Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
-
Xero
nagyúr
válasz
Bluegene #303 üzenetére
Akkor elmondom neked. Az általad felsorolt megoldások valamilyen formában mind mind gyengébbek egy iPodnál.
USB vagy SD kártya? Ok, legyünk optimisták legyen a méretük 16 giga. Ez máris szűkös számomra. A legtöbb fejegység maximum wav-ot képes lejátszani róluk lossless minőségben ami megint 30-40% hely bukó. Ha kiszállok a kocsiból nem tudom ugyan onnan hallgatni a zenéket séta közben ugyan arról a forrásról.Mindent rá lehet kötni mindenre, de itt a kérdés a minőség és a kezelhetőség. Tökön is szúrnám magamat, ha fm transmitterrel bohóckodnám át a jelet a készülékről a fejegységre. Arról nem is szólva, hogy még mindíg köthetem rá a szivargyújtóra, ha azt akarom hogy ne merüljön le szépen lassan.
Valóban magas az áruk a termékeknek, de ezért megfelelő minőséget és "körítést" kap az ember.
Egy Trabantal is el lehet jutni Párizsba, de egy közép-kategóriás autóval mégis csak más az út minősége és közben talán nagyobb kényelemben is vagyunk. Nyilván költségesebb is az utóbbit megvásárolni.Egyébként jöhet bármilyen HTC, ha a market egyszerűen nincs még olyan szinten mint az App Store. Itt már régen nem a készülék a központi téma, hanem a mögé felépült ipar és szolgálatások!
-
Xero
nagyúr
válasz
Bluegene #272 üzenetére
"tehát sztem egyik se túl jó, mégis veszik, mert apple, ha ugyanezt a Sony csinálta volna meg már rég lehúzták volna a rolót , mert nincs már olyan nimbusza, mint most az almának"
Majd ha a Sony szabványához készítenek szinte minden említésre méltó kiegészítőt akkor fog érdekelni.
Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy értelmes autó hifihez normálisan? Sehogy.
Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy home hifihez normálisan? Sehogy.Addig amíg gond nélkül tudom az autóban fejegységről vezérelni az eszközömet és nem kell bohóckodnom cd-vel, memória kártyával vagy pendriveal, addig bizony az Apple a nyerő.
A harman/kardon nem Sonyra vagy Samsungra készíti fel a home audio rendszereit hanem kifejezetten iPodokra. Nem furcsa?
Ne csak a termékeket vegyük már észre, hanem a rajtuk keresztül elérhető kényelmi kiegészítőket és lehetőségeket.Egyébként ismeretségi körömben alsó hangon 10 iPhone és legalább 20 iPod van pedig nem újgazdag suhancokról van szó. Véletlen?
Aki nem minden zenéjét "egyéb" forrásokból szerzi be, hanem hajlandó rá áldozni pénzt annak az iTMS+iPod páros hibátlan választás.
Az iTunes-t meg maximum az köpködi aki képtelen a rendezettség megteremtésére. 4200 track-ből álló gyűjteményemet kiválóan tudom kezelni rajta keresztül! Hogy? Tudom használni.
Aki arra lusta, hogy id tageket használjon, vagy létrehozzon 1-2 smart playlistet az ne is csodálkozzon hogy nem tetszik neki a software. Én követem iTMS-ban a kedvenc előadóimat, ha valami megjelenik tőlük, az iTunes szól, hogy megvehetem-belehallgathatok/nézhetek. Ha megvettem tolom fel iPodra és reggel már az szól kocsiban. Ettől jobb megoldás nem létezik jelenleg a piacon!
-
válasz
Bluegene #290 üzenetére
Amikor én vettem őket, 170k gyári független Londonból, vs. 139900 ft gyári garis független Galaxy S. Mindkettőből a rendes, nem bolti garos, független ár, hivatalos forgalmazótól. Ez nem éppen az, amit Te emlegetsz, kiválasztottad iPhone-ból a legdrágábbat, Galaxy-ból meg a legolcsóbbat.
-
válasz
Bluegene #287 üzenetére
Mivel ugye volt Galaxy S-em is, tudok érdemben nyilatkozni. Nos, igen, van, amiben jobb, mint az iPhone, de összességégben nem jobb.
Ami engem kiakasztott, amíg megvolt, az a napi 3-4 beakadás. Egy idő után az ember agyára tud menni, hogy bár megfelelő hack után (lagfix, launcher pro) már van olyan gyors, mint az iPhone (gondolok itt a 3GS-re és a 4-re), mégis be-beakad, teljesen szétfagy az egész, persze, pont annyi időre, amíg kimondod, hogy "Mi a f*sz van má'??!!", de akkor is halál idegesítő.
A másik dolog az Market, még nagyon kiforratlan, sőt igénytelen az Appstore-hoz képest, valamint az általam használ programok jó része sokkal gagyibb Galaxy-n mint iPhone-on (ez persze nem a telefon hibája, tegyük hozzá).
Az összeszerelési minőség győztese egyértelműen az iPhone, de véleményem szerint a Galaxy sem annyira gagyi, mint azt sokan híresztelik.
Galaxy-t a végletekig lehet konfigolni, ami egy ideig jó,de aztán rájössz, hogy inkább adjanak egy kiforrott, jól működő gyors szoftot, minthogy szanaszéjjel kelljen konfigolhatod, hogy minden klappoljon. Persze, ha egyszer az életben mindent beállítasz, az is gyors, stabil akadásmentes lesz valószínűleg. -
Chosen
addikt
válasz
Bluegene #277 üzenetére
"a Galaxy S és a Spicát pedig ne említsd egy lapon, előbbi felső utóbbi közepes kategória"
Nem olvastad amit írtam? Épp erről beszéltem, hogy hiába felső kategóriába szánt a Galaxy S, mégis pont ugyanazokkal a hibákkal rendelkezik, mint egy Spica. (Sőt itt-ott még rosszabb is)
Handras ebben a tesztben semmi olyat nem mondott/mutatott ami ne lenne igaz. SGS vs. iPhone témát zárjuk le, sose nem érne véget úgysem.
Balika911: Csak Touch-ot hallgattam Apple lejátszók közül eddig, azt pedig az azonos árban lévő zene/okostelefonokkal hasonlítottam össze.
-
majom2
senior tag
válasz
Bluegene #278 üzenetére
nem leszek ideges, mert én úgy hallgatok zenét menet közben, h randomban nyomom az összes számot. ha valami éppen nem tetszik, akkor nyomom egy nextet oszt jóvan. annyira nem kombinálom túl.
hanszínt meg nem váltogatok, hanem normális fülest használok. ez is egy megoldás.
-
törölt tag
válasz
Bluegene #274 üzenetére
+1, nekem is a Nano tetszene, csak nem annyiért.
TheChos3nOne:
A Touch hangminőségét milyen lejátszóval hasonlítottad össze? (Én 4. generációs iPodot hallottam, de az tényleg inkább csak átlagosan szól. Nem tudom, ezek az újak mennyivel jobbak.)
majom2 (#276): Akár, de hosszabb úton a többségnek szerintem hiányozna a kijelző.
-
Chosen
addikt
válasz
Bluegene #272 üzenetére
"a touch a kategóriájában jó cucc ezt elismerem, viszont ennyiért már okostelefonokat is kapni érős multimédiás képességekkel, mégiscsak jobb egy kütyüt mint 2-t cipelni, nem?"
Pontosan ezt próbáltam meg ebben a hónapban. Egy 2 16GB-os Touch-ot cseréltem el egy Spicára, de össze sem hasonlítható a két eszköz, a Spica a felét nem hozza a Touch-nak semmilyen téren. Nem akarom kifejteni az egészet, hosszú a hibák listája. A nagyrésze ebben a két videóban megtekinthető: [link] Azért vicc, hogy a Galaxy S ugyanazokkal a hibákkal küszködik mint a Spica dupla annyiért.
-
törölt tag
válasz
Bluegene #270 üzenetére
A Shuffle sportoláshoz jó, amikor az ember csak elindít egy lejátszási listát és végighallgatja a beválogatott számokat. Vagy shuffle módba állítja és ha olyan zene jön, max. átlépteti. Hangszínt nem tudom, lehet-e egyáltalán allítani rajta. Valakinek bejön így, mert neki elég a "tudása", megnyerő a külseje és nincs horror ára. Nomeg Apple.
Ezt is meg tudom érteni, bár a Shuffle nekem is túl minimál. -
Chosen
addikt
válasz
Bluegene #270 üzenetére
"sőt rádiózni és netezni egyszerre"
Ebből gondoltam, hogy nem gond a netes rádió. Nem véletlenül vannak túlárazva az Apple termékek, de cserébe nyújtanak is valamit. Nincsenek például idegesítő kezelési hibák sem, vagy zenei téren hiányosságok. iPod Touch-ra gondolok főleg, egész normális áron meg lehet már szerezni, a hangminősége tökéletes és megnézem hogy egy Sansaizé vagy más lejátszón hol van ennyi játék/app/multimédiás lehetőség.
Átfutottam gyorsan az MP4-ek kínálatát, hát hirtelen nem is találtam olyat ami felvehetné egy iPod Touch-al a versenyt. Így joggal kérhet akármennyit érte az Apple.
-
törölt tag
válasz
Bluegene #251 üzenetére
A telefonos témakört nem vitattam, azzal egyetértek.
Azt írják, hogy az mp3 diagram a teljes piacra vonatkozik. Egyébként én is furcsálltam, mert bár jelentős Apple részesedésre számítottam, de ilyen magasra azért mégsem. Nálunk biztos kevésbé népszerűek, de azért a BKV-n vagy az utcán egész gyakran látok iPodról zenélő embereket. Vidéken (ez nálam leginkább Győr-Moson-Sopron megye, tehát gazdagabb régió) viszont ehhez képest alig. Eladási adatokat nem tudok.
Egyébként én is drágállom ezeket a lejátszókat, ha vennék, akkor a Sandisk vagy iRiver környékén nézegetnék. Pedig a Nano tetszene. -
válasz
Bluegene #260 üzenetére
Pont nincs igazad. Én is eléggé iPhone fan vagyok, de volt Galaxy S-em is, tudom, mi a különbség, írtam is apró összehasonlításokat az iPhone és más topikokban. Nem fikáztam, nyugisan, pártatlanul leírtam a dolgokat. Igen, az i4 jött ki győztesen, ez is maradt nekem, de nem véletlen.
Persze, erről most megint napokig lehetne vitatkozni, kinek-mire kell,stb. Nem akarok belemenni értelmetlen vitába, mindenki azt vesz, amit akar. Az iPhone-t is nagyon sokan fikázzák, leginkább azok, akiknek nincs. Akkor annak a fajta fikázásnak van létjogosultsága? Naugye... -
Xaels
félisten
válasz
Bluegene #253 üzenetére
Ha visszaolvasol én is mondtam, hogy többnyire US-re mondják ezt az arányt. Nem is azt mondtam, hogy nálunk is ilyen csak annyit, hogy tényleg elég sok mindenkinél Alma van, mert ez a divat és bizonyos körökben, főleg 25év alatt ez a menő. Én meg az utcáról beszéltem Móricztól-Hűvösvölgyig. Ugye jópár létesítmény van arrafelé ahova a fiatalabb korosztály jár.
"ezt a 74%-ot nem veszem be, úgy hogy hallhattam hogy az itunes mlyen tré program, úgy hogy hallhattam hogy az ipodok hangja közepes, úgy hogy tudom nem ár/érték bajnok, a legolcsóbb se éri meg, mert még kijelzője sincs és a hangminősége közepes és túlárazott, és persze 74%-on áll, nem ettem meszet"
Erre csak annyit mondok Justin Bieber
Ha egy ilyen milliókat képes megőrjíteni és még díjazni is képesek akkor egy nem épp ár/érték arányú mp3 lejátszó miért ne lehetne közkedvelt divattermék? Az emberek értékrendje eléggé eltorzult az utóbbi időben.
-
törölt tag
válasz
Bluegene #239 üzenetére
"mp3 lejatszobol is tulnyomo tobbsegben sony es tarsai fogynak mint tularazott ipod"
Ezzel szemben:
MP3 Market Share, 2009Ez a mondat különösen érdekes:
"But, it [iPod] exploited the boundaries of a typical MP3 player by creating a small and handy player which caught everyone’s fancy and made Sony Walkman perish like it was never there."
Netszerte ilyen, vagy ehhez hasonló - vagyis neked teljesen ellentmondó - adatokat találtam, tehát légy szíves támaszd alá valamivel az állításod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest