-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
joelke HU #4621 üzenetére
Szerintem fals info van az adatlapon.
Tudtommal egyik verzióban sincs B20.
A webshopok a gyártó tudtával a Global rommal kijövő készüléket Global matricával árulják, s ez sok boltot megzavar s úgy árusítják tovább a felhasználó felé, hogy B20-as, mert Global...de az a ROM-tól még nem lesz B20 képes... -
gyuri1979
aktív tag
válasz
joelke HU #4157 üzenetére
Annó vettem tőlük egy meizut a gyereknek,2 nap múlva megadta magát,a gari 3 hónapba telt,mire elintézték,es ugyanazzal a hibával kaptam vissza a telt. Ha érdekel ,én egy magán kereskedőtől szerzem be,a telokat,megbizhato,sok kollégám vett már tole,mindenki dicsérte. Ha érdekel írj priviben,es megadom az elérhetőséget. A szervize ugyanaz mint a spemmallnak,aki magyar szervize.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
joelke HU #1307 üzenetére
Persze,egy helyen találtam Pesten,"sufni" gsm bolt.67000Ft volt,bontatlan doboz,nemzetközi verzió eu-s töltő el,feliratokkal a dobozon.2 nap alatt nálam volt.Az sztem teljesen korrekt ár!
1 év gari náluk,persze ismerjük ez milyen,de ha kínába kellene visszapostázni,az se jobb🤔Reménykedek,hogy nem romlik el😂@Freedom-köszi
-
gytacs
tag
válasz
joelke HU #1077 üzenetére
Igen, jól érted, én is megerősítem. Már 3 telefont rendeltem tőlük, mind megjött szépen áfamentesen. A legutolsó (Xiaomi MAX) 4 nap alatt ért ide a kezembe. Ajánlott bolt részemről. Ha megírod nekik a rendelés leadásánál, hogy bontatlanul küldjék eredeti rommal, akkor úgy küldik, ha nem írsz semmit, felrakják a webshopos mókolt romot. Igazából mindegy, sztem mindkettőt érdemes egyből lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest