Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Bluegene
üzenetére
Ha visszaolvasol én is mondtam, hogy többnyire US-re mondják ezt az arányt. Nem is azt mondtam, hogy nálunk is ilyen csak annyit, hogy tényleg elég sok mindenkinél Alma van, mert ez a divat és bizonyos körökben, főleg 25év alatt ez a menő. Én meg az utcáról beszéltem Móricztól-Hűvösvölgyig. Ugye jópár létesítmény van arrafelé ahova a fiatalabb korosztály jár.
"ezt a 74%-ot nem veszem be, úgy hogy hallhattam hogy az itunes mlyen tré program, úgy hogy hallhattam hogy az ipodok hangja közepes, úgy hogy tudom nem ár/érték bajnok, a legolcsóbb se éri meg, mert még kijelzője sincs és a hangminősége közepes és túlárazott, és persze 74%-on áll, nem ettem meszet"
Erre csak annyit mondok Justin Bieber
Ha egy ilyen milliókat képes megőrjíteni és még díjazni is képesek akkor egy nem épp ár/érték arányú mp3 lejátszó miért ne lehetne közkedvelt divattermék? Az emberek értékrendje eléggé eltorzult az utóbbi időben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Valami fekete közeleg…
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Dolce Gusto
- Le Mans Ultimate
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Hp Elitebook 840 G1 14'' - I5 4310U 2.00GHZ 8 Gb - 256Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha egy ilyen milliókat képes megőrjíteni és még díjazni is képesek akkor egy nem épp ár/érték arányú mp3 lejátszó miért ne lehetne közkedvelt divattermék? Az emberek értékrendje eléggé eltorzult az utóbbi időben.