalam eco, nala egy oras gyorsprogram a jellemzo.
faszomatbol meg nem vennek tobb evre valot, bebarnult, gondolom rosszabb is a mosohatasa ilyenkor mar.
-
ggeleven
őstag
válasz
Geo19870322 #17749 üzenetére
"Az olyan multifunkciós tabletták, mint a Finish Quantum Ultimate és a Finish All in One, öblítőt és sót is tartalmaznak. Azonban, ha nagyon kemény a víz a területen, külön só és öblítő használata is ajánlott a gép védelme és a legjobb eredmény elérése érdekében."
Forrás: finish.hu
Ez egy olyan kérdés egyébként, amiben mindenkinek igaza van. Más géphez, más mosogatandóhoz, más felhasználási szokáshoz, más vízhez más kapszula lesz a jó. Most mondtunk vagy 5 általában jó típust is. Egyébként meg azt kell megvenni, ami akciós.#17752 Geo19870322
Nagyon függ a víztől. Ha sokat kell használni a gépnek, akkor gyorsabban fogy. Nálam fél-3/4 évig kitart egy 4 kgos csomag. -
válasz
Soulfly842 #17751 üzenetére
az ikeás "Snitta" kés összefogó szegecse mind alu, de például a Kitcheaid habkeverő fej is aluból van, csak a pálcák acélok (ezen a képen is látható, hogy már meg van feketedve, nem saját kép) de nekünk van húsklopfoló is aluból
-
válasz
ggeleven #17746 üzenetére
ráadásul mosogatógépe válogatja, nálunk pl nem működik a tesztekben nagyon jó helyezést elérő Splendid, de a csak folyékony DM-es sem jó, pedig a sógoroméknál tökéletesen mos
a piros Jar Platinum Plus oxidálja az alu részeket, de durván, feketére...
persze ez mos a legjobban, de vagy nem teszel semmi alut a gépbe, vagy mást használsz
a legjobb kompromisszum a Somat Excellence eddig -
Soulfly842
addikt
válasz
Skillet #17745 üzenetére
Azt valószínűleg holnap rakják ki. Elvinnék idejekorán még az akció kezdete előtt
Az csak más metódus szerint több intervallumban működneks más a marketingjük.
Én ugyanúgy használok öblítőt amellett is. anélkül mázgásabb lenne pl. a pohár.
Az öblítő és a só nem nagy tétel, egy-egy csomagolás nagyon sokáig kitart, az már majdnem mindegy... a tabletták más kérdés, inkább az a 'fizetendő fő tétel'.Én anno végigpróbáltam a piacot, de a 'legdurvább' szintet toronymagasan a jar platinum plus vitte el szerintem.
-
ggeleven
őstag
válasz
Geo19870322 #17742 üzenetére
Bizony ez hitvita lesz.
Sokan esküsznek az Aldisra, van aki a Jarra, nekem pl a Finish Ultimate (régebben Quantum név volt a dobozon, most már simán All in 1) jön be. 35 Ft/db körüli ár mostanában már jó érte. Glamour napokon is ennyi volt Rossmannban és emagon is. Pár dobozzal ilyenkor betárazok és elég hónapokig (napi 1-2 mosogatás 2 felnőtt+3 gyerek mellett). 1 órás gyorsprogramot használok egyébként.
Vízlágyító: a sótartályba belemegy jó sok és majd szól a gép, ha fogy (akciósan a Finish só 4 kg jó ár/értékben)
Öblítő: ízlés kérdése. Egyszerű kapszula mellé jól jöhet, de 3in1 esetén elvileg tartalmazza a kapszula -
Skillet
addikt
válasz
Soulfly842 #17704 üzenetére
Már ma kirakták az OMO mosószert... Viszont csak por van, illetve fehérhez való (kék a színe) folyékony. Rózsaszínre matricázott, ahogy az újságban is szerepel, nincsen.
-
Vérboci
addikt
válasz
ez hitvitát generál, de én tabletta és külön öblítőt javaslok. árban biztosan ezzel jössz ki legjobban.
a sót beöntöd a gép tartályába, aztán elfelejted amíg nem szól a gép, hogy töltsd után.
az öblítő ugyanez. bele a tartályba, aztán majd csipog, ha elfogy. csak a tablettát kell mindig betenni mosás előtt a megfelelő helyre.személyes sokéves tapasztalatom az, hogy minden mosogatókapszula és minden öbíltő pontosan ugyanazt teszi: elmosogat.
rövidebb programoknál lehet talán jelentősége a márkának, de mi a normál eco programon mosogatunk (kb. 3 órás) és akármilyen szer volt bent, az eredmény ugyanolyan jó volt.
sőt, volt hogy elakadás miatt a kapszula nem tudott kiesni, így csak vízzel és öblítővel történt a mosogatás, de - láss csodát - akkor is tökéletes volt az eredmény.
szóval én aldi / lidl / akciós finish kapszula hívő vagyok, aldi öblítővel. a só az meg csak só, ebből is olcsót kell venni. -
Soulfly842
addikt
válasz
Ha nem a legolcsóbbat keresed, hanem a legjobbat, akkor a Jar Platinum Plus toronymagasan felülmúl szerintem mindent a piacon.
-
Geo19870322
tag
Sziasztok. Mosogatógépet vásárolunk, de totál vakon vagyok.
Tabletta vagy gél vagy gél kapszula?
Vízlágyító só az tuti kell,mert nálunk nagyon kemény a víz. Az hogy működik mosásonként kell tölteni vagy egyszer sokat?
Mosogatógép öblítő? Egyszer sokat vagy minden mosásnál esetleg az újabb mosogatógép tabletták/kapszulák/gélek tartalmazzák már?
Melyikből melyiket érdemes venni? Az Emagos BF Finisch Powerball 100db jó vétel?
Köszi a segítségeket előre is! -
st6969
őstag
válasz
sepsi0 #17683 üzenetére
+Kaba
Köszi, hirtelen azt hittem, a Riceland jázmin rizsről van szó (a lila csomagolású), én azt láttam a Tescoban pár napja (~1 hete) 1200-ért
Amit a Lidlben lehet kapni 1000Ft-ért, az nagyon alja jázminrizs (apró szemű, össze is áll könnyebben).
Tudom, egyek "A" rizst, ne urizáljak jázminrizzsel a spórolós topicban -
bul07
nagyúr
válasz
warcat #17724 üzenetére
Az jó ha csomagolták
Mert én meg postára kértem, aha csak nálunk a posta beköltözött a helyi bolt egy sarkábaBár engem nem izgat mert nem fogom itt helybe arany áron venni
Lehet holnap meg is jön mert
2022. 11. 15. 20:28 Csomaglogisztikai Központ|BudapestBár ha orkok még pár rakétával eltalálják Lengyelországot akkor ez lesz a legkisebb probléma
-
Zeki
nagyúr
válasz
Antonious #17716 üzenetére
A facebook oldalukon valaki írta:
Zebegényi Éva Azt írják, hogy a lakcímkártya mindkét oldalát be kell nyújtani a regisztráció során!A lakcímkártya másik odalán azonban szerepel a személyi azonosító jel (anjaa neve személyi szám) Ez azonban jogellenes!"Akár a jogellenes adatkezelést is kimerítheti, ha egy szolgáltató ügyfelétől a személyazonosító jelét kéri el valamilyen adatrögzítés alkalmával – közölte általános állásfoglalását a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke. Péterfalvi Attila szerint a személyazonosító jelet szolgáltatók nem használhatják.Péterfalvi Attila hozzátette: a személyi számot speciális esetre hagyta meg a jogalkotó, az állampolgár és az állam közjogi viszonyaiban. A választásoknál azonosítanak ezzel, illetve az ingatlannyilvántartásban szerepel. Más intézmények azonban nem használhatják– hívta fel a figyelmet a szakértő. Máshol ugyanis csupán a természetes azonosítókat – név, születési hely, anyja neve – és a személyi igazolványszámot kezelhetik.Ha mégis elkéri a szolgáltató a személyazonosító jelet, jogellenes adatkezelésnek minősül, sőt maga az állampolgár sem adhatja ki jogosulatlan félnek. -
Skillet
addikt
válasz
Akkor csütörtökön veszek belőle, lehet kettőt is hozok.
Jó tudni, hogy így viszik, köszönöm, akkor odamegyek időben. -
warcat
veterán
válasz
abdulka1 #17726 üzenetére
Na, kedvedért kibontottam, optikai illúziót okozott a fólia, kézben már 'normál' nagyságú tekercs, a papír kellemesen puha tapintású, rendben lévőnek tűnik.
"éles' tesztet nem kívánok végezni, mert egyrészt nincs... khm, szükség, továbbá nincsenek ilyen irányú (hivatásos wcpapírtesztelő) karrierterveim
-
warcat
veterán
válasz
abdulka1 #17722 üzenetére
150 lap, vékonyka tekercs. Nekem is volt 3000-es kuponom azzal ok az ár (89 Ft/tekercs és házhoz hozták), vettem 10 dbot, jöhet az armageddon, papír lesz.
Bónusz: alzások becsomagolták két nagy kartondobozba, nem kellett kitárgyalni a futárral, hogy minek nekem ennyi budipapír
-
Beni2360
félisten
válasz
Igen én írtam. Az OMO előbb volt itthon mint az Ariel. Első voltam a Határ úti MDF piacon aki az Arielt árulta jöttek a kollégák vizitre és mergelodtek, hogy tőlem viszik a mosoport.
Aztán anno megszünt az OMO itthoni forgalmazása.
-
Antonious
kezdő
Ledcsere! Max 20 db / háztartás.
-
perempe
veterán
válasz
perempe #17690 üzenetére
Megérné innen budipapír? Melyiket vegyem?
-
Vérboci
addikt
válasz
Donki Hóte #17710 üzenetére
szerintem inkább veszek a boltban
-
válasz
Vérboci #17705 üzenetére
Szerintem ilyened csak akkor lesz, ha csinálsz magadnak. Amit te keresel, abban nincs pirospaprika és feketebors (a dán szalámiban pl. ezek nincsenek), meg az itthon szokásosnál jóval apróbbra van darálva a hús.
Szóval kolbásztöltésre fel, vegyél darálthúst, amit a legkisebb lyukú húsdarálón még kétszer átdarálsz egy kis keményszalonnával kiegészítve, szigorúan csak fehér fűszerekkel ízesíted (só, fehérbors, fokhagyma), hogy olyan íze legyen, mint a szeletelt dán szaláminak, ahhoz tenni kell bele egy kis nátrium glutamátot is. Aztán vékonybélbe töltöd a húst.
Végül nem füsttel, hanem sós levegőben szárítva tartósítod, és máris meglesz a kolbász, amit keresel
-
Top cat
addikt
-
Vérboci
addikt
válasz
Soulfly842 #17706 üzenetére
a bajor grillkolbásznak semmi köze (se ízben, se összetételben) nincs ahhoz amit keresek, de köszi.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Vérboci #17696 üzenetére
Hááát... erre mondják azt, hogy ízlések és pofonok.
De Mo-n szerintem ezzel kisebbségben vagy
Aldiban nincs ilyesmi? mintha úgy derengene, hogy igen.
De összegezve: szerintem akkor jönnél ki a legjobban, ha klasszikus bajor grillkolbász receptből kiindulva csinálnál magadnak szájíz szerint.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Skillet #17699 üzenetére
Ariel-vel és társaival szerintem minmum egy szinten. Lidl/aldi saját márkástól meg jobb valamivel.
Pont fentebb írta valaki, hogy gyakorlatilag ugyanúgy P&G-s termék, csak a 90-es években lengyelo-ban gyártották (beni2360 írta talán).
Én Arielről szoktam át egykor, engem meggyőzött.. jó pár éve ha tehetem, akkor csak ezt használom.
(időbe menj a Lidl-be, sokszor elviszik idejekorán a színest..)
-
8
senior tag
válasz
Vérboci #17692 üzenetére
Nézz körül az osztrák kínálatban, sokféle ilyen van amit leírtál mert ott nem tipikus a paprika használata, inkább anélkül készítik ezeket
Többféle néven futnak, talán a Landjäger vagy egy vastagabb fajta Cabanossi amit kereselpéldák, ha rákeresel a nevükre akkor googleben találsz keresztmetszeti képet is
olcsó viszont egyik sem lesz...
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest