- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
#72042496 #302 üzenetére
"Standard jack dugóval, USB-n vagy bluetoothon. Előbbi kettő a hétköznapibb autókban is elérhető, utóbbi viszont a legkényelmesebb, és magam is meglepődtem rajta, mert teljesen jól szól."
Sorolom a kritikát ezekkel kapcsolatban:
-Jack dugóval rá tudod kötni, de akkor máris ugrott a fejegységről/kormányról vezérlés. Több 10-100 album között meg számomra egyszerűbb fejegységen keresgélni! Menet közben nem tölti a készüléket!
-USB-n ok, de nem tudom melyik készülék van erre felkészítve és milyen formában vezérlhető a dolog. Feltételezem hogy keresgélhetek mappákban. Köszi nem.
-Bluetooth? Hi-fi? Viccelsz?"Készüléktől függően végülis csak standard jack kábellel, USB-n, bluetoothon, HDMI-n (néhány okostelefonon van), vagy hálózatról lehet lejátszani a zenét.
Bár ez inkább házimozi, hifire nem szoktak ilyeneket dugdosni."Itt már inkább igazat adok, de a készülékeket még mindíg böngészheti az ember vagy nyomkodhatja, míg ipod/iphone esetén megteszi mindezt az erősítő.
"Azoktól, akik Windows alól használják, még nem hallottam róla jót. Igazából azt sem értem, miért kell iTunes a zene felmásolásához. Sokkal egyszerűbb lenne az intézőből rápakolni a zenéket, mint egy sima háttértárra. Ha már működik így, akkor mea culpa."
Nem működik, és nagyon egyszerű oka van. Jogilag sokkal egyszerűbb így rövidre zárni a dolgokat. Másrészt, ha valakinek szépen be van rendezve minden zenéje az itunes-ban lényegesen egyszerűbb smart folderekkel kezelni az ipodot vagy ott becibálni a zenéket amiket hallgatni akarok.
Ettől jobban nem lehet átlátni file kezelőben sem a zenéket:
iTunes Lossles Smart Playlistem -
Bluegene
addikt
válasz
#72042496 #273 üzenetére
a nano lenne a jó, de 55-ért nem fogom megvenni
akkor már touch, de az meg 70K, shuffle árban jó de túl minimál
egyikse jó az új apple-ök közül, marad a Sony, 4 évig jó volt ezután is jó lesz, ha bedöglik akkoris sony-t veszek, jah és én vagyok az excluzív mert Sony, hisz 74% ipod, 15% Sony
vegyétek csak a drága tucat kacatot, én Sony-t használok
-
Bluegene
addikt
válasz
#72042496 #265 üzenetére
nem is értem nézzük, kell nekem egy alap mp3 lejátszó, semmi flanc, legyen kicsi és szóljon jól, a legtöbb ember erre vágyik
nézzük: sony 12K szép is jó is kicsi is[link], sokféle van biztos van hasonló de picit olcsóbb
apple suffle: 17-18K háát kb 5K-val drágább, de még megérné nekem mert legalább legyen egy apple-ös cuccom, de az hogy nincs rajta kijelző az viszont gáz, mégis hogyan állítom be a hangszínt? hogy találom meg kedvenc zenémet? vagy végigkell nyommkodni mind a 800 vagy ezer számot? nagyon gáz
mindennek tetejébe még a hangja se über, hanem közepesnek mondható
és ez a cég ami drágábban rosszabbat ad, ért el 74%-ot, az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, bár az utóbbiban nem vagyok biztos
TheChos3nOne: nincs apple-ös cuccom, elismerem hogy klassz az iphone sokat nyomkodtam(bár akkoris túlárazott), nekem csak ezzel a túlárazással van bajom, túl vannak értékelve, túlságosan is, a hype zavar, a rádió app pedig sztem internetes rádió lehet(stream fogy a megabájt), ha nincs benne FM vevő, tény hogy az viszont jó hangminőségű, csak nehogy túllépd az adatforgalmat
-
Bluegene
addikt
válasz
#72042496 #265 üzenetére
viszont ha minden eladott mp3 lejátszó 3/4-e ipod, akkor semmi exkluzív nincs benne
tehát egy közönséges tucat-divat termék, nem?
akkor meg azért nem veszek
meg drága annyiért
uramisten mennyit kaszál ez az amerikai cég a sok beetettett emberrel, tuti filllérekből állítja elő és extraprofittal értékesíti
-
Bluegene
addikt
válasz
#72042496 #241 üzenetére
nézzük a realitásokat
mobil
a "szar" android tör előre, legnépszerűbb a Nokia, de tudom minden második embernél iphone vagy ipod van neadjisten ipad van
az a grafikon sztem az USA-ra vonatkozik(ahol a Mac különösen népszerű), nem hinném hogy Indiában vagy Kínában is vennék az almát ilyen arányban, de még Magyarországon se hiszem el, pont az elélmes magyarokra lehet ezt rásózni extra profittal
-
Xaels
félisten
válasz
#72042496 #244 üzenetére
Amúgy én is veled értek egyet, legalább is abban, hogy valószínűleg a lekövethető eladások élén ebben a szegmensben az Apple előre lépett, de ennek egyik legfőbb oka az, hogy jó a reklámja és divattá vált. Mondjuk a legtöbb helyen én azt találtam, hogy az US eladások alakulnak ilyen vagy hasonló arányban és ez is valószínűleg hihetőbb, azért Keleten sokkal hazafiasabbak a vásárlók szerintem. A másik meg ha mindenképp be akarunk szállni egy ilyen eszmecserébe akkor érdemes olyan forrást választani ami stabilabb lábon áll.
-
Xaels
félisten
válasz
#72042496 #241 üzenetére
A grafikonnál amit linkeltél erre a forrásra hivatkoznak. [link]
De idézek: "As things stand, Apple says it has 73.8 percent of the market, followed by 18 percent held by "other", SanDisk at 7.2 percent and Microsoft at 1.1 percent share. Apple's own data shows that 50 percent of new iPod sales are to new customers (didn't previously own one) and the total number of iPod sales is closing in on 225 million units. "
Az, hogy az Apple mit mond 1 dolog és az, hogy mi a valóság az egy másik. Szerintem teljesen felesleges ebből flame-t indítani, mert megint nem fog senki senkit meggyőzni és csak az indulatok jönnek elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest