Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
üzenetére
nem is értem nézzük, kell nekem egy alap mp3 lejátszó, semmi flanc, legyen kicsi és szóljon jól, a legtöbb ember erre vágyik
nézzük: sony 12K szép is jó is kicsi is[link], sokféle van biztos van hasonló de picit olcsóbb
apple suffle: 17-18K háát kb 5K-val drágább, de még megérné nekem mert legalább legyen egy apple-ös cuccom, de az hogy nincs rajta kijelző az viszont gáz, mégis hogyan állítom be a hangszínt? hogy találom meg kedvenc zenémet? vagy végigkell nyommkodni mind a 800 vagy ezer számot? nagyon gáz
mindennek tetejébe még a hangja se über, hanem közepesnek mondható
és ez a cég ami drágábban rosszabbat ad, ért el 74%-ot, az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, bár az utóbbiban nem vagyok biztos

TheChos3nOne: nincs apple-ös cuccom, elismerem hogy klassz az iphone sokat nyomkodtam(bár akkoris túlárazott), nekem csak ezzel a túlárazással van bajom, túl vannak értékelve, túlságosan is, a hype zavar, a rádió app pedig sztem internetes rádió lehet(stream fogy a megabájt), ha nincs benne FM vevő, tény hogy az viszont jó hangminőségű, csak nehogy túllépd az adatforgalmat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Battlefield 6
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő