Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly01
senior tag
14-el romlott az üzemidő vagy sem?
-
SAS107
tag
Na és mi a tapasztalat? Jobb már a vonal?
Arra rájött már valaki hogy mitöl van az hogy valakinál teljesen jól müködik valakinél meg bontogat?
Én már 2 éve használok egy P6P-t rootolva és nekem teljesen jól megy, de az utóbbi időben folyamatosan szivat a google hogy ne tudjam elrejteni a rootot és így meg nemigazán tudom jól használni és már tele a tököm vele, gondolkodom rajta hogy akkor lezárom a bootloadert, de félek hogy akkor meg a telefonálás nem lesz jó. -
bbendre
őstag
válasz
Hegepapa #7793 üzenetére
A Google Pixel 6 10honap mulva nem kap tobb uj semmit csak Security update-eket.
Ha tervezel valtani 1 even mulva akkor jo a Pixel 6 is kulonben en inkabb a Pixel 7re valtanek.
Ami meg a 7 mellett szol tovabba az a stabilabb halozat kezeles es 5G/VoWIFI jobb kamera (Valamivel), jobb akku ido altalaban, kevesebb melegedes, de ez mindenkinek mas -
Hegepapa
csendes tag
Szép napot!! Véleményt szeretnék kérni érdemes e még most p6p vásárolni vagy inkább a p7p lenne a jobb választás? Használt piacon nézelődök...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Drakmusz #7783 üzenetére
Visszaküldés előtt fotózd körbe, esetleg videózd is le. Igaz nem Pixellel, de én már szívtam meg velük, vagy a szervízzel ahova küldték. Nagyon csúnyán összekarcolva - hátlap és hátlapi ujjlenyomat-olvasó - kaptam vissza egy Motorolát tőlük gariztatás után. Persze megreklamáltam mivel körbefotóztam előtte és így nem tudtak mit csinálni cserélniük kellett a 2 elemet.
-
aldebaran
addikt
Nekem most decemberben még nem jött frissítés a P6P-re. Mikorra várható OTA-n? A weboldalon elvileg már ott van.
-
Drakmusz
addikt
A napokban vettem észre hogy beégett a kijelzőm.
Érdemes ezzel futni egy garis kört esetleg?
Alza, 22 elején lett vásárolva. -
csipuka
senior tag
Feltettem az uj decemberi patch-et, de nem latom, hogy a vodanal menne a vowifi. Nem erre a release-re lett igerve?
-
bbendre
őstag
14betára is panaszkodnak a 7es topicban, nem tudni mi a helyzet mindki a decemberi update ben reménykedik.
Amikor a P6 megjelent a decemberi update tette tönkre és azóta van ez sajnos. Néha jó, néha nem...
Itt folytassuk: https://prohardver.hu/tema/google_pixel_6_7_8_topik/ [link] -
qqzs
őstag
Én csak a mult heten leptem ki a 13 betabol 14 stabilra, honapok ota semmi baj nem volna hivasokkal hivas fogadassal. Gondoltam vegre meg van csinaova a 15 mar tosszabb nem lehet.....hat de...a mult heten szinte mindegyik hivast eldobta. Nem fogadta naponta otszor ülök a telefon mellett ablakhoz közel es jon az sms az egy perccel azelotti hivas nemfogadasrol. Szinte mindegyik beszelgetes megszakad egy percen belul azaz elnemul a másik fél.
Menjek 14 betara az jobb lesz?? -
qqzs
őstag
En nem ertem mikrol beszeltek itt. Legutóbb felraktam a az accountomat egy uj telora es minden app ami fent volt a regin felment az ujra, minden jelszavam a google password managerben van. Mit kell itt koltoztetni??? Ja egyedul az smsek nem mennek at ha jol tudom, meg a app elrendezes amire a novat hasznalom az tud backup restoret erre is.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
bakelitlemez #7770 üzenetére
Attól hogy az app átkerül nem biztos, hogy a belementett alap kód, ami generálja a 6 karakteres dolgokat, is. Az a lényeg, hogy ha van az Új teló, a Továbbadós teló és a Régi teló, akkor az Új és továbbadós legyen öszenézve, minden átment, minden ott van... Ha az oké, akkor mehet a törölgetés meg reset. Aztán legyen belakva a továbbadós az által aki a régiről lép rá, minden meg van, minden át ment... Aztán mehet a régi törlése!
Csak legyen össze nézve az aminek -adott lépésben- egyeznie kell!#7771 bbendre Fél percenként szabvány szerint, és amiket ő felsorolt (Steam,Google Authenticator, Microsoft Authenticator) mind ilyen. Steam annyiban más, hogy az 5 karaktert ad ilyen módjában és nem 6-ot, de ha valaki kinyerné belőle az alap kódot, akkor már más is képes lenne azt kezelni [vannak rá módszerek])
-
bbendre
őstag
válasz
bakelitlemez #7770 üzenetére
TOTP: Time-based one-time password -> azaz percenként új kódot kapsz.
Ez a Google Authenticator lesz nálad -
bakelitlemez
csendes tag
válasz
ledgeri #7769 üzenetére
Na eddig hittem azt, hogy értek a technológiához, de ezekkel a szakszavakkal most összezavartál
iPhonera költöztem át teljesen új eszközként, jelszavaim meg login infóim 1Password-be vannak elmentve, Pixelen használt fő emailcímem (gmail) hozzá lett adva az új telefonhoz is és mindent synceltem belőle, ami kellett. Pixelen vagy 6-szor rányomtam a Google Drive Backup Nowra, hogy a lehető legfrissebb cuccok legyenek fent, Google Fotókban egyaránt - szerintem.
Authenticator-okat meg 2FA-t kérő appokat mind átraktam (Steam,Google Authenticator, Microsoft Authenticator stb).
A TOTP kódok amiről halvány lila dunsztom sincsen, hogy mi lehet, de szerintem azt az Authenticatorokkal egy csokorba lehet fogni - talán. -
ledgeri
nagyúr
válasz
bakelitlemez #7765 üzenetére
Google-nál van take-out, de nem tudom, hogy mennyire részletes, de eléméletileg minden benne van (részlet alatt:pl, benne van-e, hogy kinek milyen cat-színt állítottál be vagy ilyesmik) és hogy abból visszaállni lehet-e (ezt annyira nem hiszem).
A másik, ami fontos: jelszavak, 2fa-k legyenek kimentve, rögzítve. TOTP kódok seed-jei biztos helyen!
-
válasz
bakelitlemez #7767 üzenetére
Nem jellemző. Képek fotókkal mi lehetne, azbappokat csak leszedi, wifi listában sincs sok elcsesznivaló.
Pixel 8 pedig már wifidriecten csinálja mindezt, egész gyorsan. -
bakelitlemez
csendes tag
válasz
MC Pite #7766 üzenetére
Nem volt úgy utána bugos? Még régi iOS szervizes éveimben belevésték az agyamba, hogy a legtisztább/legkevesebb eséllyel bugos telefon érdekében inkább az új készülékként beállítás a javasolt, Androidnál ez nem vágom mennyire igaz
Amúgy meg köszi, ez lenne a legegyszerúbb megoldás így belegondolva -
válasz
bakelitlemez #7765 üzenetére
Mutternak samsungról pixelre a mellékelt adapterrel (micromusb-s volt) pár perc alatt átment minden. Média, wifi hálózatok, a programokat feltette. Nyilván belépni, beállítani be kell az appokat (ha googlebe mentette a jelszavakat, akkor ez relatív gyorsan megy).
-
bakelitlemez
csendes tag
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy végül ádesapám örökli meg tőlem a bevált Pixel 6-osomat.(jobb esetben a szoftvertámogatás végéig, rosszabb esetben csak pár hétig).
Két kérdesem merült fel a készülék átadással kapcsolatban:
1: Van esetleg valami lehetőség forceolni egy teljese Google Drive backupot? Gondolok itt elsősorban a galléria tartalmára, de pl beállítások, névjegyek stb minden mehetne fel.
2: Van valakinek tapasztalata Samsung -> Pixel költözéssel kapcsolatban? Én az adatköltöztetés nélküli, új eszközként beállítás híve vagyok, de apám nem szeret ilyenekkel tökölni. A régi készülék egy Galaxy A71 lenne, ha ez számít valamit. -
scream
veterán
Hali!
P6 alá (GraphaneOS), melyik GCam + config ajánlott? BigKaka 8.8 + nateg6p configja alapból elég fura képeket lő, így valami másikat kombót keresnék.
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Ki lehet mar lépni úgy a 13 bétából hogy a 14 stabil megy fel?
-
válasz
zolikaDB #7754 üzenetére
Én úgy értékelem semmiben sem rosszabb a P8 mint a P7 (sőt, gyakorlatilag mindenben jobb és kisebb is jóval!) csak nincs akkor árelőnye.
Nekem a Pro-k hatalmas tepsik, és telefonos telére nincs szükségem. A közös pixel topikban is kérdezgethetsz, nyolcas topik nincs, de akadnak akiknek volt több generáció.
Nekem P6a, P7a volt előtte. P6 a leglassabb töltésbennés legkonzervatívabb térerőben. Kövi széria kicsit melegebb (nekem az a az volt néha), amúgy ügyesen reszeltek rajta. De nem kérdés hogy a hibákat leginkább a 8 küszöbölte ki leginkább. -
zolikaDB
veterán
Köszönöm nektek!
-
aldebaran
addikt
válasz
zolikaDB #7751 üzenetére
Én a kamera miatt a rendelkezésedre álló pénzből még mindig a pixel 6 pro-t venném. A kamerája kiváló, pláne, ha egy Gcam-et felteszel. tokkal használom, sose gondoltam még úgy telefonra, hogy tok nélkül használjam. Mondjuk ingyenes Fotók tárhely jó lenne, mert képenként 6M és 4k videónként 1-2GB azért hamar betelíti a tárhelyet.
Nekem sose volt gondom semmivel sem, pláne a root-al minden IS megoldható. Én ha cserélnék, akkor is Pixel pro-t vennék a kamera miatt, a sima pixeleket, meg az a-kat hagynám. De ez az én véleményem.
-
attila.86
tag
válasz
zolikaDB #7751 üzenetére
Azért az iphone-ok fényképezési (de főleg videózási) képességeivel egyáltalán nincs baj, csak a korlátozottsággal (több olyan appot is használok, amire nincs alternatíva ios-re) meg a cég hozzáállásával, de ezekkel nagyon. Pixel 8 mellett a most beharangozott támogatási idő hossza szól, ami már a sikeresebb iphone-okkal is pariban van, ha igaz lesz.
-
zolikaDB
veterán
válasz
attila.86 #7750 üzenetére
Köszönöm!
Valahogy osztom is az érveid.
Nézegetem, nézegetem, és látom ezt az ívelt kijelzőt - elmondani nem tudom, mennyire örültem neki, amikor feleségem S8+-át továbbadtuk. (én fóliáztam mindig, pár havonta, és egy rémálom volt - nekem)
Nézelődök tovább.
De a Pixel 8 érdekes lehet.
Netán Pixel 7?
A Pixelek kamerája ennyivel jobb használatban, mint egy Iphone-é, S22-é? -
attila.86
tag
válasz
zolikaDB #7744 üzenetére
S10e után, meg azon opciók mellett, amit soroltál, a P6P egy lóba..ó telefon, foghatatlan kialakítással. Csúszik minden pontja, tok nélkül felejtős, tokkal meg már akkora, mint egy kisebb tablet. Az edge kijelzővel, meg hogy kapaszkodni kell bele, mintha az életed múlna rajta, nekem folyamatosan fantom érintést érez a széleken. Jó, nincs hatalmas tenyerem, de kicsinek sem gondolom az eddigi kesztyűméretekből. Egy samsung helyett használom most, amíg az felfrissül a szervizben, és tény, ha a fényképezés fontos, akkor nem ultra samsung szóba se jöhet, össze nem hasonlítható a P6P fényképezővel. Iphone 13-at sem vennék a bohóc csatlakozó miatt sem, és ebből kiindulva, ha ellennél Tele objektív nélkül, akkor inkább a fentebb említett P8-at választanám fényképezős telefonnak.
-
zolikaDB
veterán
válasz
MC Pite #7748 üzenetére
Köszi srácok!
Igazából ez a foverzio dolog marginalis, jelenleg 12-n vagyok, és egyelőre nincs hátránya (Galaxy S10e).
MC Pite: ezt a 250k ± valamennyi tureshatart szabtam ki magamnak. Ebbe belefér a Galaxy S22, (S21FE), Mi 13T, Iphone 12 és 13, Pixel 6 Pro, 7 és a 7a.
Itt meggyőző volt nekem a 6 pro: Pixinfo teszt
8-at annyira nem nézegettem, egy magyar teszt van, de ott azt állítja a srác, hogy a 7 ennél jobb. Én ezt nem tudom, egyik sem volt nekem. Ren-Tech Pixel 8 teszt -
zolikaDB
veterán
Köszi srácok!
-
Drakmusz
addikt
válasz
zolikaDB #7744 üzenetére
A 6 Pro egy költséghatékonyabb megoldás.
Én egy darabig párhuzamosan használtam egy 7 Pro-val, az egyébként telefonként jobban működött.
A kamerát tekintve nincsenek nagy különbségek, válaszd azt a képi világot ami neked tetszik.
Egy jól konfigurált Gcammal pedig még jobb eredményeket tudsz elérni, ez is fontos szempont lehet.
[link] [link] [link]
Ahogy bbendre kolléga is írta, itt inkább az lehet a döntő, hogy a készülék már csak egy főverziót kap.
Neked kell mérlegelni, én inkább 7 Pro-t vennék. -
bbendre
őstag
válasz
zolikaDB #7744 üzenetére
A Pixel egy fenyekepezo gep amivel lehet telefonalni is. Sok evig a legjobb kamera volt, mostmar van konkurencia. Nekem meg mindig a legjobb megoldas ami telefonban elerheto, persze ez mindenkinek mas valamint nem mindegy mit fenyekepezel.
Ha napfenyben tájfoto akkor inkabb Samsung. Minden masra Pixel. Szerintem.Lehetnek gondok a Tensor elso gen chip-el, de errol itt mindent megtalalsz. valamint meg 1 ev OS/ Feature Drop update van a telefonban
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Kicsit off téma, de hátha tudtok segíteni!
Jópár év Galaxy S7-S10e után ismét telefont szeretnék venni:
- minél jobb fotós képességekkel!!!! (Ez nagyon fontos.)
- hosszú távra
- stabil, megbízható, erős hw-el
Nézegettem az iPhone 13-at, Galaxy S22-t, és képbe került a Pixel 7.
Amikor megláttam az alzan, hogy 250e alatt még létezik a Pixel 6 Pro, amit a dxomark a fenti készülékek elé rangsorolt képességeit illetően. (Többihez viszonyítva (oké, iPhone memória nem ér) legtöbb RAM, legtöbb ppi, legmagasabb kepernyofrissites stb stb...)
Mi a véleményetek? -
csanyix
tag
válasz
csipuka #7737 üzenetére
Szia Csipuka, köszönöm, hogy írtál.
Samu TVn nekem sem volt semmi gondom, a kép ott tökéletes volt. Pár napja váltottam LG C1-re, és ekkor kezdődtek a problémák. A gondom az volt, hogy a "képernyő átküldése más eszközre" funkció nem működött, a P6P nem látta a Tv-t. Ezután kötöttem be a Google Chromecast-ot, és ekkor tapasztaltam a kritikán aluli kép minőséget. Viszont igazad lehet, hogy nem a teló képét castoltad, mert én azt csináltam, és lehet, hogy azért ilyen pocsék a kép. Megpróbálom azt amit írtál, s remélem, hogy jó lesz. Majd jelzek vissza.
Szép estét kívánok Neked. -
csanyix
tag
válasz
wizzgeri #7734 üzenetére
Szia Geri, köszi, hogy írtál. Eredeti Google Chromecast Ultra-t használok, ami 4K Ultra HD-t és HDR-t is tud, és eddig - egy másik Samsung tévén - tűéles képet adott. A netem elég jó, 270/70-es, mégis ultra rossz minőségű a kép.
Nekem nincs több ötletem!!! Legyen szép a napod!
-
csanyix
tag
válasz
bbendre #7732 üzenetére
Szia, nagyon köszönöm, hogy válaszoltál
, így már érthető. Egyébként remélve, hogy megoldás lesz, bekötöttem egy Google Chromecast egységet (HDMI-n keresztül) a tévébe, és arra működik az átjátszás. Csak egy a baj, hogy rendkívül pocsék a képminőség (eddig, a Samsungra átlőve tűéles volt a kép). Van ennek vmi oka vagy megoldás rá?
Szép napot kívánok Neked. -
csanyix
tag
Megnéztem, a Bluetooth kapcsolat működik, a zene, rádióadók simán szólnak a TV. Csak a screen sharing nem működik!? Nem értem?!
-
csanyix
tag
Sziasztok, szép estét Mindenkinek. A segítségeteket kérném a következőben: Pixel 6 Pro telefonom van, melyről egészen tegnapig simán ki tudtam lőni a klf. tartalmakat (Eurosport, saját videók, fotók stb.) à Samsung TVmre. Ma új TV-t kezdtem el nézni, egy LG C1et, melyre viszont nem tudok semmit kilőni. A telefon és a TV természetesen ugyanazon a WiFi hálózaton vannak. De a telefon nem is látja a Tv-t, így nem is kínálja fel a csatlakozás lehetőségét. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm.
-
greyslay
aktív tag
P6 pron olyan kamera beállítást keresek hogy vízjelként a képek aljára teszi a (P6 pro) feliratot. Létezik ilyen?
Csinálok egy összehasonlító Archívumot a magic5 proval.
Atnyargalok a Honorra pár probléma miatt (akksi idő, kijelző feloldás)
Így eladó sorba került másfél év után -
qqzs
őstag
Mar regebben szivok azzal hogy a négyzet a recent appok listája nem jon elo csak a legutolso de most elkezdte azt hogy a pár appban a back nyilra nem lep vissza es mar szinte mindig. Pixel vagy android hülyeség?
-
ledgeri
nagyúr
Na volt egy NO OS FOUND, kicsi frissítés után. 3. bootra bejött, de azért volt kicsi szívroham. (GrapheneOS, de ott azt mondják hogy firmware bug/probléma, amin április óta ülnek gugliéknál... szóval volt kicsi juj...)
-
manoarc
senior tag
Sziasztok 6pro-n az always on kijelző teljesen sötét környezetben is működik ?
-
kano
nagyúr
válasz
Black&White #7717 üzenetére
Hentai az nem gyári Android. De ott tényleg működik.
-
Black&White
addikt
HentaiOS alatt ment a Yettel 5G, sőt úgy emlékszem kint Horvátban se volt gond vele.
-
scream
veterán
Akkor lenne a Yettelre általánosan igaz, ha szolgáltató kibeszélő vagy Yettel topicban lennénk, de mivel Pixel 6 topicban vagyunk, így - úgylátszik csak szerintem - a Pixel 6 + Yettel esetén igaz. És amúgy nem csak az 5G-t írtam példának, direkt.
Arról nem is beszélve már, hogy a kollega nem először jön a Huawei készülékével itt a P6 topicban.
-
scream
veterán
válasz
Ferenczi Áko #7711 üzenetére
Nem is írtam, hogy a Yettel nem ad 5G-t, hanem a készüléken nem megy az 5G - mivel ez nem szolgáltató topic, hanem Pixel 6 topic...
-
zolnagy
őstag
válasz
alexandrosz #7707 üzenetére
Köszi a választ! Akkor még átgondolom.
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
zolnagy #7706 üzenetére
Kategóriával feljebb is jó fotókat készít.
A Voda hálózatos problémák, érzékelésem szerint fogyóban vannak, nekem az elmúlt 1 hónapban szinte alig volt megszakadt, fel nem épülő hívásom, pedig keresztbe - kasul járom az országot. A 4G is okébb, mint pár hónapja, valamit nyilván reszelgetnek rajta.
Ettől függetlenül - ha ez a legfontosabb opció - nem fogom tudni szívből ajánlani a készüléket. -
zolnagy
őstag
Keresek egy olcsóbb telefont egy családtagnak, aki nem játszik a telón, csak beszél sokat ill chatel és pár képet készít vele. 100e volt a keretem, amivel szűken beleférek a Pixel 6a-ba is. Namost olvastam itt ott olyat, hogy Voda hálózaton vannak gondok a térerővel Pixelen. Lett erre időközben megoldás? Nekem ez KO kritérium lenne, mert pont voda a hálózat és a telefonálás a legfontosabb opció. Amelett, hogy tetszik a támogatottsága és állítólag jó fotókat készít ebben az árkategóriában.
-
szente
addikt
Utólag le lehet valahogy venni az audio zoomot?
Lett egy pár koncert felvételem, aminek nem lett túl jó a hangja, mert ha elkezdenek énekelni, akkor majdnem eltűnik teljesen a zene. -
Xelo
addikt
jelentettem bugkent hogy az 5g meg mindig nem mukodik itthon pixel6on qpr betaval annak ellenere hogy pixel7en meg igen. aki szeretne hivatalos es mukodo 5gt p6on magyarorszagon kattintson a +1re: [link]
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
slayernick66 #7698 üzenetére
Nekem 14 béta utolsó 1-2 frissítése után jobb lett az üzemidő. Általában - hétközben - eléggé hasonló módon használom a készüléket, de az utóbbi időben finoman szólva sem fárad el estére.
Elégedett lennék, ha ez így maradna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!