Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Flam

  aktív tag

  válasz lacko22 #5239 üzenetére

  Specifikációt megnézed és ott van, de segítek:
  Kijelző felbontás 1366x768 pixel

  Az amit a gyerek ír az értékeléseknél nem más mint a saját butasága. Nekem is volt kétszer szervizben a gépem és az enyémben is elhalt kb. 1 hónap után a vinyó. Kicserélték azóta semmi baja a készüléknek. Az meg hogy McAfee vírusirtót (ami amúgy 30 napos próbaverzió ha jól rémlik) adnak hozzá az szintén nem a sony hibája hanem a mcafee egy szar (ezek szerint).
  Tény és való, hogy ezek a Sony termékek (sem számtech sem pedig a többi híradás vagy elektronikai cikke) nem olyan mint a régi Sony, de melyik márka az aki tudja tartani ilyen árharc mellett a minőséget és az árat?! Egyik sem...

  Egy szónak is száz a vége, teljesen mindegy milyen márkát, terméket veszel benne van a pakliban, hogy gyári hibás készülék jut el hozzád, lehet ez Acer vagy Hp vagy akármi. Ezért van a garancia. Arról nem is beszélve, hogy akkor kéne hisztizni, ha a Sony nem cserélte volna vagy javította volna a terméket ingyenesen garanciában. Jogszabály és a sony garanciális feltételei szerint háromszor visszaküldöd szervizelésre és elvileg cserélniük kell ha negyedszerre is hibás.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés