Hirdetés
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Na ja itt egy teszt
az IPOD elmehet gyaralni, felét sem éri mint amiért adják, és akkor hol vannak a nagyágyúk, mint a Creative, iAudio, vagy a RIO?
Tények vannak pl ebben a tesztben, az Apple mese meg maradjon a sznoboknak, meg a divatsrácoknak/lányoknak, pont nekik való Sztivi meg nevet a markába és jól teszi.
Én meg hallgatom a valódi minőséget fele annyiért, ZENa királyÉn az IPODot hasonlítanám a trabanthoz, ha minőségről van szó, mint a tesztből is kiderül. Tipikus amerikai termék igénytelen, átlagos minőségű, és nálunk drága is, mert kuriózum. A sok "komoly" szaki meg hirdeti de minek?
Igaz aki megveszi pont annyit tud a minőségről, mint aki hirdeti....
-
Karee11
tag
Igen, ezekre
ezek még zene hallgatásra voltak tervezve, nem volt minden sz@r belezsúfolva... ha most lenne pénzem, akkor vagy azt a régi ipod-ot venném vagy valami sony terméket, de hogy ezekre az érintőképernyős izékre egy fillért nem áldoznék az biztos.
Nemrég láttam egy ipad bemutató videót (steve jobs bácsitól) csak kicsit megvágvaLINK kb erről szól az egész iphone/pad/akármi.
-
Bluegene
addikt
akkor harapj bele az almába és tömd csak steve jobs zsebeit
akkoris túlárazottak ezek a dolgok
Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy értelmes autó hifihez normálisan? Sehogy. nem vagyok nagy szakértője ennek, de biztosan van USB, vagy microsd olvasó, tehát akár egy apró pendrive-ról is nyomathatod
mi az hogy sehogy? a buta kérdésedre saját magad még butább választ adtál, te is egy ilyen alma istenítő fan vagy
most fog kijönni a HTC Desire HD ami felmostaja a padlót az iphone4-nal[link], megerőszakolja, nyílván egy HTC-t is rá lehet kötni egy hifire vagy autórádióra(van benne FM adó), ne hidd már el azt hogy két eszközt csak és kizárólag apple dokkolóval lehet "normálisan" csatlakoztatni
-
törölt tag
"Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy értelmes autó hifihez normálisan?"
Standard jack dugóval, USB-n vagy bluetoothon. Előbbi kettő a hétköznapibb autókban is elérhető, utóbbi viszont a legkényelmesebb, és magam is meglepődtem rajta, mert teljesen jól szól.
"Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy home hifihez normálisan?"
Készüléktől függően végülis csak standard jack kábellel, USB-n, bluetoothon, HDMI-n (néhány okostelefonon van), vagy hálózatról lehet lejátszani a zenét.
Bár ez inkább házimozi, hifire nem szoktak ilyeneket dugdosni.Nem azt mondom, egyszerű a dock-kal élni, de azt gondolom, hogy az egyedisége miatt nem előremutató. Ha valaki nyitott az ilyenre, akkor találhat rá alternatívát.
"Az iTunes-t meg maximum az köpködi aki képtelen a rendezettség megteremtésére."
Azoktól, akik Windows alól használják, még nem hallottam róla jót. Igazából azt sem értem, miért kell iTunes a zene felmásolásához. Sokkal egyszerűbb lenne az intézőből rápakolni a zenéket, mint egy sima háttértárra. Ha már működik így, akkor mea culpa.
Az ID3 információk szerintem is nagyon hasznosak.
BloodRay:
Mindenkinek más a fontos, ezért kínálnak többféle lejátszót. Engem pl. büntetni lehetne egy Touch méretű batár döggel, a Nanót viszont bármikor elfogadnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest