Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
-
DrDoktor
senior tag
Vak vagyok vagy droid 13 alatt csak a 24 órás akku fogyasztás maradt meg és nincs utolsó feltöltés statisztika?
Köszi! -
Chris1966
csendes tag
ez a gcam okosság/config sima P6-ra is telepíthető, vagy csak P6 Pro?
Ha P6-ra is, egy leírást kaphatnánk? Köszönöm !!!! -
Kimaradt előzőből hogy a havi frissítések is plusz egy percnyi magisk nyomkodással a telefonon mennek (egy legalábbis ment
).
Amúgy annyira a rootolás menetére figyeltem, hogy BL nyitás (wipe) után nem varázsoltam át az adatokat, most mindent vackot (btveszközök, wifik, sms-ek, sok sok beállítás) újra rakhatom össze.Az üveg/fólia eleinte volt téma, de van jó minőségű, ujjlenyomat olvasót nem zavaró? Kalap* amit aliról vettem hozzá
.
Ultra hybrid Clear, érdekes pici pöttyökkel tok van rajta, (12X I'll P4a-n másmilyen volt ultra hybrid, de legalább nem olyan unalmas) nem árt ha kompatibilis vele -
válasz
maaniac #6179 üzenetére
Lehet, A41, A52 5G, A53 átlagnál nem combosabb. Igaz, nem azonos szolgáltatókkal használom, a cégesekben a T/Vida csak a sokéves viszonyítás alapján. 12X-be beraktam most a vodásat is, de ott mindkettővel volt térerő az ablak mellett, csak lassú a net.
Lassú víz partot mos, P6a + volte Yettellel + banki appok és simple fizetés + Wallet. [kép] magisk hide propsban egy P5 A12 kombót választottam. [link]
Netflixet még nem hozza pl a playstore, de megpróbálom apkból. Szerk: Megy szerencsére.Amúgy fura, kontrasztot relatív sokat dob néga a telefon a képekre, fehér háttér előtt kislányomból démon lesz. Meg P4a-nál is sokkal ritkábbn használja a vakut. Sajna Fujifilmi magaslatokba sose fognak vaku iq-val érni, és sokszor így is ügyes, de jó lenne egy pici derítés úgy kiexponálva mintha kb nem használná (ezt egyik telefonba se láttam még, talán 5 év múlva).
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Nekem elindult a P7 Pro, úgyhogy jövő héten valószínuleg megválok a P6-omtól és átevezek a másik topikba
Szerintetek kb mennyi lehet jelenleg a reális ára egy tökéletes esztétikai állapotban levő Pixel 6-nak picit több mint egy év német Google Store garival, tokkal vonóval (dobozzal)?
Köszi előre is!
-
aldebaran
addikt
Messziről nézve, telefonon esetleg jobbnak látszik az enyém, de amikor monitoron belenagyítasz, látszik, hogy az enyémen kicsit elmosódottnak tűnik, olyan fura. A Drakmuszé már jobban közelít egy dslr gép által kiköpött képhez. Több részlet látszi és a fájlmérete is biztos nem 3,xMB, hanem jóval több, mert több információ van a képen.
-
Engedjetek meg egy részben OFF kérdést. Hol vagy milyen appal tudom engedélyezni / tiltani egyes alkalmazásoknak*, hogy maguktól elinduljanak?
Jó pár éve volt erre egy app, azzal tudtam tiltani.*Ilyenekre gondolok: Jetaudio, myTuner, myMeki, stb... ezekre időnként szükségem van, de akkor majd én elindítom. Utálom ha a háttérben futnak, lehet nem eszik az akksit, sem a memóriát, de NE induljanak el nekem maguktól. Van amelyik arra elindul, hogy
bekapcsolom a Bluetooth-t, NE tegye.Köszönöm!
-
-
Drakmusz
addikt
válasz
Don't Panic #6172 üzenetére
Igen.
Itt egyébként átkapcsolt asztró módra, a záridő is hosszabb.
Szerintem lehet még ennél is jobbat lőni vele, majd próbálkozom még. -
Bullitz
aktív tag
Szóval lassan kijelenthetjük, hogy a 6-os széria ajánlható?
-
Sok meglepetés nincs benne a topiklakóknak; de ma teszteltem pár helyen a P6a-val a VoLTE-t (Yettel), ahol a P4a-val nem tudtam (2G és 3G lefedettség híján) telefonálni.
Megy rendben, a karcos helyeken is is tudok beszélni (ahol a samuk már szenvednek).
És az NFC-s fizetést, egyelőre csak Simple-el, amíg nem sikerül a Walletet megpatkolni. -
aldebaran
addikt
Ebben a gcam-ben van vízszintező?
-
csipuka
senior tag
válasz
csipuka #6159 üzenetére
Megtalaltam!
Atvaltottam magyarra a nyelvet, igy konnyebb volt lekovetni az utvonalat. Angolul az Adjust pontban van es Sharpen a neve. Az uj feature neve viszont Unblur ez elvileg egyelore a 7-es sorozat kivaltsaga.
En kapasbol torlom a homalyos kepeket, szoval nehez kiprobalnom -
aldebaran
addikt
válasz
DrDoktor #6137 üzenetére
Mondom, próbaként lefényképezem a billentyűzetet. Lazán csinált az eddigiekben megszokott, max 1MB-os fájl helyett (ami ilyen makrónál szokott lenni) egy 6,6MB-osat.
Jó lesz ez.
majd tesztelgetem... kiránduláson jó lett volna, de majd lesz az még.
Köszi neked és näte-nek.
-
DrDoktor
senior tag
Bakker most nézem a google kamera store-ból telepíthető a samu watch 4emre .így tudom vezérelni a kamerát.
-
gretzky77
veterán
válasz
Galaxystar #6147 üzenetére
Sajnos amíg a google nem oldja ezt meg addig kb nincs más opció! Nem tudom root esetén van e Voda Volte vagy csak Yettel megoldható!?
-
gretzky77
veterán
válasz
Galaxystar #6145 üzenetére
Vodánál nincs ugye Volte, így csak a 2g-n fogsz tudni telefonálni, így ha szakadozik akkor sajna nem lesz megoldás a problémára!
-
Galaxystar
csendes tag
Sziasztok! Sima 6 voda 4g megy, de mivel a 3g tornyokat folyamatosan lekapcsolták, így csak 2g-n tudnék telefonálni, ha nem szakadna meg folyton. Mi a teendő ilyenkor? Ahol van 3 g, ott tökéletesen működik, de ez már nem lesz sokáig, mivel a lakóhelyemen most lőtték le a tornyot.
Imádom a telefont, de ez agyrém nekem. Ha van bármi tanácsotok, akkor várom.
Köszi -
Zozo0525
őstag
Bocsi, nézem. Köszönöm
-
szkorhetz
őstag
válasz
Bullitz #6138 üzenetére
Lag közel nulla, messze a legsmoothabb androidos telefon (S22U mellett is), szoftveres hibák nálam nincsenek, hívásnál annyi, hogy VOLTE csak telekomnál van, megszakadások, elérhetetlenség nálam nincs, térerő szintén rendben. Akksi 6P-nél kb 5-6 óra SoT, egész napot bőven kihúz.
-
Bullitz
aktív tag
Srácok, hogy állnak most a 6osok? lagg, szoftveres hibák, merülés, hívásfogadás, térerő problémák?
-
DrDoktor
senior tag
válasz
aldebaran #6134 üzenetére
Elősnek kell egy host gcam:
[link]
Letöltöd telepíted.
Letöltöd a kolléga aláírásában szereplő linken lévő config fájlt..:
[link]
Elindítod a letöltött telepített gcamot majd bezárod
A telefonodon a downloads(letöltések) mappa AGC.8.4 mappán belül létrehozol egy configs elnevezésű mappát.
Ebbe a mappába fájlkelzelővel átmásolod a letöltött konfig fájlt.
Ezt a mappát SOHA ne töröld!!!
Megnyitod a letöltött gcamet.
Megnyitod a bállítások menüjét(kis nyíl)
Ott lesz egy nagyobb ablak melynek alján ott a load cobnfig gomb arra katt.
Kiválasztod a nate6pfix4.agc fájlt és rányomsz a load gombra
Ha megvagy kilépsz a kamerából bezárod
Elindítod a kamerát.
HA minden oké akkor az elkészített képek neve valami ilyesmi lesz:nate202210 és működik a konfig. -
xhege
veterán
válasz
Drakmusz #6120 üzenetére
Köszi a választ!
Igen ez a fajta képalkotás nekem is nagyon tetszik. natë valóban nagyon jó kis configot rakott össze (nekem voltak olyan helyzetek, amiben a gyári tetszett jobban, de összességében piszok jó az a config valóban), szóval azzal sokáig el lehet lenni. Gazdaságilag szerintem a Pixel 6 Próból még viszonylag ki lehet szállni, de a Pixelek a magyar használt piacon szerintem mindig nehéz helyzetben vannak. Kevesen ismerik, nincs hivatalos képviselet stb. Igazából a használt Pixel az ami jó vétel tud lenni. -
Drakmusz
addikt
Nehéz racionális oldalról megvizsgálni a dolgot, de gondolom ezzel nem mondtam újdonságot....
Nálam az első a fotózás, erről már sokszor írtam.
Az évek alatt már megszoktam ezt a fajta képi világot, ebben a közegben érzem jól magam.
Ugyanakkor el kell mondanom, hogy ez a natë kolléga által belőtt config szerintem iszonyatosan jól működik a 6 Pro-nál.
[link]
Hamarosan letesztelem esti körülmények között is.
Valószínűleg lényegesen jobbat a 7 Pro-ból sem lehetne kihozni, tehát ha innen nézzük akkor felesleges váltani.
Persze az ember keresi az újdonságokat, ez érthető.
Egyébként most még eladható a 6 Pro, később már necces.
Én egyelőre megvárom az első szériák kifutását, utána döntök.
Az első vélemények alapján ez az új széria most jóval stabilabb alapokról indul, ez mindenképpen jó hír. -
gulb
senior tag
válasz
Drakmusz #6117 üzenetére
Nem tudom mikor fog atkoltozni
mert tokot meg foliat meg nem rendeltem hozza neki o meg csak igy szuzen nem hasznlja a telefonokat
- szoval lehet csak nalam lesz kicsit fotozgatni.. ha ide adja
( p3-jat csak azert csereljuk mert mar az aksi kicsit gyengelkedik es nincs security patch ra... amugy tokeletesen hasznalhato.)
-
gulb
senior tag
Nah 11:40+ erkezik a kicsike.. P7pro... igaz nekem marad a p6pro de felesegemnek legalabb jo nagy ugras lesz p3utan
-
-
TaylorPro
addikt
Mi is megkaptuk az utólagos fókusz élesítést, és tök jól működik.
-
Mans20
addikt
A voda app csak nálam nem jó P6-on? hiába írom be jól a jelszót, hibásnak veszi.
60Hz-re hol tudom állítani a kijelzőt? -
DrDoktor
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro