- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
Az "adaptív kapcsolódás" kikapcsolásával eléggé megnőtt a telefon akkuideje, és mivel A13 betaval a Telekomon lett VoLTE, próbaképpen visszaálltam a P6P-re mint elsődleges telefon. Visszraktam a telekomos céges fizikai sim-et és a privát voda-s e-simet. Hívások bejöttek, nem dobálta el, melegben teams értekezletet is nyomtam 1 órán át, semmilyen túlmelegedés nem volt. Alig merült az akksi, 70%-nál is azt írta, hogy több mint 2 nap a hátralévő idő, nap végére több maradt benne dual simmel azonos használati szokások mellett mint az S22 ultraban. De a csoda 2 napig tartott, a tegnapi feltöltés után megint a merülés 35%-a
a mobilhálózat, most 76%os akksitöltöttség mellett azt írja, hogy 1 nap 20 óra van hátra és egy éjszaka alatt merült 10%-ot. Volt restart, airplane mode be-kikapcs, de nem hatotta meg. Semmilyen frissítés nem jött 2 napja a telóra, úgyhogy nem az okozta. Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Gaming notebook topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Riasztó topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest