Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aksomatic
senior tag
azért egy 300k-s telefonra 500 ft-os tokot rakni olyan mint vizes zsemleben angus marhabol burgert csinálni
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
A Wear-ral akadtak gondjaim. Valamiért nem indul el, a health-ban látom a Watch 4 Classic korábban szinkronizált adatait.
Próbáltam a Wear-t újra telepíteni, adatait törölni, de nem történt változás.
Mit lehet ilyenkor csinálni, hogy újra legyen kapcsolat a két eszköz között?
Válaszokat előre köszönöm. -
qltsar
veterán
válasz
okezsoke #8490 üzenetére
Amit linkeltem, az is kb. ilyen arban lesz, ha hozzaveszed a szallitast, csak az oldalukon van 6 korul, Speedshopnal 2300.
-
qltsar
veterán
válasz
okezsoke #8485 üzenetére
Esetleg nézz körül a dbrandnél, ha ilyen igények vannak.
Páran ilyet használunk: van az oldalán csúszásgátló, sarkokon erősítés, kicsit a kijelző felé emelkedik, így, ha pofára esik a telefon, akkor nem a kijelző éri a talajt, annyira durán nem is lesz tőle hatalmas a telefon, persze ez függ a toleranciádtól: [link]
-
okezsoke
tag
válasz
migabi24 #8479 üzenetére
Én is azért választottam, többek között.
Nem azt mondom, hogy kiakaszt, csak inkább illúzió, mint valódi védelem.
Ja, a pitaka, az tényleg vicc. De ott is megvallják őszintén, hogy karcok, ujjlegyomatok ellen és esztétikai okokból jó tok.Szóval kár, hogy nem lehet kézben fogni mindenféle tokkal, lehet, hogy én is úgy döntenék, hogy nem éri meg az extrém védelem a növekedést.
-
okezsoke
tag
Sziasztok!
1-2 nap és megjön az S23-asom.
Visszaolvastam tok témában és kicsit csodálkoztam, hogy ennyien a Spigen Liquid Air-re esküsztök. Saját leírása szerint nem véd leesés ellen, inkább karcokra lett kitalálva. Én meg itt dilemmázok, hogy Rugged vagy Hybrid, sőt Tough....
Még a Mous-t is megnéztem, de horror az ára.Előző telefonjaimon Rinke Fusion-X volt, ami meg is védte az S20-at mindentől, kivéve a melegvizes medencét...
Szóval van aki esetleg Tough armorral védi a telefont? Mennyire lesz tőle nagyobb a telefon?
Próbáltam Hybrid, Rugged, Tough összehasonlítást nézni, de valahogy senki sem teszi egymás mellé a kerttőt... -
autotaxmo
őstag
Nagyon varom az S24 parasztvakitasat, a kiszivargott infok szerint konkretan semmi pluszt nem fog tudni adni az S23-hoz kepest, max rosszabb, optimalizalatlan procit uzemidovel. Egy AI mesterseges intelligenciaval tenyleg ugy gondoljak hogy ezzzel be tudnak csomo embert csalogatni hogy valtson S23-rol vagy akar egy iphone-rol? Ha az S23-at nem kaszaljak be akkor oriasi konkurenciaja lesz az S24-nek es felfogja zabalni az ujdomsagot
-
kalolaci
senior tag
válasz
MikeWazowski #8469 üzenetére
Nem nekem lesz, ajándékba adnám. Xiaomi Note 10-et váltana le.
-
kalolaci
senior tag
Akkor inkább egy A54, mint egy S22? (Mindkettő használtan.)
-
csubííí
senior tag
válasz
mucsgyver70 #8460 üzenetére
Ebben nem vagyok biztos, szerintem csak 1 év, de remélem én tudom rosszul.
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Telekom / Samsung garanciában akksit cserélnek degradálás miatt? Féléves készüléknek mennyire lehet strapára menve akksija?
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Mi a legjobb megoldás szerintetek a következő feladatra?
Este zenére aludnék el - pl.:a Youtube alkalmazás fut. Azt szeretném, hogy mondjuk egy óra múlva álljon le az app (így a BT hangszóró nem kap jelet, és az is kikapcsol).
Bixby rutin? Azt hogy kell?Köszi!
-
bkri
tag
válasz
kalolaci #8446 üzenetére
Én is,.mint előttem páran, egy évig használtam egy S22-t az S23 előtt. Én is úgy saccolom, hogy legalább dupla minden. Azaz üzemidő, gyorsaság,minden... Ekkora ugrás úgy gondolom nem volt pl egy S21 és az S22 között végképp. Mivel s22 előtt hajtottam egy s21-et is. Igen, Samsung S fan vagyok.
-
kalolaci
senior tag
Köszi. Volna lehetőségem, egy S22-t venni 1,5 évesen: 100.000ft. környékén. Azért érdeklődtem.
-
kalolaci
senior tag
Használ vagy használt valaki, S23 és S22 készüléket? Az érdekelne, hasonló használat során, mennyivel jobb az S23 üzemideje?
-
Fradika1
csendes újonc
válasz
#64638144 #8419 üzenetére
Sajnos, gyári visszaállítás után is előjött a hiba, viszont rájöttem, hogy 5g nálunk 1/0 térerő, 4g jobb és ha hívást elindítom 5g-n , leültem oda ahol kicsi a térerő, megszakadt a hívás és átváltott 4g re. Tehát a 4g-5g váltásnál van gond. Pedig nem kellene. Nem tudom hogy ez software 14 es droid hiba lesz vagy hardware, valószínűleg vissza kellene vinnem a telót....
-
-
autotaxmo
őstag
válasz
Bacusuz #8438 üzenetére
S23 is el fog neked melegedni brutalisan. Ritka az a telefon ami tolton, nyaron autoban, navigacioval, plusz még kozben telefonalsz is, megy a bt pluszba ne forrjon fel. Ez a hasznalat egyenlo az akksi kivegzesevel. Nem is tudom van-e olyan telo a piacon ami ezt birja. Legkondit ezerrel kell ra nyomni es lehetoleg ne a szelvedon legyen a telo ahol suti a nap.
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok
S23 telón agyalok, eddig egy s22 volt.
A jelenlegi rengeteget van töltőn, munkaidőben főleg autóban vagyok, nyáron olykor süti a nap a tartóban és ilyenkor le szokott állni a töltés felmelegedés miatt, pedig megy a légkondi is.
WiFi BT folyton megy és rengeteget telefonálok valamint megy a Waze is.
Tudom elsősorban a tok miatt nem tudott rendesen hűlni de az előző mobiljaimmal nem volt ilyen gondom.
Szóval kérdezném hogy szokott az S23 is ilyen környezetben melegedni, járt már így valaki? -
cirx
senior tag
válasz
mucsgyver70 #8436 üzenetére
TKO
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
PedroPascal #8435 üzenetére
Neked kellene utána olvasni.
S22:
S23:
-
PedroPascal
őstag
válasz
mucsgyver70 #8433 üzenetére
Ugyan az csak olvas utána.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
PedroPascal #8432 üzenetére
Nem ez a kamera van az S22-ben csak hasonló. Egyébként tényleg nem egy nagy eresztés, pl.: dokumentum fotózás a főkamerával felejtős, a fele homályos lesz.
-
Szabotata
újonc
Sziasztok!
Egy hónapja iPhone 13 mini-t használok, mert féltem a Samsung által korábban tapasztalt megbízhatatlanságban (összeomló rendszer, akadozások, kifagyások).
Nagyjából 1 év használat után hogy látjátok, megéri egy alap S23 2024-ben?
Illetve a támogatás 5+1 évről szól, ami 2028-at jelentene, erre van reális esélye a szériának alapszintű használat mellett? (semmi játék, csak böngészés és videózás)Nagyon megszerettem az iPhone-t, azonban mivel Windows-t használok alapból, így felmerült bennem, hogy egyszerűbb dolgom lehetne az S23-al, ami tovább is támogatott, mint a 13 mini (2021-2026).
A válaszokat előre is köszönöm!
Boldog új évet kívánok! -
válasz
PedroPascal #8426 üzenetére
-
válasz
PedroPascal #8423 üzenetére
Arra én is kíváncsi lennék, hogy esim esetén egy gyári visszaállítás alkalmával mi történik. Marad vagy újat kell kérni? Komolyan kérdezem.
-
Fradika1
csendes újonc
válasz
PedroPascal #8420 üzenetére
Minden a legújabb és nem hasznàlok màs appot ami zavarhat, csak a google telefont , nem a Galaxy st hasznàlom, de azzal is ezt csinàlta
-
válasz
PedroPascal #8420 üzenetére
Mit csinál az esim??? Megsértődik?
-
Curtain
senior tag
Használ valaki Nillkin super frosted pro tokot? Mennyire nyúlik a kijelző fölé? Vékonyabb mint Spigen liquid air? Van valakinek összehasonlítási alapja? Liquid air-t használok és imádom, csak jó lenne kipróbálni mást is.
-
törölt tag
válasz
Fradika1 #8411 üzenetére
Nem kellene megszakadnia, de mégis megszakad nálam is.
A Xiaomi pedig az egyik legerősebb SAR értékű telefon, a kínaiak nem foglalkoznak ilyesmivel. Épp, hogy legyen határértéken, hogy árulni tudják. Nekik ez a lényeg.
Az S21FE-n milyen hálózati beállítások vannak? Mondjuk abban más chipset van mint a tiedben, de tényleg nem kellene megszakadnia. Én kipróbálnám abban a telefonban is a helyedben. -
Fradika1
csendes újonc
válasz
#64638144 #8410 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Volt hogy a lakásban mászkáltam, akkor volt, de ma például a kanapén ülve. Nálam csak 2 féle beállítás van 2,3,4,5g vagy 2,3,4. Most átállítottam csak 2,3,4g re és megpróbàlom úgy, de elvileg nem kellene megszakadnia 4 és 5g közötti vàltàsnàl. A térerő t direkt megnéztem amikor megszakadt és 2 csík volt.
-
törölt tag
válasz
Fradika1 #8408 üzenetére
Én a vodával küzdök. Van, hogy kicsengés helyett eldobja a hívást, mintha kinyomták volna.
Nem tudom milyen készülékről váltottál, de a Samsungoknak híres a gyenge térereje. Vélhetően azért, hogy a SAR értéket alacsonyan tudják tartani.
Voltam bent egy nem hivatalos, de Samsungokra specializálódott szervizben, ott azt mondta a szerelő, hogy a 3G lekapcsolása és az 5G fejlesztések miatt rettenetesen rossz a térerő mindenhol. Pl minden nap autóval mentünk dolgozni az autópálya egy részén és mindig csak az áthúzott karika jel volt látható egy szakaszon. Átkapcsoltam csak 2G módra, azóta ez megszűnt.
Az én esetemben egy másik (szintén) samsung telefonra álltam át pár hétre és ugyanezeket produkálta a voda kártya (Telekom nem).
Szóval amikor neked így megszakad a vonal, akkor
- mozogsz, vagy egy helyben vagy?
- korábban jó volt?
- ki tudnád próbálni pár napig másik telefonban?
- ha a hálózati beállításokat csak 2G-re teszed akkor is ezt csinálja? -
Fradika1
csendes újonc
Boldog Újévet kívánok mindenkinek!
-
Fradika1
csendes újonc
Sziasztok,
Nem rég telefont cseréltem, és a Samsung s23 ra 256gb esett a választásom. Nagyon szuper telefon, mindennel elégedett vagyok, egy dolog van ami most már aggaszt és a segítségeteket kérném.
Hívás közben néha kb minden 5/10. Hívásnál, ha itthonról telefonálok főleg. Megszakad a hívás általában 1 perc körül. Utánna visszahívom és már nem szakad meg többet.
Eléggé utánna olvastam, de most megállt a tudományom, gondoltam mielőtt elkezdeném a garanciális procedúrát, segítséget kérek.
Amiket próbáltam: sim ről esimre cserélés. Szolgáltató 2 szeri panasz felvétel telecom. Wifi hang kikapcs, hálozat reset, vipe cache.
Nem állandó hibáról van szó, szval bízom benne hogy nem hardver issue.
Egy dolgot nem próbáltam az a factory reset, de az esim el nehézkes gondolom...
Segítséget előre is köszönöm
-
cirx
senior tag
Boldog Új Évet A Brigádnak!
-
törölt tag
válasz
mucsgyver70 #8402 üzenetére
Akkor biztosan gyári hibás volt.
-
törölt tag
válasz
Juhaszatti #8401 üzenetére
Így már értem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autószerelők, autószerelés
- Egér probléma
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest