Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
nem az ipod touch-al van a bajom, bár akkor már jobb egy iphone hisz azzal telefonálni is lehet, és nem két nagy kütyüt cipelsz hanem csak egyet
bár a 8 gigás változat 70 ezerért vagy mennyiért baráti, hisz játszani filmezni netezni is lehet
az ipod nano használható de erősen túlárazott
az ipod shuffle-on pedig nincs kijelző sztem idegesítő lehet
tehát a legolcsóbb azért sz*r mert nincs kijelzője nem is értem, mégha 5K-s lenne, de 17-ért ohne kijelző gáz, rátöltesz 800 zeneszámot és keresd meg a kedvencedet, sztem rémálom
a nano jó lenne, de ötven akárhány ezerért ki***ják
a touch a kategóriájában jó cucc ezt elismerem, viszont ennyiért már okostelefonokat is kapni érős multimédiás képességekkel, mégiscsak jobb egy kütyüt mint 2-t cipelni, nem?
tehát sztem egyik se túl jó, mégis veszik, mert apple, ha ugyanezt a Sony csinálta volna meg már rég lehúzták volna a rolót
, mert nincs már olyan nimbusza, mint most az almának
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest