Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
válasz
Bullitz #6298 üzenetére
Egyszerűen gyenge, rossz a modem benne. Mindegy hogy beta vagy nem.
Ha olyan helyen vagyok ahol jó a térerő, akkor az akksi jobb is mint az S22U-ban, de ahogy gyengébb a jel, elkezd erőlködni, hálózatot dobálni, iszonyat tempóban merülni.
Megérteném, ha a tanyavilágban/dzsungelben/sivatagban történne mindez, de Dunakeszin, Pilivörösváron a lakásban ülve ahol a többi teló 4g-n van ezen meg 2g sincs, azért azt nehéz elfogadni. Otthon az S22U egy 5 perces híváson belül vagy háromszor vált VoLTE és 2g között, mert gyenge a jel, pláne ha lemegyek az emeletről a földszintre. A Pixellel ilyenkor simán megszakad a hívás.
Ellenben pesten belvárosban, ahol a 4g is stabil ott sosem volt vele térerő gondom. De ez nem egyedi probléma, ha visszább olvasol olyanoknál is előjött, akik konkrétan folyamatosan úton vannak Európában, illetve nem EU sajátosság :
[link]A 7-re azt írják, hogy stabil a hálózat ugyanazzal a sw verzióval, amivel a 6 gyengélkedik:
[link] -
spect80
senior tag
válasz
Bullitz #6291 üzenetére
Nekem A13 beta, utolsó csepp a pohárban Pilisvörösvár szélén 0 térerő a házban és kb félnapos akkor idő mert vadul keresi a hálózatot. Városban lefedett helyeken viszont nincs már probléma vele
Szerk.: Ja Telekom és Vodafone, mindkettő letérdelt azon a helyen. Másnak iphone, samsungon simán volt stabil 4g
-
gti16v
őstag
Üdv!
Aki esetleg gyári wireless töltővel tölti a P6 prot,annak kiírja zárolt képernyőnél, hogy "gyors vezeték mentes töltés"?
Vagy a "gyors" jelző vezeték mentes töltésnél, nincs kijelezve (tehát mindegy, hogy 5-10-15 watt vagy a maximum 23 watt, akkor is csak azt írja ki, hogy vezeték mentes töltés?)
Köszi -
aldebaran
addikt
válasz
gretzky77 #6288 üzenetére
Én ezt használom. Kiteszem egy sor ikonba amiket egy érintésre ki és be lehet kapcsolni, többek között az nfc-t is.
-
Töltőből az akciós ingyenes kiszállítást kihasználva a Baseus Super Si 25W-os változtát vettem jónak tűnik. Egyelőre 52%on 16W-al tölt, majd megnézem 20% akár mennyit vesz fel a P6a.
-
bbendre
őstag
válasz
gretzky77 #6285 üzenetére
Jaj, az ilyen fájdalmas. Ilyenkor kérheted, hogy az utolsó tranzakciót stornozzák. 1 gombnyomás nekik és Te is gyorsan visszakapod a pénzed (A terminmálon csak az utolsó tranzakció vonható vissza.
Btw ezt hirtelen nem tudom. Androidon kb akkor is megy a fizetés ha semmi sem aktív csak fel van oldva. Nézd meg a Pay-t, hogy ez tiltható vagy átállítható, hogy csak az app-al tudj fizetni.
Most almán ez legalább nincs. Ott futni a kell a walle-tnak és ki kell választani a kártyát és csak utána megy a fizetés. Legalább ennyi ha már a kamera elég béna ... -
gretzky77
veterán
válasz
bbendre #6284 üzenetére
Nem tiltani szeretném, csak kapcsolni! Igazából a malőrök miatt! Sajnos pont az előbb jártam úgy, hogy Mol kúton tankoltam céges autóba, amihez van arany kártya, csak éppen mutattam a kutasnak a MOL Move appot és közben közel került a terminálhoz a telefonom és már pittyent is a mobil, hogy sikeres fizetés!
De hát ha nincs ilyen akkor marad, hogy beállítások alatt kapcsolgatom
-
gretzky77
veterán
Hali!
Kellene egy kis segítség! Létezik, hogy az értesítési panelen nincs NFC kapcsoló és nem is lehet kirakni vagy én vagyok ennyire láma? Amennyiben nincs akkor, hogy tudnám megoldani vagy töltsek le áruházból csak ezért egy segédprogramot? Az is jó ha kezdőoldalra ki tudok tenni egyet! Köszi
-
bbendre
őstag
válasz
ferrari1 #6269 üzenetére
Valami miatt egyes T-s SIM kártyákkal vannak érdekes effectek. Van akinek a kimenő hívások lesznek "ismeretlen"ek miután bontották a vonalat mindegy, hogy a szám manuálisan tárcsázott vagy híváslistából indították. Van akinek törli a híváslistát x idő után.
Nem szolgáltató oldali hanem valami Google féle "varázslat". Ahogy jön úgy fog szerver oldali update-el elmúlni (elvileg).
Van rá egy teória, hogy valami ID egyezik valami fejlesztő/híres ember/CIA/jóégtudja kinek a beállításaival az USA-ban, de ezért ebben nem nagyon hiszek. -
ledgeri
nagyúr
Alap OS-en van mód eltűntenti a gesztus vezérlés-t sejtető also vonalat a kijelző aljáról? erre gondolnék
-
gretzky77
veterán
válasz
Bullitz #6276 üzenetére
Én most 6 Pro-t használok Telekom fizikai SIM kártyával, nem volt még olyan, hogy ne értek volna el, Volte is megy gond nélkül. Előtte sima 6 volt, azzal sem volt gondom, egyetlen egyszer volt béta esetén,hogy asszony mondta, hogy ki vagyok kapcsolva, pedig nem! Betudtam a bétának, bár itt írta valaki, hogy nem amiatt van! Visszamentem stabilra és utána már nem volt ilyen gondom!
-
-
DrDoktor
senior tag
Jött új kamera frissítés.Mit tartalmaz?.....Passz...
-
Bullitz
aktív tag
Urak, a hálózati, térerő és hívás fogadási problémák továbbra is van akinél fennállnak?
Számomra ez az egyetlen visszatartó erő a telefontól amennyiben még mindig létező dolog.
2 hónapos a kisbabánk, nem opció az, hogy a nejem nem ér el 0/24, meg amúgy is.. minek vesz az ember MOBILtelefont ha nem ezért.. ? -
Én hálózati problémákat szoktam a ténél tapasztalni (főként végesekkel, privátba fél évig bírtam idegekkel, a környéken/megyében nem a legfaszább (volt) a té).
-
DrDoktor
senior tag
-
ferrari1
őstag
Olyan hibába akadtam, amilyet még nem tapasztaltam. A tárcsázó a híváslistában csak az adott napi hívásokat tárolja. Ma reggel nem láttam a tegnapi listát. Olyan, mintha ki lett volna törölve az egész. 6P, legfrisebb 13. Valakinek tapasztalata vagy ötlete esetleg? Köszönöm!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
MC Pite #6260 üzenetére
Korábbi lumiámat már 3 éve évente egyszer töltöttem egyenleggel. Műlt évben ment rá a minimum 3000ft, most van rajta kb 3300, és decemberben fordulója.
Pixelbe is jó lesz egy feltöltős, megy rá egy 5gigás marathon, és elvagyok SOS nettel amíg kitart. Alapból van wifi, nem vagyok nagy mozgásközben netező. ( az MS store már rég behalt és vele minden ami generált volna adatot, ami meg fontos azt gépen elintéztem.)
Ezidáig nem is androidozgattam (ha volt valami nagyon SOS, akkor volt emulátor rá), múlt év Augusztusában kaptam egy 2015-ös grand prime-ot szekrény aljáról, hogy "vigyed", kölcsön egy S9+-t márciusban, hogy majd vissza, mert már elterjedt ismerősi körben, hogy szeretnék egy új telót. Majd lett egy a52, mint hogy "legyen egy sajátom, ha a másik már régi, a másik-másik meg másé", aztán nyertem a pixel 6-ot. A kölcsönbe adó, hirtelen meg rámondta, hogy "nem kell vissza"...picit lol, hogy kb lett annyi és olyan telóm ami lehetett volna úgy, hogy végig veszegetem oket,, mint magamé.
Ha meg már pixel, akkor jó opciós a de-google vonal, így az marad. (Extra vicces még, hogy a Symbianos Nokiák után lett egy Windows-os Microsoft lumia, most meg egy Androidos Pixel
Full native, baby.
A Lumia helyet majdnem lett egy firefox mobilll, de arról nem beszélünk -
válasz
ledgeri #6258 üzenetére
Ja hogy még csak teszt volt.
Én a korlátozások és ár miatt nem szerettem a feltöltőst (2519Ftért van 275perc, 30sms, 4Gb, 5Ft/p sec alapon, meg párommal ingyen beszélgetés, plusz nincsenek nem engedélyezett szolgáltatások, nevemen van, egyeztetnem és töltenem se kell).
Szerintem be kell kapcsoltatnod a ténél a VoLTE-t, hisz miért lenne bekapcsolva ha nem olyan telót vettél náluk (té logika). -
ledgeri
nagyúr
-
Drakmusz
addikt
-
xhege
veterán
válasz
DrDoktor #6250 üzenetére
Erősen jelen vagyok abban a topikban
Erre is írtam, hogy én nem nagyon látok olyan minőséget. A Xiaomik kapcsán az a bajom (tudom fotós szempontból ez egyéni szoc probléma), hogy a MIUI-val a világból ki lehet kergetni...
RLaci: az árához képest nagyon jó a Nothing. Valószínűleg Point&shoot-ban is , de pl HDR kezelése nem az igazi időnként, meg láttam a fotós topikban olyan képeket, amik nem annyira tetszettek, illetve nekem nagyon hiányozna a zoom. Az S22 U szintjét valóban simán megugorja.
-
bbendre
őstag
A Nothing kivételével nekem minden volt, de nem tudom mi hozza ezt a szintet...
azért pl az S22 shutter lag-ja nagyon durva. Beltéren nincs rendes fehéregyensúly, durva bemozdulások
Az Iphone 13Pro durván túlélesít. A DNG mellett nincs live photo. Nincsenek részletek.
A Zoom kamera kb semmire sem jó.
A Huawei jó, de ott meg a Google hiánya elég erős. Valamint a konstans túl fehér bőrszín. -
xhege
veterán
válasz
*RLaci* #6246 üzenetére
Sajnos az nem túl magas léc.
Megvenném a Nothingot egyébként simán (bár az I12 koppintás külső és a diszkó fény nekem nem tetszik) ha lenne benne egy tisztességes 3x zoom kamera.
DrDoktor: konkrét modelleket javasolnál, amik hozzák fotózásban a Pixelek szintjét? Komolyan sokat segítenél vele nekem.
-
DrDoktor
senior tag
-
válasz
ledgeri #6236 üzenetére
Volte kéne legyen feltöltőkártyával is, nem? Régebben nem volt, de ma már illene. Ügyfélszolgálat tudja.
Amúgy ha nem titok, hogyhogy feltöltőkártya?
2G tiltás van a gyáriban is. Én yetellel használom, ehhez kicsit dolgoznom kellett vele, de a környéken 3G le lett lőve, 2G meg elég halovány, ezért kellett meghegesztenem. A xiaomit nem nagyon tudtam megszeretni, azzal plug and play ment a volte. -
xhege
veterán
válasz
DrDoktor #6242 üzenetére
Elvileg ma a legjobb elérhető Samsung az S22 Ultra. Jelenleg ez van nekem. A zoom remek, de a képek általános minősége gyenge (az árkategóriához képest). Huawei google nélkül nem pálya. Nothing képminőségben nem ez a kategória szerintem (bár egyébként nagyon jó) és nincs optikai zoom. Iphone 13 Pro volt, de szerintem a fotók minősége gyengébb, mint a 11 Pro-é, iszonyatosan túlélesít. Szerintem nehéz fotózásban olyan minőséget találni, mint a Pixelek, pedig nagyon keresem.
-
bbendre
őstag
válasz
ledgeri #6238 üzenetére
A T-com megkapta a VoLTE támogatást Global. Bár hozzáteszem a hivatalos info szerint csak :
"In June 2022, Google released a software update that enabled VoLTE roaming for many U.S. and global carriers. This allows many Pixel devices to roam in the U.S. with VoLTE, if your carrier supports VoLTE roaming. Contact your carrier for more information."https://support.google.com/pixelphone/answer/12240791?hl=en
This Google announcement clearly states that it is a feature update for roaming in the US, and SOME carriers, not the world.
De itthon sokaknak megy a VoLTE. (Én feladtam a Goole vonalat ameddig a Google tudatosan ilyen béna)
-
ledgeri
nagyúr
Ez az aktuális hálózat-elérési szituációm. Ez fullstock-OS-sel is ugyanez lenne? (Gondolom abban nincs mód 2G iltásra vagy 4G-only módra..., és ez ellen van a rootolosdi.)
-
Helltak
őstag
-
-
goldister
tag
válasz
szlaci888 #6225 üzenetére
Gondolkodom, hogy rootoljam-e a telefont. Most egy Telekom eSimet használok. Minden rendben megy. Viszont van egy másik céges telóm yetteles simmel. De ha átrakom a 6-osba, mindig újraindulgat hívásindítás/fogadáskor. Ezért is gondolkodom a rooton.
Milyen hátrány van a rootnak? Illetve banki alkalmazások (raiffeisen, erste, kincstár, revolut, wallet, amiket használok) működnek?
Köszi szépen -
BalukaD4
újonc
Sziasztok!
Pixel 6 Pro-m van 2 hónapja, engem elkerül az akksimerüls, és úgy alapjában véve a legtöbb probléma..ez egy remek telefon, nálam hozza az LG színvonalat A13-mal.
DE..és itt a de. A saját telekomos eSIM-em patika működik, viszont a céges sima SIM Vodafone-ommal óriási a szenvedés, rengeteg a megszakadás, elnémulás..
Valaki tudna akár angol nyelvű leírást hogyan tudnám rootolni a vasat és Vodafone-os SIM alatt is bekapcsolni a VoLTE szolgáltatást?Köszönöm szépen a segítséget!
-
Helltak
őstag
válasz
bbendre #6217 üzenetére
Sorry, tényleg kissé értelmetlenül sikerült fogalmazni..
Szóval AOD és semmilyen kijelző ébresztés nem működik, csak gombbal, plusz ha értesítés jön. Azért furcsa, mert az első 5-6 órában még működött és nem állítottam már semmit. Van rajta üvegfólia, de az előtte is volt amikor még működött minden.. 🤔
Most újraindítottam (ma már harmadjára) és működik.. 🙃
Reméljük így is marad. -
Helltak
őstag
Sziasztok!
Tegnap én is csatlakoztam egy Pixel 6-al. Eddig nagyon kellemes a telefon, egyetlen "hibával" találkoztam, az AOD és a semmilyen emelés vagy érintéses kijelző ébresztés nem működik. 🤔
Más is tapasztalt hasonlót? Restart már volt. -
ledgeri
nagyúr
válasz
redbiro #6208 üzenetére
/SurveillanceReport, de channels fülön lévő 2 csatornájuk is ilyesmi. Nézz meg 1-1 videót aztán derül ki tetszenek-e!
#6209 barnam_ & #6211 MC Pite Köszi. Mi a jó beszerzési útvonalaik ezeknek?
#6210 TaylorPro Én a napi karcok helyett inkább a 3 évi egy rossz leejtés ellen akarok védekezni
(Korábbi lumiámon is 5-6 év alatt 1 ejtésből lett egy karc (a védő üvegen) ami később keresztberepedt. Csiszolt beton padlón esett calami kis kavicsra. Ha csak az extra üveg van, az biztos tropa, ha tok van csak, a kijelzőhöz nem ér hozzá, ha egyik sincs, szinte biztos új teló... Így meg csak egy karc>repedés, alapból nem is látszik.
-
gti16v
őstag
üdv!
Milyen megoldást javasoltok,autós vezetéknélküli törtésre(tartóra),ami átadja 23wattot?
köszi
-
ledgeri
nagyúr
No üdv!
Mostmár aktív(nak mondható) Pixel 6 tulajként csatlakoznék a topikba.
Augusztus végén egy youtuberke csapat give-away-t szervezett, megnyertem a telót, szeptemberben ért ide, mostanra meg már GrapheneOS dübörög rajta. (Alapból is calyx-szal érkezett [a YT-csatorna ilyesmi tematikájú...) A legjobb, hogy lényegében ez az első androidos telóm, szóval bódottá van!
Még azért kellene rá tok, és fólia, szóval kérdezném ,hogy ezekből mi ajánlott?
-
Fólia témában lerestem a topikban: (nekem 6a-ra kell, de ott nincs pörgés)
12X-en hidrogél van, nem szeretem. Ideiglenesen fólia van a P6a-n, de nagyon ez nagyon ratyi (egy jó minőségű akár jó is lehet).
Nem ártana ha nem 10.000+szállításra kerülne, de nem akarok vacakra pénzt kidobni az ablakon. P4a-ra a Tauri nagyon fasza volt, de ehhez nem is látok, meg az is amazonról jött.
brotect -1
Optishield 3D Full Body +1, de elsősorban az üvegre akarok, tokban van
Google által frissebb lista bár úgy nézem ezek amazonról játszanak, itthon nem nagyon van.Spigen tokhoz logikus lehet a spigen fólia, de nem nagyon vágom a különbséget közöttük (fekete szélű 1 db-os és átlátszó szélű 2db-os), és nem ártana tapasztalat (ujjlenyomatolvasó miatt főként).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron