Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bluegene

addikt

válasz Chosen #282 üzenetére

nem volt turelmem vegignezni, de beleneztem es eleg apple barat ember. pl az iphone kijelzoje kontrasztosabb,nos ez orbitalis hazugsag. mit is varhatok egy apple forgalmazotol. ha samsung boltja lenne pont az ellenkezot hazudna. egyebkent milyen hibak is sujtjak a galaxy s?
    mondj peldat mert a tulajok szerint lenyugozo keszulek, es tobbet tud mint az iphone, ugyebar utobbi nem is okoselefon perszevattol meg jo, csak brutalisan tularazott es nem egyertelmuen a legjobb mar csak az egyik. hallot

• Bluegene

addikt

válasz Chosen #282 üzenetére

nem volt turelmem vegignezni, de beleneztem es eleg apple barat ember. pl az iphone kijelzoje kontrasztosabb,nos ez orbitalis hazugsag. mit is varhatok egy apple forgalmazotol. ha samsung boltja lenne pont az ellenkezot hazudna. egyebkent milyen hibak is sujtjak a galaxy s?
    mondj peldat mert a tulajok szerint lenyugozo keszulek, es tobbet tud mint az iphone, ugyebar utobbi nem is okoselefon perszevattol meg jo, csak brutalisan tularazott es nem egyertelmuen a legjobb mar csak az egyik. hallot

• Bluegene

addikt

válasz Chosen #275 üzenetére

lécci ne ezt az embert linkeld, mert nagy apple buzi, biztos megmachinálta a galaxy-t, tudsz angolul?
    comment:

Az mindenképpen korrektebb lett volna, ha 2.2-es Androidra le lett volna frissítve a Samsung. Ha már Iphoneból is a legújabb verzióval tesztelitek.

[link]

7:24-et kukkold, én is tudok ilyet linkelni ahol a szifon kap ki, inkább hiszek egy külfölfi tesztelőnek mint egy magyarországi Apple forgalmazónak

a flash támogatásról ne is beszéljünk

a Galaxy S és a Spicát pedig ne említsd egy lapon, előbbi felső utóbbi közepes kategória

• Bluegene

addikt

válasz Chosen #271 üzenetére

nem az ipod touch-al van a bajom, bár akkor már jobb egy iphone hisz azzal telefonálni is lehet, és nem két nagy kütyüt cipelsz hanem csak egyet

bár a 8 gigás változat 70 ezerért vagy mennyiért baráti, hisz játszani filmezni netezni is lehet

az ipod nano használható de erősen túlárazott

az ipod shuffle-on pedig nincs kijelző sztem idegesítő lehet

tehát a legolcsóbb azért sz*r mert nincs kijelzője nem is értem, mégha 5K-s lenne, de 17-ért ohne kijelző gáz, rátöltesz 800 zeneszámot és keresd meg a kedvencedet, sztem rémálom

a nano jó lenne, de ötven akárhány ezerért ki***ják

a touch a kategóriájában jó cucc ezt elismerem, viszont ennyiért már okostelefonokat is kapni érős multimédiás képességekkel, mégiscsak jobb egy kütyüt mint 2-t cipelni, nem?

tehát sztem egyik se túl jó, mégis veszik, mert apple, ha ugyanezt a Sony csinálta volna meg már rég lehúzták volna a rolót :DDD , mert nincs már olyan nimbusza, mint most az almának

Új hozzászólás Aktív témák