- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KergeK@csa #196 üzenetére
Álláskeresésre szerintem a legjobbak a meta-kereső jellegű oldalak, mint az Indeed vagy a Careerjet.
A fejlesztői vagy hírportálok esetében szinte sohasem szoktam elolvasni a hirdetéséket, sőt le is van tiltva...
-
Benőke
őstag
válasz
KergeK@csa #104 üzenetére
Ne ne.. Nem prog.hu -ra gondoltam, hanem az összes létező munkakeresős oldalon. Mondjuk nem a kifejezetten CNC -t kereső portálon ha van ilyen, de az általánosokon feltétlenül. Beleszaladtam pár olyanba, hogy olyan helyen volt amit jónak gondoltak, én meg nem is hallottam róla...
A prog.hu -t ismerem, de ritkán járok oda.A komoly szakmai portál valóban nem lenne rossz, de hát annyira szétszórt maga a fejlesztés is, hogy nehéz összefogni, csak a gyakrabban használt dolgokkal lenne érdemes foglalkozni, és mivel marhára nem általános területen mozgolódóm, ezért kapásból igen ritka látogató lennék ...
-
bambano
titán
válasz
KergeK@csa #105 üzenetére
kicsit kanyarodjunk vissza attól, hogy ki mit hisz, mi kell, oda, hogy a mostani helyzetben mi a valódi eredmény.
oké, ti azt gondoljátok, hogy nyelvvizsga kell. az élet meg nem ezt gondolja. én azt gondolom, hogy diploma nélkül nem lehet valaki informatikus, ráadásul azt is gondolom, hogy *rendes* diploma nélkül, de sem az élet nem ezt gondolja, sem a fórumtársak többsége.tehát azt kijelenthetjük, hogy az élet nem kompatibilis a hiedelmeinkkel. az a jogalkotói szándék, hogy a diploma nyelvpapírhoz kötése majd kikényszeríti a nyelvtudást, megbukott. és ez az állítás teljesen függetlenül értelmezhető attól a véleménytől, hogy kell-e nyelvtudás it-hez vagy sem. Ha elfogadom a véleményeteket, hogy kell it-hez nyelvtudás, akkor is az az eredmény, hogy ezt a nyelvtudást nem a diplomához kötéssel érték el, hanem valamilyen más, szerintem piaci elvárás miatt. vagyis a jogszabály rossz.
-
leeate
senior tag
válasz
KergeK@csa #107 üzenetére
Hát, én meg nem is feltételeztem, hogy van, aki szerint ebből áll az IT, de persze mindig én teszem (szükségtelenül) magasra a lécet.
Akinek van egy kis rálátása, tudja, hogy a szabad piacok két dologért nem szeretnek fizetni: ami nyilvánvaló és ami értéktelen. Ezek persze változnak, 20 éve biztos különlegesnek és értékesnek számított jól ismerni az Office-t. Csak hát nem mindig lehet ilyen egyértelműen eldönteni valamiről, hogy az adott készség / szakterület értékesnek számít.e.. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
KergeK@csa #107 üzenetére
Igazából mi egyáltalán az hogy standard programozás?
A programozás csak egy eszköz, mindig valami célt akarunk elérni vele. Az a cél lehet egy weboldal, lehet big data elemzés, lehet egy vállalkozás irányítása, meg lehet űrhajó vezérlés is...
-
longwild
aktív tag
válasz
KergeK@csa #31 üzenetére
A bérek milyen szórásban lettek volna a junior-senior kategóriában?
Bár általánosan is kérdezhetném: szerintetek tisztán szoftverfejlesztő pozícióban (6év), milyen fizetés lenne a reális, Budapesten, multinál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Linux kezdőknek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest