Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli81
csendes tag
válasz
aldebaran #7398 üzenetére
Nekem inkább az van, hogy nehezen találja meg az arcot. Ha rákoppintok, akkor odafókuszál és éles lesz. Előbb is törölnöm kellett pár képet, mert a 4 méterre lévő oldalára állított koromfekete trambulinra fókuszált a másfél méterre lévő célszemélyek helyett. Még a márciusin vagyok.
Nekem nincs 4x kamerám, a simával a zoom okádék mód túlélesít, nem szoktam használni. -
greyslay
aktív tag
-
greyslay
aktív tag
válasz
gretzky77 #7370 üzenetére
Nem aktív... Mivel nem tudom hogy kell nyilván nem is jártam utána. Ha segít a kolléga megpróbáljuk.
Szokásos probléma. Eldobja a hívást 1-2 perc után, nem vagyok elérhető néha recseg ropog. Tehát hívjam fel a szolgáltatót és mondjam neki hogy kapcsolja be a volte t nekem és minden szuper? -
aldebaran
addikt
válasz
greyslay #7368 üzenetére
Egyébként kinek hogy és mit akar: jogos az elvárás, hogy minden pöc-röf legyen, de ha a szolgáltató nem oldja meg, az nem a hardver hibája, illetve akkor gondolom, semmit sem szoktál telepíteni a telefonra: se egy játékot, se egy gps-t... stb. A volte annyira leegyszerűsödött, mint egy ilyennek a telepítése.
De persze, ahogy írtam, kinek-hogy, ki szeret bosszankodni és ki szeret mogoldani problémát 5 perc alatt, mert a volte annyi időbe telik...
1. Click the following link or check out Releases tab of this Github repository to install latest version ofPixelIMS
application's APK file.
2. Install downloaded APK file.
3. Start installed application.
4. Tap "AllToggle "Enable VoLTE" to enable VoLTE.
5. Aow all the time" when seeing prompt asking for Shizuku permission.
6. Restart your Pixel phone a couple of times until you can see VoLTE is working. -
greyslay
aktív tag
Lassan egy éve lesz meg a P6P szeretem nagyon alapvetően 1-2 idegesítő dolog (ujjlenyomat olvasó) még belefér... De ez a vidéki Vodafones telefonálás ez már most kezd tűrhetetlen lenni.. elején semmi gond nem, de 2-3 hónapja iszonyatosan f*s.
Ami egy kategóriába van az én paramétereim alapján, az iphone 14 pro max, csak 350 ezer ft os rá fizetés lenne ha eladnám ezt használtan, és ugyan ott lennék (csak már tudok telefonálni)
Mokolni biztos nem fogok az Androiddal annyi időm nincs illetve ne hogy már nekem kelljen szarakodnom...Bocsi csak ki akartam írni a dühömet...
-
szente
addikt
Valaki próbálta már az új build-et?
-
-
qqzs
őstag
csak betan mukodik ez a szar anelkul nem lehetett telefonalni mikor atmentem ra, most meg nem tudok se 14 betara menni meg se normalra mer torol mindent , egyebkent meg 30 percenkent fagy atelefon...had bosszankodjak mar...a huje tanacstol meg megkimelhetnel hoyg minek vagyok betan...gondolkodjal elotte hatha rajossz miert vagyok azon
-
qqzs
őstag
Nincs ezekbe valami log amibol latszik ujraindulas utan mitol fagy le? En meg feveloper modba is vagyok mert meg az elejen ott jellett valami csudat atalitaninhogy mukodjon rendesen de mar nem emlekszem mit. Nem ilyesmi kavar be? Vagy valami appnak nem tetszik valami a logbol kiderulhetne. Azota is fel orankent fagy, mar kuldtem vagy 10 feedbacket, nem igaz hogy ezt a google nem erzekeli foleg ha masoknal is jelentkezik.
-
Nyolcadjára csinálom meg, párom telefonján elsőre ment (meg már korábban is mikor nagy update jött) nálam mégsem megy, wtf... Root él, a modul aktív, magisk 26.1-es (páromnál még a korábbi verzió megy).
Leszedtem a modult, restart, újra felraktam, új újra végigivittem a lépéseket
5G bekapcsolás nekünk (root) úgy megy, hogy:
1, Network Signal Guru app, Click on the 3 dots, Forcing control, select your sim card
2, Click on NR SETTING, and select on Opt2(0x10) and Opt3(0x01) on the ENDC menu.
3, Restart the phoneÉéés nem mén. Mi lehet még buktató, mit lehet még ellenőrizni? Ezért van még rootolva...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsolesz967 #7349 üzenetére
5-öst nem vennék már, inkább 6a + 3g lekapcsolás miatt is lennék gondok az 5-el gyári romon.
-
zsolesz967
aktív tag
Sziasztok!
S10 plusról váltanék Pixel 6a-ra ,vagy 5-re.
Szerintetek melyik lenne a jobb döntés?
Kamerában melyik lehet a jobb?
5-nél tetszik,hogy kisebb és hátlapi ujjlenyomat olvasó van.6a-nál müködhet gyorsan az ujjlenyomat olvasó? -
ledgeri
nagyúr
Graphene OS-re kéne referencia stockról:
Van aki innen használja úgy topikkészülékét, hogy kisabb nagyobb (20-1800MB)-os videófájlokat másol fel rá? Csak mert mostanában azt tapasztalom, hogy elindítom 2-10-20 fájl átküldését, és az első átmegy, majd a másolásból hátralévő idő elkezd duplázódni, és 200k+ óra felett valahol megáll, majd a teló kiírja, hogy n-1 fájl másolása siketelen. -
maaniac
aktív tag
Nálam csak különböző anomáliák vannak, volt a wifi, az most nincs, most messenger szövegbuborék nem jeleníti meg az üzenetet csak, ha az appot nyitom meg, volt hogy megfordult a kijelző és nem reagált csak a vissza gesztusra, de ezek ideig óráig, restartig tartanak, mivel béta elfogadom
-
qqzs
őstag
Hat ez szuper ma 15 percenként fagy es csak reset segit. De mar nem latom a 14 betat se. Stabilba kilepek akkor torles lesz?
-
qqzs
őstag
13 betan vagyok. Ajanlotta a 14 et de nem raktam fel. Nemrég ujraindult a telefon es csibalt valami updatet de maradt 13. Ma mar otodszor fagy ugy hogy csak soft resetre indul ujra
Amig megirtam ketszer fagyott -
zoli81
csendes tag
A márciusi update eléggé betett a kamerának, az esetek jelentős részében nem fókuszál rá automatikusan az arcokra. Lencse tiszta, fényviszonyok tökéletesek. Csodálom hogy senki nem panaszkodott. Áprilisiban tapasztalja ezt vki?
Pixel6 -
scream
veterán
Ez miért lenne tövényszerű, hogy elsősorban új feature-ök "sérülhetnek", főleg főverzió váltáskor? (Sőt, szerintem pont az új feature-öknek kéne jobban menniük az új rendszeren, mert esélyesen semmi régebbi megoldásra nem dependál.) Ha jön 1-1 nagyobb API/jogosultság change az új rendszerrel, akkor simán előfordulhat, hogy töri a már meglévő funkcionalitást és nem bukik ki náluk egyből.
Nem úgy kell elképzelni, hogy mindig csak hozzáraknak a már meglévőhöz, hanem úgy, hogy amire/be rakják az új dolgokat "alap" is változik/hat, akár teljesen alapjaiban is.
De persze fogalmam sincs, hogy itt mi van pontosan a hátterében, annyira nem követem már az Android fejlődésének irányát.
-
scream
veterán
Amúgy tényleg nem értem - nem csak téged, a Redditen és más fórumokon lévőket sem - hogy első Beta build esetén miért van mindenki ennyire ki, ha 1-2, több dolog még nem megy jól? Azért még csak Beta, mert nincsen benne készen minden és a nagyérdemű bevonásával gyorsabban/könnyebben felszínre tudnak jönni a nem jól működő dolgok.
Akinek kell a stabilitás, az miért nem marad a stable ágon?
Aztán nekünk nem kéne olvasni az ilyen és hasonló kommentek sokaságát és még te/ti se lennél/tek elégedetlen/ek.
-
ABorignial
csendes tag
Hello,
a stabilban és a bétában is mőködik a VoLTE ha be van kapcsolva szolgáltatói oldalról is.
ami alapbol nem kerül pixel-ekre bekapcsolásra tehát külőn kérni kell az ügyfélszolgálaton ,
Vodánál és T-nél is hogy kapcoslják be neked a VoLTE szolgáltatást(Y-m nincs ott nem probáltam)
Igy kikapcsolt 2G kapcsoloval is müködik és nem pakolgat le EDGE-re minden hiváshoz.
-
maaniac
aktív tag
14es bétások, nálatok nem dobálja el random a wifit?
-
kokler
aktív tag
Ha valaki használ Smart Lock-ot és fent van az áprilisi frissítés készüljön a napi restart szükségére.
-
Ano
senior tag
Sziasztok!
Sima Pixel 6-om van és a beta programban bent vagyok. Feltelepítettem a 14 beta-t és hát hogyismondjam, kicsit bugos nálam.A teló jól működik, már ha éppen látom mire kell bökni, ugyanis az ikonok vagy totál halványak, vagy nem látszódnak a kezdőképernyőn!
Az érdekesség, hogy ha felfelé pöccintek hogy az összes alkalmazást lássam, ott jól látszódik minden ... illetve amit még észrevettem hogy a beállításoknál ahol a témát kellene/lehetne változtatni, na az nekem nem működik és mindig kifagy az app!
Már próbáltam újraindítást, az app adatok és cache törlést, de semmi javulás!
Egy apró észrevétel, hogy a ha megjelenítést sötét vagy világos témára állítom, akkor ideiglenes van hogy jól láthatóak az ikonok.
Másnál ilyen probléma van/volt esetleg?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
poczkodig #7319 üzenetére
Törölted az esimet a telefonról?
Az eSIM törlése Nyissa meg a mobileszköz Beállítások alkalmazását.
Koppintson a Hálózat és internetMobilhálózat menüpontra.
Válassza ki a törölni kívánt eSIM-et.
Koppintson a SIM-kártya törlése elemre.Jelszó kérése eSIM törlésekor Nyissa meg a mobileszköz Beállítások alkalmazását. Koppintson a Biztonság
Speciális
SIM törlésének megerősítése lehetőségre.
forrás -
poczkodig
csendes tag
Valaki használja Telekom esim-mel a 6a-t? Első kód után nem látta a mobil hálózatot, töröltem, kértem újat, de már nem lehet letölteni, mert a profil létezik a telefonon. Factory reset se segít.
-
hm15
senior tag
Köszi srácok, volte szolgáltató oldali bekapcsolása úgy néz ki megoldotta. Hívás közben van 4G. Most már csak azt nem értem, ha a Voda kilövi a 3G-t, ez a funkció miért nem automatikus, miért kell ezért telefonálni és ügyintézővel kapcsolgatni.
-
qqzs
őstag
Most mi van ezel a 14 betaval. Voda volte miatt mentem betara es ugy volt hogy vissza lehet vatani stabilra 3 havonta. De 14 beta utan hogy. Meg abban is megy a voda volte?
-
hm15
senior tag
Menüben 4G--hívás használata hanghívások javításához, ami engedélyezve van.
-
hm15
senior tag
Igen, sim csere előtt frissítettem. Fent jelöltem a térerő részt, ott maxig van ált., majd hívás után ha felveszem, leesik nullára és bont. Valamikor 1-2 mp, van hogy bírja 1 percig.
Nem kellene, hogy köze legyen hozzá, de pont azóta csinálja, ha Voda lelőtte a 3G-t?! De csak véletlen lehet.
-
hm15
senior tag
Segítséget kérnék hibafeltárásban. :-)
Pixel 6, 1 éve használom mindenféle gond nélkül teljes megelégedéssel. Voda kártyás csomag, fizikai sim. 2 napja azonban eldobálja a hívásokat, a felső menüben látszik, ahogy hívásfogadás vagy indítás után beszélgetés közben leesik, majd bontja a vonalat. Néha nem kapcsolható vagyok.
Első próba párom Yetteles kártyájának kipróbálása volt, azzal minden ok. Második, tegnapi napon sim csere Vodánál, de ez sem oldotta meg. Esetleg van tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!