Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AgentSmiths #45993 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Braddock #45744 üzenetére
Hát, gyorsan visszatértem droidra wp-ről
Nem jött be. Volt egy-két olyan app, amit a wp-s megfelelőik - ha egyáltalán voltak - nem értek el minőségben. Ha minden lenne, ami droidon, akkor talán.makoj20:
Nekem rendszeresen, és még lassú is volt. Most visszatettem a 11 stabilt. -
válasz
kayman #45620 üzenetére
Örülök
Van megoldás:
Telefon beállítások - Adatvédelem - Adatvédelmi beállítások - itt hosszan rányomsz a kívánt alkalmazásra, és ott meg tudod adni mihez férjen hozzá, mi fusson a háttérben, stb.Ezt is sokan használják, ha külsős app kellene:
Greenify(Az android olyan, mint egy labirintus
)
-
1. Ha nem volt mentésed, akkor sehogy.
2. Ez sd-re menti,
Ez a gmail-be, tehát felhőbeNévjegyzék a gmail-be menti magát.
Ha be voltál jelentkezve, és a szinkron is be volt kapcsolva. -
Szia!
Fent összefoglaló kinyitása után olvasható:"Root
Természetesen a legfrissebb JB rom is rootolható, ezt a módszert a gyári recovery-bõl végezhetjük:
(erre alkalmasa a 'signed' *.zip fájlok)
1. - Letöltjük a szoftververziónkhoz való PhilZ kernelt (PhilZ-cwm6--*.zip fájlt)
2. - a PhilZ-cwm6--*.zip fájlt felmásoljuk a külsõ tárolóra (SD)
3. - Elindítjuk a telefont recovery módban.
4. - Kiválasztjuk a "apply update from external storage" menüt.
5.- Betallózzuk és telepítjük az imént felmásolt PhilZ-cwm6--*.zip fájlt, majd Restart.
Ezután a telefonunk rootolva lesz és a legújabb CWM 6-ot is tartalmazza."A link is ott van.
-
válasz
discrate #44501 üzenetére
Szia!
Megpróbálok válaszolni.A recovery backup a jelenlegi rendszerről készít egy visszaállítható másolatot egy úgynevezett pillanatképet. Recovery restorral bármikor vissza tudod állítani a mentett "pillanatot". Ez a komplett rendszeredet állítja vissza. Egy elrontott romolás, egy nem tetsző rom frissítés esetén, vissza tudsz menni egy még működő állapothoz.
SMS mentésre:
SMS Backup+ ez a gmail-be ment, bármikor visszaállítható rom-tól függetlenül. Vagy SMS Bacup & Restore, ami az SD kártyára ment, nem felhőbe.Névjegyek:
Nálam a Gmail-be van szinkronizálva.Jegyzet:
Google Keep vagy Evernote. Utóbbi komplexebb, nagyobb tudású.Titanium Backup:
Root kell hozzá. Ezzel mentem el az alkalmazásaimat, de visszaállításnál figyelni kell, hogy a rendszer adatokat is elmenti, de azt nem szabad visszaállítani másik romnál. Alkalmazások visszaállítására profi. Ez abban különbözik a Play-ről történő visszaállítástól, hogy az appok beállításait is visszarakja. -
1. Igen, a Beállítások - Telefon - CM frissítéseknél tudod beállítani, hogy milyen frissítésekről értesítsen. Itt manuálisan is el tudod indítani a keresést. Verziók között (CM11-CM12) is tudsz vele frissíteni.
2. Nekem ugyanúgy menti le, mint ahogy a telefonon van. Mappa, benne almappák és fájlok. Ha gond van, pont így kell őket visszamásolni. Root jog kell a lementéséhez, ha jól tudom. Sokan a Root Explorert használják hozzá.
3. Igen azelőtt. Belső memóriában Clockworkmod mappában tárolja.
4. Nekem megfelel a CM gyárija, sokan cserélgetik másikra.Az oldal tetején van egy összefoglaló, nyisd le ott sok okosság van.
-
válasz
mikesgabor #43291 üzenetére
Jobbulást és kitartás!
-
válasz
Just_Reboot #43275 üzenetére
Ok, köszi! Én is azt használok egyébként.
-
válasz
tomyka74 #43273 üzenetére
SD-hez nem nyúl. Telefonszámok, meg a Gmail-ben vannak gondolom felszinkronizálva. Jobb, ha lecsekkolod valóban az sd-re menti-e a dolgokat, nehogy a belső memóriába mentődjenek mondjuk a képek, ha jól tudom alapban oda menti amit fotózol, stb.
Gmailben (pc-böngésző) meg bal felül a Google felírat alatt Gmail, ami egy lenyitható menü, ott Címtár, és ott látod a telefonszámokat, ha szinkronizálva vannak. Itt tudod könnyebben szerkeszteni is őket.Tudod: mentés, mentés, mentés.
-
válasz
logarithm #43270 üzenetére
Az igaz, hogy nem nevezhető végleges stabil ROM-nak, viszont napi használatra pont ők maguk ítélik stabilnak: Itt írják
Persze az, hogy mit írnak, és mi a valóság, persze eltérhet.
Jobbnak gondoltam ezt ajánlani, mint egy nightly-t.Vagy a legutóbbi valóban végleges stabil JB romot is felteheti.
Köszi a helyesbítést!
(#43272) tomyka74
Ami valóban végleges és stabil, az a JB rom: 2013-09-23 15:29:57 -
válasz
tomyka74 #43265 üzenetére
Ha CM romot szeretnél, akkor Én a KitKat alapú CM11-et ajánlanám. Abból is a Snapshot verziót, ami egy stabil havi verziója a CM11 nightly-nak.
Ezeket kell letölteni:
KitKat alapú cwm: 1. hsz-ban csatolmányként
CM11 ROM: A legfelső a legfrissebb
KitKat GAPPS: Ezt: gapps-kk-20140105-signed.zip (Ezek a google cuccai)A fentieket másold a belső memóriába.
A telepítés menete általánosan
Összefoglaló alapján, lásd 0. hsz az oldal tetejénRöviden:
1. Backup készítés sd-re és az EFS mappa komplett lementése biztonságos helyre (pc, felhő, pendrive), több példányban. (0. hsz.)
2. Ha ez megvan, csináljunk recoveryben egy egy full wipe-ot:
"wipe data and factory reset"
"wipe cache partition”
"wipe Dalvik cache” (az advanced menüben találjuk)
3. A KitKat cwm-et a recoveryből felrakod "install zip from internal SD card", majd reboot recovery immár az új cwm-be
4. Ugyanígy mehet utána a rom és újraindítás nélkül rögtön a gapps zip is
5. ha végzett, akkor "restart" és készen is vagyunk(A legjobb lenne, ha személyesen ismernél olyan embert, aki csinált már ilyet. Valamint várj még pár hsz-t, hátha mások részéről valamivel kiegészül a szösszenetem. Nem olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnik, Én is fórumos segítséggel estem neki
)
-
válasz
Just_Reboot #43128 üzenetére
-
válasz
sityu17 #42928 üzenetére
Ez ugyanaz a CM11, csak a Snapshot épp aktuális havi frissítése. Nekem ez van fent, minden okés vele. Havonta jön hozzá frissítés. A következő lesz az M12-es.
#42925) tomi_x
Én azt hittem, az azt jelzi, hogy csatlakozott hozzá. Hívd fel a Samsungot, vagy a Telemax szervizt.(#42930) cyberlaci
Eddig okés, de megegyezik azzal, ami az akksi alatt van? -
válasz
tomi_x #42922 üzenetére
Szerintem nem is kell töltenie, mert ez egy külső akku. A telefonod üzemidejét növeli, nem egy power bank, hogy feltölti a telefonban lévő akkumulátort. Ezt fel tudod tölteni micro usb-ről, majd belerakod a telót és hosszabb az üzemidőd. (Szerintem) Külső akku kabát vagy Külső akku
-
Sziasztok!
Visszatettem a gyári 3 fájlos JB ROM-ot. Inne szedtem le: nggabi oldala Viszont recoveryben piros háromszög és fekvő robot fogad. Valami CSC-t hibát ír ki. Pedig azt is betallóztam. Full wipe is volt utána, de maradt a piros háromszög.CM 11 4.4.4 volt fent előtte, Kitkat CWM-mel.
Mit tudok még tenni?
Köszi!
-
válasz
Just_Reboot #41789 üzenetére
Sajnos nem tesztelem, csak használom. Minden este töltöm, most is még 65%-on van, sosem merítettem még le napközben, ezért nem tudom mennyit bírhat.
-
válasz
sityu17 #41739 üzenetére
Telefonszámok és sms mentéséhez: Ez gmail-be ment
SMS mentéshez: Ez az sd-re ment
Jegyzetelni Google Keep, ami drive-ba szinkronizál. -
Nightlyk helyett ajánlanám a snapshotot, mert napi használatra stabilabb. S2 CM11 snapshot
A nightly a CM szerint is unstable: Nightly vs. Milestone snapshot
Minden nap frissítettem a nightly-t, emiatt jó párszor fordult elő anomália. Most a snapshot van fent, eddig minden rendben.
-
válasz
Just_Reboot #41440 üzenetére
Nekem is gondom volt vele, ugyanazok mint a fórumtársnak. A januári okés, ahogy Te is ajánlottad.
-
válasz
Pszihonaranc #41196 üzenetére
Megelőzni nem lehet.
Ezért legyen mindenről mentésed.
-
válasz
Pszihonaranc #41170 üzenetére
Vagy recoveryben full wipe, hátha az helyrehozza. Ha nem, akkor valóban a rendszer újrarakás marad.
-
válasz
geckowize #41109 üzenetére
Nekem legutóbb akkor vacakolt a power gomb, amikor elmászott az IMEI számom. Mást produkált, mint a tiéd, de érdemes megnézned, nehogy az legyen, mint nálam, hogy vígan be volt kapcsolva a telefonom, de 5 órán keresztül nem ért el senki. Majd mikor telefonálni akartam, jött az üzenet, hogy nem vagyok regisztrálva a hálózaton... Így is kipróbálhatod, hogy kezdeményezel egy hívást.
-
válasz
Braddock #41080 üzenetére
Elmászott az IMEI, de van mentésem (16 fájl, 5 MB), most próbálkozom. Nem tudom a pontos menetét, szeretném, ha valaki linkelne egy kis segédletet. Köszönöm!
Gyári romot már visszatettem ODIN-nal. Érdekes, hogy akármilyen visszaállítást csinálok, az újrainduláskor nem visz végig a beállításokon, hanem egyből a Home jön be. -
Sziasztok!
Philz cwm van fent a gyári JB romon.
Hogy tudom visszaállítani a stock cwm-met?
Csak az Odinos módszerrel?
Köszi! -
válasz
x1port #40884 üzenetére
Legutóbb fent volt több hónapig, és csak 1 gondom volt vele. Ébresztéskor fekete kijelző. Érdekes, hogy állapotsáv látszódott. Nem volt feloldható, se letiltható, csak a bekapcs gomb hosszú nyomása (kényszerített kikapcs) lett a vége. Merülése 1% volt óránként. A heti frissítések vagy 4-5 órába kerültek míg lejöttek. Más gondom nem volt.vele.
-
válasz
x1port #40708 üzenetére
Kollégámnak sincs baja vele. Vásárlás óta gyári. Viszont 2%-ot merül óránként, a CM-MIUI 1 %-val szemben. Persze ilyenkor szinte nem is használom, csak wifin lóg. De 1 napot kibír, emiatt ez nem érdekel.
Egyébként, ezt a gyári szoftvert épp a CM atyja fejlesztette ki a Samsungnak.
Unalmas? Majd elkezdesz romolni
-
válasz
kovacss72 #40706 üzenetére
2 hónapig gond nélkül használtam, de mégis előjött valami hiba és munkaidőben lemerült 40 perc alatt. Addig vakon megbíztam benne. Ha a gyárival is előfordul ilyen, azt is megírom majd. Nyilván nincs tökéletes szoftver, mert mint olyan nem létezik/létezhet. A feltelepített alkalmazásoktól is sok minden függ. Eddig, Én is mondtam már párszor, hogy semmi baj vele. (Visszakereshető) De voltak hibák is, amik miatt segítséget is kértem. Nem leszólni akarom a ROM-olást, csak nem minden olyan szép és jó, mint ahogy azt sokan gondolják. Peace!
-
válasz
x1port #40704 üzenetére
Én, az utóbbi 1 évben nem használtam a gyári JB ROM-ot. 2 főzöttet használtam: CM és MIUI. Váltogattam őket, volt hogy hetente, volt, hogy 1-2 havonta. Mindkettővel idővel előfordultak olyan hibák, ami miatt hol az egyik, hol a másik volt a kedvenc, mert olyat nem engedhettem meg magamnak, hogy munka közben merítse le magát 1 óra alatt. És ez sajnos elég ritkán, de előfordult mindkettőnél. Pedig tudom mi az a wipe
Most visszatértem a gyári JB ROM-hoz, majd meglátom, ez hogyan muzsikál. Nekem a stabil, kiszámítható működés a legfontosabb. Emiatt pár platform váltáson is gondolkodtam. Szóval részben megértem az álláspontodat.
-
GMAIL címtárban van olyan lehetőség, hogy visszaállítás. Még időpontot is meg lehet adni. Ha valakinek szüksége lenne véletlen törlés esetén. Az "Egyebek" fül alatt kell keresni.
Más:
CM11-et használok mindig a legfrissebb Nightly-val és semmi gondom vele. -
Headset kontra, nem hallható csengetés megoldódott. Képzeljétek, ha gyári csengőhangot állítok be, akkor semmi gond nincs vele, ha általam rátöltött mp3-at, akkor csak a fülesben szól. CM 11
-
Sziasztok!
Nem tudom miért, de a sokadik Nighty után sem érzékeli megfelelően a headsetet a telefonom. Nem jelenik meg a csatlakozás után a kis piktogram az állapotsoron és csak a fülesben szól a csengőhang. MIUI-n oké minden, de CM 10.1 stabil és 11 alatt nem jó. Gyári fülessel használom.
Mi lehet a gond?(Ki fogom próbálnom egy másikkal)
-
válasz
svi_system #38579 üzenetére
Még az jutott eszembe, hogy ha jól tudom kit-kat kompatibilis cwm is kell hozzá.
-
válasz
svi_system #38577 üzenetére
Ezt próbálod? "gapps-kk-20140105-signed.zip"
Ha igen, akkor passz. -
válasz
Just_Reboot #37105 üzenetére
Az nem komoly. Vicces gúnynév semmi több. Egymás froclizásából fejlődött idáig. Azóta szlengként él tovább.
-
Én sem értem, engem is zavart. Pont a héten keresgéltem rá módszert, és találtam egy zip-fájlos megoldást, de szerintem a MIUI team-nek megtetszett az ötlet, és ott már írták is, hogy a mostani tartalmazni fogja. No meg, hogy csak 3 pöttyel jelzi az eseményt, amikor lehetne boríték ikon, stb.
-
Sziasztok!
CM 10.1-nél a sima vezetékes gyári Samsung headsetet nem érzékeli.
Csatlakoztatom és nem jelez semmit, mintha be sem dugtam volna.
MIUI és Stock alatt jó volt.Mi lehet a gond?
-
Sziasztok!
Hivatalos MIUI V5-öt használok, minden héten szépen jött a frissítés OTA-n, de 1 hónapja nem talál frissítést.
Másnál is fenn áll ez a probléma? -
válasz
Oldman2 #33808 üzenetére
Én pont a fehér menürendszer miatt váltottam CM-ről MIUI-ra
(Többek között)
Vagy itt a fekete menüs képekre katt és keresd fel az oldalt, ahogy látom sokféle van
-
Azért írok, mert sokszor próbáltam már a MIUI-t, de mindig volt vele valami gondom. Szerettem volna a NOVA launchert használni rajta, és OTA-n frissíteni. NOVA csak akkor maradt alapértelmezett, ha rendszer-alkalmazássá varázsoltam, az OTA meg lehet csak az Én bénaságom volt.
2 héttel ezelőtt adtam neki megint esélyt. Láss csodát, minden megoldódott.
NOVA minden trükközés nélkül fut, OTA-n minden pénteken jön a frissítés, és nem melegszik a teló. Akku idő nagyon jó lett. Egyelőre marad.
(Hivatalos MIUI V5) -
válasz
maggi1886076 #31864 üzenetére
Nekem gyári MIUI van a saját kernelével és OTA-n tudom frissíteni péntekenként, de néha csúszik ezért általában csak szombaton. Eddig nekem is ez volt a gondom vele, meg hogy nem ment NOVA-val, de most már mindkettő okés.
-
-
NeatROM-nál ugrik a számláló?
-
válasz
logarithm #26226 üzenetére
Sajnos igen, mindig a legfrissebb volt fent. Régebben is írtam már, hogy számomra van pár elég bosszantó dolog benne. Apró szürke betűk, tárcsázó apró gombok, név keresés és választás a tárcsázóból, stb. MIUI melegedett és nem tudom, egyáltalán hogy lehetne (lehet-e?) OTA-n frissíteni, gyári ROM tele van felesleges dolgokkal. Nehéz az élet
Persze lehet feltenni másik tárcsázót, témát, stb. De az csak még több RAM-ot foglal. CM-re nem találtam olyan témát, ami megfelelne, mert a világos, nem hajlandó a Nova launcherrel együttműködni, stb.
Most marad a Baltic+Philz+Nova trió.Nimda
Nekem sajnos az összes az volt, mind végignéztem, de egyből látszott. -
Megoldódott a CM 10.1 szőrösödése. Lecseréltem Baltic-ra...
Itt minden szép, de nem olyan jó.
-
Pár napja vettem észre, hogy 'beszőrösödtek' a kijelzőmön az ikonok és a felíratok. Más ikonkészlettel és a gyáriakkal is. (Jó lenne valami e-borotva
) Nem ilyen volt. Mi lehet a probléma? Eddig olyanok voltak az ikonok, mint egy matrica, most meg mint egy bélyeg
Vagy az egyik CM frissítés állított el valamit
-
válasz
mgTerminator #25302 üzenetére
Nekem minden rendben vele, busman-nak nagyon merül, Ő más kerneleket próbálgat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háború Izraelben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Redmagic 10 Pro 12/256 bontatlan, 3 èv garanciával
- Apple Iphone 13 128gb
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 Gb Media Markt vétel KARCMENTES 2026.07.28-ig garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest