-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz Atish19 #13496 üzenetére
Akkura van garancia amúgy?
2023. februárban vásárolt S23-am már nem bír annyit mint az elején.
Ezzel elküldhetem szervizbe, kicserélik nekem garanciában?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
elfelejtette
veterán
válasz Atish19 #13437 üzenetére
"mert a 45w töltésnek 0-100% között 2 perc előnye van kb ami csak nüansznyi."
Nagyjából annyi."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Rigormortiis
veterán
válasz Atish19 #13435 üzenetére
A Gan5ös Baseussal az a baj, hogy ha több kábel lóg rajta, akkor már nem tolja ki magából a 45w-ot, nyilván ez azoknál a telefonoknál érdekes, amik tudják a szupergyors töltés 2.0-t. Tehát nem akkor, ha több eszközt töltök, hanem csak ha több kábel van bedugva.
25wos eszköz esetén persze nem szempont.
A Baseus kábeleket viszont szeretem.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
StarKiller89
senior tag
-
kelly416
veterán
válasz Atish19 #11175 üzenetére
Google-play frissítés? De a témához tartozik. Sőt, minden droidos teló témájához ami még frissül. Pont ezért nincs igazából itt keresnivalója, mert csak töltjük a topikot olyan infóval, amit egyébként is kiír a telefonod majd, tehát keresgélni sem kell.
De mint az imént is írtam, tőlem elfér.
Avayasoft megértette amire céloztam. Majd jövök én is beírni, hogy frissült az office meg a golf meg az iwiw.
-
PedroPascal
őstag
válasz Atish19 #9906 üzenetére
Szinte biztos vagyok benne hogy csak a két sokak által emlegetett márkákat próbáltad és nem az Anker-t. Személyesen próbáltam már párat belőlük és mindegyik nagyon passzos mikor csatlakoztatom. Érzetre is olyan mintha kikoptatná a telefonban a csatlakozót. S20-nál próbálkoztam több ilyen csodával és a végeredmény az lett hogy a gyári bontatlan kábel ezek után kiesést a telefon csatlakozóból. Remek termékek mondhatom. Sokan itt a középszerű és az alatti termékeket reklámozzák, hogy milyen remek blabla. Akinek ez megfelel szíve joga de félrevezető azoknak akik csak erre hagyatkoznak. Sok kínai szemetet úgy is tömegével fogják ezután is vásárolni és az áruk miatt ami meg sokszor túlárazott a rendes termékek ára az egekben van. Ahogy telnek az évek sajnos ez már trend lett csakis a felsőpolcos termékek tudják azt amit tudnia kellene egy normális alap terméknek. Mivel ezt sokan nem engedhetik meg maguknak így kínai áradat szépen lassan eláraszt minket és elhiszik hogy ez rendben van.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
samu74
addikt
válasz Atish19 #9903 üzenetére
+1.Baseus és Ugreen kábel is van itthon,évek óta jól működnek. De tény ,hogy nálam nem eredeti töltővel a szupergyorstöltés(csak ennél) fura dolgokat csinált.Pl. az érzékelés kicsit furán működött, mintha zavarta volna a töltő frekvencia a képernyőérzékelést. S23+ telefonomnál már eredeti 45 wattos töltővel nem produkál ilyet.Apróság,de valahol a 2-3x-os ár oka előjön.
-----------
-
PedroPascal
őstag
válasz Atish19 #9903 üzenetére
Használj Anker kábelt és a másik kettő márkát. Utána megérted miért állítom ezt.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
PedroPascal
őstag
válasz Atish19 #9901 üzenetére
Az hogy hol mit mennyiért adnak nagyon változó erről kár témázni. Az after market közül Az Anker ami hozza a gyári minőséget és még jobb is talán a másik kettő márkával a személyes tapasztalatom az hogy sokkal gyengébb (kínai). Ezért biztosan megköveznek de akkor is ez a véleményem.
-
PedroPascal
őstag
-
senior tag
-
PedroPascal
őstag
válasz Atish19 #7359 üzenetére
Most hallom ezt először és a pixel shift kifejezést is.
-
qltsar
veterán
válasz Atish19 #6555 üzenetére
Fura, mit kellene észrevennem, hogy "vacakol"?
Képküldés megy, üzenetek / értesítések jönnek. Látszólag semmi baja - eddig; kopp-kopp.
#6536 PaksiPeter: Nálam utoljára a Galaxy Nexusom égett be picit a status bar-nál ~12 évvel ezelőtt, szerencsére azóta egy sem. Ellenben a Honor 9-em IPS-LCD kijelzője 2 év alatt 3x besárgult foltokban 4. kijelzővel túlélte a mai napig.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Atish19 #6022 üzenetére
Érdekes, én nem tiltottam sehol semmit (esetleg évekkel ezelőtt, amit szinkronizált és google fiókba belépéskor lekopizhatta), de egyetlen időjárás értesítést sem kaptam kézhezvételétől számítva.
Megnéztem ott, ahol írtad, engedélyezve van a helynek megfelelő időjárásjelzés, viszont ahonnan PedroPascal berakott képet, ott nálam nincs Assistant szekció, illetve az Egyéb szekcióban is csak 3 lehetőség van, ebből egyik sem az időjárás.Más:
Korábbi ajánlásra vettem protectionfilms24.com-ról brotec üvegfóliát [link]
Whitestone EZ helyére ezt raktam fel. Ég és föld a különbség. Ezzel a fóliával csak odaérintem az ujjam (0.2...0.3 sec is elegendő) és már fel is van oldva a teló. Pénteken raktam fel, egyszer sem sikerült rosszul érintenem, ráadásul mindegy, hogy száraz, nedves, kipuhult, poros az ujjam elsőre old a teló. Nem kellett nyálaznom az ujjam. A whitestone-al nagyon sokszor csak így sikerült a feloldás.
7nap alatt érkezett meg és kbaszott vékony. A whitestone felhelyező keretével kompatibilis, azzal precízen lehet pozícionálni a felrakáskor.read-only mode on the forum
-
-
Garsza
veterán
válasz Atish19 #5841 üzenetére
Mind1 mindenről van mentésem igazából, képeket szinkronizálja a picasa, SMS, hívásnaplót lementettem. Más nem nagyon van. ami kell. Csak nemakartam a belakással bíbelődni. Még egyszer megpróbálom a mintát ha nem akkor nyomok egy hardreszetet recoweriből. De az az érdekes hogy határozottan emlékszem a mintára, még az sem lehet hogy félre ment egy csík mert kétszer kell megadni egymás után.
-
Garsza
veterán
válasz Atish19 #5839 üzenetére
Na ez bevolt kapcsolva. Csak véletlenül ránymtam de nemis a kapcsolóra hanem a szövegre kikapcsolta. Na mostmár csak a minta megadásával engedi visszakapcsolni. Most 1 óránál tart a számláló. Ha újraindítom akkor is 1 óra lesz?
Egyébként igazad van visszaállította volna. Most lettem ideges.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Atish19 #5617 üzenetére
Olyan nincs, hogy az egyik szolgáltatónál kevesebbet, a másiknál meg többet eszik az esim... a modul minden készülékben ugyan az, csak a sim kártya profil más amit rátöltenek.
Az már helytállóbb lehet, hogy aki esimet használ a fizikai helyett,annak jobb lehet az üzemideje.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
jeni
félisten
válasz Atish19 #5614 üzenetére
köszi
arra voltam kíváncsi,hogy fotózásban lenne-e előre lépés?
az LCD nagyobb egyes esetekben előny lehet.
így az aksi hiába nagyobb a nagyobb kijelző és fogyasztása miatt Plus szinten van
hardveresen nézve a kamerát leszámítva azonos.
a nagyobb zoom esetén a bemozdulás is nagyobb lehet.[ Szerkesztve ]
-
-
Corsa02
őstag
válasz Atish19 #4863 üzenetére
Szerintem is, a Xiaomi frissítése közel sincs ehhez, én teljesen elégedett vagy a Samsung frissítési gyakoriságával, arról nem is beszélve, hogy elötte Xiaomi-n sokszor volt, hogy elronották, azt 3 hónapot vártunk mire jött javítás....
Céges Iphone-om se frissül gyakrabban...The Truth Is Out There --->
-
knox83
senior tag
válasz Atish19 #4654 üzenetére
Szerintem sem. Mivel úgy tűnik ez egy sajátossága a nagy lencsének. Más gyártónál is jelen van.
Gsmarena:
While testing the camera capabilities of the S23 or S23+, you may have noticed that the area around the subject looks a bit blurred when taking a close-up shot. This is because the rear wide-angle camera on the S23 and S23+ has a bright aperture, which helps when taking photos in the dark. However, this also means that more noticeable selective focus can make the background of your photos look a bit blurry.Viszont ha ez normális, nem értem mi az amit a samsung elismert illetve mit kellett ezen javítani...
https://www.google.hu/amp/s/24.hu/tech/2023/06/26/samsung-galaxy-s23-szeria-javitas-foto-banana-blur-problema/amp/?espv=1
-
migabi24
nagyúr
válasz Atish19 #4462 üzenetére
Nálam bizonyított a pitaka, hogy nem csak szép, az S10e-n 4 évig használtam és még most is szinte új állapban van, de ami fontosabb, hogy a 4 év alatt kb 5x ejtettem el betonra, csempére 130cm magasságbol, de 1x még biciklizés közbe is kifordult a zsebemböl az aszfaltra, na azt nem gondoltam volna, hogy kivédi de ott is megvédte a tok, engem is meglepett, szóval véd az ha kell nem csak szép.
-
Zοltta
senior tag
válasz Atish19 #4446 üzenetére
Csak nekem fura ,hogy az első képen a lencsén van a tok a másikon már jóval messzebb ?
Ez az a tok amit hirdetsz?
Meg ha jól látom a felső és alsó sarka kitüremkedik és az tartja el az asztal apjától a kijelzőt?Magsafe azt jelenti, hogy vezeték nélküli is lehet tölteni a tokkal együtt ?
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
-
qltsar
veterán
válasz Atish19 #4049 üzenetére
Akinek nincs havonta 450 Ft-ja azért, hogy reklámmentes Youtube-ot használjon, extrákkal, valamint mellé egy Youtube Musiccal, de mellé egy S23-mat használ ott valami nem stimmel.
Szerintem nem "sajnos" a reklámblokkolók tiltása, semmi sincs ingyen, vagy előfizetsz vagy reklámok. De ilyen vicc összeg mellett trükközni, sosem fogom megérteni.
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz Atish19 #3983 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted! Bár az lenne a hiba: kikapcsolt állapotban is, ahányszor a mobil érzékeli, hogy rácsatlakozott a kocsira, azonnal elindítja a lejátszást.
Nem mondom, hogy nem lehet vele együtt élni, de elég idegesítő, hogy minden alkalommal kézzel kell megállítanom a lejátszást.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz Atish19 #3925 üzenetére
"Aramid Fibre változatot rendeltem és nem tudom milyen anyagból van a hátlap..."
Benne van a nevében, hogy milyen anyagból van: nagyrészt aramid szálakból van a szövetszerű rész. Sok mindent gyártanak belőle, többek között a golyóálló mellényeket is - "kevlar" néven talán ismertebb.
A tok többi része polikarbonát.[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
-
Exelsior24
aktív tag
válasz Atish19 #3332 üzenetére
Ó hála isten, hogy ezt így tervezték meg.
Köszönöm szépen a gyors választ és a linket, most megnyugodtam, amúgy éppen csak egy kicsit lehetett beledugni a SIM tűt, mert utána egyből meg is szorult, és akkor egyből észre is vettem, hogy bizony nagyot hibáztam.
Csak eléggé megijedtem, hogy nem-e beledugtam valami alkatrészre, és azt meg átlyukasztottam vele vagy netán megsértettem.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
-
őstag
válasz Atish19 #3168 üzenetére
Főképp nepperkedők szerzik be a kuponokat maguknak és a legjobb, hogy tartalékolnak későbbre. Nemrég beszéltem privátba egy taggal (csere okán), végül nem tudtam olyat adni neki ami kell így nyilván nem nyertem. A kuponját elcserélte volna 2 db-ra tartalék gyanánt! Nyilván meg is néztem az adatlapját, hát nem vadonatúj bontatlan S23-akat hirdet? Én pedig szopok, mert saját részre nem tudok kérni/cserélni 1 db olyat amit szeretnék. A neppereknek meg van... Nem mondok véleményt, csak ötlet/tanács, hogy a kupon szerzés a majdnemhogy esélytelen! Persze vannak olyanok akiknek sikerül, és vannak rendes fórumtársak is! Igaz Atissh19?
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
Mike81
senior tag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Atish19 #3165 üzenetére
Na, ez már valami! Köszi!
SQA-t gondlom akár úgy is össze lehet hozni, hogy csak fényképen láttam az adott terméket
MAR → (nekem) elég esélytelennek tűnik ...
UUY: ha jól értem, akkor ha kellően idegesítő és/vagy levakarhatatlan az illető, akkor ezzel szabadulnak tőle az ügyfélszolgálatosak
SAH: kb. mint a MAR ... legalábbis számomra.
... és ezek milyen százalékot szednek le az árból, vagy, hogy van ez? -