- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
"Google féle képernyő tükrözés bekapcsolása"
Ez a rejtett menü már nem is csalható elő SmartView frissítést követően?
read-only mode on the forum
-
AliasB
senior tag
Üdv!
Ismét hozok egy kis újdonságot aki még nem ismerné ezt a rejtett funkciót
A wifi beállításainál van egy úgynevezett intelligens wi-fi ha a verziószámára többször rányomtok akkor alatta előjön egy plusz menü ahol további érdekességeket tudhatunk meg csatoltam pár képeket róla igen a képeken az új digis wi-fi 6ra csatlakoztam fel mert kaptam új huawei ont eszközt aminek ilyen 2.2 Gb/s sebességet jósol
Járj nyitott szemmel.
-
gippazoid
senior tag
válasz jack982 #6382 üzenetére
Az sestore.hu tulajdonú Experience Store. Akkor náluk nincs szerviz. Debrecenben pl. ses.hu az Experience Store üzemeltetője és van szerviz. Helyben cserélnek akár főpanelt is. 2 nap alatt megjön az alkatrész. Galaxy Watch javítás viszont csak TMX-nél, esetleg Oktogon szerviznél.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
Tecchalott
újonc
-
gippazoid
senior tag
válasz Exelsior24 #6378 üzenetére
Egyik városban a ses.hu a másikban a sestore.hu van jelen üzlettel és szervizzel. Budapesten gondolom egyik plazaban az egyik, másikban a másik. Tizenéve meglévő, hivatalos partnerek.
Kuponos akciók is előfordulnak náluk, de inkább olyan kedvezményeik vannak, amelyeket személyes vásárlással lehet igénybe venni.
Így vettem a Watch4 Classic órámat.A legnagyobb, összevonható, kuponos kedvezmények viszont a Samsung.com -on, a saját webshopban érhetőek el.
Innen van a telefonom, amelyet szervizbe viszont a ses.hu által üzemeltetett Experience Store-ba tudok bevinni a lakóhelyemen, ha szervizre van szükség, ahogy eddig is oda vittem a MediaMarkt-ban és a Telekomnál vásárolt készülékeimet is.
Gippazoid Novelties Inc.
-
autotaxmo
őstag
Sziasztok, nincs olyan funkcio az S23-nal hogy minden este 11-kor kikapcsolja a telefont es reggel 6-kor meg vissza? Airplane es egyeb rutinok nem megoldasok, mindenkeppen kikapcsolt allapotban szeretnem anelkul hogy nekem kelljen manualisan kikapcsolnom
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Én eddig csak a samsung.com-ról rendeltem, de a neten feldobta nekem, hogy létezik ses.hu és sestore.hu magyarországi samsung üzlet hálózatok, fizikai boltjaik is vannak, illetve webshop-ja is van mindkettejüknek.
Az lenne a kérdésem, hogy ezek is hivatalos samsung viszonteladók? Illetve ha igen, a kettő közül, van-e amelyik megbízhatóbb, jobb vele a tapasztalat, vagy mindkettő normális, megbízható bolthálózat?[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Jelezném ebben a topikban is - hátha mást is érint: a legutolsó (nálam 13án települt) S23 szoftver frissítést követően (S911BXXS3AWIF) TruePhone híváslistájában is megfelelően jelenik meg melyik SIM-re/-ről történt a hívás (SIM1-nél 1-es, SIM2-nél 2-es szám van most már megjelenítve).
TP nem lett mostanában babrálva, tehát a legutolsó teló szoft. frissítésnek tudom be a változást.Előzmény: S23 telónál a TP híváslistájában SIM1 esetén ? jelent meg, míg SIM2 esetén 1-es szám.
read-only mode on the forum
-
G@ben
addikt
válasz PedroPascal #6375 üzenetére
Az már túl hosszú.
Valószínű Samsung lesz, az csak jó. Majd helyi boltban rákérdezek, mik vannak.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
-
autotaxmo
őstag
válasz st3v3np3t3r #6355 üzenetére
Gomdolom akkor még garancia idon belul tortent az oraddal a problema, en 2021 szeptembereben vettem a telekomtol a gw4-et 120 ezerert (en hulye anno ) de gomdolom ha most lenne egy ilyen malorom az oraval, cseszhetnem a garit?!?
-
qltsar
veterán
Van egy kabelem ami visszamaradt anno az elso generacios DEx-bol, USB-A-USB-C, S9+hoz is ugyanez a fajta jart elvileg.
Megneztem most a Baseus GAn5 toltommel,, USB-A-n, megy vele a fast charging, de sajnos nincs muszerem lemerni, hogy pontosan mekkora sebesseget enged at. Adat biztosan megy vele.
Kinezetre ugyanez, remelhetoleg nincs belole tobbfajta: link
Itt 5A / 20V-ot irnak, ez alapjan kellene mennie vele meg az SFC 2.0-nak is, de a Baseusommal nem jon at, csak a sima fast charging USB-A-n.
-
gulyasa
őstag
Ami biztos, hogy a Huawei eredeti lila csatlakozós (pl. a P20 szériához adott 22.5W-os adapteréhez való) gyorstöltő kábelével nem megy a gyorstöltés S23+-on. Tehát ilyennel ne próbálkozz.
Nem részletezted, milyen "helyi boltban" akarnád megvásárolni - de ha ajánlanak itt majd megfelelő kábelt, nem biztos, hogy megúszod rendelés nélkül, mert lehet, hogy nem lesz a boltban olyan...
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
G@ben
addikt
Akkor lehet, hogy maga a kábel jó, csak nem kompatibilis. Tudtok olyan USB-A - USB-C kábelt, ami jó minőség, megy vele a gyorstöltés, adatátvitelre is jó és 1-1,2m méter hosszú? Jó, ha elterjedt, nem akarom rendelni, helyi boltban is elérhető legyen.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Addel
senior tag
válasz gulyasa #6367 üzenetére
Nagyon háklis a kábelre ez a nyomorék, múlt héten elmentünk pár napra pecázni, nem találtam a powerbankom kábelét amit szoktam használni, csak bedobtam helyette egy usb-c usb-a kábelt ami először a kezembe akadt otthon, aztán a parton jött a pofára esés, mert nem ment vele a töltés, még szerencse, hogy a haverom kölcsön adta a huawei tefonjának a kábelét és azzal tudtam tölteni.
-
gulyasa
őstag
válasz alex devil #6365 üzenetére
Nálam az S23+ előtt használt P20 Pro saját gyorstöltő ("lila csatlakozós") kábelével jól működött az Android Auto, de telefonváltás után az S23+ nem akart működni ugyanazzal a Huawei kábellel.
Kerítettem egy akármilyen USB2-es USB-A - TypeC kábelt és probléma nélkül működik.Sajnos ez van. Ki kell kísérletezni, melyik telefon és fejegység, melyik kábel kombinációban működik.
És vannak mások, akik a wireless kütyükkeloldottákkerülték meg a kábel problémát, de az sem jár mindig 100%-os eredménnyel.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
G@ben
addikt
válasz alex devil #6365 üzenetére
De ha jó lenne a kábel, akkor valószínűleg a töltés sebességének azért jónak kellene lennie, nem?
-
alex devil
senior tag
-
Ricardo
titán
"ha átállítod pro módra, akkor nem szinezi utólag a képet. Bár az általam berakott képernyőképen látható szövegnek én is bedőltem, mert azt írja, hogy raw képeket nem szinezi. De kipróbáltam, sima jpg formátumban sem szinez a pro mód."
Kipróbálnád ezt a szabadban? Arra vagyok kíváncsi van e HDR pro módban.
-
qltsar
veterán
Esetleg még azt megpróbálhatod, hogy PC-ről bejelentkezel ide: [link] majd "2 lépcsős ellenőrzés" -> "Kód küldése az eszközeire" innét pedig kiveszed az S20FE-t, és benthagyod az SMS-t. Ha Authenticator App is be volt állítva, én azt is kivenném ideiglenesen, amíg leszinkronizálsz mindent cloudból, hogy még véletlenül se kavarjon be.
Elvileg az initialsetupwizard közben is kellene tudnia mutatnia az SMS-ben kapott kódot.
Ha első körben nem enged be, szerintem PC-n lesz olyan lehetőséged, hogy nem férsz hozzá az ellenőrző kódhoz (mert valószínűleg még mindig az S20FE-dre küldené a rendszer, bár elég gáz, hogy nincs olyan opció telefonról, hogy SMS-t küldjön inkább), vagy akár az email-edre a számkombinációt, amivel 2FA után beenged.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #6355 üzenetére
Telekomnal volt lehet a kavaras. En SES-rol es a lentebb emlitett samsung.hu-s valaszrol tudok csak nyilatkozni, mert ok biztosan hivatalos viszonteladok Magyarorszagon, SES-ben javitanak is (legalabbis a Westendesben biztosan), viszont kapacitas fuggvenyeben tovabbkuldhetik Oktogonnak, majd, illetve TMX-nek.
Lehet, hogy Telekom egybol TMX-nek kuldte, es a reszukrol volt a kavar.
Illetve par napja jott vissza javitva a GW4-em. Hozza sem nyultak a jotallasi jegyhez.
-
PedroPascal
őstag
-
Telekomos vásárlású galaxy Watch 4 Classicomnak spontán berepedt az allja, márkaszervizben jótállásban cserélték, a helyi márkaszerviz papíron kérte a számlát és a jótállási jegyet...
Csak a csavar az volt a dologban, hogy én az órát S22+GW4C-s csomagban vettem egybe árazvaHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz PedroPascal #6348 üzenetére
Biztos valami prémium papírta meg prémium tonerrel nyomatták volna
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
G@ben
addikt
Vettem egy új USB-A to USB-C kábelt, amivel tölt a telefon, de az atadátvitel menüje nem jön fel. Másik kábellel egyből feladja. Ilyenkor a kábel rossz vagy inkombatibilitás állhat fenn?
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #6346 üzenetére
SES-ben, vagy szolgaltatonal / szurkeimportos boltnal?
-
PedroPascal
őstag
válasz st3v3np3t3r #6347 üzenetére
Pár éve Telekomhoz szervizbe vissza vittem Samsung telefont. Nem volt nálam papíron a számla, garancia jegy. Mondta az ügyintéző hogy ő is ki tudja nyomtatni 5000-ért. Ez is személyes megtörtént eset.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
-
-
gulyasa
őstag
Nem ismerem az iCloude-ot, de nem lehet esetleg kiválasztani, hogy ne sms-ben, hanem emailcímre küldje az ellenőrző kódot?
Bár el tudok képzelni olyan csúfságot az Apple-től, hogy ezt nem engedik, csak hogy szívassák a júzert...
Szerk.: Új SIM-ed is van, másik telefonszámmal?
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
MLA
tag
Sziasztok. Elhagytam egy S20FE telefont, és vettem egy S23+. Szeretném az iCloude mentésből beállítani az új telefont, de belépéskor azt írja az S20FE-re küldte az ellenőrző kódot, amit értelemszerűen nem tudok megnézni. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
pBeni0026
csendes tag
Én épp most "vettem" egy Galaxy S23mat az ilyen """nepper eladótól""" hardveraprón...soha nem mertem volna igy vásárolni, mindig hivatalosan, szolgáltatótól vagy valami megbízható üzletből, de most úgy döntöttem nem vagyok hajlandó kiadni 350-400 ezret egy telefonért...viszont ma este jött az e-mail egyenesen (továbbítva) a Samsungtól, hogy köszönjük a megrendelést...nincs meg kezemben a telefon, de itt kicsit megnyugodtam, hogy nagy gáz nem lehet...sok 100 pozitiv értékelés az eladónál, pár levélváltás meggyőzött, hogy igy vásárolják, és egyelőre ugy tűnik, jól döntöttem.
-
-
David3
őstag
válasz st3v3np3t3r #6330 üzenetére
Tőlem a szerviz semmit nem kér, látják elvileg a rendszerben a vásárlási adatokat. Eladásnál viszik tovább az adatokat a telefonhoz kapcsolva (garancia miatt pl.). Igaz, ez a hanyatló nyugaton van így.
-
qltsar
veterán
válasz st3v3np3t3r #6330 üzenetére
Erre a Westend SES-ben rákérdeztem amikor végigpróbálgattam a banana-gate miatt az összes S23/S22-ket, és azt mondták, hogy nincs rá szükség.
Akitől vettem a telefont, csak email-t kapott a szállításról és a számláról is.Ez így elég fura, én biztos nem vinném ez alapján. Furcsa, ha nincs ezzel kapcsolatban konszenzus hivatalos viszonteladói szinten.
GW4-emhez még járt Jótállási Papír, S23-ban már nem volt, de most már 2x járt szervizben, és egyszer sem lett kitöltve, pedig elvileg nem szürke importos, de hozzá sem nyúltak.
S23-ban már nem volt Jótállási jegy a dobozban, pedig hivatalos vásárlás, és előttem lett kibontva. Esetleg az lehet, hogy a legkorábbi gyártású / dobozolású telefonoknál még raktak bele, de már a februári gyártásúaknál ez kimaradt.
[ Szerkesztve ]
-
-
qltsar
veterán
-
PedroPascal
őstag
válasz petymeg #6322 üzenetére
Garancia ügyintézéskor nem kell igazolni magad. Viszed a papírt meg a telefont. Mindegy kinek a neve van ráírva. Ezek nepperek. Kupon kunyeráló csoportban nagy ritkán adnak 1-2 fajtát. Nekik meg biztos van még 2-3 másik fajta is nagy titokban tartva.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
PedroPascal
őstag
válasz petymeg #6322 üzenetére
Garancia ügyintézéskor nem kell igazolni magad. Viszed a papírt meg a telefont. Mindegy kinek a neve van ráírva.
-
petymeg
addikt
A garancia kapcsán kérdezem, mert kifejezetten gyárigarival hirdetik. A gsm boltok szürke importosat árulnak bolti garival hasonló 280 ezres áron. S23 128 gb.
dnelb
Jó neki, hogy ennyi kuponja van. Nekem egyszer sikerült tavaly ilyenkor egy 22 U-t vmi 350-ért 3 kuponnal meg tel beszámítással. De csak egyet lehetett.[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Hirdetnek többen itt az aprón új gyári garis 23-asokat jóval bolti ár alatt. Mi benne az átverés?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
gulyasa
őstag
Sose néztem, nem tűnt fontosnak, mennyit foglal a rendszer.
Nálam most 57.53 GB-ot mutat. (S23+ 512 GB)
Mindennel együtt (még az alkalmazások, képek, videók és az apró) összesen ~100 GB-ot "használok" a teljes tárhelyből. Ez nagyjából ~19 %. Van még tartalék .Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
őstag
válasz alex devil #6310 üzenetére
Igen, erre írtam, hogy szerintem már eleve benne van a +8 giga ramplusnak lefoglalt hely (akár be van kapcsolva a ramplus akár nem) azért ilyen nagy a rendszer tárhely foglalása.
-
őstag
válasz alex devil #6307 üzenetére
Ez a funkció nemcsak a Samsungnál létezik, egy rakás gyártó alkalmazza, csak ők másként hívják, pl. Xiaomi memory extension-nak hívja. Abban nem értünk egyet, hogy ez hogyan működik, pontosan hogyan oldják meg ezt a plusz memóriát. Ő azt mondja, hogy semmi pluszt nem csinál, hanem a fizikai memórában levő cuccot tömöríti a rendszer, ezáltal látszik többnek, mert több program fér bele. Viszont a neten rákeresve mindenhol azt találni, hogy a meglévő fizikai memória mellé a belső tárhelyből is használ tárhelyet memóriaként. Ami nem lenne meglepő mert ez már 20+ éve létező megoldás a windóznál is és a linuxnál is. Azt meg végképp nem értek, ha az ő verziója igaz, akkor miért kommunikálják a cégek az ellenkezőjét? Miért hazudna több cég ugyanarról a technikai megoldásról?
A te kérdésedre a válasz: ha az ő verziója igaz akkor nem foglal sehonnan semmennyi plusz helyet. Ha a mindenhol máshol megtalálható verzió az igaz, akkor max 8 gigát a belső tárhelyből foglal le. Viszont nem biztos, hogy kevesebb lesz a tárhelyed, mert a rendszer amúgy is feltűnően sok helyet foglal. Talán épp azért mert azt a +8 gigát mindenképp foglalja, és a rendszer részének tekinti. De ha nem ez van, hanem csak szükség esetén foglal le tárhelyet, akkor csökkenhet a tárhely. Mindenesetre nem botlottam bele olyanba a neten ahol bárki prezentálná ezt működés közben, bármelyik verzióban. Gyanítom, hogy ez azért van mert a 8 giga ramot nagyon szélsőséges esetben tudják csak átlépni egy telefon használata közben. Egyszóval a hétköznapi használatban a ramplusnak semmi értelme. Szerintem. De konkrét példákkal meggyőzhető vagyok, hogy tévedek -
PedroPascal
őstag
Lehet a közelmúltban igénybe vettél a YouTube profilodhoz más kedvezményt ami ezt okozza. Spotify is hasonlóan működik van olyan hogy 3 hónap van ingyen de ugyan akkor másik profilnál meg csak 1 hónap. Próbáld egy szűz profillal.
-
bag53
tag
Nekem csak 2 hónapot akar aktiválni, ez miért van?
-
PedroPascal
őstag
Tegnap aktiváltam a telefonon. A bejelentkezett YouTube fiókom minden eszközön Prémium lett. Vagy az a kérdés hogy egy Galaxy S23-ról több YouTube fiókot lehetne Prémiumá aktiválni? Azt szerintem nem fogja engedni.