- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness
aktív tag
Udv!
van egy szamomra meg kicsit erthetetlen problemam. vagyon egy Samu 200GB os HDDm ami SATAII, eddig SATAI ben hasznaltam, mivel az intel lap csak ezt tamogatta. nem is volt vele baj. 30mp kellett a gep bekapcsolasautan, hogy elottem legyen az oprendszer hasznalatra keszen. most hogy lecsereltem az egesz gepet, csak a HDD marad, s az alaplap tamogatja a SATAII, gondoltam akkor hadszoljon. hat... valamivel tobb mint 1 percre van szuksege a az oprendszernek a bekapcsolas utan, hogy hasznalni tudjam. ez miert is vagyon? SATAI gyorsabb mint a SATAII boot olaskor es az oprendszer betoltesekor?
egyebkent minden ugyan olyan mint a regi gepen, software szinten.
Otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest