- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
AppStore - Android Market Nem véletlen az egyik "Bolt" a másik meg "Piac". Ki fog forrni az a market is csak van pár év lemaradása, de gyorsan fejlődik a Google platformja.
Samsung-ot én nem vennék nekem mindig rossz tapasztalataim voltak velük viszont itt a Desire, az igaz, hogy a multitouch az összesen 2érintés és a HTC nem vett licenszt a grafikus gyorsítóhoz állítólag, de még így is azt csinálja és akkor amikor én akarom. Játéknak elvagyok a Super Nintendo és a Sega Genesis emulátorral. Anyagminősége 1. osztályú a felhasználói felülete (Sense) messze jobb mint a Samué. A böngészője is kellőe gyors és amikor kell van flash is.
#290: Az a 3.0 még odébb van. 2.2 is még csak most jött SGS-re, Elég lassú a software frissítés ezen a téren arrafele.
-
Bluegene
addikt
vagy például van benne Rádió ami nekem fontos, lehet te pont le****d, de én szeretek néha rádiózni, néha jól jön ha unatkozom, sőt rádiózni és netezni egyszerre, ezt még a Montén is lehet
főleg a kivánságműsor és a top100 jó, de a reggeli ökörködés is jó
de iphone4-en nem
kinek mi a fontos
-
Bluegene
addikt
hát ha iphone fan ként vették egy galaxy S-t akkor nem meglepő hogy neked az iphone tetszik jobban, pont erről beszéltem
ez olyan mint az nagy Intel/Nvidia fan és kipróbál egy AMD-s gépet, hiába ugyanaz a teljesítménye gyengébbnek érzi, nem azért mert az hanem azért mert AMD
ha én pedig mint apple ellen drukker mind2-t használnám, sztem a Galaxy S győzne, mert pl nagyobb és kontrasztosabb a kijelzője(kinek mi a fontos nekem ez tűnik fel) meg a funkciógazdagsága és testreszabhatósága. Naugye
-
Xaels
félisten
Szerintem ebben nem volt itt semmi flame. Még témában is voltunk valamennyire. Számomra ha Apple termékeket nézzük 2 dolog jöhetne csak szóba. iPod Classic mert nagyon jó árban hozzá lehet jutni és a tárkapacitása nagyon jó, a konkurencia drágább tapasztalataim és igényeim szerint. Bár majd ha kapható lesz a COWON X7 akkor meglátom mi lesz egyelőre az a favorit. A másik meg az új iPhone mert ez végre külsőre is tetszik és nem sok helyen lehet belekötni, bár a Dézit nem cserélném le rá. iPad és Touch már amolyan felesleges luxuskiadásnak számítana nálam, mert egyik sem tud többet az iPhone-nál de az áruk... Kicsi iPod-ok meg nem jelentenek alternatívát a D2-esemhez képest.
-
Xaels
félisten
Nem tudom Touch-on, hogy működik, de pl. D2-n van egy bekapcsoló gombként és hold-ként működő csúszka és 3gomb(+/M/-). Ezek beállíthatók, hogy mi történjen abban az esetben, ha a Hold pozíción van a csúszka. (Lehet tekerés/léptetés a funkció vagy hangerő módosítás vagy semmi) Én úgy használom, hogyha alapállapoton van a csúszka(középen), akkor hangerőállítás van, ha meg a Hold pozícióban akkor léptetés. Nem hiszem, hogy ehhez hasonló megoldás nehezére esett volna az Apple-nek a pár év alatt. De majd jön egy Touch tulaj és megmondja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Macska topik
- Google Pixel topik
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest