Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ma megnéztem élőben az új Nanót, s még jobban tetszik, mint képek alapján. Amit időközben el is felejtettem, hogy Nike+ támogatással is ellátták, ami akár hasznos is lehet. Nekem inkább csak érdekes mókázás, papíron mindenesetre bejön.
-
törölt tag
"Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy értelmes autó hifihez normálisan?"
Standard jack dugóval, USB-n vagy bluetoothon. Előbbi kettő a hétköznapibb autókban is elérhető, utóbbi viszont a legkényelmesebb, és magam is meglepődtem rajta, mert teljesen jól szól.
"Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy home hifihez normálisan?"
Készüléktől függően végülis csak standard jack kábellel, USB-n, bluetoothon, HDMI-n (néhány okostelefonon van), vagy hálózatról lehet lejátszani a zenét.
Bár ez inkább házimozi, hifire nem szoktak ilyeneket dugdosni.Nem azt mondom, egyszerű a dock-kal élni, de azt gondolom, hogy az egyedisége miatt nem előremutató. Ha valaki nyitott az ilyenre, akkor találhat rá alternatívát.
"Az iTunes-t meg maximum az köpködi aki képtelen a rendezettség megteremtésére."
Azoktól, akik Windows alól használják, még nem hallottam róla jót. Igazából azt sem értem, miért kell iTunes a zene felmásolásához. Sokkal egyszerűbb lenne az intézőből rápakolni a zenéket, mint egy sima háttértárra. Ha már működik így, akkor mea culpa.
Az ID3 információk szerintem is nagyon hasznosak.
BloodRay:
Mindenkinek más a fontos, ezért kínálnak többféle lejátszót. Engem pl. büntetni lehetne egy Touch méretű batár döggel, a Nanót viszont bármikor elfogadnám.
-
törölt tag
válasz
Bluegene #274 üzenetére
+1, nekem is a Nano tetszene, csak nem annyiért.
TheChos3nOne:
A Touch hangminőségét milyen lejátszóval hasonlítottad össze? (Én 4. generációs iPodot hallottam, de az tényleg inkább csak átlagosan szól. Nem tudom, ezek az újak mennyivel jobbak.)
majom2 (#276): Akár, de hosszabb úton a többségnek szerintem hiányozna a kijelző.
-
törölt tag
válasz
Bluegene #270 üzenetére
A Shuffle sportoláshoz jó, amikor az ember csak elindít egy lejátszási listát és végighallgatja a beválogatott számokat. Vagy shuffle módba állítja és ha olyan zene jön, max. átlépteti. Hangszínt nem tudom, lehet-e egyáltalán allítani rajta. Valakinek bejön így, mert neki elég a "tudása", megnyerő a külseje és nincs horror ára. Nomeg Apple.
Ezt is meg tudom érteni, bár a Shuffle nekem is túl minimál. -
törölt tag
válasz
Bluegene #251 üzenetére
A telefonos témakört nem vitattam, azzal egyetértek.
Azt írják, hogy az mp3 diagram a teljes piacra vonatkozik. Egyébként én is furcsálltam, mert bár jelentős Apple részesedésre számítottam, de ilyen magasra azért mégsem. Nálunk biztos kevésbé népszerűek, de azért a BKV-n vagy az utcán egész gyakran látok iPodról zenélő embereket. Vidéken (ez nálam leginkább Győr-Moson-Sopron megye, tehát gazdagabb régió) viszont ehhez képest alig. Eladási adatokat nem tudok.
Egyébként én is drágállom ezeket a lejátszókat, ha vennék, akkor a Sandisk vagy iRiver környékén nézegetnék. Pedig a Nano tetszene. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Bluegene #239 üzenetére
"mp3 lejatszobol is tulnyomo tobbsegben sony es tarsai fogynak mint tularazott ipod"
Ezzel szemben:
MP3 Market Share, 2009Ez a mondat különösen érdekes:
"But, it [iPod] exploited the boundaries of a typical MP3 player by creating a small and handy player which caught everyone’s fancy and made Sony Walkman perish like it was never there."
Netszerte ilyen, vagy ehhez hasonló - vagyis neked teljesen ellentmondó - adatokat találtam, tehát légy szíves támaszd alá valamivel az állításod.
-
törölt tag
Volt Zenem, s tényleg az iPodhoz hasonló felépítésű a menüje - de ez önmagában nem mérvadó. Valami alapja viszont mégis lehetett a dolognak, mert 100 milliót USD-t nem fizetnek ki csak úgy. De a Creative ezt elegendő kompenzációnak tartotta, lezárult a történet és azt gondolom, hogy több, mint 4 év után teljesen felesleges ilyeneken rugózni.
Ellenben a hangminőségbeli összevetést, ill. úgy általában a konkurenciához való hasonlítást teljesen jogosnak tartom. Így lehet egyszerűen és hatékonyan értékelni, csak sajnos az Apple témákban elég hamar elszabadulnak az indulatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest