Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Most délután gondolt egy merészet a lapom hűtő tartó műanyag keretének alsó füle, és letört. Persze működés közben, és nem voltam a szobában. Annyit érzékeltem mikor visszatértem hogy a gép nem megy. Gondoltam hogy bekapcsolom, de képet nem adott, és a külső ABIT guru clock 125 fokot írt CPU hőmérsékletnek.
Ezután vettem csak észre hogy a hűtő nem igazán van a helyén. Csodával határos módon a proci, és minden más egyéb is megúszta az esetet. Már csak egy AM2-es keretet kellene kerítsek valahonnan... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair Vengeance 8gb 2400
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Kingston FURY Beast WHITE RGB 64GB (2x32GB) KIT DDR5 CL36 XMP/EXPO - bontatlan,120 hó gari
- Kingston FURY Beast Black 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, 5 év gari - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezután vettem csak észre hogy a hűtő nem igazán van a helyén. Csodával határos módon a proci, és minden más egyéb is megúszta az esetet. Már csak egy AM2-es keretet kellene kerítsek valahonnan...