- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ma megnéztem élőben az új Nanót, s még jobban tetszik, mint képek alapján. Amit időközben el is felejtettem, hogy Nike+ támogatással is ellátták, ami akár hasznos is lehet. Nekem inkább csak érdekes mókázás, papíron mindenesetre bejön.
-
törölt tag
"Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy értelmes autó hifihez normálisan?"
Standard jack dugóval, USB-n vagy bluetoothon. Előbbi kettő a hétköznapibb autókban is elérhető, utóbbi viszont a legkényelmesebb, és magam is meglepődtem rajta, mert teljesen jól szól.
"Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy home hifihez normálisan?"
Készüléktől függően végülis csak standard jack kábellel, USB-n, bluetoothon, HDMI-n (néhány okostelefonon van), vagy hálózatról lehet lejátszani a zenét.
Bár ez inkább házimozi, hifire nem szoktak ilyeneket dugdosni.Nem azt mondom, egyszerű a dock-kal élni, de azt gondolom, hogy az egyedisége miatt nem előremutató. Ha valaki nyitott az ilyenre, akkor találhat rá alternatívát.
"Az iTunes-t meg maximum az köpködi aki képtelen a rendezettség megteremtésére."
Azoktól, akik Windows alól használják, még nem hallottam róla jót. Igazából azt sem értem, miért kell iTunes a zene felmásolásához. Sokkal egyszerűbb lenne az intézőből rápakolni a zenéket, mint egy sima háttértárra. Ha már működik így, akkor mea culpa.
Az ID3 információk szerintem is nagyon hasznosak.
BloodRay:
Mindenkinek más a fontos, ezért kínálnak többféle lejátszót. Engem pl. büntetni lehetne egy Touch méretű batár döggel, a Nanót viszont bármikor elfogadnám.
-
törölt tag
válasz
Bluegene #274 üzenetére
+1, nekem is a Nano tetszene, csak nem annyiért.
TheChos3nOne:
A Touch hangminőségét milyen lejátszóval hasonlítottad össze? (Én 4. generációs iPodot hallottam, de az tényleg inkább csak átlagosan szól. Nem tudom, ezek az újak mennyivel jobbak.)
majom2 (#276): Akár, de hosszabb úton a többségnek szerintem hiányozna a kijelző.
-
törölt tag
válasz
Bluegene #270 üzenetére
A Shuffle sportoláshoz jó, amikor az ember csak elindít egy lejátszási listát és végighallgatja a beválogatott számokat. Vagy shuffle módba állítja és ha olyan zene jön, max. átlépteti. Hangszínt nem tudom, lehet-e egyáltalán allítani rajta. Valakinek bejön így, mert neki elég a "tudása", megnyerő a külseje és nincs horror ára. Nomeg Apple.
Ezt is meg tudom érteni, bár a Shuffle nekem is túl minimál. -
törölt tag
válasz
Bluegene #251 üzenetére
A telefonos témakört nem vitattam, azzal egyetértek.
Azt írják, hogy az mp3 diagram a teljes piacra vonatkozik. Egyébként én is furcsálltam, mert bár jelentős Apple részesedésre számítottam, de ilyen magasra azért mégsem. Nálunk biztos kevésbé népszerűek, de azért a BKV-n vagy az utcán egész gyakran látok iPodról zenélő embereket. Vidéken (ez nálam leginkább Győr-Moson-Sopron megye, tehát gazdagabb régió) viszont ehhez képest alig. Eladási adatokat nem tudok.
Egyébként én is drágállom ezeket a lejátszókat, ha vennék, akkor a Sandisk vagy iRiver környékén nézegetnék. Pedig a Nano tetszene. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Bluegene #239 üzenetére
"mp3 lejatszobol is tulnyomo tobbsegben sony es tarsai fogynak mint tularazott ipod"
Ezzel szemben:
MP3 Market Share, 2009Ez a mondat különösen érdekes:
"But, it [iPod] exploited the boundaries of a typical MP3 player by creating a small and handy player which caught everyone’s fancy and made Sony Walkman perish like it was never there."
Netszerte ilyen, vagy ehhez hasonló - vagyis neked teljesen ellentmondó - adatokat találtam, tehát légy szíves támaszd alá valamivel az állításod.
-
törölt tag
Volt Zenem, s tényleg az iPodhoz hasonló felépítésű a menüje - de ez önmagában nem mérvadó. Valami alapja viszont mégis lehetett a dolognak, mert 100 milliót USD-t nem fizetnek ki csak úgy. De a Creative ezt elegendő kompenzációnak tartotta, lezárult a történet és azt gondolom, hogy több, mint 4 év után teljesen felesleges ilyeneken rugózni.
Ellenben a hangminőségbeli összevetést, ill. úgy általában a konkurenciához való hasonlítást teljesen jogosnak tartom. Így lehet egyszerűen és hatékonyan értékelni, csak sajnos az Apple témákban elég hamar elszabadulnak az indulatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Formula-1
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest