Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
henter
tag
Sziasztok!
Ismerős nemrég felrakta a telefonjára a SlimKat 4.4.4-es, build.9.0-ás verzióját. Később vettük észre, hogy az IMEI-szám átállt 00499...-re, ami úgy tűnik, hogy gyakori hiba. A telefon bekapcsoláskor kéri a pin-t, rácsatlakozik a hálózatra is. Látszólag minden funkciója hibátlanul működik. Vissza lehet állítani valahogy az eredeti IMEI-t? Természetesen efs-mentése nincs
-
henter
tag
Sziasztok!
Próbált valaki mostanság Slimkat-et telepíteni? A 4.4.4 build 9.0 official 8301-et szeretném feltenni az S2-re, de 2 napja szívok vele. A rom és a hozzá való gapps a slim oldaláról lett letöltve, i9100-hoz való kitkat-kompatibilis cwm alól telepítem. Indításkor nem jönnek be a friss telepítéskor szokásos beállítások (nyelv, fiók, stb), hanem egyből betölt a rendszer angol nyelven. A legnagyobb gond az, hogy nem tudok bejelentkezni a fiókomba, play nem működik. 6x újra telepítettem, próbáltam más verziókat is, a slim esetében az eredmény mindig ugyanaz. Természetesen a telepítés előtt a szokásos wipe megvolt. A gyári rom, neatrom, cm hibátlanul működik.
Valakinek valami ötlete? -
henter
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Párom telefonjára nemrég telepítettem a NeatRom 6.4-et, olyan gondom lenne, hogy az sms-nél hiába állítom át a csengőhangot, ugyanazt az eredetit hangot játssza le, meg nem jelenik meg az ikon az értesítő sávban és a zárolt képernyőnél sem, hiába van beállítva. Beállítottam azt is, hogy 2 percenként ismételje meg a jelzést, de az se működik. Már újratelepítettem a telefont, a hiba maradt. Előtte 6.3 volt, azzal is folyamatosan gond volt, naponta többször is lefagyott. A 6.4 telepítése előtt volt full wipe, az újratelepítés előtt is
-
henter
tag
válasz
randras_83 #38300 üzenetére
Egyelőre semmi más hibát nem tapasztaltam. Ha mégis vacakolna, akkor lementek mindent, aztán megcsinálom, de nem sok kedvem van hozzá
-
henter
tag
válasz
randras_83 #38296 üzenetére
Nem volt full wipe, csak a két cache. Saját adataimat nem akartam letörölni
-
henter
tag
Sziasztok!
Egy ideje már SlimBean-t használok, teljes megelégedéssel. Az utóbbi időben folyamatosan jelezte, hogy van hozzá frissítés. Ma letöltöttem és telepítettem a legújabb SlimKat-ot a hozzá tartozó gapps-szal, azóta minden indításnál "Az óra alkalmazás sajnos leállt"-felirat fogad. 3x telepítettem újra mindent, a helyzet változatlan.
Tud erre valaki valami megoldást? -
henter
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy S2-t. Az előző tulajnál telepítés közben kilépett az ODIN, azóta se kép, se hang. Bíztam benne, hogy a JIG segít, de sajnos semmi. Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne még kipróbálni? Ha töltöm, egy idő után érezhetően melegszik az alaplap, de semmi életjelet nem ad.
-
henter
tag
Erre senkinek nincs ötlete? [link]
-
henter
tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy miért nem tudom frissíteni a SuperSU-t? Legújabb SlimBean és CWM v6.0.3.7 van telepítve.
Normál módban azt írja, hogy telepítés sikertelen, CWM-módban meg nem indul újra a telefon -
henter
tag
Meg tudná mondani valaki, hogy a NeatROM SuperLite v2.5.1-ben miért nem tudok élő háttérképet beállítani? csak a galériából enged választani. Töltöttem le élő háttérképet, de azt se tudom használni. Hiába választom ki, hogy háttérkép beállítása, semmi nem változik
-
henter
tag
Sziasztok!
Ilyet használ valaki? [link]
Ha igen, mi a véleménye róla? Megéri megvenni? Az amúgy se kis telefon jóval nagyobb lesz, meg lényegesen nehezebb is.
-
henter
tag
Most raktam fel a legújabb Nightly-t.
Nem működik a MENU és a BACK gomb, de rezeg, ha hozzáérek, semmit nem tudok beírni, folyamatosan ezt a hibaüzenetet kapom:A(z) Android-billenytyűzet (AOSP) alkalmazása sajnos leállt.
Ötlet?
-
henter
tag
Van egy másik S2 telefonom, amiben alaplapot cseréltem, most tesztelem. Az értesítéseknek miért nincs hangja? Fel van telepítve a törpés alkalmazás, ha üzenetem érkezik ,csak rezeg a telefon. A hangerő max.-ra van állítva mindenhol.
-
henter
tag
válasz
Williamgrant #34811 üzenetére
Változatlanul egyetértek
-
henter
tag
válasz
Williamgrant #34808 üzenetére
Így van
Annyira körülményes a gomb cseréje, hogy inkább marad így. -
henter
tag
válasz
Williamgrant #34803 üzenetére
Teljesen igazad van, nem olyan fontos az a gomb. A nejem így is teljes megelégedéssel használja a telefont, nem hiányzik neki. Annyi a hátránya, hogy a BACK-gombbal lép vissza a kezdőképernyőre.
-
henter
tag
válasz
Williamgrant #34794 üzenetére
A nejem használja, csak most tűnt fel, hogy nem reagál rá a telefon, sajnos a gomb hibás
-
henter
tag
válasz
Williamgrant #34790 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy magával a gombbal van gond.
-
henter
tag
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy az XWMS1-es S2 miért reagál lezárt állapotban a home-gombra, az XWLSS-es meg nem? Hol lehet ezt a funkciót bekapcsolni? Amúgy mi a különbség a kettő között?
-
henter
tag
válasz
Williamgrant #34756 üzenetére
Az usb tökéletesen működik. Tölt, nemrég frissítettem, minden okés
-
henter
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy a telefont nem lehet kikapcsolni? Hiába kapcsolom ki, rögtön újraindul. Ha kiveszem, majd visszateszem az akkut, rögtön bekapcsol anélkül, hogy bármelyik gombhoz hozzáérnék.
Látszólag tökéletesen működik, eddig semmi rendelleneset nem tapasztaltam ezen kívül. -
henter
tag
Üdv!
Vett valaki mostanság S2-höz lcd-t? Mi a reális ár érte? Létezik belőle bontott?
-
henter
tag
Most végeztem a telefonnal. Bár elsőre hibaüzenettel megszakadt a folyamat, második nekifutásra végigment. Látszólag minden rendben van.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
henter
tag
válasz
GrooveHero #33252 üzenetére
Elárulná valaki, hogy gyárilag milyen rom van a telefonon?
-
henter
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy kijelzőhibás S2-t. Kicseréltem a kijelzőt, de a telefon jelszót kér. Hívtam az előző tulajt, de csak tippelget, nem emlékszik a jelszóra. Mi van ilyenkor? A telefon nem lopott, minden eredeti tartozéka megvan.
Próbáltam a recovery-módot, de nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest