Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz hdsentinel #4285 üzenetére

    Köszönöm :K ,közben visszaolvastam és látom korábban is volt róla szó, szintén Seagate lemezeknél. Jó tudni, hogy egyes gyártók ennyire "különcködnek", mert aki nem ért hozzá annyira és megnézi a smart értékeket, kicsit megijedhet.
    A másik általam említett érték a Reallocation Event Count volt. Ami miatt majdnem vissza kellett küldenem a gépet. Lehet túlzás volt a több 1000 (azt hiszem, mert nem találom azokat a hozzászólásokat, mintha eltűntek volna, vagy egy másik fórumban beszéltünk róla, mert HDSentinel-es szakértő válaszolt akkor is) ,de elég sok volt az érték és folyamatosan emelkedett.
    #2751 erről az esetről van szó kb 1 éve történt és többen is írták.
    #33197

    Most sajnos a fejparkolás a másik dilemmám, mert véletlenül elolvastam egy hozzászólást, ami miatt én is elkezdtem nézni és 3 gépben is (Seagate, Toshiba notebook hdd-k) 38-59x parkolnak percenként, egyiknél már közel 600ezer (pár hetes kép). Rákérdeztem másik fórumon, de inkább itt kellett volna tanácsot kérnem. :B Olyan notebooknál, amit leginkább asztali gépként használok és sokszor órákra magára van hagyva a gép (akkor parkol a legtöbbet, azaz "csapkodja" a fejet, nem tudom miért nem hagyja úgy) érdemes teljesen kikapcsolni a parkolást? A teljes kikapcsolás nem káros?
    Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák