Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arra lettem figyelmes (illetve jelezték ismerősök), hogy nem működik a push.
Mármint pl. Vibernél nem vagyok elérhető vagy Gmailen nem jönnek meg az üzenetek. Amint belépek az adott programba, jelzi az üzenetet, megérkezik a levél, de sokszor nem.
Főleg akkor, mikor sokáig nem nyúlok a készülékhez. Pl. ma reggel, ébredés után, ill. egy dolgosabb munkanapon, mikor nincs időm a készülékkel babrálni.
Természetesen a szinkron aktív, mobilnet vagy wifi-hozzáférés van, a programok megbízhatónak beállítva, autostart bepipálva, sőt (bár ritkán ürítem a memóriát), a beépített task.kezelőben "lelakatoltam" őket -memóriában tartás.Valaki tapasztalt hasonlót?
Legfrissebb 17-es ROM...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest