Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
üdv!
hol kapok eredeti ( vagy szép utángyártott..) fehér hátlapot?
-
törölt tag
neatrom 4.4.2 bugok
- lefagyott az android systemUI amikor lehúztam a notification bar-t.
- lefagyott a beállítások, amikor képernyőzár mintát adtam meghol lehet ezeket jelezni a fejlesztőnek? xda-n akartam írni a fórumba de nem engedte a motor
-
törölt tag
tud vki olyan mobil tartot amibe belerakva a telot tudnek kamerazni? tehat vmi kamera allvany fele kene nekem mobilra
-
törölt tag
válasz
Ricardo #36252 üzenetére
úgy értettem mai napi akksihasználat
továbbra se fagyott le
még röccenés se volt. lehet vele:
- sms-t küldeni/fogadni
- telefonálni (hívásindítás,fogadás)
- 3g net, böngészés
- wifi
- 40 appból fut mind
- fényképezni
- akksi használat normális
szóval eddig minden ok, teljesen használható(#36253) felixo:
nekem ilyen nem voltpedig ugyanígy csináltam én is. legújabb cwm? 6.0.4.5 vagy mi...
-
törölt tag
mai napi neat4.4.2
az a sok mobilhalo lyuk nemtudom minem vettem eszre hogy nem volt halozat...
http://kepfeltoltes.hu/140119/Screenshot_2014-01-19-21-46-21_www.kepfeltoltes.hu_.pnghttp://kepfeltoltes.hu/140119/Screenshot_2014-01-19-21-46-08_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
törölt tag
meguntam a cm11 várakozást, felraktam a neatrom4.4.2-t
eddig nem fagyott le
mi ez a launcher3 meg nova launcher? mi a különbség? -
törölt tag
használja vki a cm 10.2 nightlyk közül vmelyik januárit? van már 4-ei is. Tapasztalat? stabil?
#35776) logarithm : én is gyorsan kikapcsoltam amikor megláttam
már automatikusan kapcsolok ki minden ilyen xart
de aztán eszembejutott hogy így kevésbé lesz támogatva a teló, úgyhogy benyomtam
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Mi ez a szemétdomb a cyanogenmod oldalán?
vki ki tud igazodni ezek között??
(Intl) - i9100
(Intl) - galaxys2
(AT&T) - galaxys2att
(AT&T) - i777
(T-Mobile) - hercules
(G) - i9100g
S II Skyrocket - skyrocketezek közül melyek jók egy sima független s2-re?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #35294 üzenetére
a roppant logikus elhelyezés a következő:
beállítások / nyelv és bevitel / aztán itt véletlenül se a helyesírás, vagy a szótár, hanem az alapértelmezett menüpont, ami nem is néz ki menünek, de kattintható...
Ezután egy felugró ablak kövektkezik, amin látható az alap andorid, magyar billentyűzet, épeszű ember kilép, mert ezt akarja használni. DE NEM, apróbetűvel alul a beviteli módok beállítására kell menni (egyáltalán, mi köze a helyesírásnak a beviteli módhoz), és itt látható az android billentyűzet alatta a google alapú hanagalpú bizbasz. Értelmes ember gondolná rossz helyen jár, nem erre van amit keres. De további elrejtett vacak kapcsolóra való véleltlen ráklikkelésre ( ez az android melletti huzogatós lóxar), előjön hatmillió teljesen más beállítás mint amit az eddigi menük indokoltak volna, és itt alul a 11. menüpont az automatikus javítás kikapcsolása... hogy a shire ló b@aszná meg aki ezt a menüt kitalálta -
törölt tag
cm10.2 ezt a Rákos Szöveg bevitel ki javítást hol lehet kikapcsolni??
-
törölt tag
válasz
axelf92 #35117 üzenetére
akkor ezt az at&t skyrocketest nem lehet felrakni? hogy lehet más cm-et felrakni mint amit az installer feltesz?
hogy lehet teljesen nullára törölni a telót hogy semmi ne maradjon rajta? beallitasokban gyári vissza áll utas t nyomtam de az ad kártyán ott maradt minden. -
törölt tag
Sziasztok!
cyanogenmod installert futtattam, de vmi dec.14-es snapshot verziót rakott fel?
mi ez?
[link] A cm oldalán találtam már stabil verziót is, igaz az skyrocket. mit jelent ez a skyrocket? -
törölt tag
Sziasztok!
Felraktam a 4.1.2-t, azóta nem tudok új szót hozzáadni a t9-hez
biztos csak én nem találom...merre van? valamint az előző billnél tök jó volt, hogy egy kattintással ki-be tudtam kapcsolni a t9-et, most be kell lépnem a menübe ehhez. Meg lehet ebben is oldani egy kattintással?
-
törölt tag
Sziasztok! hogy tudom a telefont offline módba rakni? tehát hogy ne tudjanak engem se felhívni, se smst küldeni. én viszont tudjak netezni, adatkapcsolat legyen. előre is köszi.
gyári 4.03 android
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest