Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz
hdsentinel
üzenetére
Már kivettem a winyót a gépből. Pénteken kicserélik / hoznak helyette másikat (mondjuk ha azután ezt eladjuk újként az = pofátlanság).
206 napot ment szegényke, a gépben lévő másik 2 winyó az 500 nap felett jár, és vígan szaladgál mindkettő.
Asszem a héten otthon is megejtem végre a szerveren a frissítést, illetve felteszem az új gépemre és küldök riportokat.Egy kérdés: az inicializálás mit csinál tulajdonképpen? Sértetlenek maradnak az adatok?
(#1482) liksoft
Kuka nem szószerint
Szerintem a cég amelyiktől a gépeket vesszük, el is viszi a rosszat. Kérdés, h mi lesz ezután a sorsa (lásd fentebb).
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Assetto Corsa Rally
- Energiaital topic
- ASUS routerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szerintem a cég amelyiktől a gépeket vesszük, el is viszi a rosszat. Kérdés, h mi lesz ezután a sorsa (lásd fentebb).