Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • embe

    nagyúr

    Sziasztok!
    A következő "jelenségbe" futottam bele, és nem találom a megoldást:
    Egy DELL E6430 laptopot használok, Windows 10 Pro 64-es rendszerrel. Folyamatosan hálózatról, behelyezett akksival. Két hónapja azt vettem észre, hogy ha akksiról megy, és lekapcsol a kijelző, akkor a HDSentinel szerinti indulás/leállások száma hatalmas mértékben megnő. Ez azt jelentette, hogy a korábbi ~ kb. 1000 megnőtt 65.000-re!!
    Hálózatról üzemeltetve nem.
    Mindent próbáltam állítani az energiagazdálkodásban, de a jelenség nem szűnt meg. 3 vinyóval próbáltam, a jelenség megmaradt.
    Kipróbáltam W7-el, azzal nem jelentkezett ez a jelenség. Gondoltam egyet, és egy vinyón amin W10 volt, és csinálta ezt a jelenséget, csináltam egy particiót, és arra feltettem egy W7-et. A Windows 7 alatt nem produkálta ezt a jelenséget, ha a w10 futott, akkor igen.

    Ezt valamikor a nyár közepén vettem észre, rendszeresen ellenőrizni szoktam a HDSentinellel, tehát a hiba akkor, kb. onnantól jelentkezett.
    Kipróbáltam úgy hogy azok a driverek voltak fent amit a w10 szedett le, illetve azok amiket én töltöttem le. A jelenség megmaradt.
    Mint írtam W7 alatt nem produkálja ezt.
    Közben egy HP Elitebookon is csekkoltam, ugyanez a jelenség megvolt.
    Így kimerem jelenteni, hogy nem hardveres a probléma.

    A napokban kipróbáltam egy másik, DELL laptoppal, ugyanez a jelenség jelentkezett.
    A telepítő az MS oldaláról leszedett hivatalos telepítő.

    Kollégámnak említettem. Ő egy ASUS laptopot használ, szintén W10 64 bites rendszerrel, és neki is 50.000 feletti volt ez az érték. Teljesen más szoftveres környezetben, illetve a gépet ő telepítette magának. tehát ami közös, az a Windows 10-es rendszer.

    Lehetséges ez valami bug a HDSentinel progiban?

    Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

Új hozzászólás Aktív témák