Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
csak másik laucherrel tudod leszedni ezeket.
A 2G kikapcsolás nálam is sokat javított, de mikor Vodafone ÜFSZ-t hívtam, ahol az utóbbi időben 45 percnél hamarabb nem kapcsolnak senkit, akkor 3-ból 3 alkalommal 8-10 perc után elnémult és bontotta a vonalat.
nekem P6pro van nem a sima -
Ano
senior tag
válasz
llspencerll #4298 üzenetére
Na igen, erre nem is gondoltam
Tervezi a google javítani ezt a jövőben?
-
Ano
senior tag
Sziasztok!
Új Pixel tulaj vagyok. Alza-s Sima Pixel 6-osom van Telekomos fizikai SIM kártyával és BP-i lakos és csak holnap lesz 1 hetes a telefon hogy nálam van.
Amíg ki nem kapcsoltam a 2G-t nálam is voltak bajok: gyorsabb merülés és pl M6os autópályána Bp felé jövet 3 másodpercenként eldobta a hívást ... akkor félreálltam egy pihenőbe és kikapcsoltam a 2G-t és azóta jó. Semmi bajom vele ilyen téren! Legfrissebb szoftver van rajta amit a rendszer felajánlott mint frissítési lehetőségNálam az ujjlenyomatolvasó is jó ... nem kell külön bekapcsolni a kijelzőt hozzá mert érzékeli, igaz hogy be van kapcsolva a felemelésre bekapcsolás funkció vagy valami ilyesmi és első érintésre bekapcsolja a kiejlzőt ha pl az asztalon hever a teló és nem emelem fel. Nekem ez nem zavaró.
Ami nekem furcsa, hogy alap képernyőnél nem mutatja hogy pl rezgőn van a teló, csak ha lehúzom az értesítéseket!
Illetve a kezdőképernyőről sehogy sem tudom eltüntetni vagy átméretezni/áthelyezni a dátum/időjárás widget-et (ez miért van így ) illetve ugyanez a helyzet a google kereső mezővel is, ami szerintem a legrosszabb helyen van alapból!
Erre valaki valami megoldást esetleg?
-
sub71
aktív tag
Az ujjlenyomat olvasó lehetne jobb, de! Az nagyon érdekes, hogy a banki alkalmazások nálam 10/9 aránnyal fogadják el az ujjlenyomatomat,viszont a telefon feloldásnál jelentősen gyengébb az arány, lehet ez valami bug?
... Más nem tapasztalt ilyet?
-
TaylorPro
addikt
Ma volt egy random újra indulásom. Még jó hogy tartóban szemben van a telefon melóhelyen. Zsebemben észre se venném, megállt a pin kódnál. Múlt héten vezetés közben az autós tartóban szintén. Tegnap csörgött a telefon, mire felvettem volna megszakadt, jött az sms hogy nem fogadott hívás. Aki hívott azt hitte kinyomtam. Eddig nem volt ilyen gondom. Keveset fotózok és telefonálok, a netezés a legtöbb.
Visszatérve a rendelésre. A szürke első körös előrendeléses volt, semmi baja nem volt. Ezt lecseréltem zöldre a színe miatt, annak sincs baja. A zöld az első körös készlet kifogyás utáni második körből volt. Német store.
-
spect80
senior tag
válasz
bbendre #4290 üzenetére
Még nincs rá megoldás, de állítólag dolgoznak rajta:
"Update 5 (April 18)06:05 pm (IST): According to a user, a Google rep. said that they are working on a fix for this issue. However, they did not provide any ETA for the fix.
Note: We have more such stories in our dedicated Google Section so be sure to follow them as well.
Featured image source: Google Blog"Neked melyik verzió csinálja? nálam ez van fent, és általában stabil: 8.4.600.440402475.27
-
bbendre
őstag
válasz
KoVee84 #4281 üzenetére
Amivel gond van nálam mediamarkt.de Pre-Orderes talán a legelsők között gyártva.
És sajnos a kamerára hibámra nem találtam megoldást még. Lehet tényleg a pre-orderesekkel több gond lehet? Az megértem, hogy nálam gond van a hálózattal. Ahol lakunk nagyon gyenge a térerő (~25% max) de nagyon lassan talál vissza és ilyenkor nagyon merül. -
Rotate
veterán
válasz
KoVee84 #4281 üzenetére
mákosak voltunk 2x német play store első körös előrendelés.
egy update volt, amivel kifejezetten rossz volt, de azzal mindenkinek.
asszony stabilon hiba nélkül imádja.
engem a beta channel 2 havonta 1x megviccel, de nyilván ez az én döntésem, nem a telefon hibája.
ezzel együtt valszeg vannak gyártási hibás telefonok, mert nem hiszem el, hogy valakinek megoldja egy update a gondot, valakinek meg nem.
-
KoVee84
senior tag
Akiknek jó a telefonja, ők honnan szerezték be?
Alza, szürkeimportos bolt vagy külföld? -
TaylorPro
addikt
Nálam sincs gond, és az előző szürkével sem volt.
-
aldebaran
addikt
Nem tudom, hogy csak nekem működik jól ez a teló?
Hívott t-com-on a szállító, hogy megjött a cuccom, amit rendeltem. Miközben beszéltem vele, bejelzett a teló, hogy másik hívás is van. (Miért ne egyszerre pont ugyanakkor hívjanak) Letettem a szállítót, felvettem a havert. Se eldobás nem volt, se zúgás, se semmi probléma. Ja és kihangosítottam a havert, az is működött...
Most vagy az én telómat rakták össze külön, vagy Debrecenben nincs hiba a szolgáltatónál, vagy ... nem tudom. -
spect80
senior tag
válasz
brainticket #4275 üzenetére
nem kell addig rajtatartani, nem kell bekapcsolni hozzá a kijelzőt és sokkal pontosabb is
-
spect80
senior tag
válasz
bbendre #4246 üzenetére
tudom önsorsrontó vagyok, de hirtelen felindulásból beszereztem egy S22 Ultra-t. Ez sem brillírozik a térerővel de nagyságrendekkel jobb, mint az s21+ és a p6p.
Ezalatt azt értem, hogy tudok telefonálni a ház bármely pontján, nem jön sms hogy nem értek el, hanem elérnek.
Azért ennél is vannak érdekességek, de ezzel most meg vagyok elégedve. Akksi is kategóriákkal jobban bírja -
bbendre
őstag
válasz
maaniac #4268 üzenetére
Ha jó a térerőd akkor nincs gond. De ha valami miatt nem jó akkor nagyon gyorsan merül.
Nekem ez a bugom megvan stabilon és Betan is: Fr után maxra patchelve megérkeztünk vidékre a 2. fotó után szétfagy a telefon vagy a camera rendszeresen. Csak az újraindítás segít:
https://photos.app.goo.gl/9qpjowxzJHVsnTrHA -
Drakuf
tag
Autópályán nem volt gps jel + túlmelegedett a telefon és kikapcsolt
arról nem beszélve, hogy ismét merült egy laza 70%-ot 2.5 óra alatt... quality.
-
maaniac
aktív tag
Nekem ma olyat csinált, hogy nem tudtam fogadni egy hívást, le kellett tennem órán és vissza hívni. Bétázok mindenben, úgy hogy ez bennevan, csak fura.
-
GyUrEe12
csendes tag
válasz
KoVee84 #4264 üzenetére
Szia!
Carrier Servicesből beta, vagy stabil vonalon vagy?
Nálam is vacakol, de én betahoz vagyok ott csatlakozva, és nem tudom mi okozza egyelőre...
Teljesen változó, hogy hol jó, hol nem. Szintén Telekom HU, 2G kikapcsolva, illetve *#*#4636#*#* tárcsázóba, Telefon adatai menüben beállítottam, hogy LTE/WCDMA és itt Szegeden működött, vidékre utazva Pest megyében pedig egyáltalán nem tudtak elérni, és én sem tudtam hívást indítani... Ott hálózati beállítások visszaállítva, 2G engedélyezve működik, viszont 10-12 másodperc után megszakad a hívás... -
KoVee84
senior tag
Sziasztok!
P6 Telekom HU, 2G kikapcsolva
Autópályán telefonálva folyamatos térerőproblémák, a mai új carrier services frissítés óta hiába van folyamatosan térerő, néha csak smst kapok, hogy nem fogadott hívás.
Btel-től rendelt céges telefon, nem akarok szívni a gariztatással, valami ötlet ezekre a bugokra vagy várjuk a csodát az újabb frissítésektől?
Egyébként meg szeretem ezt a telefont -
gulb
senior tag
Sracok en nem tudom mi a banat van ezzel a telefonnal de en ilyet meg nem lattam
5ora 20 perc Teams meeting wifin... ( hivas es max 30 min screen share ) es meg 50% van az aksimbol! 2 sim van a telefonba mindketto roamingol 4gvel. Danibana vagyok eppen total meglep ez az aksi teljesitmeny. -
HUNgabus
senior tag
válasz
bbendre #4261 üzenetére
Voda nagyon kaki mostansag. Nekem s20 van de rendszeresen nem tudnak elerni, nem tudok mobil parkoln. Telo szinte naponta ujrainditva.
Ja, es a legszebb hogy januar ota nem kepessek szamlazni, szerintuk legyek turelmes, majd egyszer sikerul osszetakolni az orosz csoda szoftveruket amire tavaly nyaron alltak at.
Elmenni se tudok ceges 6 kartyas csomaggal mert ahhoz ki kell fizetni a tartozast, 22es csapdaja
Jelenleg is ugyvedet keresek mert fogy.ved. nem all szoba cegekkel. -
bbendre
őstag
Nekem a mai Magyar tapasztalat. Reggel otthonról el. Faluban locsolni voltunk a gyerekkel. Küldtem neki egész nap fotókat mobilneten. Egy csomó helyen nem volt térerő. Ilyenkor amikor a házból kimentünk és el tudta küldeni a képeket. Térerő elment, visszajött egész nap. Este asszony mondta a kocsiban, hogy hívott, csak ki voltam kapcsolva. Telefon újraindít és megkaptam az összes nem fogadott hívás SMS-eket egyszerre. És ez most Iphone13PM nem Pixel. Az asszony meg is jegyezte, hogy megérte az új telefon
... Ilyenkor mi van? Lehet visszarakom a Pixelbe a SIM-et... (Voda, Pápától 30Km-re a semmi közepén)
-
TaylorPro
addikt
Mennyire stabil most a 13 béta? Felkellene rakni. Most feltoltam a 12L-t, ami full ugyan az mint a stabil 12.
-
Viper26
nagyúr
Jelenleg a fővárostòl 200+ km-re egy kis faluban is full térerő, és semmi gond a hívásokkal. (Yettel, és stabil fw)
-
bbendre
őstag
Ez szerintem nem Beta es carrier service kerdese. Az S22-re is panaszkodnak.
En egyre jobban a magyar szolgaltokra gyanakszom. Pixel6 es a Pixel5 ugyan ott eldobja a hivasokat, majd egy S22 Ultra is. Nekem annyi tunt fel, hogy a P6 Pronak kevesebb a terereje es lassabban megy vissza a halozatra. -
GyUrEe12
csendes tag
válasz
brainticket #4243 üzenetére
Beta vonalon vagy a Carrier Services-ben? Én azon voltam, jöttek a frissítések, de a hívás gondot nem oldotta meg, most maradtam Betan, kitöröltem az összes frissítést, így talán megjavult... Érdekes.
-
brainticket
aktív tag
Amúgy szinte kétnaponta jön frissítés a carrier services-re, szóval gondolom azért próbálkoznak javítani valamit. Vagy ez a korábbi pixeleknél is így volt?
-
aldebaran
addikt
válasz
TaylorPro #4240 üzenetére
Itt, Debrecenben a panelben tökéletes a térerő Digin is és Telekomon is és nincs hívás közben se szakadás se probléma.
Én újratelepítettem az egészet a legutolsó NEM béta ROM-al a weboldalon keresztül és betettem a pipát a Disable Verity, Disable Verification-nél és a wipe device-hoz. Lehet, ez megoldaná másnak is a problémáit....
Netről kép:
-
Rotate
veterán
válasz
brainticket #4234 üzenetére
ezt aláírom, a roamingnál mivel határhoz közel lakom, inkább manuálisan váltok, úgy viszont fájdalommentes
-
bbendre
őstag
válasz
brainticket #4234 üzenetére
Nekem is van gondom a roaming-al de ennyire nem durva szerencsere. Sok helyen viszont nem volt terero valoban. Amit erdekes volt, hogy Becs-Budapest utvonalon majdnem lemerult. Hozzateszem a Csaodafone halozta siralmas. Papa mellett leszunk hosszu hetvegen az Iphone-on atlagosa van 1 csik terero a Pixel pedig mar odafele ugy dont, hogy nem is lesz. Szerencsere az Osztrakoknal sokkal jobb a helyzet
-
brainticket
aktív tag
-
spect80
senior tag
Igazi nyerő combo a P6pro+Vodafone. Üfsz 8-10 perc után megszakad. Látszik hogy csökken a térerő, némaság és bontja a vonalat. Kétszer próbáltam, feladtam. A vodánál meg talán 1 éve már legalább 40 perc várakozás kell hogy élő emberrel lehessen beszélni
-
bbendre
őstag
-
zordi
tag
Egy: azért mert ugyan annyi jogom itt lenni mint neked.
Kettő :Elkezdetel már ez előtt szemelyeskedni.
Harom: Nem vagy hajlandó elfogadni hogy másnak nem jó a telefon attól hogy neked jó, elfogadom sőt örülök neki ha valakinek jó de attól még nekem nem jó.
Még mindig, "megint" van ilyen telefon nálam, arrol írok, bár ha megadod a számod privátba felhívlnálak de nem sikerülne, olvass és akkor nem írsz hülyeseget. -
Rotate
veterán
az jutott még eszembe, hogy itt a sok elégedetlen emberből, szerintem egy sem próbált meg garit érvényesíteni, mindenki rásózta (vagy megpróbálta rásózni) valakire a szarul működő telefont, hogy akkor legyen más gondja...
pedig szerintem simán érvényesíthető lenne, akárcsak azzal az indokkal, hogy az ember sokat ingázik nem támogatott országba, vagy hogy bizonyos simmel gondok vannak utazás közben... de szerintem senki meg se próbálta, mert egyszerűbb volt valakivel kibaszni.
hozzáteszem, időről időre voltak gondok nálam is, de a frissitesek (ahogy más telefonoknal is) megoldottak... egyértelműen nem Google szint ez a rengeteg hiba, ami előjött, de azért a jó magyar ember hozzáállása is megér egy misét...
-
zordi
tag
Mégis a kisebbség van megelégedve. 1000 ből a 27 még mindig több mint a 16. Köszönöm TaylorPronak a hozzá állast. Úgy hogy sok sikert hozzá, részemről lezárva majd a pixel 7 - et megprobalom. Addig jó bétazgatast 2g lekapcsolast stb. meg hasonlókat. Én meg nyugodtan telefonalok szinte barmi mással. Üdv
-
Varoz
addikt
Mármint, hogy 27 jár fel ide siránkozni.
Ha csak 1000db Pixelt vettek meg itthon, akkor hány százalék is ez? Hibahatár.
Nem beszélve arról amit írtam, hogy semmit se tudtok, csak tippelgettek. Simán lehet, hogy a Telekom sara igazából, főleg, hogy most variálnak szép sorban a hálózatokon. -
Varoz
addikt
A magad nevében!
Csak itt a topikban van a szavazás alapján legalább 16 ember akinek hibátlan a Pixel 6/ Pixel 6 Pro!
UI: A hibák nagy része Telekom/Voda, ami nem lep meg. Mindig is egy hulladék volt mindkettő a Pannon/Telenor/Yettelhez képest. Szóval sokat elárul, hogy miért náluk van sok probléma és nem lepne meg, ha a hibátlanra szavazók nagyobb hányada lenne Yetteles. -
bbendre
őstag
Mar elindult a 3G kivezetese: [link] június 30 a vege
-
qqzs
őstag
Valakinek fent van mar a legutobbi nagy beta update?
-
da3mon_01
csendes tag
Sziasztok!
Épp telócsere előtt állok, és Pixel6 az egyik befutó, próbálok különféle reviewket feldolgozni, és ezen megakadt a szemem: https://youtu.be/THgSnkO8ce8?t=628
Én is meg a cég is GSuite használó, így ha valamilyen oknál fokva nem működne az elég kellemetlen. Ti tapasztaltatok hasonlót? Google megpatchelte már esetleg? -
bbendre
őstag
válasz
TaylorPro #4205 üzenetére
vagy szavazás után a "See previous responses" felirat.
vagy /viewanalytics
vagy: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWLINYkwytoMRWIIys77AwSZ2TT3Su2lZB0Kp1d6ZbPQIywQ/viewanalytics -
kristoof92
tag
-
TaylorPro
addikt
Na került bele hibamentes lehetőség is.
Eredmények utólagos megnézése, nem pipálsz be semmit és küldés. Kicsit béna ez a rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest