Új hozzászólás Aktív témák
-
redst4r
tag
-
TaylorPro
addikt
válasz spect80 #7159 üzenetére
Itt nektek sajnos késik a Márciusi frissítés, abban lesz a VoLTE aktiválva. Az 5G meg majd hátha sikerül. Annyira nem érezni még a hátrányát.
Aki a Hentaira előfizet az figyeljen mert ismétlődő lesz. Én bebuktam egy plusz havit feleslegesen. Időben törölni kell, vagy ne legyen pénz az adott kártyán.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
redst4r
tag
-
kano
nagyúr
válasz spect80 #7149 üzenetére
A legújabbat csak akkor tudod letölteni, hogy ha támogatod a Patreon-t (vagy felhasználói hozzáférést vásárolsz, vagy mit tudom én, de a lényeg, hogy fizetsz érte). Ha ezt nem teszed, akkor csak 2 hét múlva tudod letölteni. Jelenleg, ha jól emlékszem az OTA van kint az újból és a februári pedig már nem elérhető.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
scream
veterán
válasz spect80 #7149 üzenetére
A hivatalos dokumentációt elnézve, amúgy nem csodálkozom...
Mármint szerintem sokkal jobban felkapnák az emberek, ha lenne egy épkézláb leírás/how to hozzá, meg egy normális feature lista, helyette tele van random, felesleges utalgatásokkal meg hivatkozásokkal a nevének megfelelő tematikában (aki out of context csak teljesen megtévesztő lehet, semmi pozitív hozadékát nem látom).
Hasonlóan az aktuális frissítéseknél kiadott képes illusztrációk esetében is, szinte már gyerekes, nem kelti "rendes" ROM érzetét (annak ellenére, hogy a tapasztalatok azt mutatják, hogy tök jól működik).
-
kano
nagyúr
válasz spect80 #6955 üzenetére
Ez márs telefonnál is van és ez normális.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz spect80 #6889 üzenetére
Igen csak nem teljeskörű ez. Marad egy halom helyen reklám (főleg appokban).
-
zoli81
csendes tag
válasz spect80 #6411 üzenetére
5. kerületben van 5g régi simmel is. Az utcán 900 mbps, bent 400-500 körül lehet (kilőttem a mérőt a felénél)
5g-n marad hívás közben is 5g-n és jó a hangminőség, bár nekem kicsit halk. Mondjuk lehet nem is teszem jól a fülemhez mert szokatlan a méret.Viszont ami nagyon nem jó: egyértelmű, hogy gyenge a minőség ha nem 5g-n (4g-t még nem tudtam kipróbálni) megy a hívás főleg hálózaton kívülre. Egyszerűen nincs benne kraft, koncentrálnom kell hogy értsem mit mond a másik, és az előbb amikor fel alá járkáltam a lakásban hívás közben bizony meg is szakadt 4,5 perc után 4g hívást még próbálom beüzemelni, de ha az is ilyen foscsi, akkor az sajnos tarthatatlan. Pedig szeretném megtartani.
[ Szerkesztve ]
-
DrDoktor
senior tag
-
-
Bullitz
aktív tag
válasz spect80 #6340 üzenetére
Erre is gondoltam, de ez nagyon két esélyes. Úgy láttam viszont, hogy a P7/P7P-nél már a maga a hardver is más, és nincsenek ilyen gondok. Állítólag ezeket az exynos modemeket még a Samsung is lecserélte az USA-ban a telóiban, pont ezen okból Qualcommra. Fura, hogy a google nem ad egyértelmű állásfoglalást ebben a kérdésben, elég triviális a probléma.
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Bullitz
aktív tag
válasz spect80 #6338 üzenetére
Gyakorlatilag nap mint nap mást gondolok. Amióta megláttam tavaly ezeket a telókat tudtam, hogy ha eljön a nap erre váltom le a HTC-t. Viszont elrettentenek ezek a dolgok, mert egy telefonnál alap lenne, hogy arra használható amire kitalálták.. mobilisan elérhető legyél bárhol. Na most ezzel ezt pont nem tudja prezentálni.. nem tudom. Én is gondoltam erre de ez túl nagy kérésnek tűnik, én sem örülnék neki, főleg hogy meg van az utódja amibe belerakná a pénzt gondolom.
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Bazsi84
aktív tag
válasz spect80 #6308 üzenetére
Nalam ugyan csak P6 van,de igy is nagy kulonbseg van UK es Magyarorszag kozott. Itt sosem volt hivas megszakadasom,pedig eleg sok helyen jarok ahol térero csak elvetve akad,hegyek volgyek,stb.Otthon mar elso nap mikor probaltam hivni párom.Szoval nem tudom ezt speciel mi okozhatta,de a telo hardver es szoftveroldalrol biztos nem valtozott kozben..
-
MC Pite
veterán
válasz spect80 #6300 üzenetére
A P6 és a P6a megegyezik modem/setup téren?
Mert melóban, és több helyen is járkálok gyenge térerős helyeken, és ahol karcos, ott a váltás ideje alatt hallani nagyon rövid időre hogy picit darabos a hang, de ez más készülékkel is előfordult, és iádig sehol nem volt rosszabb mint a P4a ahol egyszerre néztem őket (ahol elfogyott a térerő, az is kb azonos helyen történt).Nálam tradíció, hogy csak olyan helyre megyek melózni, ahol nagyon satnya a (yettel) térerő (bár a mostani helyen a céges vodával még rosszabb, a termelésben nem is lehet telefonálni vele ) , meg a természetjárás miatt is priós hogy jó legyen az modem/antenna, de idáig az XZ2C, P4a, 12X és P6a kb ugyanúgy teljesített (kivéve, hogy az utóbbi kettő VoLTE miatt ott is használható, ahol a 2 és 3G nem elérhető).
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
veterán
válasz spect80 #5870 üzenetére
Köszi!
Ma reggel, 2,4 GHz-re állítva nem szakadt meg a Haller utcai rendőrségnél.#5871 bbendre Azon az útvonalon megyek ahol kisebb a dugó, bár nem hiszek minden feltétel nélkül a Waze-nek.
#5875 kutga Megy kábellel természetesen, így viszont kényelmesebb, nem kell a kábellel vacakolni (akár a zsebemben is maradhatna, nem szeretem a golyóimat főzni vele).
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
-
natë
nagyúr
válasz spect80 #5798 üzenetére
Én nem használok maps-et Graphene alatt, van Sygic-em.
Nem az a lényege, hogy statisztikákat gyűjt/nem gyűjt, hanem hogy egy rakás dologhoz nem fér hozzá. Kvázi egy tűzfal véd a Nagy Gonosz-tól.
Nekem mondjuk az volt a fontos, hogy jobb legyen az akkuidő és tudjam a gcam mod-ot defaultra állítani. Nincs is fent a gyári Google Camera
-
rankesz
Topikgazda
válasz spect80 #5681 üzenetére
Bcr-el megy a hangrögzítés tökéletesen, azóta kijött az 1.2-es verzió is,, ott flac formátumon kívül lehet ogg-ot is meg pár másikat is beállítani.
Nekem root-tal megy a wallet (gpay), revolut, cib, kréta (ki gondolta volna hogy rinyálni fog és hideolni kell előle a root-ot), hik connect -
gretzky77
veterán
válasz spect80 #5685 üzenetére
Köszi Telekomos vagyok így a Volte megy, 5G nélkülözhető egyelőre számomra! Felbontás módosítás az mit takar? Banki és egyéb appok miatt nem szeretnék ezzel szüttyögni! Jobb a békesség számomra!
Más : hálózati töltő kérdés, ha olyat veszek ami mondjuk nem 30w-os hanem 45w attól még jó lesz a Pixelhez gondolom csak nem fogja kihasználni a 45w-ot!? Jól gondolom?
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
bbendre
őstag
válasz spect80 #5652 üzenetére
Nem lesz triviális a tört vagy modosított programok telepítése. Most ha kijött egy új GCam a PIxelekre könnyű volt relrakni. De mostmár kelleni fog hozzá a Split APKs Installer (SAI) vagy APKMirror Installer esetleg meg lehet próbálni a bundletool -al.
És nem lesz mindegy melyik verzióról melyikre telepítesz ha nem a hivatalos Play-t használod.iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
-
Chris1966
csendes tag
válasz spect80 #5596 üzenetére
2 simmel ha repülő módba teszed, 1 éjszaka alatt mennyit merül?
Este 100%-on volt, reggel már 92% volt repülő módban, és most már 79% nagyon light-os használattal reggel 7 óta
Swarm alkalmazás a fő fogyasztó most 9%, 3ó58p háttér amit mutat... Optimalizált akkuval.... Katasztrófa ez az A13[ Szerkesztve ]
()Chris()
-
gulb
senior tag
válasz spect80 #5573 üzenetére
Ma megint repteren vagyok...megerkeztem es lass csodat meg is szakadt a net kapcsolat..
megnezned service menube milyen formatum van neked engedelyezve?
most lte/nr re tettem eppen es mukodik csak merul mint a tegla. Ha rakapcsolom az osszes letezo savot hullik le 10percenkent es csak ! Van a signal jelzesnel... -
Chris1966
csendes tag
válasz spect80 #5498 üzenetére
Ok, köszönöm megnézem. Van ennek így bármi értelme szerinted? Segíthet bármit ez az extrém merülésben? (Telefon tétlen, Mobil hálozatok)
Telekom eSIM olyan, hogy jön egy QR kód, jelszó semmi. A PDF-ben még PIN1, PIN2 és PUK1 , PUK2 adatok vannak. (azokat sosem kérte)Viber azért furcsa, mert másnál nem igen jön elő, egy külföldi fórumon volt 1-2 ember aki ezt mutatta fogyasztásban mint nálam...
()Chris()
-
Chris1966
csendes tag
válasz spect80 #5496 üzenetére
Köszönöm Nektek a válaszokat. Ma éjjel is sikerült 35%-ot merülnie repülő módban!
Abban a pár napban amikor A12 volt rajta akkor nem volt semmi ilyen merülés, teljesen jól ment a telefon. Ezt az A13 hozta elő, nem a telefon hibás.
Ha a hálózati beállításokat resetelem (Wi-fi, mobil és bluetooth) akkor minden elszáll vele ami SIM is? Gondolok főként a letöltött Telekom eSIM-re. Azt újból meg kell igényelnem a Telekomtól? Vagy azt nem 'gyilkolja' ki?
Még ha az segítene is a "Phone Idle" és stb. őrületben akkor is ott van még az APP őrület a Viber 20%+ fogyasztása folyamatos előtérben van, háttér helyett.()Chris()
-
MC Pite
veterán
válasz spect80 #5393 üzenetére
Tippelhetek? Telekom?
deva: Ugyanezt tapasztaltuk sokszor a telekommal SE(1), A41 és A32 5G-vel is.
Találjátok ki a sajomi 12es topikban a telekomosok beszámolnak-e ilyen-olyan anomáliákról? #hivatalosanistámogatottkészülékkel
Amúgy a 4G van, majd néha levált (akinek nincs volte ott ugye mindenképp) majd leváltáskor eltűnik a térerő az meg minden itthoni szolgáltatót érint tudtommal, mert az 5G miatt lelőttek sok 3G sávot.
Most azért van 12X-em, mert meguntam hogy melóban híváskor eltűnt a (2G) térerőm sokszor, pedig 4G volt (csak a P4a ugye itthon még nem volte képes).[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
gulb
senior tag
válasz spect80 #5302 üzenetére
Ezt feltetelezem en is.. foleg ezert is vacakol szegenyke ha zsufolt helyen vagy millio masik telefon uvolt korulotte es meg a dualsim is... tuti van osszefugges. Most elvezem hogy mukodik rendesen es nem merul mint a balta.
Melegedes azon kivul hogy zavaro mert forro ( DUO video hivas 10perces tojast megsutod rajta) - mast nem vettem eszre meg de ilyen ho es az aksi nem igazan jo baratok hosszutavon ugy doglott meg anno a nexus 4is mint a huzat..
-
szlaci888
aktív tag
válasz spect80 #5130 üzenetére
Első körben csak amit a telefon kijelez, de minden bizonnyal igazad van, én is pont ilyesmire gondoltam, mivel csak a szűkebb belvárosban ír 5G-t. A belvárosban 1-2-szer csináltam speedtestet, ott 600-800 Mbps letöltést is mértem, gondolom az lenne az igazi 5G sebessége, itt a munkahelyemen ahol a másik telók 5G-t írnak, de a Pixel 4G-t, itt 120Mbps-t mértem, ami egy erős 4G sebesség szerintem.
Kösz a cikkeket majd este elolvasom![ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz spect80 #5074 üzenetére
Azt én is kikapcsoltam már, sőt a fejlesztői beállításokon belül a mindig aktív mobilhálózati kapcsolatot is. Egyedül az alkalmazkodó akkumulátor van bekapcsolva az akku beállításoknál.
Most épp 40% a mobilhálózat használati aránya.
Letöltöttem a Mobile Cell Info Lite nevű appot, feltettem mindkét telefonomra. Ezen látom, hogy mindhárom hálózat (Vodafone, Telekom, O2) térereje hasonló (~ -100 dBm/sárga színnel jelölt), valamint a tornyok is hasonló távolságban vannak (~500m).
Mivel a lakhelyemet és az adótornyok helyzetét nem tudom/akarom megváltoztatni, marad a gyakori töltés.Mivel a júliusi frissítésből kiadtak egy EMEA változatot is, azt majd kipróbálom egy teljes újratelepítéssel.
Amúgy érdekes egybeesés, hogy az utolsó Google telefonom egy Nexus4 volt, ott is egyedül az akkuval volt problémám. Ezt leszámítva amúgy nincs panaszom, tökéletesen működik.
-
barnam_
nagyúr
válasz spect80 #5057 üzenetére
Semmiképp sem normális szerintem
Összehasonlításképp egy screenshot a Redmi Note10-ről, ebben egy Voda HU és O2 DE kártya van. Az elmúlt 24 órában ugyanott volt velem ahol a Pixel6, ez a telefon semmit sem csinál azon kívül hogy készenlétben van:
Nem mondom, hogy drasztikusan rossz az akku idő (mert gyorsan feltölti), de tegnap ~10 órát vezettem, és miközben hozzá sem nyúlok, merül.
-
barnam_
nagyúr
válasz spect80 #5055 üzenetére
Ahhoz képest, hogy eddig nem találkoztam olyan telefonnal, ahol a mobilhálózat lenne a legnagyobb fogyasztó a hardverek között.
Megpróbálhatom esim nélkül, de pont a telefon miatt vettem olyat. Minden normális (nem Apple) telefon tud 2 fizikai simet kezelni, de a Google-nek az almát kell másolnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest