-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok
Visszakerestem a topikban de nem találtam hirtelen választ rá...
Van valakinek ebay-es linkje tempered glassra ami valóban jó minőség? Ali nem játszik, ott két refundot toltak vissza egyértelműen nem volt igaza az eladónak mégis én szívtam... Ebay-ről két rendelésből meg kettő kicsi, oldalról hiányzik vagy 4 mm...
-
törölt tag
válasz
Keresztapper #3543 üzenetére
Hát azért nálam sikerült kinulláznia az előzőt
Megcsináltattam, gagyi kínai panelt tettek bele, nem is illeszkedett jól, snowboardozás közben ráestem, megint elpattant... Ezt már majd ha kedvem lesz megcsinálom én, vagy eladom donornak, vettem inkább egy másikat csak 64 gigásat
-
törölt tag
Splitsceen infó van valakinél? Csak annyit találok hogy a 8-al elvben majd egyszer... A dev se tudja még?
-
törölt tag
válasz
Criminal017 #3529 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #968 üzenetére
Vagy zárlatos lesz pl. Sajnos ezeket pár gyár gyártja, nem véletlen szerintem az, hogy most zsinórban egyre több ilyen hiba jön különböző telefonokban.
-
törölt tag
válasz
vinczetibor #933 üzenetére
A méret szinte nem is számít olvasatomban... Egy 5.5-ös kijelzőt se tudok normálisan egy kézzel kezelni, pedig aztán nincsenek rövid ujjaim... Ha már két kéz kell hozzá, akkor meg mindegy hogy 5.5 vagy 6.4 jóformán.
Mondjuk ha sokat tömegközlekedsz, akkor lehet nem a legkényelmesebb, de ha nem akkor se az első 5 perc ami meghatározza hogy tudod e használni, hanem egy két nap vagy egy hét vele
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #774 üzenetére
Én pl ilyenekért nem akarok soha pár tíz dolláron felüli összegben kintről venni... Drágább volt itthon ez tény, de van egy bolt ahova beslattyogok aztán intézik vagy adnak újat. Egyszer szívtam csak be a küld vissza majd kitaláljuk kört, azóta én soha többet
-
törölt tag
Ha valaki cserélt már kijelzot irhatna pár sort, mert az egyetlen yt videó az azért kínai is, meg na
-
törölt tag
válasz
FreedomHUN #673 üzenetére
Azért amit linkeltel előtte ipaky kicsit elegánsabb, ez tényleg industrial
-
törölt tag
Az enyém is lekoppant a sarkán, simán szétrepedt az üveg, bár a touch megy még, megrendeltem én is a kijelzőt, van ideje mert így is megy...
Mondjuk nem lepett meg hogy nem bírja a járólapot, mondjuk az is igaz, hogy az Ultra az ennél nagyobbat is kapott és túlélte, bár ez lehet szerencse kérdése is, mert az is betört a végére
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #619 üzenetére
A sony anno gyártott egy fejegységet kocsiba, amiben volt egy dokkoló telefonnak... Nekem meg egy z ultrám, gondoltam hogy nem egy 4".os vackot teszek ki vezérlésnek, hanem egy rendes tepsit. Persze hogy csak azzal nem volt kompatibilis, mert kb 3mm-el kisebb volt a befogató...
-
törölt tag
Hát sikerült tesztelni a strapabirast, az eredmény negatív
mondjuk nem lepett meg, sarokkal jarolapra tok nélkül nem szeret esni... Rendelhető a komplett előlap, kíváncsi leszek mennyire eredeti, a xiaomi oldalán nem láttam csak alin...
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #486 üzenetére
gondoltam hogy nem ma jutott nekem eszembe
Engem sajnos pont zavar ha öklömnyi ikonok vannak ekkora kijelzőn, de na. Majd egyszer megoldódik ez is, a legtöbb launcherben azért ez megy
-
törölt tag
Na megjött az enyém is. 7.3 stable global rommal a hazai boltból. Nagyon rendben van a cucc, tudtam hogy sebességben, anyaghasználatban mit várhatok, de továbbra is zseniális. A gyári launchert viszont továbbra se szeretem, úgyhogy kapott egy novát aztán kalap
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #204 üzenetére
nálam jellemzően elöl volt a zsebben, nem egyszer álltam fel az elején félúton anyázva
aztán megszoktam
-
törölt tag
válasz
OberMotz #101 üzenetére
azért s7 meg iphone ára "kicsit" magasabb.
Gondolom annak amit írt, játszani meg videózni. Elég rossz tud lenni, amikor menet közben mondjuk lemeríted az aksit játékkal, aztán lehet powerbankból visszaimádkozni a delejt bele.
Hogy tudásban azokhoz hogy konvergál az jó kérdés, de van egy félelmem, hogy azért pl az s7 jobb minden téren, a tesztek alapján mocskosul jól össze lett lőve rajta végre minden, sw és hw szinten is. Mondjuk nem is lesz nálam olyan kategória, telefont annyiért kizárt hogy akárcsak részletre is vennék bármikor akármikor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged