- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flam
aktív tag
válasz
r3dsnake #5297 üzenetére
Olvass vissza itt, pár napja már kiveséztem ezeket a hozzászólásokat edigitalon.
Az a srác aki megvette szimplán ostoba mint a f*sz.
Amúgy meg igenis tudomásul kell venni azt amit deakgyuri írt, minden gyártó minősége romlik mivel olyan árharc van, amit csak az élettartam és a minőség csökkentésével lehet tartani.Teljesen mindegy miről beszélünk. Autókat sem gyártják már 15-20évre, ahogy a hűtőket, mosógépeket, TV-ket és egyéb elektronikai cikkeket sem.
Tudomásul kell venni, hogy a termékek olcsóbbak lettek/lesznek. Annak idején egy mosógépet 4 havi keresetből tudott venni az ember, míg ma kb 1 havi keresetből simán tudsz venni. Ugyanez vonatkozik a számtech cuccokra és minden másra is.
Két lehetőséged van az embernek, vagy abbahagyja a siránkozást (mert azzal úgysem foglalkozik egyik gyártó sem) és megvesz egy adott terméket, vagy nem veszi meg és azért hagyja abba a sírást.Gyűlöltem, hogy előző munkahelyeimen ezt kb naponta 100-szor el kellett magyaráznom. Mindenki azt hiszi, hogy olcsón jót kapsz (nem jellemző, hacsak nincs valami akció).
-
r3dsnake
nagyúr
komolyan, mi történik a Vaiokkal? régebben a legmegbízhatóbb, legidőtállóbb gépek voltak (van itthon egy 7-8 éves hibátlan állapotú)
azt hittem csak én voltam szerencsétlen, hogy két pixelhibás gépet is kifogtam egymás után, de olvassátok el a review-okat itt is pl.
[link]de kb akárhol olvasom, mindenhol ez megy, hogy csak a gond van velük.
kár a név miatt...
-
Flam
aktív tag
-
törölt tag
-
Digital
addikt
-
törölt tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, h inkább kisebb Vaio-t vennék.
Továbbra is filmet nézni, netezni, office csomagot használni szeretnék rajta.
Ezt a gépet néztem: http://laptop.hu/termek/sony-vaio-vpcea4s1ew-white-w7.
Légyszi írjátok le a véleményeteket.
Előre is köszi. -
thesound
addikt
válasz
Grande Ale #5278 üzenetére
Hmmm, milyen beállításokkal használod? Jöhet egy kép is akár, ha van rá mód. Akkor nekifutok megint. Thx.
(bár nálam tuti az izéli el, mert visszaállítva jó, futtatva rossz
)
-
Tucz
csendes tag
Sziasztok,
Én is, mint többen "vennék, mi a véleményetek" kérdéssel kezdeném.
VPCF13M1E/H illetve VPCF13L8E/H, amennyire én látom csak HDDben térnek el. 300-320 környékén árulják, SonyCenterben 320-10%ot mondtak.
Ahogy olvastam, ezekről a típusokról nem nagyon írtatok. Tényleg nincs senkinek?
Vagy igaza lenne a boltosnak, hogy ezek pár hetes modellek? Mert hogy én is inkább már a 2. gen. i5-tel venném, rákérdeztem, és erre jött a válasz, hogy nagyon nem valószínű féléven belül, mert hogy ezek a frissek, pár hetesek.
God_ot, mit tudsz? És hogy érted, hogy nincs jelölve, azt csak írnák, hogy 2xxx a proci.
Köszönöm -
sz.zoli25
aktív tag
VAIO-care,control center,manual,media plus,transfer support,update,
PMB,Play station tools,remote keyobard,media galery -
sz.zoli25
aktív tag
Sziasztok...
Vettem egy vaio-t előretelepitett win 7-tel.
Kicsit sokallom a progit ami rajta van...
Tudtok segiteni melyiket érdemes meghagyni és melyiket jobb törölni meg hogy melyik micsoda? -
Grande Ale
őstag
Nekem magyar nyelvű lett a Vaio Care. De akkor a finomhangolást kihagyom. Amúgy egyből talált a Vaio Care frissítést, és a 6.3-at kezdte letölteni. Hülye ez?
-
Flam
aktív tag
-
thesound
addikt
Másnak is van gondja vele úgy nézem:
https://www.sony.co.uk/discussions/message/653661#653661Leírtam ide is a srácoknak hátha foglalkoznak vele.
ui: újra futtattam a system tune-up-ot úgy, hogy a registry cleaner részét kikapcsoltam... ugyanúgy el*úrta a web lapokat... visszaállítás... megint jó
(nincs kedvem többet kísérletezni, teszteljen a sony)
-
thesound
addikt
válasz
thesound #5268 üzenetére
ezt az új vaio care-t nem javaslom használni....
nyomtam egy system tune up-ot, mondom már régen volt töredezettség mentesítés, registry cleaner...stb.... újraindítás után rosszul jöttek be a weboldalak link... mondom mégegyszer újraindítás... ugyanez.... nyomtam a care-ben egy visszaállítást és jó megint....
i -
Flam
aktív tag
Új winfos frissítések óta nem produkál a gépe senkinek furcsa dolgokat?! Jobban mondva az internet kapcsolatom rakoncátlankodik.
2-10%os packetlostom van játék közbe random disconnect, pingelek akkor semmi, egyedül a pingtest.net volt ami valami rendellenességet mutatott ki. -
Szukre
csendes tag
-
deakgyuri
tag
Telepítettem, de nincs benne a listában, de szerintem csekkold le a help fájlt, mert nekem ott van a help fájlban, de nincs ott a Diagnosztika > Hardver listában.
Ezt a kiba***ást.
Ennyire nem lehetnek bal**ok....
De ott egy sor a help fájlban, hogy "A rendszer konfigurációjától függően elképzelhető hogy nem mindegyik teszt érhető el vagy látható"
Szóval bevédték magukat.
-
Flam
aktív tag
Szóljatok ha megtaláltátok a fan diagot mert végignéztem mindent megint és sehol semmi :|
-
deakgyuri
tag
Persze, mert a nagy gyártók úgy gondolják, hogy a felhasználó az felhasználó, tehát ne tudja, hogy a készüléke hogyan működik.
Ezt én személy szerint a legnagyobb ökörségnek tartom.
Szerintem legyen elérhető, de rejtettebb helyen, hogy a lámák ne találjanak rá és ennyi.Ugyanezt gondolom a telepíthető driverekkel kapcsolatban.
Egyébként az ATI drivereket is fel lehet telepíteni, de telepítés előtt az egyik INF fájlba bele kell mókolni...
-
Squirrel
őstag
Szia!
Miert nem probalsz Ausztriabol vagy Angliabol rendelni? Itt is joval olcsobbak, mint otthon.
Masik: A Sony honlapon csak a legujabb valamelyik 13 colos es a 3d-s kijelzos (de minek?) notinal jelzik, hogy az uj 2xxx-es intelek dolgoznak bennuk, az f13-as szerianal a "regi" i3/i5/7-es procikat jelzik. :-(
-
thesound
addikt
válasz
thesound #5254 üzenetére
Hát ezt nekem a VAIO update5 nem telepítette... újraindítás után azt írta sikertelen (majd az update listából is eltünt)
Support oldal, letölt, dupla klikk... extracting.... végigmegy a csík és semmi....
Magában a VAIO Care progiban frissítések keresése.... nem sikerült frissítéseket keresni, próbálja később..
hmmm mit próbáljak még ki? (kíváncsi lennék erre a fan diags.-ra, +a fejlettebb reg cleaner sem biztos, hogy hátrány...)
-
Szukre
csendes tag
Akkor ennek az IRSP-nek mi értelme van? Vagy ezt egyáltalán nem lehet kérni? Összeszámoltam és úgy néz ki hogy a kibővített garanciával is kb 1250-1300 USD-re jön ki. A szállítást meg ingyen meg tudnám oldani ismerős révén aki elhozná nekem. De ha a garanciával itt nem javítják meg lehet az lesz hogy várok még és gyűjtök az itthoni árára. Mégiscsak az a legbiztosabb.
-
thesound
addikt
válasz
lacko22 #5253 üzenetére
EB2Z1E
korábban más érdeklődött pm-ben, hátha segít, ezt írtam idén januárban 3 hónap után:
Megpróbálom röviden összefoglalni. (asztali gépem volt előtte, mhelyen használok notit, nagyon nagy összehasonlítási alapom nincs. Persze sok notit nézegettem, de más amikor fél évig pl. használ az ember egyet...)
Egyelőre összességében elégedett vagyok.Jöjjenek a negatívumok először. Megvettem és egy hónap múlva már szervizbe kellett küldeni, mert kattogó hangot adott a vinyó. Mint kiderült sokat parkolt... kicserélték a vinyót szó nélkül, (másik márka is lett) de újratelepítés...stb. Macera volt. Ettől függetlenül a supportról nem tudok rosszat mondani. (bár játék közben most is parkoltatja a vinyót :S szal furcsa nekem nagyon, de így most a csere után együtt tudok vele élni...)
Ha itthon használom akkor egy hdmi-dvi kábellel van összekötve egy full hd-s monitorral. Volt már olyan, ha vissza akartam kapcsolni a monitorról a képet a noti kijelzőjére akkor a monitorról eltűnt a kép, de a notira sem jött vissza... nem sokszor volt ilyen de volt már és nem mindig... okát nem tudom, annyira ez nem zavart.
Magát a noti kijelzőjét sokat szidják tesztekben (rossz betekintési szög, rossz szinek...stb.)... engem nem zavart, sztem nem rossz egyáltalán vagy csak nem láttam még a tutit... a noti kijelzőjét munkára és netre használom, nekem megfelelt. (filmet a monitorra kötve nézem) Bár biztos feltúrtad a netet tesztekért.Akku időről sokat nem tudok mondani, mert alapvetően hálózatról használom, de ne várj sokat tőle sztem normál használattal 1-1,5 óra akkuról nem több.
Billentyűzete és a tapipadja sztem jó.
Hangja itthon este a sötét szobában csendben is halk, de hallatszik (sztem ez elfogadható). Játék közben azért feltekeri a ventiket, akkor van hangja azért, de játék közben ez nem zavaró, mert a játékra figyelsz. A hűtés a játékból való kilépés után nemsokára (10-15 mp. max) visszaáll normálra, ebből következtetek arra, hogy normális hűtés van benne. (azért majd a nyárra kíváncsi leszek) Full HD film vagy PCMCIA-s tv kártya használata esetén nem pörög a venti csak alapon, mintha semmi nem csinálnék.
Játék. Nem vagyok nagy játékos, de ha már ilyen gép van kipróbáltam néhányat. Dirt2 full hd-ben (1920*1080-as felbontásban) külső monitoron közepes részletességgel tökéletesen simán megy (a venti itt dolgozik azért már). Ugyanilyen felbontás mellett a teljes részletességnél már szaggat, sztem így nem játszható a játék!
Másik játék a Resident Evil 5 amit megnéztem. Minden maxon, fullon és tökéletesen megy, sőt a venti is halkabb mint a Dirt2 esetében. (mással nem pörgettem még a gépet úgy igazán szénné)
Bluetooth, wifi szuperál, nem tudok róla mást mondani. esata-t nem próbáltam, mert nincs ilyen külső vinyóm. (bár az 500GB nekem, dvd íróval együtt bőven elég.)
A hangszórók noti hangszórók, csodát ne várj. Van, de zenehallgatásra nem alkalmas. Én külső hangkártyával használom itthon és optikai kábellel van erőlködőre küldve a hang. (ha viszem valahová a gépet ált. nem a hangszórója kell
) Magyarul ha sokat hallgatsz zenét érdemes valamilyen kanóccal (hdmi v. jack) valami más hangszórókra kötni a dolgot.
DVD íróval nem volt bajom, írja a dl rétegű verbatim dvd-ket is szépen. Blue-ray még nem járt benne.
A webkamerának elég kicsi a felbontása. Ha nagyon szükséges, akkor van, de nem egy nagy kaland.
(ha még nem tetted meg érdemes 1-2 órát rászánni és visszaolvasgatni a topic-ot)
-
thesound
addikt
VAIO Care 6.4.0.1530
What does it fix?
Improved functionality of Registry Cleaner.
Addition of Blu-ray drive and fan diags in Hardware diags.
Addition of Self-Heal button in Software diag.a win7 is 100MB új frissítést ajánlott fel
Sonynál is update kedd van?
-
God_ot
tag
a boltos verzió esélytelen...
a limited varranty az kontinens garancia, ergó ÉA gépre EUban nem érvényes és fordítva, kitarjesztett garanciát csak businessmodellekre lehet venni, de az S elméletileg az, szal kéne hogy legyen rá extra költségért
viszont itt vetődik fel a kérdés, hogy érdemes e ezzel szórakozni. Ha mindent összeszámolsz a végén lehet nem lesz olcsóbb
-
Szukre
csendes tag
Igen számomra sem teljesen egyértelmű a dolog. Beírtam a laptop kódját a keresőbe és kidobta, hogy milyen garancia vonatkozik rá. Itt azt írja, hogy alapból megkapja az 1 éves limited warranty-t. Megnéztem az IRSP (International Repair Service Program) guide-ot is. Itt azt írja, hogy a gép vásárlásától eltel 12 hónapban érvényes rá a nemzetközi garancia de csak akkor ha regisztráltam a gépet. Az, hogy ez a IRSP automatikusan jár a limited warranty-vel és csak a regisztráció szükséges hozzá vagy külön kell valahogy kérni az nem világos. Legjobb lesz ha megkérdezem egy boltban személyesen hátha jobban átlátják a helyzetet.
-
Szukre
csendes tag
válasz
deakgyuri #5242 üzenetére
Igen gondoltam rá én is. Itt: [link] azt írják, hogy az USA-ban vásárolt gépekhez alapból jár egy nemzetközi garancia az 1 éves alap garancián belül. Annyit kell csinálni csak, hogy regisztrálni kell terméket és elviekben itthon is megjavítják ha baj van. Azt nem tudom, hogy a 2-3 éves garancia amit még pluszba lehet venni hozzá az tartalmaz-e nemzetközi garanciát is. Ezt tényleg jó lenne tisztázni. Kutakodok még hátha kiderül valami
-
Squirrel
őstag
Valaki nem tudja veletlenul, hogy az uj szerias procikkal szerelt f13-as Sony mikor jelenhetnek meg kb.? Gondolom varhato beloluk, azert arazhatjak le a mostaniakat.
-
Flam
aktív tag
válasz
lacko22 #5239 üzenetére
Specifikációt megnézed és ott van, de segítek:
Kijelző felbontás 1366x768 pixelAz amit a gyerek ír az értékeléseknél nem más mint a saját butasága. Nekem is volt kétszer szervizben a gépem és az enyémben is elhalt kb. 1 hónap után a vinyó. Kicserélték azóta semmi baja a készüléknek. Az meg hogy McAfee vírusirtót (ami amúgy 30 napos próbaverzió ha jól rémlik) adnak hozzá az szintén nem a sony hibája hanem a mcafee egy szar (ezek szerint).
Tény és való, hogy ezek a Sony termékek (sem számtech sem pedig a többi híradás vagy elektronikai cikke) nem olyan mint a régi Sony, de melyik márka az aki tudja tartani ilyen árharc mellett a minőséget és az árat?! Egyik sem...Egy szónak is száz a vége, teljesen mindegy milyen márkát, terméket veszel benne van a pakliban, hogy gyári hibás készülék jut el hozzád, lehet ez Acer vagy Hp vagy akármi. Ezért van a garancia. Arról nem is beszélve, hogy akkor kéne hisztizni, ha a Sony nem cserélte volna vagy javította volna a terméket ingyenesen garanciában. Jogszabály és a sony garanciális feltételei szerint háromszor visszaküldöd szervizelésre és elvileg cserélniük kell ha negyedszerre is hibás.
-
Szukre
csendes tag
Valaki rendelt már az amerikai sony style-tól Magyarországra? Tapasztalatokat, véleményeket várnék. Kösz
-
Flam
aktív tag
-
lacko22
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #5236 üzenetére
A kijelző negatív értékelése alatt mit értesz? Annyira fakó vagy látszanak a pixelek nagyon? Valami példát tudsz?
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
lacko22 #5235 üzenetére
tök tömören:
-nagyon halknak és hidegnek számítanak az azonos teljesítményű, méretű stb laptopok között.
-kijelző szar, bár a legutóbbi driver óta egész tűrhetőek a színek, ha neked ez egy fontos rész, akkor semmiképpen sem ez a te géped. Sajnos normális kijelző csak az F szériában van
-nagyon jól össze van rakva, a műanyag ellenére stramm
-tapipad teljesen jó, valódi multitouch nem csak kétérintéses, sztem n1.
-nem ropog, az egyik legjobb műanyag zsanér.
-webkamera szar, a microfon viszont jó, a hangszóró átlagos, talán picit jobb, annál.-billentyűzet world n1.
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Szeretnék venni egy Sony Vaio VPCEB3L1E notebookot most akciós. Érdeklődnék tapasztalataitokról pl:
-csendesség?
-kijelző minősége?
-milyen jól van összerakva?
-billentyűzet tapipad minősége használhatósága?
-recseg-ropog e a zsanér vagy az anyaga?
-webkamera, mikrofon, hangszóró minősége?Köszönöm előre is.
-
Squirrel
őstag
Mindenkeppen megvarom az f13-asokbol a sandy bridge-zsel szerelt valtozatokat, aztan meglatom mi lesz. Lehet hogy osszeallitok egy sajat konfigot itt az angliai sony honlapon es rendelek onnan. Igazabol ilyen araksavot nezve nagyon mas cegnek sem lattam femvazas, vagy minosegibbnek, strapabirobbnak tuno laptopot. kesobb meg veszek valami kis olcso 13 vagy 10 colos cuccot, aztan ha utazok, hucolom azt magammal.
-
Szukre
csendes tag
Köszi szépen. Végül is akkor olyan, mint amilyennek elképzeltem. Egyedül a sérülékenység aggasztott de ahogy leírtad minőségi érzete van, nem recseg-ropog. A z széria után ezt tűnt a legjobb anyaghasználatúnak így elsőre és igazából ez lenne nekem a legfontosabb szempont.
-
Szukre
csendes tag
Sziasztok!!!
Kiváncsi lennék a véleményetekre. Már egy ideje nagyon szemezek az új Sony Vaio S series-zel. Sajnos még nem nagyon találtam róla teszteket, mert nagyon friss modellről van szó de pár preview cikk után úgy tűnik nagyon jó kis gép. Ezt a konfigot nézegettem: [link]
Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek ez a konfiguráció mennyire jó ár/érték arányú és egyáltalán érdemes-e ebben az s series-ben gondolkodni? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy rendelt-e már valamelyikőtök innen a sony style-ról?? Mennyibe került ténylegesen a gép szállítással, vámmal mindennel? Ja és ha valaki tudna ajánlani egyéb oldalt ahonnan rendelni érdemes vaio-kat azt megköszönném. Nagyon jó lenne ha amerikából tudnék rendelni, mert sokkal olcsóbb mint az itthoni ára. -
Squirrel
őstag
válasz
deakgyuri #5222 üzenetére
Hat koszi sracok. Azt gondoltam, hogy ha mar Sony, akkor jobb minoseguek a
laptopjai, mert azert a tobbi gyartohoz kepest az f13-as szeria itt is tobbe kerul. Elso latasra azert nem tunt annyira rossz anyagunak, csak tenyleg nem olyan massziv, mint egy femvazas/boritasu laptop. Mi a sz*rt nezzek akkor ki? A sandy bridge-es cuccokat mindenkeppen megvarom, remelem nem tart honapokig, mire megjelennek a gyartoknal. Kellene a sajat gep. Ezeknek az arkategoriajaban Ti mit ajanlotok? Jo volna a 16 colos meret (17-es mar nem kell, ha neha repulok vele), ha jatszani szeretnek vele, akkor fussanak rajta elvezhetoen a progik, ill. altalanos celra plussz filmnezesre is hasznalnam persze. Jo lett volna femhaz, az nekem valahogy szimpibb, minosegerzetet ad. Mondjuk lehet, hogy ezeket nem Sony vaio-s topicban kene megkerdeznem :-) -
-
Osiris
őstag
Sziasztok!
Kicseréltem a gépemben a hdd-t, és az eredeti hdd-ről szeretném lementeni valahogy a windows telepítőt tartalmazó partíciót úgy, hogy azt vissza is tudjam állítani. Van erre lehetőség úgy, hogy a hdd-t külső meghajtóként kötném rá a gépre?
-
deakgyuri
tag
válasz
Squirrel #5214 üzenetére
Hali!
Sajnos az ékezetek hiánya a Belga billentyűzet miatt van és a lokáció is egy szigettel arrébb van
Az F13-at nem tudom ajánlani nyugodt szívvel a felhasznált anyagok minősége miatt.
Garanciát vásárolhatsz ott ahol veszed a gépet +1 év vagy +2 év lehetséges ha jól emlékszek.
A billentyűzettel kapcsolatban pedig nem lesz olcsó főleg ha olyan gépet nézel ki amin még háttérvilágítás is van.De ha bevállalod akkor supportra becsörögsz és leellenőrzik neked, hogy létezik-e hozzá.Illetve elmondják, hogy nem tudnak segíteni a cserélésben és ha valamit elbaxol, akkor a gar az füstölve távozik az örök garmezőkre.
Talán ami tetszett nekem az az S13-as volt, de annak is voltak hátrányai például mikor hozzámkerült akkor már a jobb oldalán el volt repedve....
Legjobbaknak a Z12/Z13-as szériát hallom, de azoknak horror ára van és fizikailag még nem láttam őket.
-
God_ot
tag
válasz
Squirrel #5214 üzenetére
- nincs fém sony(túl nehéz és drága)
- gari hosszabbítható (exra költség)
- angol gép angol billentyűzet, nem cserélhető
- az ár az adók és a garancia miatt olcsóbb
- az F13 szérián belül a következő 3 (betű-szám-betű) a felszereltséget jelzi (M től - Z ig)
- Z a prémium kijelzős -
thesound
addikt
-
törölt tag
szerbusztok!
van egy sony vaio vgn nw21sf notebookom és az a problémám hogy nincs meg a CD amit adtak hozzá amin a driverek vannak. A bluetooth driver kéne, de a hivatalos honlapon nem lehet találni és sehol máshol sem találok.
Remélem ha valahol létezik tudtok segíteni.
köszi előre is! cspowwwwa -
Squirrel
őstag
Egyebirant mi a kulonbseg az F13-as szerian belul a V/X/M kozott? A Sony honlapon igazabol csak a proci kozott lattam nem konfiguralhato "egetvero" kulonbseget. Azt lehet tudni, hogy az uj szeries procikkal szerelt laptopok mikor jonnek kb.? Lehet erdemes varni, azoknak talan kicsit jobb lesz az uzemidejuk.
-
Squirrel
őstag
válasz
deakgyuri #5213 üzenetére
Hali!
Ekezetek hianya es az angol link miatt arra kovetkeztetek, hogy Angliabol irsz. En most keresek itt laptopot, eddig 13 colosakat neztem, de beloluk a jobb teljesitmenyu meg itt is horror aron van. Bementem veletlenul egy Sony boltba, lattam egy vaiof13-ast es nem kicsit megtetszett. Lehet hogy a hordozhatosag/teljesitmenyt felaldozom es nezek egy ilyen gepet. Volt nehany problemam vele, az egyik a kijelzo, ami ha jol emlekszem mar nem matt volt, az egy eves gari is bassza a csoromet, miert nem adnak legalabb 2 vagy 3 evet (??????), az utolso, hogy nem fembol van, igy kicsit zavart, hogy "puha" a fedele a gepnek. Van esetleg olyan Sony modell, ami esetleg fembol van, vagy legalabb matt a kijelzo? Angliaban honnan erdemes laptopot rendelni? Es vegul hulye kerdes, de magyar billentyuzetkiosztassal idekinn rendelheto? Azert durva, hogy ami otthon 300 k felett van, az itt kinn egy 100/assal olcsobb.
Koszi!
-
deakgyuri
tag
Teszteles alatt -> VPC-F21
-
dropopi
aktív tag
Na de itt a gépről van szó, nem az egyéb külső eszközökről.
De hozzá lehet tenni, hogy a laptopról van szó, és nem a külső vinyóról, nyomtatóról, egérről, fényképezőgépről, sajtológépről, hajszárítóról, stb.
Vagy mellékelni kell egy jó nagy ábrát, amin be van rajzolva, hogy mit és hogyan lehet.
-
dropopi
aktív tag
válasz
deakgyuri #5203 üzenetére
"- Nem csatlakoztatható egyszerre eSATA- és USB-eszköz is a csatlakozóhoz."
Az nem ugyanaz, mint a csatlakozókhoz. Egyértelmű lehetne, de ha figyelmetlenül olvas az ember...
...igaz, legjobb valahogy úgy lenne, hogy ugyanahhoz/ugyanabba a csatlakozóhoz/ba
ha ez sem elég, akkor már tényleg magyartanárhoz kell először menni, s utána olvasni a használati utasítást, leírást, cikket
-
deakgyuri
tag
válasz
Digital #5188 üzenetére
Ez egy kicsi fordítási illetve fogalmazási idiotizmus (mármint aki ezt leírta)
- Nem csatlakoztatható egyszerre eSATA- és USB-eszköz is a csatlakozóhoz.
- An eSATA device and a USB device cannot be connected to the port simultaneously.Amit mondani akartak:
Egyszerre nem tudsz bedugni egy eSATA és egy USB eszközt az eSata csatlakozóba.
(mintha fizikailag lehetséges lenne)Ez kb. olyan, mint a mikrohullámú sütő használati útmutatójában a "Ne szárítsa házikedvencét a sütőben."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Metal topik
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest