- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
S22 sem csökkent hivatalosan az S23 megjelenésekor. Hivatalos árak, nem a használt és szürke import. Ez mindig is így volt de évről évre erről beszélnek hátha majd most 1/4 áron... Mintha itt előre tudná bárki is mi lesz. Akik ezt tudják befolyásolni azok nincsenek itt a tolikban.
-
PioDVD
senior tag
válasz gulyasa #8294 üzenetére
Hollandiában, a T-nél (ott Odido) venné a fiam, ott van S23 és S23FE is, valószínűleg lesznek pár hét múlva is, el nem fogy(nak). Csak a Samsung árpolitikája ismeretlen nekem. Azt olvastam, kb. a tavalyi áron jön a 24-es sorozat, ezer gyanús, hogy a 23-as már nem (nagyon) csökken.
És persze kösz a válaszokat!
-
gulyasa
őstag
Inkább az lesz, hogy nem kapsz olyat, amilyet szeretnél, mert gyakorlatilag kifutott / kifogytak belőle...
De persze már most is kevesebbe kerülnek, mint induláskor.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
PioDVD
senior tag
Lehet off, de hátha ne1 m.
Szűk hónap múlva jön az S24, ilyenkor várható némi árcsökkenés az S23-nál, vagy év közben már lement oda, ahova az új szériánál gondolják?
-
Essien
aktív tag
Én még azon szerencsések közé tartozom akit nem visel meg ha egy időre nincs okostelefonom.(Nem munkaeszköz és nem az életem része)Van egy pót nyomógombos telefonom és tudok telefonálni. itt azért egy páran úgy viselkednek mintha az éltük függne tőle (Akinek nem inge...) részemről le is zárom a témát
-
qltsar
veterán
Az a baj, hogy ez keves embert erdekel, pedig teljes mertekben igy van. Ahogy a kameramodul hibat, egy kijelzo beegest sem vesznek eszre. Nem bantani akarom ezt a reteget, foleg, hogy ok a donto tobbseg profit szempontjabol.
Tudnal kuldeni pm-ben screenshotot errol a dolt font issuerol az insagrammos peldaval? En allitottam, de se nem az ocsmany uj betutipussal, sem a regi robotoval nem dolt.
#8275: "beég a kijelző ? Gariban cserélik..." Nice ! Biztosan kellemes ~30 napra megvallni a keszulekedtol azert, mert Samsung altal okozott szoftveres hiba miatt beegett a kijelzo !
"Szerencsere" van egy iPhone-om, igy az eSIM-et siman at tudnam pakolni, de akinek nem szolgaltatosan vasarolt a telefonja, es nem eSIM-es a backup, meg fizethet is 7k-t azert, hogy visszavaltsak fizikai SIM-re. De ez meg a legjobb eset, hiszen nem mindenkinek van backup telefonja.
[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
Sziasztok, full energiatakarekos modban tenyleg csak az also 4 ikont lehet valtoztatni? Ugy emlekszem hogy a 13-as droidnal bele lehetett nyulni a felso ikonok szerkesztesebe... Peldaul a galeria ikonra egyaltalan nem lenne szuksegem.
-
-
autotaxmo
őstag
Az elofizeteses Telefon tema aktualis volt itt a forumon es nalam a yettelnel hiaba fizettem ki egy osszegben a telot, amig elofizeteses konstrukcioban hoztad el akkor az elofizetes vegeig letiltjak a telot ha nem fizeted hiaba van kifizetve egyosszegben a telot. Mivel minden elofizetesben vasarolt eszkoz ilyen.
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Hol a filmtekercs????? Viberből Messengerbe vagy Galériábol Messengerbe küldésnél ezt kell engedélyeznem a kiírás szerint. Nem találom! "Hová tünt Demon Hill?" Előre is köszönöm!
-
gulyasa
őstag
válasz Dreadloord #8276 üzenetére
Az előnézet alapban "tükör" nézet. Ezt amúgy nem is tudom, lehet-e változtatni. Az előző telefonomban (Huawei P20 Pro) volt ilyen lehetőség.
A kamerabeállításokban (szelfi nézet bal felső sarok "Fogaskerék" ikon) a "Szelfik" szekcióban ne legyen bekapcsolva a "Szelfik mentése előnézet szerint" és akkor kapsz olyan kész képet, mintha más lát téged szemből.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
őstag
Ezek közül egyetlen hiba van ami lényeges, a beégés elleni pixel shifting nem működése. Betűméret? Ikonméret? Igen, észrevettem, hogy más lett. Nem irritál, ezért tudomásul vettem, hogy innentől ez ilyen ls használom tovább. Olvasom a kommenteket, hogy milyen nyakatekert módszerekkel lehet visszatenni a korábbi desingn-t. De annyira nem érdekel. Ha nagyon érdekelne, nem oneui lenne a telefonon, hanem pl. Nova launcher vagy valami hasonló.
És megint jön a keserű megjegyzésem: a P30-on az emuival nem voltak ilyen gondok[ Szerkesztve ]
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, a gyári kamera appban merre található az a funkció, hogy a selfie kamera fotózáskor, videó felvételkor tükrözze a képet? Nem találom sehol, így meg olyan, mintha pl.jobbkormányos autóban ülnék az autóban felvett videón😃
-
Essien
aktív tag
Ezek a problémák kb annyi embert érintenek amennyien itt irogatnak róla. Az ismerőseim 95% azt sem értené mit írtál le és boldogan használják a telefonjukat. Ezzel nem védeni akarom a samsungot mert igazad van de hidd el az emberek 95% csak használja a telefont és kész . Engem sem nagyon izgatnak, betűtípust meg soha nem állítottam, beég a kijelző ? Gariban cserélik...
-
dnelb
veterán
Samsung tényleg elmehet a faszba. Behoznak egy új default betűtípust, de ha atrakod másra akkor bukod a felkover, dőlt stb texteket az appokban. Viszont hiába állítod be a gyárit, attól a system appokon kívül minden robotoba marad ennyit nem teszteltek le, és akkor csodálkozunk hogy a pixel shift nem megy?... 9 béta, minek. 1 kezes kezelés off, akksi stat fos, system font nem megy, pixel shift nem megy... Ennyire egy hulladék, összecsapott, átgondolatlan updatet soha nem adtak ki, komolyan szégyen. Újdonság jóformán 0, de legalább elbasztak kb a fő dolgokat, komoly.
-
PedroPascal
őstag
válasz zolikaDB #8266 üzenetére
Talán kevésbé, de minden tokkal gyűjti a port, az iPhone is ilyen. Mivel szinte minden tokban van műanyag ezért statikusan feltöltődik és vonzza a port és ahol rés van ott amúgy is utat talál a por. Pitaka tok az, ami le leg kevésbé gyűjti, amivel én találkoztam. Gondolom mivel nem műanyag, hanem kevrál, aramid.
-
zolikaDB
veterán
Lusta vagyok, te meg alapos!
KöszönömSrácok!
UAG tok-ban mennyire porosodik a kamera környéke nektek?
Egy Spigen Liquid Air-ben van a (sima) S23-asom, leveszem a tokot, és körtepumpával meg kameratisztító ecsettel pátyolgatom, mert mint a mágnes, úgy szedi a port (és keveset is van zsebben most a telefon).
Holott egy jó kényelmes kis tok ez, de lehet UAG-ra váltok (meló miatt is).[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz zolikaDB #8259 üzenetére
Ennyi ido alatt igazan rakereshettel volna, harmadik Google talalat "how to test pixel shifting s23" .
-
S@c@
őstag
válasz PedroPascal #8258 üzenetére
Nalam is langyos, picit meleg 4k60 2 min rogziteskor. Viszont nem vesz szerintem.
Itt meg is lehet nezni:
[ Szerkesztve ]
-
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
A feleségem S23 telefonja pár perc fotózás, videozás után rettentő meleg, a kamera melletti területen. Mennyire normális ez? Az S23 Ultrám sose melegszik és tudtommal szinte ugyanaz a HW van a két telefonban. Ennyivel gyengébb a hűtés vagy kifogtunk egy defektes példányt?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
A.K.
tag
a messages-ben is lehet ugyanezt: alkalmazas megnyit, jobbra fent a fiokodra kattintasz, messages settings, notifications, notification categories, incoming messages. Utobbinal a szovegre kell kattintani es nem a jobbra tole levo kapcsolora (torne le a keze annak aki ezt igy talalta ki). A messages szvsz annyibol jobb, hogy egyreszt mindent lement a felhobe masreszt meg parositas utan asztali geprol is hasznalhatod, bongeszon keresztul (https://messages.google.com). Nem kell a telefonon potyogni. Persze lehet ezeket az Uzenetek is tudja valami sajat felho tarhellyel de en jobb szeretem, hogy minden egy szolgaltatonal van.
-
Pano
addikt
válasz fehercica #8249 üzenetére
iPhone-ról jövök és könnyen eldöntheted ezt a kérdést:
- Van egyéb Apple eszközöd? Macbook, iMac, Apple TV stb. Ha a válasz nem = s23.
- Van olyan iOS-es előny, ami droidon hiányozna, mert nincs?Persze azt csinálsz amit akarsz, de ez a "majd ha...később veszek" megközelítés szinte mindig rossz.
Ha neked az i14 megadja azt, amire használsz egy telefont és nincs hiányérzeted, akkor maradj annál.(amúgy már annyira nincs az mint régen, hogy olyan nagy mértékben tartanák az árukat használtan a iphone-ok. Ha rendesen ki akarsz használni egy telefont és nem évente cserélni. Mire elöregszik az is alig fog érni valamit).
[ Szerkesztve ]
"Győzhetetlen lehetsz, ha nem bocsátkozol olyan küzdelmekbe, amelyekben a győzelem nem tőled függ."
-
fehercica
csendes tag
-
Zοltta
senior tag
válasz PedroPascal #8245 üzenetére
Vezeték nélkül mennyi a max amivel lehet tölteni ezt a telefont , mondjuk ezt pontosan nem is tudom
Mi volt amit előtte probáltál ?
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok tudnátok ajánlani vezeték nélüli töltöt ?
S23+ a példány és lesz majd később egy Buds 2 Pro is igy ezt kettőt tölteném vele Úgymond a legjobb kellene ami, csak kapható a piacon gyors töltés képes legyen .Árban kb 20k
köszi.Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
gulyasa
őstag
válasz fadam91 #8239 üzenetére
A gyári nem tudja.
Én ezt használom:
Időjárás és RadarSamsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
fadam91
kezdő
Sziasztok!
Van ez a default időjárás widget ami nekem tökéletesen megfelelne kinézetre, meg tetszik, hogy minimalisztikus.
Az az egy viszont zavar,hogy ha az órára kattintok nem az óra jön be hanem az időjárás .
Tudtok módot arra ,hogy az órára kattintva az óra jöjjön be vagy ha ez nem lehetséges akkor nagyon hasonló minimalisztikus widgetet ajánlani ahol az órára kattintva óra, az időjárásra kattintva az időjárás jön be ?[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz fehercica #8236 üzenetére
Ha tényleg utánaolvastál volna, valójában mi az a "banángate" (vagy más néven "banana blur" effekt), akkor tudnád, hogy júniusban jött ki rá javítás, de sajnos szoftveresen teljesen nem javítható, mert hardveres dologról van szó (szenzor, optika, széles rekesznyílás - a Samsung szerint nem hiba, hanem "jellegzetesség"...)
Habár sokan vagyunk, akik nem úgy használják a telefont (pl. fényképezésre), hogy zavarná, vagy hibaként élnék meg. Viszont a "vájt szeműek" továbbra is látják a a képeken - pontosabban van pár fénykép készítési helyzet, közeli témáknál, amikor elkerülhetetlen.
De ismétlem - és most téged is idézlek - a kulcsmondat, hogy "...most ahogy pár ember válaszolt korábban..."
A nagy többséget nem zavarja.Beégésről nem tudok nyilatkozni. Én csak július óta birtoklom az S23+-omat, az AOD sem állandóan aktív nálam.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
fehercica
csendes tag
Sziasztok,Kellemes Ünnepeket minden kedves fórumozónak!
Korábban írtam,hogy terveztem venni egy S23-at,mert jó telefon,és jó véleménnyel vannak róla az emberek,de most ahogy pár ember válaszolt korábban fejjebb a hozzászólásomra,meg írtátok fent,hogy van ez a "Banángate" botrány,azóta megijedtem egy kicsit,és ezért vettem Karácsonyra egy iPhone 14-et,13-at azért nem mert abban 4 GB RAM van. Az iPhone 15-öt azért nem akartam venni,mert arra is panaszkodnak,mint pl erős melegedés,tervezési hibákból fakadóan törékeny hátlap, rossz hőelvezetés, gyakori beégés a kijelzőn, és az ujjlenyomatok után megmaradó elszineződő keret. Visszatérve az S23-ra sikerült azóta megoldani a banángate-et S23-on és a S23 Pluson? Vagy még fennáll a probléma? A beégéssel mi a helyzet az S23-okkal? Köszönöm a válaszaitokat!
[ Szerkesztve ]
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Ha már samsung böngésző. Eddig jó volt most ezt kapom, A(z) www..com DNS-címe nem található. A probléma diagnosztizálása folyamatban van.. Be sem töltődik a böngésző, milyen hiba lehet ez? -
Pano
addikt
-
Addel
senior tag
válasz Rigormortiis #8225 üzenetére
+1
Eddig én is chrome-ot használtam minden telfonomon, de mióta megvan az s23, átszoktam a samsung böngészőre. -
nobodyy
csendes tag
Tudnátok segíteni 2 dologban:
1. Chrome-ot használok és szeretném ha böngészés közben az alsó és felső sávok eltűnnének amikor elkezdek görgetni. Egy régi Xiaomi ilyet tudott (Android one rendszerrel), kvázi teljes képernyő mód. Ezt hol bekapcsolni?
2. Nyaggat a OneUI 6-os verzióval hogy telepitsem de ahogy olvasom még van mit javítani rajta és nem akarom telepíteni. Majd később. Ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
-
qltsar
veterán
válasz zolikaDB #8211 üzenetére
Egyreszt felesleges szazalekos kijelzes eseten, hogy helyet foglaljon, masreszt ez az elso lathato kovetkezmenye a 6.0 ota letezo pixel-shifting hiba miatt bekovetkezett kijelzo beegeseknek.
[ Szerkesztve ]
-
csubííí
senior tag
válasz alcapone386 #8212 üzenetére
Így van
-
G@ben
addikt
Azt be lehet állítani, hogy az sms hangja eltérjen a többi értesítési hangtól? Zavaró, hogy nem tudom, üzenet jött vagy csak a telefon szól valami miatt.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
kelly416
veterán
válasz ahnaelei #8206 üzenetére
Nekem fél év alatt mikrokarc sincs a kijelzőn, miközben fólia 2 napot volt fent talán. Sajna repült is a teló csempére strandon, az alu ház bánta, a kijelző nem, miközben pofára esett a teló.
Ezzel nem azt mondom, hogy követendő a példam, de a Samu annyira jó kijelzővedelmet alkot, hogy nem feltetlen kell fólia a kijelzőre mar a dobozbol valo kivétel előtt, csak egy kis óvatos banásmód ajánlott.
Jellemzően irodaban vagyok, de baleseteknél helyszínelek, flex van a kezemben hetente (télen havonta) több alkalommal és nem félek használni, a zsebemben mindig van valami zsebszösz, a kezem kb. sosem tiszta mert az irodai sem nyakkendős környezet... Jók ezek a kijelzők. -
ahnaelei
tag
Sziasztok! Lehet buta kérdés: gyárilag van a kijelzőjén fólia? Ha van az mit ér? Csak azért, mert Note10 +-ról jövök és azon volt, ami jól tette a dolgát.
-
Pano
addikt
Hali!
Tudtok arra megoldást, hogy a AOD ne kapcsoljon be, ha értesítsem jön ne zavarj módban?
AOD úgy van beállítva, hogy csak akkor kapcsol be, ha értesítésem jön. De jó lenne ha ne zavarjban nem így lenne.
Próbáltam rutint létrehozni, de a feltételek között nincsen ne zavarj mód bekapcsolás/kikapcsolás esetén lehetőség."Győzhetetlen lehetsz, ha nem bocsátkozol olyan küzdelmekbe, amelyekben a győzelem nem tőled függ."
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- SSD kibeszélő
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Tea
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...