Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Xaels

félisten

válasz Bluegene #253 üzenetére

Ha visszaolvasol én is mondtam, hogy többnyire US-re mondják ezt az arányt. Nem is azt mondtam, hogy nálunk is ilyen csak annyit, hogy tényleg elég sok mindenkinél Alma van, mert ez a divat és bizonyos körökben, főleg 25év alatt ez a menő. Én meg az utcáról beszéltem Móricztól-Hűvösvölgyig. Ugye jópár létesítmény van arrafelé ahova a fiatalabb korosztály jár.

"ezt a 74%-ot nem veszem be, úgy hogy hallhattam hogy az itunes mlyen tré program, úgy hogy hallhattam hogy az ipodok hangja közepes, úgy hogy tudom nem ár/érték bajnok, a legolcsóbb se éri meg, mert még kijelzője sincs és a hangminősége közepes és túlárazott, és persze 74%-on áll, nem ettem meszet"

Erre csak annyit mondok Justin Bieber :DDD Ha egy ilyen milliókat képes megőrjíteni és még díjazni is képesek akkor egy nem épp ár/érték arányú mp3 lejátszó miért ne lehetne közkedvelt divattermék? Az emberek értékrendje eléggé eltorzult az utóbbi időben.

Új hozzászólás Aktív témák