- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gaming notebook topik
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Apple notebookok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
FYI Android 14 / OneUI 6.0 elérhető (3 giga):
[ Szerkesztve ]
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
PedroPascal
őstag
Feldobott egy tippet hogy a Samsung Pass helyett használjam a Samsung Wallet-et, minden jelszót kártyát egy helyen kezel ezután...
Telepítettem de elindulás után bezár. Jól emlékszem hogy nálunk nincs engedélyezve?#6598 Neked ott van akkor az iOS
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
fzboxx
senior tag
válasz PedroPascal #6596 üzenetére
Biztos megköveznek, de nekem eddig tetszik OUI6.
Pörgős, fluid, szép... Szerintem -
PedroPascal
őstag
Sokkal pofásabb lett a rendszer és pörgősebb is. Nekem csak pozitív a OneUI 6.0 eddig.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
fcbarca
őstag
az gáz ha kevésnek érzem a 8 gb ramot a kis s23 nal? pár alkalmazás, és már zárogat. nincs valami megoldás rá? (rohadek ram sporolo csamsung)
-
Jadro
veterán
Azért a messenger szarakodása miatt nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Nekem pl. semmi problémám nincs. Megy minden, gyors mint a fene és a messenger is működik. Szerintem a kinézet is egyre jobban összeérik.
Jó kis kütyü ez, igazából semmi panaszom nincs rá. Még kicsi se.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
hodostamas
addikt
Fotozas kozben egyszer csak kamera hibaval kilepett a kamera appbol.
-
Corsa02
őstag
-
őstag
válasz PedroPascal #6578 üzenetére
P30-ról váltottam, köszöni szépen, van gms.
-
qltsar
veterán
Sikerült a persistent értesítéseket teljesen elkaszálniuk, egyik szoftverfrissítéssel OP-nak is sikerült anno, amit később szerencsére "javítottak".
Ez azt jelenti, hogy minden értesítést ami eddig "merevítve" volt a notification bar-on, el lehet tüntetni egy húzással, beleértve a rendszer értesítéseket, pl. töltés információ értesítés, pc csatlakozás értesítés.
Ez akkor a legidegesítőbb, hogyha véletlenül az időjárás alkalmazást sikerül elhúzni, mert akkor eltűnik a status barról a hőmérséklet kijelzés, ami csak újraindítás után jelenik meg .
Átvarrták a notification categorykat is elég rendesen, pár alkalmazásomnál átállítódott, hogy mikor rezeg, vagy mikor van silent notification.
#6581 Szerencsére nálam az ikonméretek maradtak, valószínűleg a HomeUp megörökölt beállításai miatt, de nem merem újrakonfigurálni a Launchert, mert ami még működik az is el fog szállni, ha hozzányúlok - amíg rendbe nem rakják a HomeUp modult pl. 7x6-os elrendezés a draweren. Ami feltűnt a launcherrel kapcsolatban, az az, hogy jobban össze vannak nyomva az ikonok, és egy csomó felesleges hely van alul értelmetlenül az utolsó ikon-sor és a Personal - Work profile kapcsolók között.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
-
Theodorci
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani bevált appot, ami az apple lokátorához hasonló? Almás ismerőseimtől megtetszett, szeretném az androidos családomnál bevezetni. köszi előre is.
-
PedroPascal
őstag
Huawei az elmúlt években valódi élmény lehet GMS nélkül.
Ez tudja amit kell, stabil és hónapról hónapra támogatott. Ha baj van van hol kopogtatni. Aki kalandokra vágyik tolja máshová a bringát.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
őstag
Úgy látom nem lett osztatlan siker ez az upgrade (megjegyzem, 4 év Huawei után nem ehhez vagyok szokva ). És ilyenből lesz még négy? Na, szép kilátások. Én mindenesetre kikapcsolok mindent ami droid14 és oneui6 után szimatol.
-
fcbarca
őstag
messenger nálam is b@szakodik. van rá valami fix megoldás?
-
TomPack
őstag
Nagyobbak lettek az alkalmazás ikonok, vagy csak én emlékszem rosszul?
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
törölt tag
válasz PedroPascal #6562 üzenetére
Pont azért, mert játszottál. Tehát volt mozgás a kijelzőn. De én sokat írok, ezért égett be a kijelző.
-
palee69
senior tag
Akinél vacakol a messenger/csak egy 5let/
egy app törlés-újratelepítés hátha megoldja a problémát. -
alex devil
senior tag
A Messenger lefagyott állapotban van, ha kilövöm a memóriából akkor megint működik.
S23
-
Robi12345
csendes tag
válasz Tiédetis #6530 üzenetére
Napokkal ezelőtt eldöntöttem, hogy veszek egy S23-at, de ahogy utána olvastam, egyre inkább az jött le, hogy az Én esetemben nem érdemes váltani. Abban bíztam hogy valaki tud olyat mondani, ami meggyőz abban, hogy mégis.
De olyat ami lényeges és számomra fontos, olyat senki nem tudott mondani. -
hodostamas
addikt
Kamera élő kép nem lett kicsit szaggatottabb? Mintha simább lett volna. Videó közbe OK.
-
gjoe
addikt
Na én is felraktam az újat, és nálam is van valami gond a messengerrel. Azt írja állandóan leall.
Most kb fél órán keresztül nem értesített bejövő üzenetre. -
-
qltsar
veterán
válasz Atish19 #6555 üzenetére
Fura, mit kellene észrevennem, hogy "vacakol"?
Képküldés megy, üzenetek / értesítések jönnek. Látszólag semmi baja - eddig; kopp-kopp.
#6536 PaksiPeter: Nálam utoljára a Galaxy Nexusom égett be picit a status bar-nál ~12 évvel ezelőtt, szerencsére azóta egy sem. Ellenben a Honor 9-em IPS-LCD kijelzője 2 év alatt 3x besárgult foltokban 4. kijelzővel túlélte a mai napig.
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz PedroPascal #6560 üzenetére
Számomra csak megjelenésben történt változás (desing, betűtípus), ilyen szempontból nekem mindegy, hogy One UI 5 vagy 6.
-
PedroPascal
őstag
válasz Juhaszatti #6561 üzenetére
Nekem soha egy telefonom sem égett be. S7-el sokat játszottam egy játékkal de az sem égett be.
-
PedroPascal
őstag
Rendben. Van valami érdekes ott?
Hétvégén majd jelzem milyen lett.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
fcbarca
őstag
sziasztok. nekem is lefrissült, nálam érezhetően pörgősebbnek érződik az új renccer 😁
-
papi77
addikt
Az akku tevékenységet nem lehet megnézni teljes feltöltéstől!
Az első: NOKIA 1611
-
PedroPascal
őstag
válasz alex devil #6556 üzenetére
Én is észrevettem hogy több szabad hely lett a telefonon az új rendszer.
-
alex devil
senior tag
Lefutott a frissítés nálam is. Kb. 5perc volt. Amit észrevettem, hogy a rendszer 16,69 GB helyet foglal ez eddig 38 (!) GB volt.
Amúgy 256 az össz.
Nekem sima 23 van, azért remélem az akksi jobban bírja majd az új rendszerrel.[ Szerkesztve ]
S23
-
qltsar
veterán
válasz <Adamsky> #6547 üzenetére
Ez egy valid kérdés, talán úgy lehetne a legoptimálisabban megoldani, hogy rejtett menükbe rakni ezeket, mint a Developer Options, és aki "nem ért hozzá", az nem is tudná "elrontani".
Valamint csináltak a gesztus vezérléssel - legalábbis drawer nyitás esetén - folyamatosan nem találom el a megszokott mozdulattal, valamint döcög a telefon feloldásnál, meg a feloldás utáni drawer kinyitásnál, Twitchből, Redditből kilépésnél, meg ki tudja, még mit nem vettem észre.
A status baron az értesítések, nekem nagyon furának tűnnek, mintha fordítva / fordított sorrendben működne az egész, mint 5.1 alatt, nem tetszik .
#6549: nálam nincs ilyen - szerencsére, ugyanúgy működik ahogy az előző verzión.
-
S@c@
őstag
válasz PedroPascal #6535 üzenetére
Majd az üzemidőről is kérünk infókat pár nap után, köszi
-
Corsa02
őstag
válasz #64638144 #6543 üzenetére
Samsung előtt Xiaomi-m volt 4 évig az sem égett be. Pedig a billentyűzet nagyon sokat van használva, igaz a navi már nem a kijelzőn megy az utóbbi években, hanem AA-val az autón. (bár megjegyzem az autómban is Amoled van )
Csupán arra utaltam, hogy a kijelentés, hogy az Amoled hamar beég, az egy kicsit erős kijelentés szerintem.(de ahogy látom a többiek is megerősítik, hogy azért nem olyan gyakori ez)[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There --->
-
David3
őstag
válasz PedroPascal #6535 üzenetére
"Az összes módosítás" részt egyébként ajánlom átolvasgatni, szépen össze van szedve, hogy mik változtak, mik az újítások.
-
PedroPascal
őstag
Pörgősebbnek érzem a telefont A14-el.
-
migabi24
nagyúr
-
qltsar
veterán
Goodlock - LockStar es HomeUp nem mukodnek One UI 6 alatt .
Remenykedtem, hogy a veglegesre megcsinaljak, es csak beta-n nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
válasz MikeWazowski #6532 üzenetére
Már itt van OTA-n is, manuálisan rákeresve.
-
palee69
senior tag
válasz MikeWazowski #6532 üzenetére
Nálam jelezte,már jön is lefele.
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #6531 üzenetére
Ota nem jelzi, de a smart switch egyből jelezte a frissítést.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #6529 üzenetére
Kint van mindenkinek a stabil, eux régió.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Tiédetis
senior tag
válasz Robi12345 #6527 üzenetére
Igazából nekem az jött le az írásaidból, hogy eldöntötted Te már akkor, amikor idejöttél, hogy nem akarsz másikat. Valójában egy kis megerősítést akartál, hogy miért NE!
Jelenleg sajnos igaz, hogy samsung vagy iphone. 4 xiaomi után váltottam, ide 10T Pro-ról. Egy dologban léptem előre tuti: kijelző.
Neked minden is jó P30-ban, minek váltani?Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
MikeWazowski
veterán
Kint a stabil a14, eddig a német beta teszteloknek érhető el.
-
PedroPascal
őstag
Ez is egy ok leget a közeljövőben a váltásra. Elmúlt idők legnagyobb mobil fejlesztése közé tartozik.
-
Robi12345
csendes tag
válasz migabi24 #6525 üzenetére
Igen, pedig abszolút nem gondoltam volna.
Eltelt 4 év és ebben az árfekvésben nem találok olyat amit ne tudna pótolni a P30.
Nyílván nem azon a szinten, de tudja.
Az akkumulátorom 4 év után is napi sok telefonnal és több applikációit is használva bírja a 1-1,5 napot.Elengedem ezt a sztorit.
-
PedroPascal
őstag
válasz migabi24 #6525 üzenetére
Amiben eddig gyenge, hibás volt a Galaxy S azt most javították a Snapdragon 8 gen 2 procival. HTC után Samsungra váltottam. Az elején nem tetszett de azóta sokat javult a Samsung rendszere. Szerintem jelenleg a Galaxy S android fronton etalon. Aki ebben kételkedik annak ott az iPhone. Nekem ez a véleményem.
-
PedroPascal
őstag
válasz Robi12345 #6522 üzenetére
Esetleg az új Sony de drágább mint az iPhone és eléggé különc.
-
PedroPascal
őstag
Kis jövő kép.
-
PedroPascal
őstag
válasz Robi12345 #6517 üzenetére
S23 256GB most is megvehető 300k körül vagy alatt Samsung-tól 3 év gyári garral. Vagy magadnak szerzed be a kuponokat vagy az aprón neppertől megveszed. iPhone-nál nincsen ilyen lehetőség, hogy faragj a listaáron ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Robi12345
csendes tag
PedroPascal: Igen, ha nem az lenne a helyzet a Huawei telefonokkal ami, akkor nem is gondolkoztam volna másban.
qltsar: Ha sokat romlik még a forint akkor nem biztos, hogy jól járok, de bízzunk a legjobbakban. -
törölt tag
Milyen furcsa, hogy mindenki 4 év után vált. Szerintem a gyártó gondoadkodik róla, hogy váltsunk. Nekem is elég volt a régi. Költöttem is rá, új akku, új mikrofon. Sebességgel elégedett voltam, szolgáltatásban több is volt mint ez amit vettem helyette (S23 plus). És micsoda véletlen, 4 hónap után megint tönkrement az új mikrofon és szoftveres bugok jöttek elő ez addig hibátlan telefonban.
-
PedroPascal
őstag
válasz Robi12345 #6512 üzenetére
Mivel az embargók miatt a Huawei-t kinyírták Kínán kívül így érthető a váltás. Tartós időtálló, mindent is tudó biztonságos telefon jelenleg kettő maradt ahogy korábban írtam. Mindenki maga döntse el neki melyik tetszik. 4-5 évnél hosszabb időre úgysem lehet előre tervezni.
-
Robi12345
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat.
Egyelőre kivárásra helyezkedem, aztán ki tudja. -
Robi12345
csendes tag
válasz PedroPascal #6509 üzenetére
Igazad van, valószínűleg, mint a régebbi telefonjaim esetén a "csodavárás" és fejlődés volt a mozgató egy váltásnál. De mostmár ez lehet lecsenget és amik nagy dolgok processzor stb. engem már nem hoznak lázba, nem lesz attól gyorsabb a kézmozdulatom.
-
PedroPascal
őstag
válasz Robi12345 #6510 üzenetére
Mivel 99% hogy újra Exynos procit kap az S24 itt Európában, tudjon is bármivel többet jobban én biztos nem választanám. Az elmúlt évek negatív tapasztalta miatt.
-
PedroPascal
őstag
válasz Robi12345 #6507 üzenetére
S23 és iPhone (ami nem plus vagy max) az átlag emberek telefonja méretben. Döntsd el neked melyik felelne meg. Csodákra nem várj évekóta minden zászlóshajós mindent is tud. Aktuális terndekhez csiszolgatják évről évre. Nekem az iPhone-ban az nem teszik hogy akkora a kamera sziget mint egy gyufás doboz. Biztonság miatt sem gondolkodnék más márkákban.
[ Szerkesztve ]
-
Robi12345
csendes tag
válasz PedroPascal #6503 üzenetére
Értem és köszönöm.
-
Robi12345
csendes tag
Fontos mind, de külön külön nem tudnám kiemelni egyiket sem.
Szebb a kijelző és valóban gyorsabb az S23, nekem a testre szabhatóság ennél is elég (P30).
Nem jön be, hogy egy szép makrót nem lehet vele készíteni, csak ilyen olyan trükközéssel, amíg a P30-nál odatartom és kész.
Fura dolog az, hogy engedjek az egyikből, cserébe másik jobb lesz.
Biztosan naív vagyok de nem úgy lenne észszerű, hogy mindenben jobb az S23, mint egy régi telefon ? -
PedroPascal
őstag
válasz Robi12345 #6502 üzenetére
Továbbra is az a véleményem hogy neked radikális változás kell. Ezért mondtam amit mondtam.
-
Robi12345
csendes tag
válasz PedroPascal #6499 üzenetére
Igen, mert Én is valahogy úgy vagyok vele, mit gondolom sokan mások, hogy 4 éves a telefonom, már kellene venni egy újat.
De nyilván nem akarok rá vagyonokat költeni, pl. S23 ultra (Ami mondjuk méretileg nem jön be.), az S23-at reálisnak tartottam árban, méretben, megbízható márka, több évnyi frissítés... stb.
Közben meg azt látom, hogy eltelt 4 év és nagyjából azt árulják, ami már 4 éve is megvolt más gyártónál. -
qltsar
veterán
válasz Robi12345 #6496 üzenetére
Akksi, kijelzo, rendszersebesseg, szoftveres funkciok miatt.
One UI letisztultabb es jobban konfiguralhato, mint EMUI, foleg GoodLock modulokkal.
Ha ezek nem fontosak, vagy a fotos kepessegek jobban szamitanak, akkor nem valoszinu, hogy a sima, vagy a + verziora megeri valtanod P30-rol.
[ Szerkesztve ]