Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
A Carrier Service másért felel (Elvileg olyanokért felel mint az RCS) [A service that exposes carrier-specific functionality to the system.]
A Carrier Config a radio -része és általában OS patch formájában érkezik. Elvileg az új Google Play is tudja frissíteni. Újrainditásos változás az Android 12-ig (utána már nem tudom)
-
HUNgabus
senior tag
válasz
ghiottone #4890 üzenetére
köszi, közben én is megtaláltam, fasza hogy telefonon más mondanak, mindegy hétfőn veszek egy sima 6ost aztán meglátjuk mit tud Yettel-el, max megy vissza,
érdekesek ezek az árak is, vajon hogy számolják ki mennyivel legyen olcsóbb a bontott :
zöld 245.890.- új
fekete 242.780.- bontott
fekete 254.990.- újnarancs 250.010.- bontott
narancs 254.990.- új -
bigrob
őstag
Most hogy lelőtték a youtube vanced appot ki mivel helyettesíti?
Illetve az elmúlt pár napban eldobálja a digis sim a hálózatot...
P6 stabil12, sima és beta carrier services is.. -
ghiottone
nagyúr
válasz
HUNgabus #4889 üzenetére
"a termékeket indoklás nélkül visszaküldheted nekünk a megrendelés átvételétől számított 14 napon belül." [link]
Tökmindegy, hogy nem magyar a 2011/83/EU-s irányelv 9. cikkelye alapján rájuk is kötelező. Az ügyfélszolgálati munkatárs hülyeséget beszélt. [link] Én is többször küldtem már nekik vissza telefont 14 napon belül. -
HUNgabus
senior tag
válasz
ghiottone #4888 üzenetére
vmi olyasmit mondott ékes magyarsággal hogy a 14 nap az a visszavételre hiba esetén és azonnali cserére vonatkozik, ha pénzt akarom visszakapni akkor csak 72 óra, és kb 14 nap mire vissza is utalják,
és meg is kell indokolni hogy miért viszem vissza, alapvető hibának kell lenni, az hogy nem tetszik a színe stb nem játszik, olyankor max csere lehetőség van, ha nincs olyan szín akkor meg max kupon ami levásárolható,
alza mivel nem magyar cég így sok sikert gondolom a fogyasztóvédelemhez is,
72 óra viszont elég kevés lehet mindent is kipróbálni rajta, inkább még várok,
-
HUNgabus
senior tag
már kosárba raktam de még mindig remeg az ujjam, azt mondta a vevőszolgálatos érdekes módon hogy csak 72 órám van elállni úgy hogy pénz is vissza, azt hittem 14 nap, érdekes, az oldal is azt írja,
azért még várok hátha vki tutira kipróbálja Yettel-en is, addig még orosz rulett
-
alikah88
tag
Aki Android 12-n van Carrier Services Beta-val pls az meg tudja nézni hogy mi a Carrier Settings Version? Vagy ez mindenképp az Android verziótól függ?
-
Rotate
veterán
szlovák Orange és O2 sajna nincs VoLTE kapcsoló :(
-
GyUrEe12
csendes tag
Én is Telekomos vagyok és Ersténél bankolok, szóval ezt örömmel olvasom.
Egy kérdés: a béta vonalra álláskor nem vesztek el az appok és az adatok, igaz?
Béta vonalról a visszaallas stabilra sajnos Factory resettle megy csak, de fordítva működik anélkül is, jól emlékszem?
Köszi! -
deva
tag
Mindenféle authenticator, OTP mobilbank, Simple NFC fizetés, George, munkahelyi cuccok, szóval a kritikusabb dolgok mind működnek, VoLTE-val egyetemben. Márcsak az a fránya 5G kellene, bár anélkül tudok élni
Közelítünk ahhoz az állapothoz, ahogy meg kellett volna jelennie, több mint fél évvel a megjelenés után.
-
M3oH
addikt
Illetve, ha Telekom megoldotta, talán másik hazai szolgáltató is így tesz.
-
TaylorPro
addikt
Ami az összefoglalóba került szavazás szerintem el is lehet engedni mert elég minimális a szavazati létszám. És így hogy a Telekom helyre került megtévesztő lehet.
-
deva
tag
#4865, #4866: ohhh, most kicsit hülyén érzem magam... Ez elmaradt, de mostmár működik tényleg. Köszönöm!
-
gulb
senior tag
Ami erdekes, hogy nekem EE ( UK ) kartya 2021.09.30 - szinten.. Andro12 no mokolas.. Viszont a KPN ( NL ) annak 2022-01-07..
Es miota atraktam 5g re itt NL-ben teljesen tokeletesen viselkedik a telefon nem merul nem szakadozik mukodik.
Uk-ben meg mint egy ...... nagyon kivancsi leszek mikor frissul ez a Operator settings.. -
aldebaran
addikt
válasz
janika1988 #4842 üzenetére
Huhh, ezt nem tudtam. Köszi
-
deva
tag
Wow, a végén még megbízhatóan használható lesz a telefon?
A kérdés márcsak az, hogy stabil vonalon júliusi update is hozni fogja-e ezt, vagy muszáj leszek bétára váltani, amitől ugyan kicsit fázok, de ilyenkorra azért már relatíve stabil szokott lenni, legalábbis fejlesztőként már nem szoktam találkozni problémával. Mindennapi használat azért más téma...
-
bigrob
őstag
Mikor jön stabil 12-re?
-
M3oH
addikt
Na, még a végén root nélkül is használni lehet telefonálásra. Bár nekem nem volt gondom a telóval, de mindenképp jó hír.
-
janika1988
tag
válasz
aldebaran #4815 üzenetére
Az eddig is így volt. Amelyik kártyán aktív a mobilnet, ott tudsz 5G-t választani, amelyiken nem, ott max 4G. Mondjuk hiába választanám, nem jön az 5G (úgyse, hogy múltkor Németországban roamingoltam, vettem 5G boostot, de soha nem akart Münchenben felmenni rá, pedig a Vodafone DE támogatott hálózat).
-
Rotate
veterán
nalam sincs
-
Mr.C
őstag
👀
[link] -
Rotate
veterán
asszony úgy leejtette az emeletrol, hogy a kepernyo komplett szetment, vedouveggel is...
most meglatjuk hogy mukodik a hivatalos szerivzes kijelzo csere. megrendeltem a szervizt, beterheltek a penzt kb 170€-t irt, ami szerintem nagyon jo.
kesobb meg beszámolok rola, hogy alakult.
-
deva
tag
Tegnap az tűnt fel, hogy csak SMS-t kapok arról, hogy nem fogadott hívásom van. Úgy tűnik, hogy telekom meg se várta június végét, és lekapcsolta 3G-t itt, ahol lakom... Muszájból visszakapcsoltam 2G-t, az utolsó két hívás nem szakadt, de azért az tényleg "kényelmetlen", hogy telefonálás közben nincs mobilnet... hátfaszom
-
gulb
senior tag
Nekem Aprilisi update ota voltak gondok a mobilnettel Ukben.. Ee es egy holland simmel hasznalva.
Most itt vagyok NL - 2 napja egyszer se dobott le...ma 5g logtam egesz nap aksi se merult halalba teljesen tokeletesen mukodott..
Jovoheten megyek haza - kivancsi leszek ott megint mit produkal mert nekem semmi gond nem volt korabban. Viszont en kikapcsoltam az 5g telejsen..Nincs egy deka se belole ahol lakom.
-
polo5
tag
Hello!
Megmondom nektek oszinten nekem ez a telefon egy csalodas!!!
Alany : Pixel 6 pro
Folyamatosan eldobalja az internetet ( anglia vodafone 4g )
Megneztem fel csatlakozik e 5g-re , de felejtos a tema .
Csak 4g de az is siralmas ( 2022 anglia ) !!
Nem tudom hogy most mennyire stabil otthon az internet a 4g , ugy ertem mennyire stabil !!
De nagyon idegesito dolog hogy minden nap legalabb egyszer elmegy a net amit ugy tudok megcsinalni hogy beallitasokba kivalsztom a 2g -t majd vissza 4g re , vagy ujrainditom ! Es akkor talan mukodik ! Mivel deliveri sofor vagyok igy bosszanto mikor az ugyfelnel megy el a net ! Eddig azt hittem hogy a szolgaltato a ludas de szerintem a telefon a szar!Paromnak pixel 6 van neki nincs ilyen problemaja!!
Irtam google - nek kivancsi vagyok mit valaszolnak !! :)
A telefon gyari nincs rootolva
Hardver : MP1.0
Android : SQ3A.22.06.05.009.B1
Lehetseges hogy csak a szoftver szar ami rajta van ? Valakinek hasonlo problemaja ??
2 sim van benne a masik az telekom O2-on keresztul ott azt irja ki hogy LTE , de amikor elmegy a net akkor a kis haromszogbe olyan mintha felkialto jel lenne !! -
aldebaran
addikt
Nekem digi sim és telekom eSim van. A digi-nél felajánlja az 5G-t, a telekomnál csak az LTE-t, pedig ahol lakom a lefedettségi térkép alapján full 5G van. Pedig a digi-nél nincs is 5g
(root/volte van.)
-
gulb
senior tag
Aki 200+ot lat mobil halozaton az egy szot se szoljon
eskuszom olyan ritka mint a feherhollo itt Ukben.
-
szlaci888
aktív tag
válasz
TaylorPro #4806 üzenetére
Pedig Debrecen és környékét eléggé lefedettnek mutatja a Voda lefedettségi térképe ahogy nálunk Dunakeszinek azt a részét is ahol lakom, de 2 telefon sem kapcsolódik 5G-n, a fene tudja lehet hogy túloznak ezek az adatok...
-
-
TaylorPro
addikt
Beaktiváltam én is az 5G-t. Csak kérdés lesz-e valahol a Vodának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest