Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xzsolt
    csendes tag

Nos, egyrészt felesleges 965-ös Phenom-II-t venni, hiszen elvileg azért vennéd a BE-t, mert tuningolni akarsz. Ebben az esetben bőven jó egy X4B50 majdnem fele árban, mert kb 25 ezer a PreTested, amiben tutira megy a 4 mag. Másrészt a mostani lapod nem tudja az ACC-t, tehát addig csak két mag működne, amig meg nem döglik. Ez ugye lutri, mert lehet, hogy a Te lapod bírni fogja. Viszont eleve spórolnál a procin 14 ezret, ebből már közel kijön az új lap.

Ha nem használod az alaplapi VGA-t, akkor mindenképpen a 770T-UD3P-t javaslom, csak jót tudok róla mondani. Sajnos nekem nincs ilyen, de építettem már ezzel a lappal gépet. Nagyon ott van a szeren. :K Ebbe a lapba nagyon jól megy a zöld címkés, hűtőbordás Kingmax 1600 MHz-es modul, ami szintén olcsóbb a Geil memóriáknál.

Összességében lehet, hogy elsőre egy X4B50-et kellene venned, mert a mostani 6400+ procinál 2 maggal is jelentős lesz a javulás. Ha elhalálozik a lap, akkor úgy cserélteted gariban, hogy már az AM3-as lapot kéred helyette. Természetesen lehet gariztatni ilyenkor is, csak nem azzal kell kezdeni, hogy a Phenom-II procitól halt meg, hanem beviszed a lapot, hogy egyszercsak se kép, se hang. ;]

Szerk: Egyébként merre laksz?

Phenom II X2 550 BE jó ötlet erre nem gondoltam, de ahogy magamat ismerem előbb utóbb 965 lesz belőle
    770T-UD3P én is e felé hajlok, ára is nagyon jó rosszat nem hallottam még felőle.
    Kingmax 1600 MHz hum, ( senki ne sértődjön meg :DDD ) a kingmaxot nem sorolom a memóriák közé :) megbízhatatlanok de ez csak magán véleményem.
    Akkor valami ilyesmi? DDR3 4096Mb 1600MHz OCZ Kit2 Platinum OCZ3P16004GK
    Lapot minden félekép cserélnék, csak nem akarok tudok egyszerre megvenni mindent.
    Köszönöm.
    Most Dunakeszi egyébként Ózd mellett.

Új hozzászólás Aktív témák