Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
csipuka #6493 üzenetére
Képinfóba beírtam mindnél, nem fejetettem ki, gondoltam Google photost mindenki ismeri 🙂
Trénképeket a 12X csinálta a P6a-ról. Aminek meg bal felül a kameraluk, az a P4a.Amúgy a második rootolásnál/modnál, már hideprops nélkül is megy a Wallet is. Itt egyből az 5.3.1.nél az UniversalSaftyNetFix MOD-ot raktam fel.
Így 3 perc alatt megvolt minden, hideal együtt. -
ledgeri
nagyúr
A készülékhez kapott C-A usb átalakító az mire lenne jó?
Rápróbáltam egy biztosan működö fejjel (más kábellel ezt, és más telókat is vígan tölt, emellett régebbi>> buta ahhoz, hogy ezen múljon), egy külső HDD-hez járó (és vígan működő) A-A kábellel, és azzal egy töltésre. Amíg rajta volt jelezte, hogy töltődik, viszont nem kapcsolt be egy teljesen merült 6. Furcsálltam is. 4-5 óra után (mert nem értettem, hogy mi van) levettem, és ugyanúgy alacsony akkuszint miatt nem kapcsol be a készülék.
Azért furi az egész, mert próbáltam azzal vezetékes billenytyűzetet meg egeret is a telón és az ment (szóval áramos kapcsolat is megvan nem csak adatot enged át). -
-
Jelerősség: Most nem csak telipálcás helyen néztem a térerőt a P4/P6 összevetésben, hanem lementem a pincébe a P4a és a P6a-val, plusz közben indítottam hívást is.
Többet változik a hatoson a jelszint, többször megy be a P4a alá az érték, de hasonló pálcányit jelez; hasonló helyen fogy el a térerő. Ha hívás van, odapakol a hatos, kevésbé konzervatív mint a négyes, többet vált (gsm, edge, 3g, volte, stb között), de csak a programon látom, nem hallom szerencsére (HD és HD ill SD és SD között; HD-SD váltás hallatszik persze).
Ha lesz rá egy kis időm, a 12X-et is beveszem a buliba.
Yettel (P6a/P4a) hívás közben, illetve hívás nélkül.
kokler: Nem találkoztam ilyennel. Azzal párszor igen, hogy már 4-5 centiről is érzékelik a terminálok, én még odafelé rakom a telefont, és közli hogy ne mozgassam, vagy próbáljam újra. Így egy ideje az ujjammal távtartok a kényesebb termináloknál, és így kb 3cm-nél nem megy közelebb és nem mozog, így nincs try again. -
kokler
aktív tag
Találkozott valaki olyannal, hogy Google Wallet minden beállítás rendben, kártyák hozzáadva, de fizetéskor minden kártyával Pixelen és Wear OS-en is egyaránt "Try again" hibát dob egy piros felkiáltójellel? Ha igen, mi a megoldás?
-
gti16v
őstag
sziasztok!
egy olyan gond zavar kezdetek óta,hogy ha nem vagyok wifin,akkor az van ha telefonálok,nincs internet a telefonon (telekom),ez esetleg orvoslható azzal,hogy fizikai simről e simre váltok?,Vagy egyátalán orvosolható valamivel ,telefon csere kivételével? köszi
-
Simple plus is tud nfc fizetést, nem csak a sima simple?
Nekem sose sikerült beállítani semmin se, vagy csak balfék vagyok
.
Hivatalosan: OTP MasterCard/Maestro kártyádat, vagy Simple kártyádat használhatod érintéses mobilfizetéshez a Simple alkalmazásban, NFC képes Androidos készülékeken.OTP Visa bankkártyádat a Simple Plus alkalmazásban digitalizálhatod érintéses mobilfizetésre.
Az OTP és a simple elég idegedítő azzal, hogy az új app sok dolgot nem tud amit a régi, vagy kettő kell, vagy webes felületre belépni
Ezért is sütöknrá, és Walletbe/Garminon Curveon keresztül van az otp-s kártyám benne (a Revolut mellett). Múltkor teszteltem a simpler, melóban alig van net/t érerő, fizetéskor állt (volna, ha van net) neki leszedni az újabb 10 tokent.
Mindenesetre hozzá tudtam adni.[kép]
-
TaylorPro
addikt
Simple Plus Visa érintéses fizetést sikerült valakinek beállítani? Nekem nem megy. 6-on és 7-en sem. Mi 9 NE hiba nélkül.
-
Ez preferálnám, de meglátom páromnak mi lesz az igénye
Köszi -
stigma
addikt
válasz
MC Pite #6478 üzenetére
Hi, másik hszre már nem válaszolok, mert sikerült az oem unlock a telódon.
Én amúgy már nyitott bootloaderrel kaptam a telót, de kb ilyesmire emlékeztem, ennyi lenne kb : linkMás wipe már nem lesz emlékeim szerint, mert most már csak a Magisk-et kell feltenni(nálam még 25.2 volt a legújabb) utána meg majd a boot-.img-t kell betallózni és restartolni.
Én telóváltás után (Realme GT2 => Pixel 6) root + Magisk után nem felhőből tettem vissza az appokat, hanem egyesével kattingattam Play-ből, nehogy valami beakadjon és az akksimat durván leszívja. -
Az oem unlock greyed out 10 lépést végigcsinálva ez már megvan. [link]
Kérdés: Itt most nulláról indul a telefon, most át lehetne másolni a korábbi telefonról a cuccokat.
Itt megtegyük (én tiszta telepítést csináltam), vagy a megpatkolt boot img felrakásakor már nem várató újabb wipe? -
Ez az oem unlockos rész hogy van?
Előzőleg nem ment a nyitás, mert ezt még be kellett kapcsolni.
Most megérkezetr páromé, ezen meg inaktív az eom unlock (próbálok frissítést, meg factory resetet). Így lesz a pár perces dolog megint több órás (beleértve a csigalassú frissítések telepítésével). -
kokler
aktív tag
-
stigma
addikt
válasz
Blamazs #6464 üzenetére
Érdekes igaz én Win10 mellett rootlam, de amik nálam be vannak kapcsolva , engedélyezve:
- fejlesztői beállitások (build/kerékre 7x nyomni)
- oem unlock : bootloader nyitás után úgyis engedélyezve kész.
- usb debuggingEzek után még windowos adb drivert tettem fel, és nálam a háttértár simán elérhető volt.
Kábel + gép csatlakoztatása , majd a felugró ablak esetén válaszd a fájlátvitel funkciót.Ezenkívül minden felugró engedélyt a tárhelyhez engedélyezni kell, mint már írták.
-
Blamazs
senior tag
Sajnos elkapkodtam a vásárlást, nem néztem utána megfelelően. Tudtam, hogy lehet baj, de root és kész. Erre banki appok meg sokminden más is szívás. Mivel céges előfizu nem is tudom átvinni T-hez. Még jó, hogy nem az én pénzem ment bele. Egyenlőre marad a MI11 Lite 5G. ezzel meg küzdök tovább....
Rádugom a xiaomit beállítom a fileátvitelt és már tallózhatom is a háttértárat. Nem értem. -
zoli81
csendes tag
válasz
Blamazs #6458 üzenetére
Remélem megoldja majd a problémád, de szerintem azzal kezdődik a probléma, hogy harmatgyenge a modem/antenna. A lakás legárnyékoltabb pontján 10-15 dbm- mel gyengébb a jel mint a Pixel 4a-n ami -115 dBm-et jelent. Hívás közben ha odateszem a fülemhez, tovább gyengül, és előbb vagy utóbb levált 2g v. 3g-re vagy megszakad. Most LTE/WCDMA-ra tettem, hogy 2g-re ne menjen rá, így kibírt 3x10 percet, szépen lement 3g-re ha már nagyon gyenge volt a 4g, de majd csúcsidőben még megnézem, tényleg a 2g-re váltás okozza-e a gondokat nálam.
-
stigma
addikt
válasz
Blamazs #6462 üzenetére
Igen root esetén bootloader-t kell nyitni, minden megy le a telóról.
Appokról tudsz mentést csinálni, de mondjuk én telóváltás után vagyok (Realme GT2-ről) így backupból nem akartam visszatenni mindent , nehogy valami beakadjon a háttérbe.
Telóról amit tudtam kábelen lementettem, sms és hívás ha kell SMSBackuppal csináltam.
Bootloader nyitás után jöhet a root, Magisk majd vissza az appok.
Arra figyelj majd, hogy root és Magis utána VoLTE majd zip-es telepítés lesz : Link -
-
-
-
stigma
addikt
válasz
Blamazs #6458 üzenetére
Hi, root nem olyan vészes szerintem, linkeltem róla mindent én is, és sokan mások: Link
Először próbáld meg szerintem, mert nem egetverően nagy feladat lépésről-lépésre leírást mellett rootolni a telót.
Ha nagyon nem menne tudok segíteni mert győri vagyok.Azt még megjegyzem, hogy Banki appok-hoz is egy picit szórkakozni kell, de megy tökéletesen. Root esetén havi frissítéseket sem tudod 1 kattintással feltenneni, plusz 2 gombot kell majd beiktatni, hogy fel tud tenni
-
Blamazs
senior tag
sziasztok!
Van itt valaki Győri aki tudna segíteni nekem root-ban? pixel 6a és voda háló. Kellene a VoLTE mert nélküle használhatatlan a telefon -
stigma
addikt
válasz
csipuka #6443 üzenetére
Hi, hülyeséget írtam, #6449rankesz hsz-ét nézd.
5G és VoLTE tutira megy vowifi még nem.
Ami emgzavart engem az az, hogy Magisk modulban aktivált volte.zip fájl esetén a VoLTE és Vowifi csúszka eljőtt nekem, VoLTE tesztelve is, és tökéletes, Vowifi még akkor bevezetés alatt.
Thome-nál root nélkül megy a VoLTE, Voda-nál passzolom. -
bbendre
őstag
válasz
aldebaran #6453 üzenetére
A vicc az, hogy erről már 100x írtak a Google-nak és semmit sem reagáltak...
nem kapkodták el a javítást most sem . (Sajnos)
"Schütz szeptemberben hivatalos formában jelezte a hibát a Google-nek, ahol a kezdeti érdeklődés után elfelejtődött. Két hónappal később azonban erélyesebben hívta fel magára a figyelmet, így a Google mérnökei kijavították a hibát, és személyes találkozó után megkapott a magánzó bug-vadászoknak meghirdetett százezer dollár jutalomból 70 ezer dollárt."Én, aki szereti a Security témát fájdalmas a Google hozzáállása.
-
aldebaran
addikt
Ezért is érdemes frissíteni a telókat...
-
aldebaran
addikt
válasz
DrDoktor #6450 üzenetére
Ezzel tudod flash-elni. Minden adat törlődni fog. Itt van hozzá a legutolsó factory image. Csak ugye azt nem írtad, hogy 6 vagy 6pro
Ja és edge vagy chrome kell hozzá (Én edge-ben szoktam csinálni.) -
DrDoktor
senior tag
Hello! !Mint írtam novemberi update után nekem elszállt a fingerprint .10/1 es arány ha esetleg néha az összejön.
Ezért kérdeznék mi a legegyszerűbb modja /telepítése(flashelése?) egy gyári tiszta full romnak ?
Bommer romoló vagyok utolsó amihez hozzányúltam a HTC Desire HDm volt az se ma voltJa meg a watch 4 emre toltam ekgt meg vérnyomást.
Wifiadb-n keresztül bugjagerrel.
De az tényleg pár katt.
Köszi!
-
csipuka
senior tag
Atolvastam, es megtalaltam a sajat hozzaszolasomat, hogy muxik a vowifi nekem mokolas nelkul, de en kulfoldon vagyok.
Van otthoni vodas kartyam azon nem ment nyaron a vowifi. Ezek szerint yettel-el megy, de csak ha root-olt?
Nekem hasznos feature, mert ha wifin vagyok akkor roamingolas nelkul lehet telefonalni.
Bar en mar inkabb attertem voipra. -
BalukaD4
újonc
Sziasztok!
2 nagyon idegesítő buggal találkozom most, érdeklődnék más is jár-e így:
Ha hívnak, nem tudom felvenni! Lezárt/nem lezárt kijelzőnél is. Hiába húzom el az ikont lezártnál, kattintok a hívás fogadására nyitott kijelzőnél, nem történik semmi.Illetve engem is elért a külföldi fórumokon ismert "zöld szörny", lezárt kijelzőnél/nem magas fényerő esetén a fekete mocsárzöld színt vesz fel.
Valaki tapasztalta ezeket? Van valami megoldás, vagy garanciális csere? (Alzanal vettem)
Köszönöm!
-
stigma
addikt
válasz
MC Pite #6441 üzenetére
Hi, köszi az infót.
Ma kipróbálom, hogy mennyire merül a teló, ha GSM/WDCMA/LTE helyett WDCMA/LTE-t használok.Eddig nagyon tetszik a teló, féltem a hívásszakadásoktól, mert olyan helyen lakom ahol otthon szar a térerő, de VoLTE és Vowofi megoldotta a problémám.
Kamerát majd a napokban kipróblálom amit Drakmusz fórumtárs adott. -
Biztosan nem riltanám a 2G-t (hacsak nincs baj). Itthon azért nem ritkán csak ez van(főleg települések között, hegyen, stb).
Akku: nekem 6a van, de hasonlót hoz, sztem normál.
Én órára kelek, így a telefonon 2 órával későbbre állítom az ébresztőt: így ~85% lesz an töltöttség reggelre. Nekem megfelel, 3-4 óra sorral 50-60%ot fogyasztok (tré térerővel). -
stigma
addikt
Sziasztok.
Picit pörgetem a topic-ot remélem nem gond
Eddig nem rossz a Pixel igaz pár töltésen vagyok túl, az alábbi beállításokkal használom a telót :
- Root + VoLTE + VoWifi
- alap netezés+Youtube+Spotify
- alap beállítások, kb hátteret változtattam csak:
SoT: [kép] [kép] [kép]
SoT-ra : 4 óra 50 perc jőtt ki kb + 30-40 perc hívás. Ez átlagos/jó vagy rossznak mondható? (Rendszernek A13 van, oktoberi path)
- Átlagban este 1-1,5 órát netezek wifin, reggel 20-30percet
- Egész nap BT kapcsolat a Android Wear okosórával (Skagen Flaster 3)
- Reggel + melóból hazafele 20-30 perc Spotify
- Melóban átlag nevezés Chrome vagy Vivaldi-val
- 90%-aban mobilneten lóg a teló.Telón belül pár kérdésem lenne:
- Hálózat:
- 5G kilőve, felesleges mert Győrben pár helyen van, max 4G-re van fixálva a mobilnet (Yetteles vagyok)
- 2G hívás engedélyezése
- Vowifi + voLTE bekapcsolva
- Preferált hálózat: GSM/WDCMA/LTE az alap, ehelyett ahogy nézem azt ajánják 2G-t tiltsak, és WDCMA/LTE-t állítsak. [kép]
Beállítsam a WDCMA/LTE + 2G hívás tiltását?
- Akksi:
-Adaptív töltés + alkalmazkodó akkumlátor bekapcsolva => ez így megfelel? Más telóimnál ki szoktam kapcsolni, ha jól emlékszem (Oneplus sorozat + Realme GT2)
- GCAM: használ valaki BigKaka Gcam appot? fotós topciban ajánlják, confignak a näte féle configot fogom kipróbálni. Valakinek ezzel tapasztalata? Melyik BigKaka verziót használjam?Válaszokat előre is köszönöm.
-
stigma
addikt
válasz
MC Pite #6436 üzenetére
Hi, köszi a leírást, nagyjából körvonalazódott a kérdés és a megoldás is.
NFC esetében kipróbálom amit gretzky77 és aldebaran fórumtárs írt, hogy melyik lesza nyerő.
Ma reggel sikerült órával Wallet-al fizetnem (Walletba Revolut kártya van benn), így a probléma megoldni látszik, mert:
- Ha büfében fizetek kis tételt, akkor órával teszem
- Ha boltba fizetek nagyobb tételt akkor telóval az OTP-s appal fizetek.(Simple)Ha a telóval fizetek a gyorsmenüből Wallet-al, akkor azonnal az elsődleges fizetés Simple helyett azonnal átáll a GPay/Wallet-ra és a Simple lesz a 2.-ik.
Így max akkor tudnék fizetni az OTP-s kártyámmal, amikor nyiva a saját appja.
Problémázni nem akarok, megoldás megszületett, és köszi mindenkinek a segítséget. -
1, Csak feloldás után megy az NFC (ez az alapbeállítás, be lehet máshogy is). Max ha olyan widgetet teszel ki, amin kapcsolgathatóak a cuccok. Nem tudom van-e olyna app, ami 'fentre' is rak ki gyorskapcsolót, és sose kapcsolom ki, nekem mindig megfelelt az évek alatt hogy csak feloldáskor lehetett használni. Azaz passz.
2, Alapértelmezett, kivéve ha a másik meg van nyitva opció nem jó? Nem próbáltam hogy a simple az alap, és walletet megnyitva azzal fizetnék. Apróságokat is fizethetsz az otpvel, nincs magasabb költséged tőle ha amiatt kerülnéd (legalábbis Mo-n).
Persze, órán független a telótól hogy mit használsz. Legalábbis nekem garminon.
C lehetőség:
Nekem a wallet az alapértelmezett (simple még a mai napig olyan gyökér, hogy fizetés közben áll neki leszedni az új tokeneket mikor elfogyott a 10, és nem mindig fasza a net, pl melóhelyemen), abban a curve az elsődleges kártya - alapértelmezett benne az OTP-s. Ha oldalra húzom a walletben, akkor meg ott a revolut.
Órán is revolut meg curve van (otp ugye nincs rá).
Ha órán is elérnéd mindkettőt, kell a curve.
[kép] -
aldebaran
addikt
válasz
gretzky77 #6429 üzenetére
Amit ajánlottam, a toggle app, nálam azt csinálja, ha az nfc ikonra kattintok, alul felugrik egy beállítás - Az NFC használata - és egy csúszkára kell rábökni és kész.
-
gretzky77
veterán
Szia!
Az első kérdésed teljesen jogos, én pár napja futottam itt egy kört, mert az NFC állandó bekapcsolva tartása miatt volt egy téves fizetésem! Nem is értem, hogy ezt miért nem lehet az értesítő sávból kapcsolni! Végülis itt ajánlottak egy Toogle státus widget progit amit kitettem asztalra, bár ez is csak félmegoldás, mert igazából csak egyből az NFC beállításhoz dob, de ez is jobb mint állandóan a menüben bóklászni!
A második kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni én egyetlen kártyát használok! Ellenben milyen a Falster 3 óra, szereted, agyaltam rajta én is! -
stigma
addikt
Sziasztok.
Pixel6-os teló eddig kiváló (kopp-kopp), megy minden amit akartam: VoLTE,Vowifi, Root, Otp app, stb, de van pár kisebb problémám.
1. NFC: Eddig a NFC-t minden telómon külön gyorsmenüből szoktam kapcsolgatni(NFC on/off), utána fizetek az OTP-s alkalmazással (SImple). Megoldható ez valahogy hogy az NFC-t mindig fizetés előtt kapcsoljam, vagy engedjem el a témát és legyen mindig bekapcsaolva?
2. NFC-s fizetés: OTP miatt az érintéses fizetést a SIMPLE-ben aktiváltam, , viszont van Revolutom + Google Wallet.
Wallet-ba hozzáadtam a Revolutos kártyám, ma reggel a büfében teszteltem tökjól működik, hogy gyorsmenüből előhívom, de sajnos fizetés után átáll , hogy a GPay/Wallet az elsődleges fizető nem a Simple.
Általában mindenhol a OTP-s kártyámmal szeretnék fizetni, Revoluttal max a büfében akarok kisebb tételeket pl.: kv, stb.
Van erre valami megoldás?
Viszont még okosítanom kell magam, mert a revolutos fizetés az Android-os órámon akarom majd használni (Skagen Flaster 3), csak még nem jutottam el oda, hogy bekonfiguráljam.
Cél az az lenne, hogy telóval mindig az OTP-s alkalmazással fizessek, az órával mindig a Wallet/Revolut kártyával. Ez kivitelezhető, vagy én vagyok a "láma" -
DrDoktor
senior tag
válasz
MC Pite #6426 üzenetére
Fólia .Amikor megvettem eleinte fof volt
Majd elég szépen megjavult
Jött a frissítés ma reggelre egyáltaláén nem ismeri fel
Most 5 órája törlöm rakom fel a lenyomatot .Néha jó néha nem ,
GYK használhatatlan
Próbálkozom .....
Plussz másik érdekesség nekem.Gcam portot használok és eltűnt belőle a fehéregyensúly állítás .Hiába állítom be menüben nem jelenik meg
Tegnapig ez is jó volt. -
válasz
DrDoktor #6425 üzenetére
Van üveg/annak a telepítése után tanítottad?
Nekem telepítés után kicsit rosszabb lett, így újratanítottam, így a P6a megint gyorsan old fel.
Más kérdés hogy maga az azonostás gyorsan történik, mint pl a 12X-en, csak azon ügyesebben el van animálva, még gyorsabbnak érződik (itt olyan mintha a rezgés után éledne a kép, emiatt olyan mintha lassabb lenne).Akartam javasolni, hogy töröld a mentetteket és vedd fel újra, hátha (csak nem baxták el az olvasót, max lehet hogy vmi tanúsítvány/timestamp/egyéb cucc miatt nem megy).
-
DrDoktor
senior tag
Felment a havi patch.Az eddigi sem acélos ujjlenyomat olvasó végleg megszűnt működni...
Rezeg de nem old fel a shithalom.... -
zoli81
csendes tag
válasz
szkorhetz #6419 üzenetére
Ez kell még hozzá a nyitóban leírtak mellett:
https://forum.xda-developers.com/t/activate-5g-on-non-5g-country.4457071/post-87691805Nem mondom, hogy folyamatosan 5g-n van lakáson belül, de ha tényleg használom a hálót átáll rá szinte mindig. Elvileg az 5g dss támogatást teszi lehetővé a patch, ami annyit tud, ha jól értem, hogy ugyanarra az antennára cuppannak rá a 4g és 5g használók is.
-
rankesz
veterán
Kint vannak a novemberi Factory image-ek [link]
-
stigma
addikt
válasz
szlaci888 #6401 üzenetére
Hi, sajnos egy picit, ahogy éreztem bonyolultabb, szóval a Magisk topicba beírtam.
Zygisk -et engedélyeztem, emellett Enforce DenyList és DenyList-be betettem a Google Play, Otp, Simple, Revolut, stb alkalmazásokat, elvileg gyönyörűen belépnek és futnak is kivéve az OTP-t, mert ott SaftyNet probléma van.Eddig lekopogom minden frankó a telóval, (VoLTE/Vowifi) nagyonn kell nekem, mert szar a térerőm sok helyen. Teló picit nehezebb mint a Realme GT2,az üveg hátlap miatt, de a rendszer rohadt fluid és satbil eddig.
Már csak be kell laknom rendesen. -
zoli81
csendes tag
válasz
spect80 #6411 üzenetére
5. kerületben van 5g régi simmel is. Az utcán 900 mbps, bent 400-500 körül lehet (kilőttem a mérőt a felénél)
5g-n marad hívás közben is 5g-n és jó a hangminőség, bár nekem kicsit halk. Mondjuk lehet nem is teszem jól a fülemhez mert szokatlan a méret.Viszont ami nagyon nem jó: egyértelmű, hogy gyenge a minőség ha nem 5g-n (4g-t még nem tudtam kipróbálni) megy a hívás főleg hálózaton kívülre. Egyszerűen nincs benne kraft, koncentrálnom kell hogy értsem mit mond a másik, és az előbb amikor fel alá járkáltam a lakásban hívás közben bizony meg is szakadt 4,5 perc után
4g hívást még próbálom beüzemelni, de ha az is ilyen foscsi, akkor az sajnos tarthatatlan. Pedig szeretném megtartani.
-
zoli81
csendes tag
Vettem én is egy P6-ot. Root megvolt 5g, volte miatt(Voda). Ezt végigcsináltam:
https://forum.xda-developers.com/t/activate-5g-on-non-5g-country.4457071/Volte az én 5 éves sim kártyámmal nem megy, de próbáltam egy másikkal is, azzal meg megy, szóval lehet az ügyfélszolgálattal kéne próbálkoznom.
5g-re még egyszer sem ment fel a 3. és a 13. kerületben, pedig a service menü szerint NR rendelkezésre áll. Holnap még a belvárosban megnézem, de ki lehet jelenteni, hogy nem működik úgy ahogy kéne.
A kameraszigetet megcsinálhatták volna igényesebben, meg szokni kell a súlyát és a méretet a galaxy s7 után, egyébként eddig minden ok. -
bigrob
őstag
válasz
szlaci888 #6402 üzenetére
Ha a 13. (hétköznap 8-17-ig itt vagyok) vagy 15. kerület közel van kipróbálhatjuk a Samsung EP-TA845 adapteremmel.
-
szlaci888
aktív tag
Tudom, hogy sokszor említett téma, de mondjon nekem valaki egy olyan töltőt, pontos típussal, ami tutira tudja a Pixel6-7 szériát vezetéken 30W-al tölteni!
Mostanában kipróbáltam több PD3.0-ás töltőt, de 18-20W-nál többel egyik sem töltött.
-
szlaci888
aktív tag
Ide másolom megint:
aktív Zygisk mellett Enforce DenyList és DenyList-re kell tenni a Google Play Services alatt acom.google.android.gms
éscom.google.android.gms.unstable
tételeket majd töröld a Play Services adatait teljesen és restart, a kártyát hozzá kell majd adni szerintem újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel